עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pyro_man,

אנשים אומרים LOL על ימין ושמאל ואף אחד לא יודע ממש מה הפירוש של זה... מישהו יודע?? לא להגיד אומרים את זה שקורה משהו מצחיק או מוזר פשוט מזה אומר?? פשוט שאלתי במירק וכל אחד הפליץ משהו אחר..

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by J0n1,

קניתי היום כמה חולצות, ואחת מהם היא החולצה המוכרת של אינטל. כתוב בעיגול Insane Inside ואז למטה במקום פנטיום כתוב Venhtium processor מזה Venhtium? הבנתי שזאת מילה שהתחברה עם פנטיום, אבל איזו מילה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by musari,

יש לי מכשיר קשר של רכב מזה XMITמנורה דולקת????

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by someone,

מיהם בעצם האנשים ששייכים לאורנג' עסקים?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. מזה החורים האלו שלפעמים מוצאים על הDVD או על הצורב חורים קטנים נראה לי שקראתי שזה משהו חרום מה בדיוק...........ולמה משמש .........

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

לפי פירוש המילה זה טכנולוגיה מתקדמת,אבל מה נכלל בתוך תחום ההייטק אילו משרות? לדוגמא אם אני ארצה ללכת ללמוד באוניברסיטה(או מכללה אם לא יקבלו אותי ) איזה מקצועות משתייחים להייטק?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה קורה בזמן האחרון? שאני פותח פה באתר וב ynet לינקים כל פעם מופיע לי למשך 3 שניות אתר בשם ליניקום בצרוף פרסומת איך אפשר לבטל את המטרד הזה?

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. זה פורום עזרה או מה? אני בא פה מבקש עזרה בפעם הראשונה אני מבקש עזרה בקניית וינדוס חוקי ומביאים לי אזהרה על תוכן לא חוקי.. :pissed: בפעה השנייה שאלו אותי איזה סוג של סרט ראיתי אז אמרתי כמה הוא שקל והבאתי לינק מאיפה שהורדתי אותו כדי שאנשים יראו את הפרטים של הפרק וממתי פרק של סדרה בטליויזיה אינו חוקי להורדה??? בחיים לא שמעתי שסדרות להורדה הם לא חוקיות נדמה לי צריך להעיף את הניחיליתי הזה שמביא אזהרות על ימין ועל שמאל חושב שהוא אלוהים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מזה נותן בדיוק וכמה זה עולה ..?? תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by neogod,

זה אמור להיות מקצוע שקשור איכשהו לחשמל/אלקטרוניקה . ראיתי מודעה "דרוש מזווד" , ופעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת , מזה ?

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by eladh16,

סליחה על הבורות אבל תמיד רציתי לדעת, מזה פנג שואי? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק שזה תורה סינית או משהו. בכלליות מזה? לילה טוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by musari,

ראיתי רשום על הדנונה כשל"פ קיטניות מזה קיטניות ??אתה ראיתה פעם קיטניה? פעם הלכתי ביער קפצו עליי עדר קיטניות באו עדר של כשל"פים והפרידו.... אפילו בויקיפדיה איןןןןןןן את המושג הזה קיטניות, זה לא יאמן היצרן בעצמו לא יודע מזה...

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by Saliman,

הנה משהו שקיבלתי באימייל מזהים את זה??

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by Kirma,

מזהים מה בתמונה ? אני מודה שלקח לי קצת זמן עד שקלטתי את העניין במידה ואתם מצליחים לזהות יותר מאחד, אל תגלו.. תנו לאחרים גם לנסות בינתיים הצלחתי לזהות רק 3

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by david32,

חברה צפיתי עכשיו ב D-WARS. סרט גרוע ביותר , פשוט לא לראות. יופי אנימציה , סיפור בעל פוטנציאל לסרט טוב וארוך אבל הסרט עצמו גרוע , במיוחד המשחק! לא הייתי ממליץ עליו גם אם ממש משעמם. בIMDB נתנו לו 4.2/10 אני הייתי נותן 2.5/10 ... פשוט לא לראות.במיוחד לא בקולנוע!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. הינני אוהד מכבי ת"א בכדורגל אשר מעוניין לצפות במשחקה של מכבי נגד הפועל כפר סבא היום ב20:30. לצערי הרב המשחק משודר רק ב"ספורט 1"... האם ישנו מקום באוטוסטרדת המידע הענקית המתקרת אינטרנט שבו אוכל לצפות במשחק על מנת לראות את קבוצתי מושפלת למען סיפוקי האישי(מזוכיסט כבר אמרנו)?

17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מצאתי את הסרטון באתר שלהם,פשוט תחכו כמה שניות והוא יתחיל http://www.ugo.com/channels/games/videoViewer.asp?videoURL=/channels/games/features/postal2/media/gary_motion.wmv&HeaderLink=/channels/games/features/postal2/default.asp&HeaderText=Back%20to%20the%20Postal%202%20feature&videoHeight=296&videoWidth=320

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by The-Fox,

לכל המורעלים שביננו (וגם לאלה שלא) אז אני שמח להודיע לכם כי התקבלתי לצנחנים !!! אני מאושר כל כך... אם יש פה עוד מישהו שמתגייס לצנחנים שיגיד, אולי נראה אותו, בעיקרון תאריך גיוס שלי הוא בנובמבר 25, אבל רשמו לי שאני צריך לקבל תאריך גיוס חדש אז כנראה שזה ישתנה..

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. מזל דוב לרנוש שלנו (a.k.a Biodome), החוגג היום את יום הולדתו ה23. אני מאחל לך שתסתפר סוף סוף, ושתיתן לי את המערכת שלך מתנה! ;D מזל דוב אח! אופס, כמעט שכחתי: מזל דוב גם לאליאור (a.k.a The Byter) החוגג היום יום הולדת 26 (you are old!!) עריכה של bio: מה יהיה איתך עקרב? 23!

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Chevy,

מזל טוב ! בהצלחה בלימודים, צבא ובתחביב הצילום. :biggthumpup: :alcoholic: :ylsuper:

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by deso,

יומולדת שמח אתה בן 23!~ חחח

• 59 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by waizman,

היום יומולדת 16 ! כמסורת הפורום: ולסיום:

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by KoDkOd,

מזל טוב ליום הולדתך,תמשיך להיות כמו שאתה אוהבים אותך [נשמע כמו ברכה של מתנה] עכשיו ברצינות : ד"א זה הגיל הכי מיוחד כן כן הילד בן 18

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. סופסוף קירור מים כחול לבן במחירים שווים לכל נפש ;D www.emp.co.il

• 102 תגובות
    • 7.2k צפיות
  25. Started by Ran B,

חברינו הטוב,בנצי-בוי, חוגג 16, אומנם ב11/4 והיום ה13/4. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. סורי בנצי, את מסיבת ההפתעה עשינו לך, אבל שכחתי לפתוח תארד ועכשיו נזכרתי אז אני מאחל לך עד 121 (או עד כמה שזה לא יהיה..), והתמונה לתעודת זהות שלך בלי הרבה צבעים. :-X המשך מודינג מהנה (עם הדרמל שלי.. ), שמחה, אושר ושאר הבלה בלה. שנמשיך להיות חברים טובים. מזל טוב, בנציון. :jester: :dance: :smiliedisco1: ושמנמן חמוד ממני :

• 14 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.