כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
רשימה קצרה ולא סופית שהכנתי לעצמי: בהזמנה לפני התשלום לדרוש שיופיע בכתב ,התחייבות של החנות שלפני מסירת המחשב ללקוח יבוצעו בדיקות יציבות באמצעות הרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 +memtest86 . לוודא שיהיה רשום שבשבועיים הראשונים לכל הפחות מיום הקנייה במידה ויתגלה שישנה בעיית חומרה בהרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 + memtest86 אזי כל המחשב יוחלף בחדש לאלתר. שיהיה רשום בכתב מהי גרסת המעבד המוזמנת (g-0 במידה וקונים q6600) ומה היא גרסת המעבד (2.1 במקרה של הזמנת לוח גיגהבייט מבוסס p35 ) ומה היא גרסת הזיכרון ונתוניו (800 5 cas latency ) רצוי להעדיף חנות שעושה למערכת over clock יזום ורושמת באחריות שהיא אינה מתנערת מאחריות במקרה שבו הלקוח עשה over clocking). דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני בן 17. לפני חודש עבדתי בחברת כוח אדם ("ארי אבטחה" אם זה משנה לכם) בעריכת סקרים על גבי קווי תחבורה ציבורית של אגד בירושלים, דווקא עבודה נחמדה מאוד וסוף סוף עשיתי קצת כסף (אני מקווה). שמעתי 'עדויות' מאנשים שעבדתי איתם שהחברה עושה בעיות עם המשכורות ומורידה שעות וכל מיני שטויות, ולכן ליתר ביטחון ערכתי תיעוד ורישום מפורט ומדויק של כל שעות העבודה שלי (עם מי עבדתי, על איזה קו, תאריך, ממתי עד מתי) וגם הגשתי את זה למעסיק שלי לפני שנקבעו המשכורות. בכל אופן, הסיכום עם המעסיק שלי הוא שב-10 לחודש יולי אני אמור לקבל את המשכורת שלי, "כמו כל העובדים ב'ארי אבטחה'". חיכיתי ל-10 לחודש והתקשרתי אל המעסיק שלי בשעות הצהריים והוא אמר לי שהמשכורות עוד לא מוכנות, ויהיו מוכנות "היום בערב…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לברר מהם התנאים שנותנים לי אישור עבודה ? חלק אומרים שזה אם להורים יש מינוס גדול בבנק...אבל אני חושב שהתרוץ הזה לא הגיוני הרי לרוב המדינה יש מינוס גדול בבנק.. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חובב די גדול של מנגה ואנימה אבל הייתי רוצה לדעת איזה עוד סרטים טובים יש חוץ מאלה שאני ראיתה. השמות הגדולים הם: GHOST IN TH SHELL (מי שלא ראה לא יודע מה הוא מפסיד) AKIRA הנסיכה מונונוקי VAMPIRE HUNTED D איזה עוד סרטים אתם מכירים וממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל, חשבתי לעשות רשימה ולשים אותה כ STICKY, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
- 1 follower
-
-
אז השאלה היא בכותרת. מה אני צריך חוץ מבגרות מלאה וכמה יחידות צריך להיות כל אחת מהמקצועות בשביל להיכנס לשם? והאם כל אוניברסטיה זה משהו אחר מבחינת כניסה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת ומהן המדיות עם תוחלת החיים הגבוהה ביותר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי דעתי שלוש הנבחרות הכי טובות הן: 1-ברזיל 2-גרמניה 3-ארגנטינה מי השלוש המועדפות אליכם?
-
- 29 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה כדי ללמוד מהנדס אלקטרוניקה - אוניברסיטה בר אילן, H.I.T , בן גוריון ????
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני בוחר כיוון לחיים ואחת מהאפשרויות זה ללמוד הנדסת אלקטרוניקה. מה שמעניין אותי זה מה אפשרויות התעסוקה אחרי סיום התואר? הכוונה למה עושה בפועל מהנדס אלקטרוניקה(חוץ ממחקר ופיתוח)?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אנשים שמתמחים במדעי המחשב, הנדסת תוכנה, האקינג, אבטחת מידע וכמעט כל תחום שקשור למחשבים...הם יכולים לפתח תוכנות ואלגוריתמים מהבית ולמכור אותם לחברות הייטק?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
ענקיות השבבים מתאחדות מול איום ה-ARM בצעד היסטורי שעשוי לעצב מחדש את תעשיית המחשובלכתבה
-
- 2 תגובות
- 361 צפיות
- 2 followers
-
-
חברת Augmental הציגה בתערוכת CES 2025 את ה-MouthPad - התקן חדשני המאפשר שליטה במחשב ובטלפון באמצעות הלשון ותנועות ראש, ללא שימוש בידייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 240 צפיות
- 1 follower
-
-
פריצת דרך ישראלית בתחום הבריאות הדיגיטלית: חוקרים ממכון ויצמן, Pheno.AI ו-NVIDIA פיתחו מודל בינה מלאכותית המסוגל לחזות רמות סוכר בדם ומדדי בריאות נוספים שנים קדימהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 235 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
- 2 followers
-
-
תוכנית לימוד נהיגה חדשה תצא לדרך בקרוב ותכלול הכשרה גם למצבי קיצון ונהיגה בחושך, בעקבות הקמת מרכז למורי נהיגה ובוחני משרד התחבורה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303044,00.html
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
גוגל DeepMind מציגה רובוט פינג-פונג חדשני המשלב בינה מלאכותית מתקדמת עם יכולות פיזיות מרשימות, ומעלה שאלות מרתקות על עתיד הספורט והטכנולוגיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 219 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים של דשדוש, מערכת ההפעלה העדכנית של מיקרוסופט משתלטת על שוק המחשבים האישיים - אבל לא בזכות מה שחשבתםלכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-