כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
יש איזה קטע בשיר חדש שאני שומע ומזכיר לי שיר ישן יפה שאהבתי. עליה כזו, תקשיבו. איזה שיר זה???
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
התחלתי את האימון הראשון שלי בחדר כושר אתמול, ובלי מושג זה פשוט משעמם, מה גם שהמוסיקה נותנת כוח מסויים לפעמים. יש המלצות מסויימות, למוסיקה (מכל סוג, עדיפות למטאל) שמתאימה לחדר כושר (נותנת אדרנלין)?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אממ כן, אז כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפש מוזיקה נעימה לאוזן (מוזיקה לאירועים.. בר מצווה וכאלה) כזאת שלווה כזאת.. שירים יפים, לא קופצניים, שנעים לשבת ולהאזין להם ככה בקטנה ברקע מקווה שהבנתם את כוונתי
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי יש סקודה פאביה TSI, הוא עשה טיפול לפני כמהשהו זמן ומאז האוטו איבד ביצועים. מכאנית הכל בסדר. אבל האוטו הפך להיות משמעותית יותר חלש. הוא קנה אותו יד שנייה וכנראה הבעלים הקודמים עשה טיונינג לרכב, ומאז הטיפול המחשב חזר להגדרות ברירת מחדל/הגדרות מינימום. משהו מכיר מוסך שעושה טיונינג? צריך לשנות את יחס הדלק/חמצן כי מאז הוא גם אוכל יותר דלק ועושה ב500 יותר סל"ד באותו קטע כביש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הסמכת CCNA של סיסקו. בעל פרופיל קרבי 97 מתגייס בעוד כמה חודשים, האם ניתן לעשות משהו או להשתלב בקורס במודיעין?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אז הנה זה: http://wap.chooz.tv/video/mosquito.wmv תהנו סירטון נחמד...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום,יש לי שאלה רצינית בנוגע למועד ב במתמטיקה. קצת רקע- סיימתי י"ב לפני שבועיים,אני רוצה להשלים את טופס 3 על מנת לסגור 3 יחידות בציון 100 בישביל לאחר הצבא להשלים ל-4 יחידות. האם אני יכול לגשת כנבחן אקסטרני?בלי מגן,פשוט אין לי זמן ללמוד למבחן המתכונת,יש בעיה כלכלית בבית ואני עובד ועוזר אז אין לי זמן לשבת ללמוד, ככה ישאר לי שבוע למצוא עוד קצת זמן לחזור על החומר. אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
נכשלתי במועד א' (גם אחרי מגן) קיבלתי 0 התחלתי להתכונן רק היום למועג ב שזה בעוד יומים שלוש....אם אני נכשל גם פה יורידי אותי שנה הבאה מחמש יחידות ל4? או שאני נשאר חמש ורק השאלון הזה נשאר חרה עד שאני אתקן אותו מתישהו?
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
המורה שלי אמר לחבר שלי מהכיתה שעושים שכלול של מועד א' עם מועד ב'. אם זה רלוונטי אז זה שאלון 006. זה נראה לי בכלל לא הגיוני, הרי מועד ב' בא לתקן את מועד א'. האם באמת עושים שכלול? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע כיצד אני יכול לברר באיזו שעה מתחילה בחינת הבגרות בספרות ביום שלישי? ניסיתי את האתר של משרד החינוך אבל כול מה שקיבלתי זה ג'יבריש ושגיאות שהאתר שלהם עמוס או משהו בסגנון. להתקשר לבית הספר אוכל רק מחר וזה כבר נהיה צמוד למועד. והאם הבחינה מתחילה באותה שעה בכול הארץ?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מי יודע , איפה מפרסמים תמונות מהמועדון הזה? אני מחפש תמונות מיום שישי האחרון ה22.6.07.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים..! מישו יודע איפה נמצא מועדון ה'אייב' בת"א? שמעתי זה ברחוב המסגר לא? תנו דרכי הגעה למקום.. תודה..!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
מישהו יודע את המיקום המדויק, ואיזה מופעים יש שם בדיוק, באיזה צורה, כמה עולה כרטיס, וכל מידע חשוב אחר?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני תוהה האם יש מועדון באזור ראשון ששמים בו שירים כאלו? אני פשוט לא סובל את המוזיקה ששמים ברוב המועדונים.. '39 Queen 02-19-2007 (And) Don't Believe Your Eyes Eddie & The Hot Rods 02-16-2007 (I Just) Died In Your Arms Cutting Crew 02-25-2007 (I Thought) You Wanted To Know Chris Stamey And The DB's 02-13-2007 19th Nervous Breakdown The Rolling Stones 04-06-2006 5 Minutes Garrison Starr 05-10-2006 Affair Of The Heart Rick Springfield 02-25-2007 All My Loving The Beatles 02-12-2007 Almost Saturday Night John Fogerty 02-15-2007 And Your Bird Can Sing The Beatles 04-06-2006 Before I Go Star…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נפתח אתר חדש לחובבי הטיולים ורכבי סובארו.... אם יש לכם סובארו - ואתם מחפשים לטייל בסופשים עם הסובארו שלכם זה המקום.. http://www.subaru4x4.net/phpbbheb/index.php תהנו! בראל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מועדון צלילה ברמה טובה עם מחירים סבירים\ממוצעים כדי להשלים כוכב ראשון ולעשות כוכב שני. מישהו מכיר מקומות?(עדיפות לאזור הרצליה, גם ת"א אפשרי)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני שואל בשביל קרובי משפחה, בני 50~ יש מה לעשות בצפון? תביאו שמות D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה תאריך המועד ב' של הקיץ? שמעתי שזה ב-12.7 אבל אני לא בטוח.. ובאיזה שעה הם מתחילים?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-