כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
ידידנו RnGAY ( ;D) חוגג היום 19 חורפים בהם זכה לעשות הרבה (או שלא ;D).. בכל מקרה, שיהיה לך יום הולדת שמח, תהנה עם החברה ש'ך, ופקה פקה פקה ידה ידה ידה.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחינו היקר ומפקח פורום אקטואליה udicol חוגג היום יום הולדת!! אחי, מאחל לך מזל טוב ענקי מכל הלב, שתמשיך להיות אחלה גבר כמו שאתה עכשיו, ותשאר עצמך!! and שמנמן מקפץ לקינוח ;D
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים מגיע לי מזל-טוב היום ;D ;D יש לי יום הולדת ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
הוא עובר מZONE NEWBIE ל ZONE WANNABE!!!!! הנה לך עידן ההודעה הגורלית שתשנה לך את הדרגה!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
מתי המסיבה? :dazzler1: :gorgeous: :ylsuper: :bigglasses: :smilyDJ: :remybussi: :anim-jjd: :dance: :coolman:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש הדרך הגיע לגיל 18 לנברך אותו שיגיע לגיל 121, אושר עושר ויושר, שאר הברכות הנדושות וכמובן שפורום מדע וטכנולוגיה ימשיך לשגשג ;D ולשמנמנים: :clapper: :bigok: :dance: :ylsuper: :jester: :coolman: :lsvader:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזל טוב אחי, עד 120 משהו של מחשבים! הרבה "שמנמנים" וסמיילים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מזל טוב לאדי מנהל פורום לינוקס שלנו! וכרגל המסורת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאור נולד בן! תנו במזל טוב לאור הפותחול (liiiiight) על יום חופש שהוא הרוויח מחברת FLUSH YOUR BIKE SAVINGS ולא הגיע ללילה של היום! בונא גנבת לי תbrik , צפה לתביעה ברנד אביוס. ))))))))
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומי שינסה לשנות אותה , אפי יחר עליו !!! בנימה זאת , אני חפץ לאמור שפע ברכות לחבר יקר , איש אהוב , אמיץ ללא חת , חסר רבב , במלאות יותר מדי אביבים שהוא מסתובב בינינו . הלא הוא עופר , בעל השמחה בעוד כשעה , הזדקנת בעוד שנה , אך אבוי , לא רואים ( ??? ) זאת עליך . האיש שלא חושש להלחים שום דבר , מחבר הכל להכל , עורך ניסויים גנטיים על לוחות מחשב , גודש בדרכים עם הel h'mar האדום שלו ... אךךך עופר ..... קבל לאות יום הולדתך לא שמנים מקפצים , לא סמיילים חסרי תכלית , אלא פשוט ברכה פשוטה ומוזרה : מזל טוב בן אדם !
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מזל טוב ושתזכה למצוות ושתחייה עוד כמה שחייתה עד עכשיו ! ;D
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
-
מזל טוב לאסף שלנו, הרי הוא Ghost Dogg. יום הולדת שמח!!! כהרגל, שמנמנים...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרבה זמן לא היה לנו כזה... אז הנה, ת'רד מזל טוב! (או במילים אחרות: free spam!) היום אקדח נעלה (TopGun למי שעוד לא הבין...) חוגג 18! אז טל... מה אפשר לאחל לך? עד 820! (ל-800 כבר הגעת... ) עכשיו כשהחוק מתיר לך לשתות, תשתכר הרבה! :alcoholic: (שמעתי שזה מצחיק, אני צריך לראות את זה מתישהו... ;D) ואני לא יכול בלי קצת להזכיר לך את הבאסה: בהצלחה מחר בבגרות במתמטיקה! נקנח בהצפת סמיילים קטנה: :birthday: :biggringift: :birthday: וכניטב המסורת: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל"ט! :-*
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
5 שנים זה לא הולך ברגל, כל הכבוד למנהלי האתר שהחזיקו אותו כ"כ הרבה זמן..(אחלה לוגו אגב) מזל טוב! ;D
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתה מדבר על זה, אתה יודע את זה חודשים מראש, אתה מרגיש את החופש מתקרב, אבל שום דבר לא מכין אותך להרגשה הנפלאה של לצאת בפעם האחרונה משער בית הספר. במשך שעה שלמה פשוט קפצתי משמחה. ממש קפצתי. בשעה 6 התאספו כ 200 איש ליד הבי"ס עם מעל 50 מכוניות. בשעה 6:50 יצאנו לרונדו. נסענו עד 9:30 (ואחרים גם אחריי) ברחביי העיר במהירות נמוכה עם צפצופים לא פוסקים וכולם עומדים מחוץ למכוניות. המשמר האזרחי ידע מה מחכה לו אבל למרות שעצרו חצי מאתנו שום דבר לא עצר את השיירה, חוץ מאמבולנס שהיה צריך לעבור את כולנו בדרך עפר צרה. בקרוב אני הולך עם חברים לשרוף את כל הניירת שהצתברה אצלנו, אבל אני בספק שבזה ייגמר הלילה. מי עוד חוגג איתנו היום סוף תיכון? מה התוכניות עד הצבא ומתי זה? אצלי יש גיוס עוד יותר מ…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי...אז ככה, לאור הכוסון שלנו בעל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני [בקיצור, אשכנזי יפה ] שפע ברכות ואיחולים, או בקיצור: מזל טוב ענקי אחי!! ;D שיהיה לך עד 130 שנה [ממתי 120 מספיקים?!] של אושר, עושר, אהבה ובריאות! מי יתן ותעבור טסט ראשון (ובדרך תדרוס כמה זקנות ) תהיה לך מכונית שתוכל לסגור 180 קמ"ש (סתם פיג'ו 206CC של כוסיות ) תכיר איזה אשכנזיה חמודה ובעלת חזה שופע, ותקים איתה משפחה אשכנזית מסורתית ;D בקיצור, אני לא טוב בברכות, כל זה החל מזה שרציתי לאחל לך מזל טוב, וכתבתי לך כאן חיבור בע"פ בהבעה, לא משנה, כוונתי עדיין קיימת, ויומולדתך עדיין לא נגמרת אז תחגוג אותו בצורה הטובה ביותר ורק תהנה, כי יום כזה, קיים רק פעם בשנה, אז בנימה אופטימית זאת אסיים, …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-