כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום איך קוראים לשיר הזה מהסרט של שרק2 שיש בו משהו LOVE LOVE. תודה
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
Chevy Camaro + Sony Playstation 3 + Nintendo Wii + 32'' LCD עסקה משתלמת
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה השיטות של אתרי הטורנט הגדולים לתפוס צ'יטרים ... 8) דרך אגב התרד הזה עובר על חוקים(שאלה למנהלים) ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפסקה של כמה זמן יש ? {מפרק 13 של העונה השניה}
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקל בבעייה בהורדת כליפים מהקאזה האם יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת זה כל כך מציק..
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
להשאיר אותכם במתח... הנה הלינק: http://www.israeliposters.co.il/index.php?action=show§ion=15&PHPSESSID=a39f6fa628a812db0d9e1196ae34a984&PHPSESSID=a39f6fa628a812db0d9e1196ae34a984 זה אמיתי אני מניח.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כוון שזה הפורום היחיד שאני חבר בו החלטתי שזה המקום להנציח את הכלבה היפיפיה שלי סקאי שאתמול בשעה 1 בלילה נדרסה למוות ע"י נהג מונית בגינה מתחת לביתי שאני עומד 10 מטר ממנה.ומתה בידי רבע שעה לאחר מכן סקאי מתוקה 7 חודשים היית אצלנו לאחר שמצאנו אותך בתחנת דלק בבאר שבע בגיל חודש זרוקה,אימצנו אותך לחיקנו במשך 7 חודשים עד אתמול בשעה 1 בלילה השמחה שהיית בחייך ובחיינו לא תחזור שתדעי לך שאנחנו אוהבים אותך מאוד קרן ואלעד [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פשוט חלוםםםםםםם!!! ;D מדהים! אם יש לכם עוד רכבים מצופים ניקל תביאו זה מאוד מעניין ומיוחד.
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר לי מה זה firewire ולמה הוא משמש????
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי ח'ברה!!! השתתפתי לאחרונה בתחרות שנערכה באתר של חברת GAINWARD שהפרס בה הינו זוג כרטיסי מסך 7900GS. נבחרתי בין חמשת התמונות המוצלחות ביותר, כאשר עתה התחרות פתוחה להצבעות. התמונה שתזכה במספר ההצבעות הגבוה ביותר, תזכה את המשתתף בזוג כרטיסי מסך 7900GS. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לחבר ותיק בקהילת HWZONE ע"י כך שתצביעו לי. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת המצויינת מטה ולבחור בי (תמונה מס' 5). כן, זה אני שמצולם ב"עירום" שם... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לזכות. הנה הכתובת: www.gainward.net/contests
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
לאחרונה גיליתי שהרשיון שיש לי לאופנוע (עד 500 סמ"ק) יקוצץ ל"עד 33 כ"ס"!!! :-[ :-X :-\ :'( אני בדיוק עכשיו חוסך לאופנוע 500 סמ"ק, כנראה ER-5 כאופנוע ראשון, והיום גיליתי שלא משנה כמה אני אעבוד, עד גיל 21 לא תהיה באפשרותי לרכב על אחד כזה עד שאני אהיה בן 21... עוד קצת יותר משנה וחצי :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רוכב אופנוע פשוט מטורף!!! יש לו מספר סרטים שניתן להוריד באימיול תחת השם שלו. סתם דוגמא לקטע שבו הוא נוסע במשך כרבע שעה במהירות ממוצעת של 272 קמ"ש !! ** סירטון **
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה כפי שכמה מכם מכירים אותי ,גרתי בישראל כל חיי עד גיל 17 בערך שטסתי לארה"ב לגור שם במשך שנה ככה לנסות לראות איך ומה זה ארה"ב כמובן שגם סיימתי בית ספר שם וחזרתי לעשות צבא ,באותו זמן התאריך גיוס שלי היה ב23 ליולי לאחר מכן שינו אותו ל19 בנובמבר ואז ל3 בדצמבר. כשהודתי לאמא שלי שדחו לי את הגיוס ל3 בדצמבר היא אמרה שהיא רוצה שאני אחזור לארה"ב לבקר לפני הגיוס ,הייתי שם חודש פחות או יותר וחזרתי ביום ראשון שהיה. כמובן אני נוסע עם אבא שלי לקנות דברים ,מבררים עיניים וכו...' אני מתגייס לחיל התותחנים לא ידוע לי לאיזה יחידה. עכשיו הבנתי שאני נחשב כקרבי נכון? בנתיים הספקתי לקנות משחה לציחצוח נעלים ,שעון חדש של G-SHOCK, גומיות למכנסים ,פנס ,סכין יפנית ועוד כל מיני. עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
שיר הפתיחה של מיגרש ביתי ושיר הפתיחה של סקראבס תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי בערך מסיימים את הבגרויות בכיתה יב .? לקראת איזה חודש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב לתרגיל האחרון שהוא עושה[שכיבות שמיכה בלי רגליים] אני מתחיל להתאמן.. נראה מגניב ביותר. http://www.youtube.com/watch?v=fyMasVRj4KI
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
למתעניינים, בסוף יש עוד לינקים http://hwzone.co.il/newspics/mor/TEMP/emek_hashalom_nov_2006.pps
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=-8fa9yKQeTY&mode=related&search= מומלץ לצפות בכול השבע. Enjoy.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלפתי את כל הסכינים עד הסוף, ואני לא יודע איך לקפל אותם בחזרה. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני יכול להגדיר באווטלוק מצב שבו ההודעות שאני מקבל בgmail הודעות אז הם יגיעו לאאוטלוק?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-