כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 276 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו שם לב להאטה בקצבי ההורדות מ RS? כבר כמה ימים שאני מוריד בסביבות ה-30kb/sec עם חבילה של 1.5MB יש לי חשבון פרימיום ואני בדר"כ מוריד במקס' של מהירות החיבור שלי. אשמח אם תנסו להוריד קובץ ותגידו לי האם אתם גם נתקלים באיטיות.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, חדש פה לא הייתי בטוח איפה לשים את הטופיק אז שמתי כאן, אם יש בעיות כלשהן המנהלים מוזמנים להעביר. ככה, מהירות ההורדה ירדה משמעותית ואני מנסה להבין למה, מהירות הגלישה רגילה, את רוב ההורדות אני עושה דרך פלאשגט אך ההורדה איטית גם כשהיא לא דרך התכנה. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה המקור ואיך אני יכול לסדר את הבעיה. תודה מראש, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מהירות החיבור שלי היא 2.5 מגהביט דרך הוט. כאשר ביצעתי בדיקת מהירות תשתית באמצעות האתר הבא: broadbandspeedchecker.co.uk אשר הגעתי אליו דרך האתר של אינטרנט ישראל (internet-israel.com), קיבלתי מהירות הורדה נמוכה מאוד של בין 300 ל-500 קילוביט בלבד. מהירות ההעלאה, הייתה תקינה. מה הסיבה לבעייה הזאת? (תמונה הבדיקה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השתמשתי גם בסטרימר של יס ובממיר (שהוא גם סטרימר לדעתי) של סלקום. בשני הממירים חוויתי איכות ירודה בשידורים חיים (דיליי, לאגים וכו'). בדוגמא של סלקום, אני מחובר לאינטרנט במהירות של ג'יגה (ואכן מקבל את המהירות הנדרשת בבדיקה במחשב) והממיר מחובר עם כבל רשת ישירות מהקיר. החשד שלי זה שהממיר עצמו לא תומך במהירות של ג'יגה וכנראה גם לא קרוב לזה ולכן איכות השידור הירודה. מישהו/י יודע לאמת לי את החשד? או לחילופין יודע להסביר את איכות השידור. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש בלוגים נחמדים לעקוב אחריהם בנושא מדע, פילוסופיה וכו'. (אנגלית) האם יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אז קדימה אנשים מהם האלף ואחד דברים שהייתם לוקחים איתכם לכוכב מיושב? ובלי לרמות! כולם יודעים חשבון בפורום מחשבים!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
כמו כן השאלה נמצאת בכותרת... עד כמה הנרגילה מזיקה לדעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רשימה קצרה ולא סופית שהכנתי לעצמי: בהזמנה לפני התשלום לדרוש שיופיע בכתב ,התחייבות של החנות שלפני מסירת המחשב ללקוח יבוצעו בדיקות יציבות באמצעות הרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 +memtest86 . לוודא שיהיה רשום שבשבועיים הראשונים לכל הפחות מיום הקנייה במידה ויתגלה שישנה בעיית חומרה בהרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 + memtest86 אזי כל המחשב יוחלף בחדש לאלתר. שיהיה רשום בכתב מהי גרסת המעבד המוזמנת (g-0 במידה וקונים q6600) ומה היא גרסת המעבד (2.1 במקרה של הזמנת לוח גיגהבייט מבוסס p35 ) ומה היא גרסת הזיכרון ונתוניו (800 5 cas latency ) רצוי להעדיף חנות שעושה למערכת over clock יזום ורושמת באחריות שהיא אינה מתנערת מאחריות במקרה שבו הלקוח עשה over clocking). דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני בן 17. לפני חודש עבדתי בחברת כוח אדם ("ארי אבטחה" אם זה משנה לכם) בעריכת סקרים על גבי קווי תחבורה ציבורית של אגד בירושלים, דווקא עבודה נחמדה מאוד וסוף סוף עשיתי קצת כסף (אני מקווה). שמעתי 'עדויות' מאנשים שעבדתי איתם שהחברה עושה בעיות עם המשכורות ומורידה שעות וכל מיני שטויות, ולכן ליתר ביטחון ערכתי תיעוד ורישום מפורט ומדויק של כל שעות העבודה שלי (עם מי עבדתי, על איזה קו, תאריך, ממתי עד מתי) וגם הגשתי את זה למעסיק שלי לפני שנקבעו המשכורות. בכל אופן, הסיכום עם המעסיק שלי הוא שב-10 לחודש יולי אני אמור לקבל את המשכורת שלי, "כמו כל העובדים ב'ארי אבטחה'". חיכיתי ל-10 לחודש והתקשרתי אל המעסיק שלי בשעות הצהריים והוא אמר לי שהמשכורות עוד לא מוכנות, ויהיו מוכנות "היום בערב…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לברר מהם התנאים שנותנים לי אישור עבודה ? חלק אומרים שזה אם להורים יש מינוס גדול בבנק...אבל אני חושב שהתרוץ הזה לא הגיוני הרי לרוב המדינה יש מינוס גדול בבנק.. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חובב די גדול של מנגה ואנימה אבל הייתי רוצה לדעת איזה עוד סרטים טובים יש חוץ מאלה שאני ראיתה. השמות הגדולים הם: GHOST IN TH SHELL (מי שלא ראה לא יודע מה הוא מפסיד) AKIRA הנסיכה מונונוקי VAMPIRE HUNTED D איזה עוד סרטים אתם מכירים וממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל, חשבתי לעשות רשימה ולשים אותה כ STICKY, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 330 צפיות
- 1 follower
-
-
אז השאלה היא בכותרת. מה אני צריך חוץ מבגרות מלאה וכמה יחידות צריך להיות כל אחת מהמקצועות בשביל להיכנס לשם? והאם כל אוניברסטיה זה משהו אחר מבחינת כניסה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת ומהן המדיות עם תוחלת החיים הגבוהה ביותר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-