כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לקנות משהו מאייבי. בהתחלה שניסיתי לשלם עם PAYPAL זה כתב לי :PayPal is currently unavailable, so you will not be able to pay with PayPal at this time אחרי שניסיתי עוד כמה פעמים זה כתב לי Sorry, we could not complete your request at this time. מה הולך פה ??? רציתי להתקשר לשירות לקוחות שלהם אבל הוא סגור עכשיו
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אלללה סוף סוףףף הרגע שחיכיתי לו !!! :]
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי נוסעים לניו זילנד ובדרך חזרה הם היו יומיים בבנקוק, עכשיו אני יכול לבקש מהם הכל... אמרו שכל דבר שאני רוצה הם יקנו לי... יש לי אייפוד, מחשב יש לי די חדש... יש לכם איזה רעיונות מקוריים ? חשבתי אולי כרטיס זיכרון לפלאפון או קונסולה, אבל זה באמת שווה להביא משם? הה בגדים ונעליים כבר מבאים לי..
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
זה רק אני או שאי אפשר להבין מה הולך שם...? כל העונה השלישית בלאגן אחד גדול (ככה לפחות התחילה)...
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, אני מחפש המלצות לחנויות שעוסקות במוצרים לחיות מחמד.. לא ממש אכפת לי איפה החנות תשב כל עוד היא עושה משלוחים.. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
כבר כמה שנים שמדברים על פיתוח חדש שיאפשר גלישה של עד 50 מגה. מישהו יודע מה עם זה, איך זה מתקדם, האם זה באמת יאפשר גלישה במהירות שמו שהאירופאים והאמריקאים רגילים, והאם באמת המחירים יהיו ריאלים לבני אנוש..?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
זה מתייחס לכל המנהלים כי אתם תמיד אומרים שאני אומר רק את עינקודר אפשר לעשות כמו בpcpro שרואים את המפרט של המחשב? כי זה יותר נוח לעזור לאנשים ואין מספיק מקום בחתימה להכניס.........
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש חנות מחשבים פיזית (לא באינטרנט) אני יוכל ללכת אליה ולהחזיק את כל המחשבים הניידים ביד... אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לפני שאני קונה אתל המחשב אני מעוניין והחזיק אותו, להקליד עליו, להרגיש אותו... אני מחפש חנות שמחזיקה כמה שיותר חברות ושיש בה מבחר כמה שיותר גדול... אז אני מקווה שאתם תדעו לאן להפנות אותי... בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להתחיל לימודי נהיגה בחופש הקרוב וכך גם אחותי, חשבנו ביחד לחפש אנשים שגם מעוניינים ללמוד נהיגה כדי ללכת ביחד למורים ולנסות לארגן הנחה איכותית. זוהי הסיבה שאני פונה אליכם, אם אתם או אנשים שאתם מכירים: 1. גרים באיזור ירושלים 2. רוצים ללמוד נהיגה אנא צרו איתי בקשר בICQ או מסנג'ר שרשום בפרופיל שלי באתר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הייתי באתר של התוצאות בחינת הבגרות שלי והיה תמיד רשום לי ורציתי עכשיו לבדוק ציון שקבילתי שנה שעברה וזה רושם לי: נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית והכל הוזן נכון לעוד מישהו זה קורה? או שכל שנה הם מוחקים את הנתונים?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מחפש מסעדת (טוב, מסעדה זה מילה חזקה קצת) סושי טובה (וזולה) בת"א. אני כבר מכיר את ג'פאניקה והסושיה, אני רוצה לנסות מקומות חדשים. מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן הייתי שמח לדעת איזה נוזל נמצא בגופי הקרור של הציידניותצ, הכחולים האלו. ועוד שאלה היא איזה נוזל לוקח לו יותר זמן ממים לחזור למצב צבירה נוזלי, זאת אומרת שאפשר להקפיא אותו ויקח לו יותר זמן להפשיר, משהו שניתן להשיג לשימוש בייתי. תודה
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קיבלנו היום את המחשב הזה, נקנה ב-4000 שקלים לשימוש של סטודנט. בלינק שצירפתי, מצויין באופן כללי מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME. המערכת עצמה מותקנת, אבל לא היינו אמורים לקבל דיסק מקורי שלנו? למה אמורה להתייחס המערכת שרשומה בלינק, שהיא תהיה מותקנת או גם מצורף דיסק? בספק אמרו שיבררו את העניין ויחזרו אלינו, אבל בגלל שזאת פעם ראשונה שאנחנו קונים נייד, רציתי להיות מוכן במידה ויטענו שאנחנו לא מקבלים במידה וכן אמורים לקבל.
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=18142 :lol: :screwy: :lol: :screwy: :lol:
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
זה נכון שיש קטע כזה שאני מזמין משהו מחו"ל לבסיס שלי ואז אני לא צריך לשם עליו מס??
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
G.Skill הצטיידה במיטב השבבים בשוק - וגרפה לעצמה 13 שיאי מהירות חדשים במסגרת Computex 2018 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
- 2 followers
-
-
אני חייב עזרה במציאת תמונות של סרברים או של מארזים שנראים יפה ! או של AlienWear.. בבקשה זה ממש חשובבבב D: תודה ! תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://www.bsh.co.il/Forums/
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יודע איפה אפשר למחזר את שפופרות הכספית הזורחות הללו? אין לי רצון לזהם את הסביבה בחומרים כל-כך לא סימפטיים, אך אינני יודע על מקום אשר מאפשר סילוק הפסולת מסוג זה בבטחה. האם קיים מקום כזה? ורצוי שיהיה בצפון הארץ...
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מישהו שיודע רוסית יכל לתרגם לי את המפרט רכב הזה? http://auto2u.ru/cars_details.php?id=618 (לא הצלחתי למצא באנגלית ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יותר נכון סוחרי סמים ומפתחי תוכנות אבל לא היה לי מקום בכותרת
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מאמריקה, שנשלח דרך USPS First Class. בדקתי את הסטטוס של המוצר באתר USPS וכתוב Delivered, בברוקלין! כמובן שמדובר בטעות כי אני בישראל. יש לציין שכתוב באתר שמדובר ב International Letter. התקשרתי אליהם, והתשובה שלהם היתה כזו: מכיוון שמדובר ב First Class (המשלוח הכי זול שלהם), אין באפשרותם לעזור לי ולוודא שאכן היתה טעות. הסברתי להם שאם זה International Letter והוא אפילו לא יצא מגבולות המדינה, כנראה שיש טעות. הם לא רוצים להקשיב... מה כדאי לעשות בעניין?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ממכם הזמין משהו פעם מאתר בחול ועשה משלוח לארץ.אני מעוניין להזמין IPHONE 16G 380$ ב EBAY אבל ידוע לי שהם לא עושים משלוחים לארץ יש לי כמובן אשראי בינלאומי אז אם למישהו יש נסיון עם העניין כולל עלות משלוח וכו
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-