כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
נכשלתי במועד א' (גם אחרי מגן) קיבלתי 0 התחלתי להתכונן רק היום למועג ב שזה בעוד יומים שלוש....אם אני נכשל גם פה יורידי אותי שנה הבאה מחמש יחידות ל4? או שאני נשאר חמש ורק השאלון הזה נשאר חרה עד שאני אתקן אותו מתישהו?
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המורה שלי אמר לחבר שלי מהכיתה שעושים שכלול של מועד א' עם מועד ב'. אם זה רלוונטי אז זה שאלון 006. זה נראה לי בכלל לא הגיוני, הרי מועד ב' בא לתקן את מועד א'. האם באמת עושים שכלול? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע כיצד אני יכול לברר באיזו שעה מתחילה בחינת הבגרות בספרות ביום שלישי? ניסיתי את האתר של משרד החינוך אבל כול מה שקיבלתי זה ג'יבריש ושגיאות שהאתר שלהם עמוס או משהו בסגנון. להתקשר לבית הספר אוכל רק מחר וזה כבר נהיה צמוד למועד. והאם הבחינה מתחילה באותה שעה בכול הארץ?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מי יודע , איפה מפרסמים תמונות מהמועדון הזה? אני מחפש תמונות מיום שישי האחרון ה22.6.07.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים..! מישו יודע איפה נמצא מועדון ה'אייב' בת"א? שמעתי זה ברחוב המסגר לא? תנו דרכי הגעה למקום.. תודה..!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
מישהו יודע את המיקום המדויק, ואיזה מופעים יש שם בדיוק, באיזה צורה, כמה עולה כרטיס, וכל מידע חשוב אחר?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני תוהה האם יש מועדון באזור ראשון ששמים בו שירים כאלו? אני פשוט לא סובל את המוזיקה ששמים ברוב המועדונים.. '39 Queen 02-19-2007 (And) Don't Believe Your Eyes Eddie & The Hot Rods 02-16-2007 (I Just) Died In Your Arms Cutting Crew 02-25-2007 (I Thought) You Wanted To Know Chris Stamey And The DB's 02-13-2007 19th Nervous Breakdown The Rolling Stones 04-06-2006 5 Minutes Garrison Starr 05-10-2006 Affair Of The Heart Rick Springfield 02-25-2007 All My Loving The Beatles 02-12-2007 Almost Saturday Night John Fogerty 02-15-2007 And Your Bird Can Sing The Beatles 04-06-2006 Before I Go Star…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נפתח אתר חדש לחובבי הטיולים ורכבי סובארו.... אם יש לכם סובארו - ואתם מחפשים לטייל בסופשים עם הסובארו שלכם זה המקום.. http://www.subaru4x4.net/phpbbheb/index.php תהנו! בראל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מועדון צלילה ברמה טובה עם מחירים סבירים\ממוצעים כדי להשלים כוכב ראשון ולעשות כוכב שני. מישהו מכיר מקומות?(עדיפות לאזור הרצליה, גם ת"א אפשרי)
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני שואל בשביל קרובי משפחה, בני 50~ יש מה לעשות בצפון? תביאו שמות D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה תאריך המועד ב' של הקיץ? שמעתי שזה ב-12.7 אבל אני לא בטוח.. ובאיזה שעה הם מתחילים?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
למי שלא יודע (ואני שמח בשמחתו שהוא לא יודע..) היום היו מועדי ב' למתמטיקה. איך הלך לכם? אני עשיתי 007 ובאופן ספוטנטני לגמריי גם 006. 007 היה קשה לאללה. לא הצלחתי כלום. קיבלתי במועד א' 63, העדפתי לא להגיש. 006 היה דווקא סבבה. נראה לי שאקבל בערך 70. שזה לא משהו, אבל שיהיה.. מה איתכם? רק לי היה ממש קשה 007? שאלתי חברים ולרובם גם היה יחסית קשה ב-007.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים מישהו יכול להגיד לי באיזה שעות כל השאלונים של אנגלית מועד ב' (9 ליולי) וכל השאלונים של מת' מועד ב' (14 ליולי) זה ממש דחוף לי ולא מצאתי באינטרנט תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אתם טיפוסים של מקומות הומי אנשים וצפוף ועם טונות של ערסים? אני כבר לא יודע מה לעשות בשישי ואני לא בקטע של מועודנים....... please help me mom!!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלחו לי את הקישור הזה ל"מופע" שמתרחש באמצע תחנת רכבת ומכיוון שהתרשמתי עמוקות מאיכות ה"הפקה" החלטתי לשתף. המידע היחיד שהצלחתי להסיק זה המיקום (תחנת רכבת באנטוורפן בלגיה) אבל אני עדיין מנסה להבין מי הרים הפקה ענקית שכזו בחינם (כך אני מניח מכיוון שזה בתחנת רכבת ולא באולם עם כרטיסים בתשלום).
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2968454,00.html אחרי שראיתי תמופע שלהם בהרה"ב נדהמתי זה פשוט משהו מהממם איזה מהירות רגלים איזה קצב חבל"ז אחרי שראיתי תמופע בארץ ישר התקשרתי להזמין כרטיסים לצערי כל כרטיס זה 400 שקל ואמא שלי לא הסכימה(למרות שזה היה אמור להיות מתנת יום ההולדת שלה) עכשיו אני מבין כמה בר מזל הייתי כמו במדינת ישראל הכל חרא.
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
לצערי אין ביכולתי לבוא היום לת"א לראות את מופע הזיקוקים הגדול בארץ אז שאלתי היא האם מישהו יודע איפה ניתן לצפות בהם לייב?עריכה: היה מדהים בסופו של דבר ראיתי בטלוויזיה אני נהניתי
-
- 15 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קודם כל קישור: http://www.hp.co.il/perpet/ אני זכיתי בכרטיס זוגי האם עוד מישהו קיבל כרטיסים והולך?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היה מופע ענק.. אין לי מילים. מיומנה נתנו שואו מהסרטים, סקאזי עם I wish (למרות שאני לא מת עליו הוא מצחיק), והסוף אחח bust a move remix אין דברים כאלה! פעם שנייה שאני שומע את זה ואני יכול למות עכשיו בשקט.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש איזה אתר שיכול לתת לי מידע על המיקומים של הירח בזמן מסויים(תאריך) ועל הראות שלו וכמה שהוא גדול באותו הזמן.. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כיום ישנו אתר www.runner.co.il ששולח קובץ קורות חיים בודד להמון חברות ואז פשוטו יושבים ומחכים שיחזרו אליכם. היום גיליתי אתר חדש. הוא בעצם מנוע לשליחת קורות חיים לחברות על פי אזורים וערים. בדקתי ובאזור תל אביב לדוגמה הוא באמת מביא הרבה תוצאות. פשוטו סמנו לאיזו חברה תרצו לשלוח את הקובץ והוא יישלח לכתובת הרלוונטית באגף כח אדם/מחלקת הגיוס של החברה הרלוונטית ואם תתאימו, יחזרו אליכם. האתר טרי אבל יוזמה ברוכה http://www.easywork.co.il בהצלחה !
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-