כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
מזל טוב ל Big D*ck kiddin' הילדון סוגר 21 קייצים, כל שנותר עכשיו הוא השחרור... ;D :birthday: וכמיטב המסורת, 21 שמנמנים קופצניים + אחד לשנה הבאה! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
מזל טוב בובה! יונתן (Decktor) חוגג עם עצמו יומולדת 23 ואנחנו באים לפייס אותו! שתגדל ויהיה לך ילד אז תגיד לו, אבא מה יהיה כשאגדל? אהיה גנרל כל הגרמנים מוזמנים למסיבת יומולדת שתיערך במוקטעה, יום שני, ב- 29.03.04. הינכם מתבקשים להביא כוסברה וטרופיות. עד 120 בובה!
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מזל טוב ועוד הרבה שנים שמחות ועליזות לך, ושתגיע לגדולות[כמו עכשיו ;D] וכהרגל האתר אני מקדישה לך... :-* אוי אופס ננסה שוב אני מקדיש לך... שמנמן מקפץ
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מזל טוב לנער המתבגר שלנו IMAC שמלאו לו 14 שנים,מי יתן וימשיך להיות כמו שהוא ;D אה ד"א לא שחכנו אותכם BigT , xzibit ,Decktor,SlimShady מזל טוב לכולם :dance:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזל טוב לאחד הצעירים בפורום ממני אחד הזקנים עד 120 טרה זכרון ותזכור אם אלף כבאים לא יכולים לכבות אותך זה רק כי אין להם מטף... בקיצור תהנה שיהיה לך אחלה שנה ואל תשתה יותר מדיי וודקה נ.ב. זאת הבר-מצווה שלו היום הוא הפך לגבר!
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
נכון שהוא בטכניון אבל זה לא אומר שהוא לא בן אדם! מזל טוב ליומולדת 20! שתמצא זמן לעצור את הלחץ ולהנות מהחיים וכמובן לפי המסורת 20 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד שמנמן לשנה הבאה תהנה מהקידומת החדשה ותבלה בנעימים עד 100 כמו 20. ולסיום מזל"ט [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה יום......... שביתות, עיצומים, תקלות באתר...... אבל מה שלא יהיה, היום זה גם יום ההולדת של ^DarK-MinD^, הלא הוא עמרי! אז מזל טוב! עד 120 (וכל הבלה בלה, כי כבר צריך לעבור לסמיילים). וללא שום דיחוי נוסף, הבה נתחיל: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :bigok: :bigok: וכמיטב מסורת האתר: איך אפשר בלי קצת שמנמנים! (אני לא בקיצוצים.. יש תקציב לשמנמנים!)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזל טוב ל-Chevy (הידוע גם בשם דני) הוא היום בן 19!!! מזל טוב עד 150 לבחור...
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מזל טוב ל-Component!!! :biggthumpup: הוא בן 19. בהצלחה בצבא, באוניברסיטה ובהמשך....
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דן מזל טוב! דן אוהבים אותך! מזל טוב גבר ליום הולדת 16 ושתגיע ל-8800GTX חחח
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מזל טוב וברכות על סגירת ה-23 שנות אושר! אם לא יידעתם, הוא אחראי פורום "כרטיסי מסך"! (כבר ממזמן, זה רק לאלה שבכלל לא יודעים על מי אני מדבר ;D). מגיע לך 23 שמנמנים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :clown:
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזל טוב ליוסי המוכר בשם iib על יום הולדתו ה19. מי יתן ויזכה לגדולות
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ידידנו RnGAY ( ;D) חוגג היום 19 חורפים בהם זכה לעשות הרבה (או שלא ;D).. בכל מקרה, שיהיה לך יום הולדת שמח, תהנה עם החברה ש'ך, ופקה פקה פקה ידה ידה ידה.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחינו היקר ומפקח פורום אקטואליה udicol חוגג היום יום הולדת!! אחי, מאחל לך מזל טוב ענקי מכל הלב, שתמשיך להיות אחלה גבר כמו שאתה עכשיו, ותשאר עצמך!! and שמנמן מקפץ לקינוח ;D
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים מגיע לי מזל-טוב היום ;D ;D יש לי יום הולדת ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
הוא עובר מZONE NEWBIE ל ZONE WANNABE!!!!! הנה לך עידן ההודעה הגורלית שתשנה לך את הדרגה!
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
מתי המסיבה? :dazzler1: :gorgeous: :ylsuper: :bigglasses: :smilyDJ: :remybussi: :anim-jjd: :dance: :coolman:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחפש הדרך הגיע לגיל 18 לנברך אותו שיגיע לגיל 121, אושר עושר ויושר, שאר הברכות הנדושות וכמובן שפורום מדע וטכנולוגיה ימשיך לשגשג ;D ולשמנמנים: :clapper: :bigok: :dance: :ylsuper: :jester: :coolman: :lsvader:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזל טוב אחי, עד 120 משהו של מחשבים! הרבה "שמנמנים" וסמיילים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-