עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TheHungryOne,

היי. אני מבקש לדעת איך מעלים לפורום תמונה כלינק קטן שכשלוחצים עליו הוא מציג את התמונה בגודל המקורי. תודה.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  2. http://www.evanwashere.com/StolenSidekick/ http://www.msnbc.msn.com/id/6409077 בחורה נסעה במונית, שכחה את הפלאפון. היא בקשה שיחזירו אותו (צלצלה אליו\שלחה הודעות עם פרס כספי). מסתבר שהוא נגנב ע"י מישהו שנכנס א"כ למונית. היא קנתה את אותו הפלאפון, ואחרי שהדליקה אותו, הופתעה לגלות תמונות שצולמו ע"י הגנבים. בעזרת ידיד שלה, שמבין קצת במחשבים, הם גילו את המייל שהגנבים השתמשו בפלאפון (המידע נשלח לשרת של הספק ואז בחזרה אליהם). הם חיפשו את המייל בגוגל, ומצאו את את המשתמשים שלהם בMyspace. מדובר באח, חייל בצבא ארה"ב (בן 25). אחות בת 16, עם תינוק, וחבר שלה בן 24-26. לאט לאט אנשים התחילו להכנס לאתר, ובעזרת Digg.com, הם קיבלו חשיפה גדולה יותר, ואחרי 3-4 ימים כבר מדובר בחשיפה בקנ…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by eSLC,

MAPHISTO אתה חוזר?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום אדונים נכבדים שכמותכם... רק רציתי לאחל חג שמח. וכשאני אומר חג שמח, כך יהיה... I'm a man of my word. תצפו להפתעה במהלך השבוע הזה! בעצם, אל תצפו לה... תופתעו! חה חה חה!

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

היה היום בגלגלצ בשעה 07:15 הפזמון זה ככה קינג אוף דה ג'מבו, קינג אוף דה ג'מבו גיב איט ואן איי קומבו אולי תעשו דביק בפורום אודיו של זיהוי שירים?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by avivlevy,

כבר הרבה זמן תיכננתי על הסקר הזה. זה מאוד מעניין אותי כי במפגש לא ראיתי הרבה משתמשים עם משקפים אבל לפי ההגיון לרוב המשתמשים אמור להיות משקפים(כי אנחנו "חרשני מחשב") בכל מקרה לצערי יש לי משקפים :'( ולמזלי לפעמים אני שם עדשות

• 61 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by approx,

אז ככה אני רוצה ליקנות תופים ב2000 שקל (יש אפשרות ליד שניה) כמה שאלות 1 מה ליבדוק שקונים יד שניה 2 איזה חברות נחשבות לטובות ואיזה לא 3 מה הכלים בסיסים בתופים שחייב 4 יש משהו חדש במחיר הזה ששווה משהו ? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  8. מדהים מדהים מדהים!! (100x) למי שמכיר בחיפה, הלכתי מחורב לכיוון דניה.. וממול (מכוון דניה) מגיעה המכונית הכי יקרה אני חושב שראיתי בחיים שלי (וראיתי הרבה.. בעיקר באיטליה) הקיצר מכיוון דניה יורדת בנטלי קונטיננטל גי.טי. שחורה מדהימה... פאאאאאקק.. תקראו טוב ==> זה מכונית ששווה שני מיליון שקללללללל... רק תגידו את זה... :'( קצת תמונות למי שלא מבין... [glow=red,3,400] 2 מיליון שקל[/glow].. 2,000,000 היא נראה בדיוק ככה: שני מיליון שקל..

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. נתחיל מזה שאני לקוח קבוע בחנות מזה 3 שנים ובכל התקופה הזאת שלחתי לשם את כל החברים והמשפחה שלי לחנות הזאת לרכוש משם את המחשב הבא שלהם. אך השירות המזוויע שנתקלתי בו אתמול עבר כל גבול והבטחתי לעצמי שכף רגלי לא תדרוך שם יותר ולא אמליץ על חנות זאת מעתה והלאה. הסיפור הוא כזה, המחשב שלי הפסיק לעבוד לפני כשלושה שבועות..והוציא צפצופים בהדלקת המחשב,שפירושם מעיד על תקלה כלשהי בכרטיס מסך. לכן מאחר ויש לי אחריות על המוצר הנ"ל לפני כשבוע נסעתי לחנות שם פגש אותי יאיר(הבן של הבעלים של החנות, שהוא מנהל את רוב העסק למיטב ידיעתי וניסיוני עם החנות עד כה) ושאל לבעייתי אחרי הסבר קצר שבו ציינתי מה אני חושב שהבעיה ובנוסף הוספתי שאני חושד שאולי אלה גם הזכרונות, שגם עליהם יש לי אחריות כמובן, יאיר …

10. Started by B0necrack3R,

האם מישהו אולי מכיר פונט כזה או דומה לו כמו של האותיות האפורות במסמך שאני מצרף לכאן? תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. לא ענתיקות בבקשה. תודה (:

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לשחק עם חברים שלי שש-בש ברשת, עד היום השתמשתי בוואלה אבל זה מתנתק כל פעם ויש בעיות... ניסיתי את השש בש של play.co.il וזה לא טוב כי זה עושה שהמעבד יהיה על 100% וזה תוקע את כל ההורדות והכל זז לאט... אשמח לדעת היכן אפשר לשחק שש בש נגד חברים, אם ישנה תוכנה כזו (רצוי קטנה במשקלה) זה יותר טוב... תודה לכם.

• 11 תגובות
    • 9.3k צפיות
  13. אני הייתי בשתי המופעים הללו, ואני חייב לציין שהיה מגניב לאללה, במיוחד המופע עם גרייניך ואלתרמן ב 14/08...מישהו עוד היה?

14. Started by zam,

טמפ' - 35 מעלות לחות - 80% תחזיקו מעמד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by RnG,

לאחר שנסגר לכמה שעות קריטיות, השרות חזר לעבור חלקית, ואולי בקרוב לא נצטרך את התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/פופקורן-טיים-חזר-לעבוד-חלקית/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כבר הרבה זמן שאני נהנה לקרוא בפורומים של האתר מגוון דעות, הצעות ורעיונות במגוון נושאים... והדבר היחיד שמקלקל לי זה שגיאות הכתיב המופיעות בתדירות גבוהה יותר ויותר... אני לא מתכוון לבקר או להעליב אנשים.... הכוונה היחידה שלי היא שזאת השפה שלנו והדבר הבסיסי ביותר בשימוש בשפה, מעבר לדיבור, הוא כתיבה. אני חושב שהרבה מאוד תוכן באתר יקבל צורה הרבה יותר מכובדת אם נתחיל לשים לב לזה. וזהו.... היה לי חשוב לשתף אתכם בנושא. חג שמח לכולם

• 50 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by Titan777,

;D

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by GWeizman,

כולם בטח מכירים את הפתיח של MGM, זה עם האריה השואג. מה שאני מחפש בעצם זה פתיח דומה, עם תרנגול במקום האריה. (או, וגם זה יהיה מעולה, פשוט שוט של תרנגול מקרקר עם רקע כמה שיותר ריק - אין לי בעיה לעשות את העריכה בעצמי, פשוט לא הצלחתי למצוא שום דבר כזה) לא ידעתי אם זה מתאים יותר לפה או לפורום עיצוב (שבכלל לא עוסק ממש בעריכת ווידאו מילא), אני מקווה שניחשתי כמו שצריך ^^ תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by michaelsko,

שלום לכולם. היום ערב יום הכיפורים, ואני רוצה לאחל לכולם גמר חתימה טובה, לאלו מכם שצמים (כולל אותי) צום קל. מי יתן והשנה תהיה שנה טובה יותר מהקודמת, ונתגבר על אויביינו ימך שמם !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. התוכנית רצה בין השעות אחת עשרה לחצות יש את פינת האלקטרוניקה, בה מושמעים טראקים חביבים בתחום הפרוגרסיב וההארד טראנס (הרוב ממוסחר, אבל עדיין.. חביב). גיליתי ת'תוכנית מאחת שמירות הלילה שהיו לי ביחידה ולדעתי יש לה פוטנציאל רב... רק חבל שאלעד מתלהב מכל טראק שהוא משמיע (גם אם הוא בכלל לא משו) והשילובים ממוצעים ומטה, אבל עדיין... יש פוטנציאל. התוכנית העבירה לי די בסבבה את מרבית משמירות הלילה שהיו לי ביחידה... שווה נסיון. כמו כן, יש לתחנה פורום לא בכתובת - http://www.skateboard.co.il/sitehelp/users/forum.asp?id=6594 בו ניתן לצ'וטט על תכני התחנה וכמו כן, אחת לכמה זמן מפרסמים שם את ה Tracklist של אמבטיית קצב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by timac,

שלום, רציתי לשאול עד איזה סכום ב EBAY מגיע פטור ממס קנייה ומע''מ? מ50 דולר או מ75? נגיד במוצר הזה : http://www.ebay.com/itm/SANDISK-MOBILE-ULTRA-CLASS-10-64GB-MICRO-SDXC-SD-64G-MEMORY-UHS-I-U1-ANDROID-APP-/330761240730?pt=PDA_Accessories&hash=item4d02e8009a

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by GUNZ,

תמליצו על דברים שכדי להביא איתי תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Los,

היי הזמנתי "טסות" לרכב שלי ממוכר איטלקי. ביצעתי את התשלום אך שמתי לב שהיכן שכתוב "כמה סוכם על משלוח"הכנסתי לפי תעריף פנימי של משלוח לאיטליה ושילמתי דרך paypal. אני יודע שטעיתי והייתי צריך ליצור קשר עם המוכר לפני כן אך זה לא יעזור כרגע. פניתי למוכר האיטלקי בשפה האנגלית, לצערי איני יודע את השפה האילטקית וכתבתי לו שאני מצטער שטעיתי ושילמתי עבור משלוח פנימי ושיתן לי החזר כספי ואשלם מחדש +כמה שהוא מבקש עבור משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע את השפה האיטלקית וכתבתי לו בשפה האנגלית,עברו 24שעות ועדין לא קיבלתי תגובה ממנו יש אפשרות לעשות משהו?. האמת שבדרך כלל אני לא מזמין מדפי מכירה שלא בשפה האנגלית פשוט זה נדיר למצוא טסות לרכב שלי שמה ב EBAY. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yot,

אני מחפש אתר שאני אוכל להוריד ממנו תווים לכל מיני כלים (בעיקר כינור פסנטר וגיטרה). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by darkman,

http://video.kavkazcenter.com/fight_in_chechnya/helicopter.wmv מוריד לאט סרט יפה מאוד תהנו

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים