כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מזגן נייד, אני לא יודע מה המחירים שלהם היום ומה נחשב לטוב אבל אם מישהו פה קנה פעם או יודע משהו על מזגנים ניידים בבקשה שיעזור..
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
היי יש לנו מפוצל בכל הבית אבל בגלל שהחדר שלי חם יותר משאר הבית החלטתי לקנות גם אחד קטן לחדר. הציעו לי שני מזגנים, אחד של אלקטרה, משהו כמו 1 כ"ס, והשני גם בערך אותו דבר (ובערך באותו מחיר, 300 שקל פחות...) של חברת "עוצמה פרג". הייתי שמח לשמוע מי אלה לאזעזל עצמה פרג ?! ומי יותר אמין איכותי שקט וכל השטויות שחשוב לדעת... ודרך אגב, שני המזגנים משתמשים בגז ירוק, מה זה אומר ? וחוץ מאיכות הסביבה מה זה אומר מבחינתי קירור וכאלה ? לפי מה נמדדת צריכת החשמל ? האם כל מזגן 1 כוח סוס יעלה לי בסופו של חודש אותו דבר ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע התחיל לטפטף המזגן אצלי בחדר (1 כ"ס). פתחתי אותו וניקיתי את האמבטיה (שלא היתה מלוכלכת יותר מדי) וסגרתי. היום הוא התחיל שוב לטפטף. האמבטיה נקיה והצינור לא סתום. ישנה הצטברות של מים באמבטיה בצד הרחוק מהצינור וכנראה כשמצטבר יותר מדי המזגן מתחיל לטפטף. איך לפתור את הבעיה הזו? אם יש פורום יעודי לדברים האלו אשמח להפניה אליו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום ... יש לי בבית מזגן של GRAETZ דגם לא כזה ישן ואני לא מצליח להעביר אותו למצב של חום . כלומר בקיץ הוא היה על קור ואחשב אני לא יודע איך להעביר אותו לחום קיצר צריך עזרה ......חחח מה אני יעשה ואת ה ההוראות שלו אני לא מוצא ...HELP
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזגן שלא עבד הרבה זמן עובד אבל מסריח כאילו מישהו מת בפנים פירקתי הכל ניקיתי שטפתי חלקים הניתנים לפרוק שאבתי עם שואב אבק לא מצאתי כל מת בפנים מסריח מסריח יש רעיון מה לעשות זה מזגן מפוצל
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מזגן פמילי אינוורטר דגם 12 wifi מי קנה או מכיר את המוצר ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית? תודה אנשים!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מזגן השבוע לחדר 3.5 מטר על 3.5 מטר בערך - חדר קטן. עכשיו השאלות : *טונרדו או אלקטרה? או ראיתי כשיו תידארן זול עם A * האם כדאי להשקיע איזה 1000 שקל לדירוג A ? ( כל השאר זה F - משהו תפוקת חשמל - כמה שהאות יותר נמוכה ככה זה יותר חסכוני בחשמל - משהו כזה ) אני יודע שאני צריך את הכי זול = 1 כוח סוס. המחירים מתחילים מ 1450 שקל בערך. ואני צריך שזה יהיה מזגן קטן ( חדר קטן) הבעיה שאנ לא סומך אפילו לשנייה למוכרים שבחנויות האלקטורניקה האלו. עדכון אחרון : [br]פורסם בתאריך: 23.07.2010 בשעה 15:22:41 טוב אני מצאתי את המזגן שליhttp://www.aircom.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=911 ויש חוות דעת בוואלה ( בהנחה שזה אמין ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.a…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אז ככה מעניין אותי לדעת איזה מזגנים הכי יעילים מבחינה אנרגטית כלומר דירוג A , איזה מומלצים מביניהם של איזה חברה ואילו הכי זולים מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים. אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו? ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
מזה K ומזה OC בבקשה תגידו לי
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אנשים אומרים LOL על ימין ושמאל ואף אחד לא יודע ממש מה הפירוש של זה... מישהו יודע?? לא להגיד אומרים את זה שקורה משהו מצחיק או מוזר פשוט מזה אומר?? פשוט שאלתי במירק וכל אחד הפליץ משהו אחר..
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי היום כמה חולצות, ואחת מהם היא החולצה המוכרת של אינטל. כתוב בעיגול Insane Inside ואז למטה במקום פנטיום כתוב Venhtium processor מזה Venhtium? הבנתי שזאת מילה שהתחברה עם פנטיום, אבל איזו מילה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
מזה החורים האלו שלפעמים מוצאים על הDVD או על הצורב חורים קטנים נראה לי שקראתי שזה משהו חרום מה בדיוק...........ולמה משמש .........
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לפי פירוש המילה זה טכנולוגיה מתקדמת,אבל מה נכלל בתוך תחום ההייטק אילו משרות? לדוגמא אם אני ארצה ללכת ללמוד באוניברסיטה(או מכללה אם לא יקבלו אותי ) איזה מקצועות משתייחים להייטק?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה בזמן האחרון? שאני פותח פה באתר וב ynet לינקים כל פעם מופיע לי למשך 3 שניות אתר בשם ליניקום בצרוף פרסומת איך אפשר לבטל את המטרד הזה?
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זה פורום עזרה או מה? אני בא פה מבקש עזרה בפעם הראשונה אני מבקש עזרה בקניית וינדוס חוקי ומביאים לי אזהרה על תוכן לא חוקי.. :pissed: בפעה השנייה שאלו אותי איזה סוג של סרט ראיתי אז אמרתי כמה הוא שקל והבאתי לינק מאיפה שהורדתי אותו כדי שאנשים יראו את הפרטים של הפרק וממתי פרק של סדרה בטליויזיה אינו חוקי להורדה??? בחיים לא שמעתי שסדרות להורדה הם לא חוקיות נדמה לי צריך להעיף את הניחיליתי הזה שמביא אזהרות על ימין ועל שמאל חושב שהוא אלוהים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזה נותן בדיוק וכמה זה עולה ..?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
זה אמור להיות מקצוע שקשור איכשהו לחשמל/אלקטרוניקה . ראיתי מודעה "דרוש מזווד" , ופעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת , מזה ?
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל תמיד רציתי לדעת, מזה פנג שואי? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק שזה תורה סינית או משהו. בכלליות מזה? לילה טוב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי רשום על הדנונה כשל"פ קיטניות מזה קיטניות ??אתה ראיתה פעם קיטניה? פעם הלכתי ביער קפצו עליי עדר קיטניות באו עדר של כשל"פים והפרידו.... אפילו בויקיפדיה איןןןןןןן את המושג הזה קיטניות, זה לא יאמן היצרן בעצמו לא יודע מזה...
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-