עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כידוע,המונדיאל קרב ובא,ועל מנת לצפות במונדיאל יש לשלם סכום לא קטן של 490 ש"ח (רק בישראל). באשכול זה נדון על דרכים,לצופת במונדיאל בחינם. נכון לעכשיו יש כמה אפשרויות: להתקין בבית צלחת ולקלוט את הערוץ הירדני. לעבור מדינה. לשלם 490 שקל . לפרוץ את הממיר הדיגיטלי (שלחו לי למייל מה לעשות,אבל עוד לא ניסיתי). ומה שנראה לי האפשרות הכי יעילה,לצפות בשידורי המונדיאל דרך האינטרנט. (בקרוב אני יערוך את ההודעה ויביא קישור למדריך אייך לצפות במונדיאל בחינם באינטרנט). יש לכם עוד שיטות? למה אתם מחכים? אני בטוח שכולנו נשמח אם כל אחד ישתף אותנו בדרך שלו לראות המונדיאל

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  2. מונדיאל 2006 בית א' 1)גרמניה 2)קוסטה ריקה 3)פולין 4)אקוואדור לוח המשחקים: 09/06 - 18:00 גרמניה - קוסטה ריקה 09/06 - 22:00 פולין - אקוודור 14/06 - 22:00 גרמניה - פולין 15/06 - 16:00 אקוודור - קוסטה ריקה 20/06 - 17:00 גרמניה - אקוודור 20/06 - 17:00 קוסטה ריקה - פולין טבלת ביניים: גרמניה 3 נקודות אקוודור 3 נקודות פולין 0 נקודות קוסטה ריקה 0 נקודות בית ב' 1)טרינידד וטובגו 2)אנגליה 3)שבדיה 4)פראגוואי לוח המשחקים: 0/06 - 16:00 אנגליה - פראגוואי 10/06 - 19:00 טרינידד וטובגו - שבדיה 15/06 - 19:00 אנגליה - טרינידד וטובגו 15/06 - 22:00 שבדיה - פראגוואי 20/06 - 22:00 שבדיה - אנגליה 20/06 - 22:00 פראגוואי - טרינידד וטובגו אנגליה 3 נקוד…

• 93 תגובות
    • 7.3k צפיות
  3. "הקוד לפתיחת ערוץ המונדיאל בyes- להכנס להגדרות הלווין ולשנות ללווין AMOS 1-5 לאחר מכן תתבקשו להקיש קוד טכנאים שהוא : 541256 במידה ולא תתבקשו להקיש קוד טכנאים, רצוי לבצע אתחול מחדש ולהגדיר את הלווין הרצוי. בhot להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל"

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני עדין בהלם, אבל ערוץ 11 אשכרה משדרים את זה בחינם לכל האנשים שיהיו תקועים בעבודה http://www.iba.org.il/mondial/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by yoavbd123,

למיטב ידיעתי המונדיאל השנה מצולם גם בתלת מימד. שמעתי כל מני שמועות שאולי יקרינו משחקים בבתי הקולנוע או משהו כזה, אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר רשמי. מישהו יודע במקרה האם יש מקום בארץ (עדיף באזור המרכז ) שאפשר לראות בו משחקי מונדיאל בתלת מימד ?

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by DAN,

אושר מיזוג חברות הכבלים בין התנאים למיזוג: מחיר חבילת הבסיס לא יעלה על 156 ש"ח לחודש וחובת מכירה של ערוצים 3, 4, 5, ו-6 ל-YES נועם שגב המועצה לשידורי כבלים ולווין אישרה בישיבתה היום (חמישי) את מיזוג חברות הכבלים "ערוצי זהב", "תבל דיגיטל" ו"מתב דיגיטל", בכפוף לשורת תנאים. האישור שניתן איננו סוף התהליך; בכדי להשלים את תהליך המיזוג צריכות שלוש החברות לקבל את אישור הממונה על ההגבלים העסקיים

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by club_501,

מי שלא שמע על המונופול העברי הראשון, אז זה הזמן. תורידו את חמשת החלקים ונתחיל לשחק. 1 2 3 4 5 הסבר על המשחק אז קדימה למה אתם מחכים.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by NerdX,

שלום רב! עלי להגיש עבודה בספרות מחר ואני חייב את ההגדרה של מיתוס מהמונחון לספרות של אשר ריבלין. למי שיש אנא רשמו לי את ההגדרה!! בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Holography,

משהו יודע על מוניות שירות לאיזור הצפון מת"א בלילה בין שישי לשבת בשעה 1-2 ככה? כי אוטובוסים אין...או שתחדשו שלי על כל דרך תחבורתית אפשרית ולא טרמפים, כי אני לא הולך להעביר ימים כלילות בטרמפיאדות

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. טוב אני צריך להגיע מחר מחיפה לקרית גת. הרכבת החליטה שכל הרכבות מת"א דרומה מבוטלות עקב שיפוצים ולכן אני צריך למצוא איך אני מגיע בצורה מהירה הביתה. בעקרון אני נוסע מחיפה לת"א, אני צריך לרדת באחת מהתחנות וללכת ברגל לתחנה מרכזית 1. באיזו תחנה אני יורד? עכשיו, יש עומס בערב ובמקום לחכות לאוטובוס חשבתי על מונית שירות, 2. מאיפה הן יוצאות? ועד כמה זה נפוץ שאני אצליח לתפוס מונית שירות לכיוון ב"ש? (יש קו מטרופולין חצי שעה אחרי שהרכבת שלי מגיעה לת"א, כדאי להתעסק עם המוניות שירות, או ללכת על בטוח-אוטובוס) בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. יש לכם מושג אם יש לשם מוניות שירות?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. איזה מונית שירות מגיע הכי קרוב לשם? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם יש אוטובוס או מונית שירות מרחובות לרמן גן ישירות???? ואם לא, איך מגיעים לשם הכי מהר ובהכי פחות אוטובוסים\מוניות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. ההופעה בתל אביב במבנה האוזן השלישית (מול דיזנגוף סנטר) לשמיעת מוזיקה של מונסון ראו חתימה שלי

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by simonsix,

חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  16. יש איזה קטע בשיר חדש שאני שומע ומזכיר לי שיר ישן יפה שאהבתי. עליה כזו, תקשיבו. איזה שיר זה???

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by malcolmx9,

התחלתי את האימון הראשון שלי בחדר כושר אתמול, ובלי מושג זה פשוט משעמם, מה גם שהמוסיקה נותנת כוח מסויים לפעמים. יש המלצות מסויימות, למוסיקה (מכל סוג, עדיפות למטאל) שמתאימה לחדר כושר (נותנת אדרנלין)?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by M.G.,

אהלן, מישהו יודע אם יש טראקים חדשים של עופר ניסים? בעיקר מהשנה האחרונה... אם כן, אז תביאו שמות... תודה!

• 73 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. אממ כן, אז כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפש מוזיקה נעימה לאוזן (מוזיקה לאירועים.. בר מצווה וכאלה) כזאת שלווה כזאת.. שירים יפים, לא קופצניים, שנעים לשבת ולהאזין להם ככה בקטנה ברקע מקווה שהבנתם את כוונתי

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by e-Pit@m,

ללא מילים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by wraithLord,

שלום לכולם. לאבא שלי יש סקודה פאביה TSI, הוא עשה טיפול לפני כמהשהו זמן ומאז האוטו איבד ביצועים. מכאנית הכל בסדר. אבל האוטו הפך להיות משמעותית יותר חלש. הוא קנה אותו יד שנייה וכנראה הבעלים הקודמים עשה טיונינג לרכב, ומאז הטיפול המחשב חזר להגדרות ברירת מחדל/הגדרות מינימום. משהו מכיר מוסך שעושה טיונינג? צריך לשנות את יחס הדלק/חמצן כי מאז הוא גם אוכל יותר דלק ועושה ב500 יותר סל"ד באותו קטע כביש. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by E.A,

יש לי הסמכת CCNA של סיסקו. בעל פרופיל קרבי 97 מתגייס בעוד כמה חודשים, האם ניתן לעשות משהו או להשתלב בקורס במודיעין?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. אז הנה זה: http://wap.chooz.tv/video/mosquito.wmv תהנו סירטון נחמד...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום,יש לי שאלה רצינית בנוגע למועד ב במתמטיקה. קצת רקע- סיימתי י"ב לפני שבועיים,אני רוצה להשלים את טופס 3 על מנת לסגור 3 יחידות בציון 100 בישביל לאחר הצבא להשלים ל-4 יחידות. האם אני יכול לגשת כנבחן אקסטרני?בלי מגן,פשוט אין לי זמן ללמוד למבחן המתכונת,יש בעיה כלכלית בבית ואני עובד ועוזר אז אין לי זמן לשבת ללמוד, ככה ישאר לי שבוע למצוא עוד קצת זמן לחזור על החומר. אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.