כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי אז ככה יש לי פה תרגיל מול העיניים ממבחן כניסה לאוניברסיטה זה משוואה עם שברים עשרוניים ורגילים בחילוק וכפל + סוגריים קיצר תרגיל שרק מחשבון יכול לפתור בצורה רגילה אך מבקשים לפתור את התרגיל מבלי מחשבון בצורה הפשוטה ביותר עכשיו חשבתי על משהו קטן אבל זה לא הפשוט ביותר לדעתי ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך בדיוק אמורים לפתור זאת המשוואה שווה ל1/2 זה בעצם שבר עצום (בלי נעלמים) שווה ל 1/2 עכשיו אמרתי נשווה את המונה ל X ואת המכנה ל 2X אבל לא נראה לי זה הכי טוב מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כולם לפתוח ערוץ 21 בשעה 10 בלילה! איזה קטע אני הולך להתפוצץ מצחוק עם חירבושי השכל שלהם! אני יצלם את זה ושילח לינק רק תגידו לי איך אני עושה את זה.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
קצת מזכיר לי את הצבא: "תתפלל ש ס.מ"פ לא יתפוס אותנו ישנים בשמירה"..... אורי ומישה מטילי האימה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
השאלה היא למצוא את X: (x^3)+(x^2)+(x)+(1)=0 עכשיו, סתם מהראש, אני יודע שהתשובה היא x=-1. איך מגיעים לזה עם דרך נוסחה?
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הרבה התלבטויות החלטתי סוף סוף לקנות את המחשב החדש שלי, וכעת הבעיה היחידה שנותרה לי היא איפה לקנות אותו. עד היום הייתי קונה את המחשבים מטכנאי מסויים, אבל אני כבר לא סומך עליו יותר ומעוניין למצוא ספק חדש. לפי מה שראיתי, הכי מומלצים פה זה skypc או TMS ויש לי כמה שאלות כלליות: א. בהנחה שאני גר באשקלון, וצריך שיישלחו לי את החלקים/כל המחשב, האם מוטב לי לקנות את כל החלקים בנפרד מהחברה ואז לבקש מטכנאי שאני סומך עליו שירכיב לי או שהחברות מספיק מיומנות בשליחת מחשבים ליעדים מרוחקים כך שאני יכול להיות שקט אף כשהם מרכיבים לי את המפרט? ב. בהקשר לסעיף הקודם, האם מוטב בכלל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב עם טכנאי מקומי או לתת לטכנאים שלהם לבנות את המחשב? ג. אחרון חביב, האם…
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הפרוייקט אינו בסדר גודל גדול, ויכול אפילו להיבנות על בסיס מערכות קיימות כדוגמאת joomla בכל אופן האתר הוא אתר של בתי השקעות בחו"ל, שמוצעים למכירה באתר בצורת מערכת, דהיינו עם האפשרות להוסיף ולמחוק כמובן האתר צריך ליהיות מאודד פשוט מבחינה וויזואלית סדר גודל יחסית מאוד קטן לפרטים wavenator@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
נגיד וההורים שלכם (או כל קרוב אחר) נמצאים בארה"ב, מה הייתם מבקשים מהם לקנות, אפילו אם זה מהכסף שלך והם רק מבצעים את המשלוח הביתה. בעיקרון, זרקו כל דבר שמשתלם לקנות אותו בארה"ב, כמובן שעדיף לדברים קטנים שנכנסים במזוודות.
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כל מי שאוהב צלילים חשמליים באסים עמוקים וביטים עצבניים הגיע למקום הנכון Dj Yotam C - St3p BY DuB5T3P (Dj Set) 11' ת - ה - נ - ו !!! http://www45.zippyshare.com/v/92006461/file.html http://soundcloud.com/iko89/dj-yotam-c-st3p-by-dub5t3p-dj-set-11
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-6553260189868317794&q=why+macs+suck
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
למרות שזה היה ממש מזמן עכשיו שאני רואה את הערוץ בלווין אני אומר לעצמי ואללה, זה הערוץ עם התוכניות הכי חזקות שיש! most shocking most world amazing videos היה טעות להוריד את הערוץ הזה לפי דעתי
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745583,00.html
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בשלב שדברים הופכים מורכבים אני לא ממש צולח אותם. כלומר להחזיק הרבה רעיונות בראש יחד. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהו שיודע להתמודד עם לקויות למידה תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כן כן, זה עוד אחד מהת'רדים שהופכים את HWZONE לHOMEWORK ZONE, אבל שיהיה. ******* קליע שמסתו 5 גרם פוגע אופקית בגוף שמסתו 2ק"ג המונח על משטח אופקי. הגוף(עם הקליע בתוכו) מחליק מרחק של 20ס"מ על המשטח עד עצירתו. מקדם החיכוך של המשטח הוא 0.3. בהנחה שהגוף החל לנוע רק לאחר שהקליע שנתקע בו נעצר, מה הייתה מהירותו של הקליע לפני הפגיעה? ******* כן, זה. אמור להיות משהו עם שימור תנע ושטויות, ואני בטיפשותי לא ממש הקשבתי בשיעור.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם אפשרי? במקום קודם לבדוק אם יש תגובות להודעות שלי ואז להכנס להודעות.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
לא הגיע הזמן שכפתור "אל ראש העמוד" או איך שקוראים לו יתחיל לעבוד ? אני מתכוון לזה - תודה ! עריכה: בעמוד הראשי זה תקין. בדיונים - זה לא עובד !
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן את המכשיר מכשיר ממש טוב ונוח (נוקיה כרגיל..) הוא בא עם כרטיס זיכרון של 32MB ואפשר להחליף לכרטיס אחר לפי מה שאני הבנתי השאלה עד כמה הוא יכול לתמוך.. אם אני קונה למשל כרטיס של 1GB הוא ייקבל אותו? יידע להסתדר איתו והכל? כרטיס MULTIMEDIA MMC משהו כזה.. מישהו יודע? ???
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חנות טובה, מקצועית, אמינה, ועם מבחר. זולה? כן, גם. פלונטר (הישנים לפחות) הם על הפנים-קטסטרופה, עם פנדה שמעתי שיש בעיות, KSP רוצים 80 שקל משלוח, מוכנים להביא רק ביום שישי וגם אצלם אין מבחר. למיר יקרים ואני שונא את השם שלהם (מזכיר לי סמור, beats me ) אני רק רוצה חנות בלי התחכמויות. לא רוצה את הכי זולים - שיהיה מחיר ממוצע - אבל שיהיו נחמדים, יביאו לי בדיוק את מה שאני מבקש ובזמן. לעזאזל, לאן הגענו שבנאדם רוצה להוציא כסף אבל לא יכול.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת כמה זמן מחזיק כדור כזה תמיד המהורות לבה האלו שהיה לכל מני אנשים שאני מכיר יתקלקלו אחרי חצי שנה-שנה אז רציתי לגעת איך זה עם הכדורי ברקים האלו תודה :s05:
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קצת היסטוריה גיקית היום לפני עשרים שנה הציג סטיב ג'ובס ז"ל את ה איי מאק הראשון. בעיני, היה לו אחלה עיצוב. http://m.ynet.co.il/Articles/5253629
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
דבר ראשון מה זה: 1080 24p Real Movie ? דבר שני איזה TV יותר טוב (שניהם סמסונג) LA32B350 או LA32B450? אני מעדיף את ה 450 רק דבר אחד שאין לו ויש ל 350 זה 1080 24p Real Movie ואני לא יודע מה זה
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-