כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מה קורה?? קניתי מסך ב tms&fox בזמנו , והגיע הזמן להפעיל אחריות אז למי לפנות?? תודה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
Free leech has officially started (Dec 24 0:00 GMT -5)! No download, and double upload until Jan 1 2007. מהה הכוונה Free Leech, מה זה נותן .ץ
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-160820776386465403 כתבה ישנה על הדבר החם הבא- אינטרנט! http://www.eng.biu.ac.il/~noytza/touch.html הדגמה של מסכי מגע, המזהים כמה נקודות מגע בו-זמנית- ממש אהבתי. ------------------------------------------------- אני מקווה שלא הביאו את הקישורים האלה בעבר.
-
- 16 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מישהו שמע האם יש\אין פרסאידים ? תמיד אני מפספס .. מקווה שלא פיספסתי כבר
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש שירים למחשב כדי להעביר קצת את הזמן אין לי שירים כמעט במחשב.. אני לא ממש מבין במוסיקה כיוותי שתוכלו לכוון אותי למשהו שאני כן אוהב.. אני אוהב מוסיקה בסיגנון DANCE &ROCK וסתם זמרים כמו אברלי לאבינג.. LIMP BIZKIT... ואני שומע קצת את LINKIN PARK מי שמכיר : אם תוכל להמליץ לי על שירים יפים אשמח אגב עם השם של השיר באנגלית נא לרשום אותו באנגלית לא לנסות לתרגם אותו או משהו דומה כמו NUMB לא לרשום משותק/"נאמב של לינקנג פארק".. וזהו תודה מראש. המשך יום נעים !
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
שלום, אם לחייל בסדיר יש היתר עבודה והוא עובד האם המעסיק יכול להוריד לו דמי בריאות וביטוח לאומי מהמשכורת?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
דוד מחו"ל אוסף כל מיני דגמי בניינים קטנים כאלה מכל העולם, הוא בא לפה לפסח ורצינו לעשות לו הפתעה ולהביא לו כל מיני דגמים כאלה נגיד של: עזריאלי , כותל , הר הבית , עיר דוד וכו'. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה? עד כה מצאתי רק מגנטים ותמונות אך לא דגמים קטנים. גודל הדגם לא צריך להיות גדול גם 5X5 ס"מ מספיק
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני צריך לחשב מקדמים מתוקננים ואינני מבין כלל את הנושא: Sx1= 0.45 Sx2= 0.73 Sy=2.4 b1=8.6 b2=-15.69 כמו כן לאיזה מקדם יש השפעה גדולה יותר ולמה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תמיד תהיתי איך הסורקים באנטרפרייז מסוגלים לגלות "סימני חיים" מחללית באורביט סביב כוכב לכת... מה ז"א זה לא אמיתי?!?! פאק יו!!! אתכם לפיקארד! בכל אופן, לנושא: איך אפשר לגלות נבגים?!?! מה מייחד אותם???
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כשכל דצמבר הופך לכרטיס ביקור אישי: שירותי הסטרימינג הגדולים חושפים את נתוני ההאזנה והצפייה לשנת 2025, עם חידושים שהופכים את הסטטיסטיקה למשחק חברתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, למי שיש כוח, תעשו בבקשה לייק ב http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459501448334 זה נגמר היום ואישתי מובילה (אבל בקושי) תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני עובד בקיוסק בתל אביב שעובד 24 שעות ביממה, התחלתי לעבוד שם לפני חודשיים , והבעלים משלם לעובדים שכר זנות (שאני אחד מהם, מינימום שבמינימום). ואני כבר מת להתפטר משם, אבל מרוב טיפשותי חתמתי על חוזה העסקה לחצי שנה, עם הבטחה להעלה במשכורת ובונוסים על מכירות, מה שלא קרה בכלל, ובחוזה נכתב שעם אני מתפטר ומפר את החוזה אני צריך להפריש לבעלים מהמשכורת שלי 1000 שקל, ויש לו זכות להוריד לי את כל הבונוסים שנצברו (מיותר לציין שלא קיבלתי כלום). הבן אלף הזה לא משלם לי תעריף מוכפל בשישי שבת (שיוצא לי לעבוד בו הרבה יחסית), והוא משלם לי 19 שקל לשעה בשישי שבת, שזה הפרעה בוטה של החוק, ולמרות שצוין בחוזה באותיות קטנות שאין תוספת לשכר בשישי שבת, אבל זו עדיין הפרה של החוק אפילו שזה מאוגן בחוזה. …
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כבר חודש הרפיידשייר עושה לי פרצופים על להוריד משהו.. כל הזמן הוא רושם "No Connection" אבל שניה אחרי הוא יכול פתאום כן להתחבר לאחד מהקבצים..או לא להתחבר לכלום.. השאלה איך אני בודק אם זה בגלל רפידשייר או בזק בין לאומי....שלחתי לרפייד הודעה והם טוענים שזה הספק.. זה קורה לי עם אותו חשבון גם מהדירה שלי וגם מהבית של ההורים...ככה שזה לא קשור למחשב או ספציפי לבית..מה שכן בשני המקומות אני עם בזק בין לאומי האם ידוע על חסימות של בזק? ואם אתם לא מתעסקים עם זה איפה אני כן יכול לשאול תוטדה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום , מישהו מזהה את השיר ב 2:16 זה שיר שהיה פעם מפורסם נראה לי בשנת 96 ב תודה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אתם באים עם se7en אם ברכבת?? כי אם ברכבת צרו איתי קשר ASAP !!!
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
בGROUPON יש עסקה לא רעה בכלל לקופון הנחה בEBAY. השאלה היא האם ניתן לרכוש את הקופון בארץ ולהשתמש בו אח"כ בEBAY? בעמוד של העסקה כתוב שזה תקף רק בUS אבל נראה לי שהכוונה היא למעט EBAY בשאר מדינות. מישהו יכול לאשר את זה?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אף פעם לא הייתה לי חברה, סטוץ חד פעמי או מישהי שיצאתי איתה יותר מפעמיים. הניסיון המיני שלי מסתכם בכמה פעמים שהלכתי למכון (האמת? לא היה משהו). החלטתי לנסות אתרי הכרויות, אבל הטובים הם בתשלום והחינמיים די שוממים (מה ההיגיון להירשם לאתר הכרויות בתשלום אם יש חינם?) פתחתי גם כרטיס במקושרים אבל כל בחורה שם מקבלת 30 פניות ביום ככה שאין לי ממש סיכוי. בקיצור, החלטתי שאני צריך להיות פעיל יותר מבחינה מינית ושאני צריך להתחיל לצאת עם בחורות, אבל זה לא קל כמו שזה נראה. לפחות בשבילי. אני לא מכיר פאבים, מועדונים ומקומות פיק-אפ טיפוסיים. והאמת שזו לא אופציה בשבילי כי אין לי חברים שאוהבים ללכת לשם. אז חשבתי לנסות מקומות אחרים כמו ספרייה, קניון, מרכזי קניות, מכון כושר וכו'. אבל אף פעם לא הצ…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
מה קורה ?? אני יוצא עם חברה שלי לאזור עכו-חיפה , למישהו יש מקומות בילויי טובים ?? כחתחלה אני הולך למסעדת קלמאריס בחייפה . אבל בנוסף יש עוד מקומות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. האם אוכל לבקש את דעתכם בשני נושאים: 1. מה המחיר של מפרט כזה? או - מה צריך להיות המחיר. 2. מפרט כזה ממקם את המחשב היכן מבחינת ביצועים? מדובר על high-end, או mid או low? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה Core 2 Quad Q6600 @2.4 ghz (it will ship running stock but has a prime 3.2 ghz OC in the bios settings) CPU cooler: Zalman PNS 9500 copper fan with controller Motherboard: DFI dark lanparty p35 (ultraviolet reactive) RAM: 8gb G-skill ddr2 1000 mhz GPU: 8800 ultra with thermaltake douorb gpu cooler (extreme overclock ready) Hard drive: 2x SATA 7200 rpm one 200gb one 25o gb optical drives: LG multi-layer Burner (dvds+ cds) Power supply: Antec 650 watt Case: Cooler Master W…
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=3f66ac1d992db317c088fb46b1b7f369 ועוד אחד http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=feac554a23150c291ea9c1981a017e13
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-