כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
-
היי, משום מה מתחילות אצלנו שמועות רבות על ביטול המיקוד למבחני הבגרות, פלוס שמעתי אתמול שבאמת מבטלים, אבל בנוסף מגרילים איזה מקצועות ללמוד. אני פה מבולבל בצורה מבהילה ביותר, מישהו יודע מה לכל הרוחות והשדים הם הולכים לעשות איתנו?!
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מי פה נמשך לכפות רגלים של בנות? ולא לענות בציניות
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מחפש ברחבי האינטרנט תמונות של מצדה בעיקר מבטים כוללים לפרויקט שאני עושה אך לא מצאתי. לכן אני פונה עלייכם אם למשהוא יש תמונה של מצדה ומוכן לעזור לי אני הודה לו מאוד. בתודה מראש עמיר שחר
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת משהו:האם באילת משחקי מחשב זולים יותר מאשר במקומות אחרים בגלל העיניין שאין מעם?או שמעלים את המחיר באיזה פי 2 בגלל שאין מעם ואז זה כבר לא משתלם לקנות שם משחקים? תודה לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
צריך טיפים בקשר למבחן 70-291 כל טיפ יתקבל בשמחה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כמה שירים יפים שהקלטתי בMP3 שלי ואני רוצה מאוד לדעת מה השם של השיר ומי שר אותם כמובן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד! זה 4 שירים אני מקווה שתזהו אותם... הינה הלינק להורדה: http://www.mytempdir.com/1034645 בהצלחה. :
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אתמול היתיי ב הוםסנטר וראיתי שם דרמל של wolf ב 270 שקל מקבלים אותו עוד 128 חלקים כדאי לקנות אותו?? ועל מה צריך להסתכל שקונים דרמל??
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רופא עיניים פרטי טוב, מכיוון שאני לא יודע עד כמה האתרים של הרופאים הפרטיים נכונים במידע המפורסם אני מחפש פורום שיש בו מידע אמין ונכון על רופאי עיניים. אני לא מפחד לשלם למישהו שיפתור את הבעייה שלי, אני כן מפחד לשלם למישהו שיעשה את זה לא נכון. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
www.warez-bb.org אחרי ההרשמה הוא לא שולח לי את הקוד הפעלה לאימייל. אח שלי הקטן המעצבן הזה אומר שהוא יודע למה והוא יגיד לי רק אני אשלם לו 5 שקל...כמעט הבאתי לו חמש כאפות... מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? ואם הוא הצליח לקבל משתמש מאושר והכל אז שיביא לי אותו או יגיד איך
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חלקנו זוכרים את המערכת הזו כאילו היא שוחררה אתמול, אך חלק גדול מאד מהמשתמשים היום בחלונות לא יודעים מאיפה הכל התחיל ומקבלים את תוכנות הווינדוס השונות שיוצאות כל כמה שנים כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד.. אז אחסוך במילים כי הסרטון הבא מצליח להמחיש בצורה הטובה ביותר איך כל הדברים הטריוויאלים האלו התקבלו פעם בפה פעור וממש היה מדובר בפריצת דרך. תהנו : ואם כבר בהסטוריה עסקינן - אז יש עוד סרטונים הזויים לא פחות : עצוב? מצחיק?? קשה להחליט..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה אני מקבל הודעת שגיאה לכבות את ה ADBLOCK
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מדור ה-HWiki החדש עלה לאוויר - מאגר מידע אודות עולם המחשבים והטכנולוגיה שמנוהל ומתוחזק על ידי צוות HWzone והגולשים. במאגר זה תוכלו לצפות בערכים, לשנות אותם, להוסיף ערכים חדשים או להעשיר קיימים, וכל זאת על מנת להרחיב את מאגר המידע ולהפוך אותו לעשיר יותר בתוכן. המדור פתוח לכולם, הן לקריאה והן לעריכה והוספת ערכים חדשים, מתוך אמונה כי כל המוסיף הרי זה משובח וכל שתוכלו לתרום מהידע שלכם יוכל לסייע לרבים אחרים. פרסים פרסים פרסים ובכל זאת, אי אפשר להשיק מדור חדש וקהילתי בלי חגיגה קטנה, ואיזו דרך טובה יותר לפתוח את ה-HWiki מאשר תחרות נושאת פרסים! במהלך השבועות הקרובים, אנו עורכים תחרות למילוי מדור HWiki בערכים חדשים, לצד שיפור הערכים הקיימים בו. מטרת התחרות היא בראש ובראשונה לה…
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אריק מלך ישראל- התרד הרישמי להוקרה ולתמיכה בראש הממשלה הטוב ביותר שהיה למדינת ישראל האהוב והנערץ על כולנו אשר עושה את מה שצריך למען ביטחוננו בימים קשים אלו מבלי להכנע ללחץ האויבים מבפנים ומיבחוץ. על האויביים מבפנים יש שיר : שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי של מרגלית צנעני. חזק ואמץ אריק שרון ואל תיכנע ללחץ. דן
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות היא קיבלה הודעה שיש לה סרטן בכתה מיררה בבכי "או כמה מסכנה אני " ועכשיו היא ממשיכה לעשן ולאכול מה שבא לה אפילו לא רזתה קילו כמו מטומטמת אני אומר לכם הטירוף שולט בעולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בקרוב בעזרת ה' אני עובר דירה ויהיה לי חדר גדול יותר ממה שעכשיו ורציתי לשאול מה עדיף 1. שולחן פינתי או שולחן רגיל? אם אפשר חוות דעת של אנשים שיש להם אז יתרונות וחסרונות2. אם פינתי אז עם כוורת למעלה? או בלי כלום?השולחן ישמש אותי למחשב נייד ולהכנת שיעורי בית.תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הופצו כתוביות בעברית לסרט "בואו נדבר על זה פעם שנייה" באתר www.subscenter.co.il. כדי להוריד את הכתוביות אני צריך להיות רשום למערכת, אך יש לי בעיות בהרשמות, כי אני צריך לתת את כתובת הדואל של ספקית האינטרנט שלי, שאין לי כזה, במקום לתת את הדואל הרגיל. משהו יכול לשלוח לי או לעזור לי בלהשיג את הכתוביות האלו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כמה זה עולה? האם אני אספיק לסדר את זה כבר לקיץ הקרוב?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את השם של השיר שמתנגן בפרסומת החדשה של אורנג ORANGE BE FIRST ? זה מתחיל בנגינה על פסנתר.. תודה לכולם. הפרסומת ב YOUTUBE שיכולה לעזור בזיהוי:
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה פעם אתר שנקרא e-srael אני לא זוכר איך הלכה הכתובת , אבל מספר צירופים שניסיתי לא עבדו ואני מניח שהוא כנראה גווע אבל אני אישור סופי מישהו זוכר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , חבר שלי נוסע עוד כמה ימים לניו-יורק ואני צריך משם זיכרון למחשב ולמצלמה CF , מישהו מכיר אולי חנויות שמוכרות את זה וזה זמין במלאי וניתן לבוא ולקנות ? *והמחירים זולים יחסית תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-