כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים. שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים. הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי. יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש. אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא? כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות? למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מניח שחלקכם מכיר.. לאלו שלא ממש לא ציפיתי לסוף הזה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הפרסומת שהם מתחת למים וזה נשמע כמו סטיבי וונדר מישהו יש לו מושג?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש כבר עונה חדשה? אני זוכר שבסוף הקודמת הרגו את ההוא הבלונדיני עם רימון , יש לזה כבר המשך ? אם לא אז מתי יהיה ? ( אני לא מדבר על שידורים בארץ אלא בארצות הברית)
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נגן iAudio M3L תקול אשר הבעיה שלו היא באחד הרכיבים הפנימיים של הנגן. אם זה משנה, הבעיה היא שהשלט לא נדלק (השלט תקין לחלוטין, בדקתי כבר, הבעיה היא בתוך הנגן איפשהו). אני רוצה לתקן אותו, אבל לא יודע איפה. באג שהם היבואנים יכולים רק לשלוח את זה ליצרן בחו"ל, וזה יכול לקחת חודשיים ומעלה ולעלות לא מעט כסף. מסיבה זו אני מחפש מקום כלשהו בארץ שמתקן ציוד אלקטרוניקה שכזה. מישהו מכיר מקום שכזה שאני אוכל לפנות אליו? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איך אני מתחיל להירשם לפגישה בשביל לקבל ויזה לארה"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בתקווה ש(אולי)יהפוך לסטיקי כי השאלה הזאת חוזרת על עצמה הרבה פעמים פה בפורומים. טוה אז אני יתחיל. www.newegg.com - לא עושה משלוחים לארץ ולא מקבלת כרטיסי אשראי בינ"ל,הכתובת למשלוח חייבת להיות בארה"ב חניות שכן עושות משלוחים לארץ : www.outpost.com www.frozencpu.com - מוצרי קירור ומודינג בעיקר. www.Voyeurmods.com - אותו כנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלום, אני אציג לכם תמונה שצילמתי ותגידו לי אם זה וירוס, ואם זה בכלל וירוס מה יש בתוכו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בת דודה שלי בבצועה משו לפנים..!!! http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1061221
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
אז ככה יש אזה שיר יפה מאוד עם סקסופון ניסיתי כמה שיותר ליהיות סקסופון אז ככה זה הולך מקווה שתצליחו לזהות תשיר... שמעתי אותו פעם איפה שהוא לא זוכר. http://www.mytempdir.com/1100911 תיצחקו תחייכו קצת חח ;D רק תזהו תשיר. נישבר לי ממנו כל היום אני מנסה לחקות תסקסופון חח
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3336409,00.html איזה זקן חמוד, חולם עליו כל לילה.
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שלי. הוא אומר שהמטוס יכול להגיע ל-1000 ומשהו קמ"ש ואני אומר שזה לא יכול להיות... מי צודק?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
שלום, אולי אתם מכירים מקום בו אפשר לעבוד? אני בגיל 17 אני צריך עבודה בפתח תקווה.... אם אתם מכירים אז תגידו לי....
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בבית הספר שלי עורכים ערב בנושא גבורת העורף במלחמת לבנון 2. הכיתה שלי אחראית על הערב. אנחנו רוצים לערוך סרטון בנושא. לכן,אנחנו מחפשים באינטרנט כתבות וסרטונים בוידיאו או תמונות בנושא "גבורת העורף במלחמת לבנון 2" אשמח אם תשלחו לי סרטונים או תמונות בנושא (למשל כתבה על חלוקת מצרכים בעת המלחמה,השארות במקלטים וכל דבר שקשור לגבורת העורף) . אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היה איזה סרטון שראיתי איפשהו, יכול להיות ביוטיוב... בכל אופן בסרטון מראים איזו מישי שקופצת על מיטה עם הברכיים או משהו כזה ובהתחלה של הסרטון היא עושה כזה:"היי!" ואז היא עושה קול ממש מוזר כמו של צבי או משהו:"האא האא האאאאאאא האאאאא!!!!" ואז כשהיא מסיימת היא אומרת:"בייי!" חיפשתי את הוידאו הזה ולא מצאתי, יש מישהו שיודע על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עשו לנו הרצאה שלהם בבצפר עם הדגמה קטנה. יש לי מבחן ביום שישי בלשון ואני צריך לעבור על החומר. שווה להכנס לשיעור מוקלט על הנושא הזה, או שזה בזבוז זמן?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים העל תרעיון אבל אף אחד לא עשה על זה נושא או ייחס לזה חשיבות רבה אני יודע שזה יעלה הרבה מאוד כסף אבל מהמנויים שיהיו זה יכסה על ההוצאות וגם יקדם את האתר בנוסף אפשר לשלב במגזין פרסומות שיביא עוד יותר כסף לאתר
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בא לי לפתוח ת'רד על הפחדים.. אישית אני פוחד מחושך.. את זה שום דבר לא יזיז לי... יאללה אל תתביישו..
-
- 149 תגובות
- 15.9k צפיות
-