כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, קיבלנו עבודה במגמה (רובוטיקה) לבנות קופסא, בעלת חור אחד למעלה, וחור אחד בצד, שמהרגע שיכנס אליה כדור מהפתח העליון הוא יצא אחרי 10 דקות מהפתח הצידי. החוקים: המנגנון צריך ליהיות מכני, כלומר - אסור השימוש באמצעים אלקטרוניים, כימים, ביולוגים, והידראולים. אסור השימוש בנוזל (לא רק בהידראוליקה). אין לגעת בקופסא מרגע ההכנסה. על הקופסא ליהיות במידות מקסימליות של 50X50X50. הרעיון שאני חשבתי עליו הוא לעשות מסלול ספיראלי בשיפוע מאוד מתון למרות שזה נראה לי רעיון לא כ"כ מוצלח. עוד דבר שחשבתי עליו הוא על בסיס של שעון חול וגלגלת, אבל את זה אני אצתרך לסרטט. אני אשמח לשמוע רעיונות חדשים (בגלל שיש פה ריכוז גבוהה של מוחות מבריקים) והצעות! תודה רבה!
-
- 53 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אשמח אם למשהו יש הערכה בנושא כי אני מחכה בגלל זה עד ינואר.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי פרוייקט השנה במגמה תעשייה וניהול (אני בביה"ס טכנולוגי) ואני צריך לדעת איזה מפעל ייצור הכי קרוב שכל הקשור במחשבים נמצא קרוב לפתח-תקווה... באזור... כדיי שתבינו יותר טוב הקריטריונים שעומדים פה למה שאני מחפש הם: 1. מפעל ייצור (חובה) 2. מפעל שמייצרים מוצרים בכל הנוגע למחשבים (כגוו: עכבר, מקלדת, מעבד, כרטיס מסך...) זה יכול להיות אינטל, לוג'יטק... 3. באזור המרכז-פתח תקווה תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני לא ממליץ על חנות או משהו בסגנון (לא מפיר את חוקי הפורום), אך רציתי לשאול איך אנשים פה מזמינים משם? מה הקטע? זה לא אתר בחו"ל? זה אפשרי בכלל? ומה עם משלוח ומיסים וכו'? אשמח לקבל תשובה מאוד ממצה מאנשים שמבינים
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שימו לב למוצר היום של ערוץ הקניות - פשוט לא להאמין!!! לא מספיק שיש להם את החוצפה למכור מחשב עם 256 מגה זיכרון הם עוד אומרים שהוא מתאים למערכת ההפעלה הבאה... והדפוק הזה מראה גוף קירור ומסביר שהתחתית שלו זה המעבד... איזה אידיוט!!! פשוט עצוב -אין מילים... וזה עוד לפני שהגענו למחיר הדימיוני ולכרטיס מסך הזבל... :'( אני לא מקנא באלה שממש קונים את זה (תרתי משמע...) http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=31165&channel=3&video=1 עריכה לכל מי שהצתרף מאוחר מידי רק שיידע שה"מבצע" נגמר והמחשב כבר לא זמין... (מעניין למה...) חבל, פספתם הזדמנות של פעם בחיים... ;D
-
- 89 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי אנשים, מה קורה? כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי להיות פה... לאלו שעדיין לא יודעים, אני עזבתי משום שהייתי צריך לעלות על מדים ולתרום קצת גם במקום אחר זאת הייתה עזיבה מהירה, משום שהיו לי כמה דברים לא צפויים(גיוס מוקדם), לכן לא יצא לי להגיד שלום כמו שצריך. ובנוסף לא יצא לי להתחבר בכלל מאז, כי לא התאפשר לי מבחינת זמנים. בכל אופן, אני מקווה שהקהילה כאן פורחת והתווספו עוד אנשים איכותיים לזון. אז שיהיה לילה טוב לכולם! (כן כן, שעה הזויה, אבל בשעה הזאת מצאתי את הזמן להיכנס קצת..)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב קניתי אתמול מצלמה דיגטלית ב- 2100 ש"ח ...(מחיר מלא) ושילמתי במזומן האם הייתי זכאי ל-5% הנחה? אם כן עוד מחר אני הולך לגבות את מה שמגיע לי... ובאיזה מקרים אנו זכאים/לא זכאים לקבל את ההנחה...? מישו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש את השיר שבפרסומת של פלאפון שנשמע כמו סטיבי וונדר BECAUSE I LOVE YOU זה המילים שהצלחתי לקלוט למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! כל מי שאוהב ROCK. HEAVY ROCK וMETAL, שווה לו לראות... "קצת" ארוך, אבל עדיין. לינק: http://video.google.com/videoplay?docid=-1648306492583625113&q=Pantera+Metallica&hl=en
-
- 52 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שעונים זה לא ממש הקטע שלי... חשבתי אולי משקפים (מזויף כמובן) בגדים וזה , זה ברור אז מה אני יכול לבקש מהם, אני בן 17+ אז לא משהו ילדותי בבקשה חשבתי תאמת על סוני 2 או 360 אבל לא יודע עדין לא חשבתי על זה (אי אפשר לדעת שזה לא יתפרק לי שהם יגיעו בארץ.. =] )
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כן כן היום זה יום של שמחה ומחר גיוס מה אני יכול להגיד :-X למי שרוצה לדעת אני מתגייס לתוחנים ויש לי פרופיל 82.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Access denied You are either behind proxy or using ISP/IP (88.155.52.132) which is not qualified to use TorrentBytes. If you want your IP to be added to our access list, please contact staff. צ'יטרים תמותו
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אולי לא התעדכנתי אבל לא היו אמורות להיות כמה הגרלות גדולות בחודש ספטמבר לרגל 5 שנים לאתר ? הייתה יותר מהגרלה אחת ? פורסמו הזוכים ? אנחנו כבר בתחילת דצמבר.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
הקדמה קצרה: אני משרת בצבא בתור תוכניתן, רוצה להתחיל ללמוד..מתלבט בין מדעי המחשב לבין מדיע המחשב וניהול. 1. מישהו ידוע איך 'מסתכלים' על התואר במדעי המחשב וניהול לעומת התואר במדעי המחשב? 2. מה כל אחד מהם אומר מבחינת תואר שני? 3. מה ההבדל בין לימודים בשלוחה רגילה של האוניברסיטה הפתוחה לבין לימודים בשלוחה שלה במכללת רמת גן שעולים יותר? 4. מישהו שמע על התוכנית המייוחדת של המכללה למנהל בראשון לתוכניתנים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניינת אותי התפלגות הגילאים פה באתר... מצד אחד יש פה רבים שמפגינים ידע רב ומתנסחים כמו אנשי מקצוע מנוסים ומצד שני לא חסרות פה הודעות עם 20 שגיאות כתב ב-10 מילים... אז... בני כמה אתם?
-
- 78 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשים על הרישיון, תעודת זהות או איך שזה לא הולך. אני רוצה להיות תורם איברים [במידה ואני חס וחלילה נפגע] איפה ואיך אני עושה את זה? מה זה למעשה?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איך עושים אינטגרל לפונקציה הזאת: x ---- x^+4 x^= איקס בריבוע. במילים - איקס חלקי (איקס בריבוע ועוד4). אז מי שיודע יכול בקשה לכתוב פה את הפתרון ?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מתגייס ועדיין אין לי מושג לאן ידחפו אותי. פרופיל 64 :ylsuper:
-
- 51 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש הלכתי לצו גיוס ראשון, לאחר שבוע שלחו לי מכתב כי היו לי כמה בעיות רפואיות ובעקבות זה זימנו אותי לבדיקות ואח"כ אמרו לי שרק אחרי שבועיים אפשר לדעת את הפרופיל, אז איך אני בודק, אם יש איזה שהו אתר שאפשר לבדוק אז תביאו לי קישור בבקשה....
-
- 17 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
למישהו יש סרט מלחמה טוב שהוא ראה לאחרונה?
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-