עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dina Eliyahu,

שלום איך ניתן לאתר תמונות מחזור של בית ספר שונים בארץ, שנות ה80

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  2. אם אפשר תתנו לי רשימה של אתרים טובה...תודה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

חיפשתי אתרים בנושא חומרה ומחשבים: http://guide.walla.co.il/ts.cgi?path=43&page=0 HW קיבל ציון 4 ומופיע בעמ ה3 SPOT וTIP קיבלו ציון 5 בעמ הראשון? TIP לא התעדכן מאז..... מישהו רוצה להפציץ את וואלה במיילים?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  4. If you're not familiar with the work of Steven Wright, he's the famous erudite scientist who once said: "I woke up one morning and all of my stuff had been stolen, and replaced, by exact duplicates". His mind sees things differently than we do, to our amazement and amusement. Here are some of his gems: 1- I'd kill for a Nobel Peace Prize. 2- Borrow money from pessimists -- they don't expect it back. 3- Half the people you know are below average. 4- 99% of lawyers give the rest a bad name. 5- 42.7% of all statistics are made up on the spot. 6- A conscience is what hurts when all your other parts feel so good. 7- A clear conscience is usually the sign of a bad memory. 8-…

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by surref,

זה של חברת ACBAL

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by alexrta,

חחחח קבלו אתר שמראה את אהבתו לשר ההסברה העירקי http://www.welovetheiraqiinformationminister.com

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by tsah1982,

שלום. סוף סוף קניתי מחשב מ ksp. אני אמור לקבל אותו תוך כמה ימים, קיבלתי אחריות מורחבת על הרכיבים. רציתי לדעת אבל רק ממישהו שבאמת יודע או קנה מהחנות, איך עובד הקטע של האחריות? אני יודע שזאת שאלה מטומטמת אבל מקבלים איזושהי תעודת אחריות או קבלה על כול רכיב? וכשמשהו מתקלקל מביאים את החלק ליבואן או לחנות עצמה?. האם לדרוש איזושהי תעודה? כי עכשיו כשאני חושב על זה עם כול המחשבים הקודמים שקניתי לא קיבלתי שום תעודת אחריות או משהו שמעיד על זה שיש לי אחריות אבל עכשיו זה די חשוב לי.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות מעיין בריסטול גדול (100*50 ס"מ או יותר) בצבע שחור מט שאני אוכל על השולחן כולו. אני מעדיף שהדבק יהיה על הבריסטול עצמו כדי לשמור על אחידות. חשוב שיהיה מט אך בעל טקסטורה עדינה כמה שניתן (שיהיה חלק). בתודה מראש. *עדיפות לחומר קשיח כמו פורמיקה, שיהיה חסין לשריטות ודק כמה שניתן. מומלץ משהו שיהיה קל להדביק (לא כמו אנודייזד אלומיניום...). **האם יש חומר כמו הציפוי של הפדים הקשים לעכברים רק בקנה מידה גדול? משהו כמו משטח הSphex של Razer רק בקנה מידה גדול.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by Guy King,

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/536/969.html הכתבה מדברת על תרבות הוורקהוליזם הקיצונית בארה"ב וביפן, המשבחת את העבודה הקשה והאינטנסיבית מאוד, היכולה להביא לתפוקה גדולה יחסית בעבודה, לעומת הגישה האירופאית, שגורסת שכדי לעבוד הרבה פחות ובזמן שמתפנה כדי להרגע, לבלות, לנוח ולהנות מדברים אחרים. מה הגישה שלכם לחיים בקשר לזה, ולמה?

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by Vaz,

מישהו יודע מה האימל שלהם לשירות לקוחות ?! או מכירות או כל האלה שמתקשרים אליך שאתה רוצה לעזוב ? אין באתר שלהם אף אימל שום כלום. רק טופס פניה דרך האתר שלא עובד ! הם מעצבנים אותי לאללה אני לקוח שלהם כבר שנתיים , במגה וחצי ב29 שקל לחודש ללא התחייבות , ושנה שעברה איך שנגמרה שנה פתאום אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל , והתקשרתי והתעצבנתי עליהם והם התנצלו ושינו לי לעוד שנה בלי התחייבות ב29 שקל ועכשיו עוד פעם אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל לחודש הבא. כאילו מה חושבים שאנשים מטומטמים ? באיזו זכות גובים ממני יותר כסף בלי להודיע. ועוד בזמן האחרון האינטנרט שלהם כזה גרוע שאני חושב על לעבור לחברה אחרת בכלל. אני לא מחוייב להם לכלום אז למה לא להתקשר לשאול איזה מסלול אני רוצה ? למה לחייב א…

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by noambaum,

בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר ת'רדים שנפתחים בעקבות סרטון כזה או אחר של האתר YOUTUBE וחשבתי לרכז הכול כאן כדי שכולם יהנו ושלא יהיה בלאגן בפורום. אז תנו לינקים לסרטונים מצחיקים / הזויים / מוזרים.

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  12. אדיוטים.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש המלצות לחנויות שעוסקות במוצרים לחיות מחמד.. לא ממש אכפת לי איפה החנות תשב כל עוד היא עושה משלוחים.. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  14. Started by Henz16,

מדובר על המשחק הזה: http://flashgamesite.com/play1501game.html יש כאן מישהו שהצליח לעבור את המשימה השלישית?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שמעתי ששובתים במשרדי הרישוי אך לא יידוע לי איפה... למי שיש מידע על זה שייגיד לי, זה דחוף לי כי מחר אני רוצה לעשות תיאוריה. אני עושה את התיאוריה בפתח תקוה.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by Dark Respect,

אני מעוניין לקנות מוצרים מחנות wholesale בארה"ב. החנות מוכרת רק לבעלי reseller ID, ובנוסף רק בתוך ארה"ב. כך נוצר מצב שאני לא יכול להשיג את המוצרים שלה איך עוקפים את זה? (אין כאן עבירה על שום חוק חוץ מהחוקים של החנות עצמה - המוצרים חוקיים ועומדים בתקינה הישראלית ואני אשלם עליהם מכס)

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by FARKASH7,

הזמנתי טיסה לחודש הבא מתל אביב ללוטון(אנגליה) ויש לי כמה שאלות. מה צריך להביא איתי לשדה מלבד הדרכון שלי? ההזמנה הרי נעשת באינטרנט ולא מקבלים כרטיסים או כול דבר אחר. כשנוחתים בלוטון הבנתי שהדרך הטובה והזולה ביותר היא להשתמש בקווי האוטובוס של איזי ג'ט(שעוצרים גם בתחנה שקרובה מאוד למלון שלי). למי שיש ניסיון עם הקווים האלה האם כדאי להזמין כרטיס מראש או שאין בעיה לנחות ולתפוס אוטובוס? אני נוחת בערך ב12 בלילה. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by roeesnir,

אני לא יודע איזה פורום מתאים, אז שמתי את זה כאן. יש לי טייפ די..וי. Sony DSR-11. מידי פעם הראש שלו מתלכלך, וצריך להעביר קלטת ניקוי. פעם בכמה זמן זה כבר לא עוזר וצריך לשלוח אותו לניקוי רציני. זה עולה הרבה כסף ואני רוצה לעשות את זה לבד. מישהו יודע איך? אני יודע שעושים את זה עם מקלות אוזניים, אבל אני לא יודע עם איזה חומר ואיך. אשמח אם מישהו יודע על זה משהו, או יוכל לתת לי לינק למידע. תודה.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by emil57,

אהלן אנשים.. וואלה רציתי לישאול (תאלו שיש להם מושג או עברו ניתוח אף) אם אני עובר ניתוח אף, האם ידוע לכם שיש איזה שהם בעיות בנשימה בעקבות הניתוח? אם זה בטווח הקרוב או הרחוק.. או כל בעיה אחרת..? אלו מכם שעברו תניתוך תנו תהערות שלכם, עצות, איפה הכי כדאי לדעתכם לבצע תניתוח, כמה זה עלה לכם, ומה שעולה לכם בראש.. תודה..

20. שלום. כן אני יודע, כבר עשיתי פעם סקר כזה. (שהמנהלים מחקו) בקיצור אני חושב שהגיע הזמן שהמשתמשים יביעו את דעתם על האתר כדי שהאתר יוכל לשפר את עצמו לפי דעתי המצב של האתר הדרדר בשנים האחרונות. בעבר הייתי שואל כל שאלה על כל נושא אפילו הכי שולי שיש ותוך כמה דקות כבר כמה אנשים הגיבו תגובות ענייניות. אבל תקופה לא קצרה כבר שאני חושב שהמצב ממש השתנה. גם מצד כמות התגובות שמקבלים בתראד וגם באיכותם. מילא אנשים שלא מבינים בנושאים שמגיבים אבל כמעט ואין תגובות ענייניות. לפי דעתי או שפופלריות האתר ירדה או שפשוט רוב המשתמשים מתרכזים בנושאים ספצייפים ולכן בשאר הנושאים מרגישים שהרמה ירדה. אך אני חייב לומר שבנושא הכתבות האתר דווקא ממש השתפר ויש סקירות ממש טובות וברמה גבוה. ואני רוצה להדגיש שא…

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  21. ספקית המסכים התקציבית Nixeus חושפת את היצירה החדשה שלה, עם טכנולוגיית IPS ותמיכה בטכנולוגיית ה-FreeSync בטווח רחב של קצבי תצוגה לכתבה

22. Started by approx,

תמליצו לי על שירים של ac/dc

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by DAVIDD,

תשדירי הבחירות האלה חופרים רצח פתאום בלי קשר לחיים משדרים לך את הזבל הזה בכל הערוצים נמאס כבר שישדרו בערוצים שלא מסתכלים אבל ערוץ 2 ו10 של יגעו.. ותשדירי בחירות ממש מפגרים...

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by Or ei,

איפה אני יכול להשיג כוסות של חצי ליטר ? הבנתי שלא מוכרים אותם בכל מקום וחלק אפשר להשיג אם קונים איזה רביעיה של בקבוקים כמו הוגרדן או סטלה מישהו מכיר איזה חנות?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

חידה דיי קלה: יש לנו 10 שקים עם 10 מטבעות. ב 9 שקים יש 10 מטבעות שכל אחת מהן 10 גרם. ובשק נוסף יש לנו 10 מטבעות שכל אחת מהן שוקלת 9 גרם. ע"י שקילה אחת על משקל דיגיטלי צריך לדעת באיזה שק יש את המטבעות ששוקלות 9 גרם.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.