כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
-
מזל טוב לאדי מנהל פורום לינוקס שלנו! וכרגל המסורת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאור נולד בן! תנו במזל טוב לאור הפותחול (liiiiight) על יום חופש שהוא הרוויח מחברת FLUSH YOUR BIKE SAVINGS ולא הגיע ללילה של היום! בונא גנבת לי תbrik , צפה לתביעה ברנד אביוס. ))))))))
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומי שינסה לשנות אותה , אפי יחר עליו !!! בנימה זאת , אני חפץ לאמור שפע ברכות לחבר יקר , איש אהוב , אמיץ ללא חת , חסר רבב , במלאות יותר מדי אביבים שהוא מסתובב בינינו . הלא הוא עופר , בעל השמחה בעוד כשעה , הזדקנת בעוד שנה , אך אבוי , לא רואים ( ??? ) זאת עליך . האיש שלא חושש להלחים שום דבר , מחבר הכל להכל , עורך ניסויים גנטיים על לוחות מחשב , גודש בדרכים עם הel h'mar האדום שלו ... אךךך עופר ..... קבל לאות יום הולדתך לא שמנים מקפצים , לא סמיילים חסרי תכלית , אלא פשוט ברכה פשוטה ומוזרה : מזל טוב בן אדם !
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מזל טוב ושתזכה למצוות ושתחייה עוד כמה שחייתה עד עכשיו ! ;D
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
-
מזל טוב לאסף שלנו, הרי הוא Ghost Dogg. יום הולדת שמח!!! כהרגל, שמנמנים...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרבה זמן לא היה לנו כזה... אז הנה, ת'רד מזל טוב! (או במילים אחרות: free spam!) היום אקדח נעלה (TopGun למי שעוד לא הבין...) חוגג 18! אז טל... מה אפשר לאחל לך? עד 820! (ל-800 כבר הגעת... ) עכשיו כשהחוק מתיר לך לשתות, תשתכר הרבה! :alcoholic: (שמעתי שזה מצחיק, אני צריך לראות את זה מתישהו... ;D) ואני לא יכול בלי קצת להזכיר לך את הבאסה: בהצלחה מחר בבגרות במתמטיקה! נקנח בהצפת סמיילים קטנה: :birthday: :biggringift: :birthday: וכניטב המסורת: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל"ט! :-*
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
5 שנים זה לא הולך ברגל, כל הכבוד למנהלי האתר שהחזיקו אותו כ"כ הרבה זמן..(אחלה לוגו אגב) מזל טוב! ;D
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתה מדבר על זה, אתה יודע את זה חודשים מראש, אתה מרגיש את החופש מתקרב, אבל שום דבר לא מכין אותך להרגשה הנפלאה של לצאת בפעם האחרונה משער בית הספר. במשך שעה שלמה פשוט קפצתי משמחה. ממש קפצתי. בשעה 6 התאספו כ 200 איש ליד הבי"ס עם מעל 50 מכוניות. בשעה 6:50 יצאנו לרונדו. נסענו עד 9:30 (ואחרים גם אחריי) ברחביי העיר במהירות נמוכה עם צפצופים לא פוסקים וכולם עומדים מחוץ למכוניות. המשמר האזרחי ידע מה מחכה לו אבל למרות שעצרו חצי מאתנו שום דבר לא עצר את השיירה, חוץ מאמבולנס שהיה צריך לעבור את כולנו בדרך עפר צרה. בקרוב אני הולך עם חברים לשרוף את כל הניירת שהצתברה אצלנו, אבל אני בספק שבזה ייגמר הלילה. מי עוד חוגג איתנו היום סוף תיכון? מה התוכניות עד הצבא ומתי זה? אצלי יש גיוס עוד יותר מ…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי...אז ככה, לאור הכוסון שלנו בעל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני [בקיצור, אשכנזי יפה ] שפע ברכות ואיחולים, או בקיצור: מזל טוב ענקי אחי!! ;D שיהיה לך עד 130 שנה [ממתי 120 מספיקים?!] של אושר, עושר, אהבה ובריאות! מי יתן ותעבור טסט ראשון (ובדרך תדרוס כמה זקנות ) תהיה לך מכונית שתוכל לסגור 180 קמ"ש (סתם פיג'ו 206CC של כוסיות ) תכיר איזה אשכנזיה חמודה ובעלת חזה שופע, ותקים איתה משפחה אשכנזית מסורתית ;D בקיצור, אני לא טוב בברכות, כל זה החל מזה שרציתי לאחל לך מזל טוב, וכתבתי לך כאן חיבור בע"פ בהבעה, לא משנה, כוונתי עדיין קיימת, ויומולדתך עדיין לא נגמרת אז תחגוג אותו בצורה הטובה ביותר ורק תהנה, כי יום כזה, קיים רק פעם בשנה, אז בנימה אופטימית זאת אסיים, …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הוא חוגג יום הולדת 18 ומגיע לו מזל טוב :-* שתצליח בכל מה שאתה רוצה לעשות ותביא להורים שלך רק נחת וכל שאר הבבלט הזה אוהבים אותך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, היום, ה17 לאוגוסט 2003, יום מאוד מיוחד ליהודים, לגיל (KodKod) יש יום הולדת. הבן אדם חוגג היום 16 שנים של תמיהות, איומים, ריבים והצבת אולטימטומים בשירות HWzone. אני רק רוצה לאחל לו את היום הולדת הכי שמח שיכול להיות, מי יתן וכול יום הולדת שיהיה לך עד 120 תמיד יהיה יותר ויותר טוב. תהנה מהיום שלך, בכבוד אחי, אסף. ד"א, מסורת זאת מסורת, שמנמנים מקפצים. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טובי,המון מזל"ט!! :yelclap: :birthday: :funn: :ylsuper: :elkgrin: :jump1: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מזל טוב לטובי. מלאו לו 23 חורפים. מי יתן והפורום שלו יפרח וישגשג במעלה מוני ההודעות. בהצלחה בחיים ועד 120. for(int i = 0; i < 24; ++i)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכול מופיע בצד במפרט שלי.. פשוט חלום שהתגשם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועוד כמה חבר'ה פה ממחזור ל' במכללת אורט גבעת רם! (ירושלים) סיימנו י"ב!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :jump: :jump: רקדתי כל הלילה, עכשיו חזרתי... אני עדיין לא מאמין..
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף הקטין בן 12! אבל זה לא אומר שאנלא טוב מספיק כדי ליהיות בצוות החדשות ;D. אחרי ההפתעות מהחברים והמסיבה אליה אני זז בעוד כחמש דקות, החלטתי לחלוק גם איתכם את היום המגניב 8) KK Thx
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מזל טוב לי :birthday: :birthday: היום (11\9 ) אני בן 15 :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מבחן באמת קשה יש מלא שאלות מפגרות שאף אחד לא צריך באמת לדעת אותם בקיצור אני מאושר שעברתי בקרוב מבחן network+ גם של comptia
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה, נזרק לו הפנטיום 4 הותיק שהחזיק אותי תקופה לא רעה, והוא מפנה את מקומו למען מערכת מתקדמת. המחשב נקנה והורכב ביום שישי, חייבל ציין שמעולם לא לקח לי כל כך הרבה זמן להרכיב מערכת, השקעתי ביותר הפעם זה המפרט: Intel Core i5 750 @ Stock w/ Scythe Yasya Asus P7P55D EVO 2x2GB G.Skill ECO Edition DDR III 1600Mhz Intel 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS Zotac GTX470 1280MB LG DVD±RW GH22LS50 x22 CoolerMaster CM 690 II Plus S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1600 RPM SeaSonic 750W Gold X-Series זה לפני שהתחלנו להרכיב: וזה התוצאה הסופית: וכל מה שהיה בין לבין ניתן למצוא כאן: http://www.facebook.com/album.ph…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סוגר היום 22 בסקאלה המון מזל טוב!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-