עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pringles,

אחרי 93 דקות מטורפות של כדורגל אימטני מילאן ניצחו 3-0 את מנצ'סטר יונייטד קיצר היה משחק מטורף ומילאן הוכיחה לכולם שהיא קבוצה הכי טובה שיש בעולם ובגמר היא פשוט תקבל על זה פרס!!!!!!!! ניתראה בגמר מילאן-ליברפול ביייייי ולילה טוב

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש בפורום הזה כמה אשכולות שכרגע לא רלוונטים כ"כ בשבילי אבל בעוד כחודש הם יהיו מאוד רלוונטיים אז אני מעוניין לשמור אותם יש הצעות? בנתיים חשבתי על 1. לשמור את הלינק בWord / Notepad מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by Cyb3r,

התיכון בו אני לומד, "בליך ר"ג", החליט לעשות היום "יום וירטואלי" לשכבת ט'. לצורכי העניין השכבה מכילה כעת כ-520 תלמידים. את כל הפרסומות של היום הזה אתם בטח כבר יכולים לדמיין ("עידן חדש", "הראשון מסוגו" וכו'). התוכנית היתה לתת עבודה בנושא "אליהו הנביא" בתנ"ך מ-9 בבוקר עד 11, כאשר ב-11 צריך לשלוח טופס עם התשובות דרך האתר, ועוד 2 עבודות מ-11 עד 1 וחצי בצהריים. ניסיתי להיכנס לאתר בתשע בבוקר, ומה אתם יודעים, הוא לא עובד. כנראה כורע תחת העומס האדיר, מסכן שכמוהו. לקראת 10 האתר מתחיל לקרטע חזרה לחיים, כנראה כתוצאה מאנשים שנוטשים, ובינתיים הודעות עוברות ברשתות ההודעות המיידיות למיניהן לגבי הארכת זמן, כאלו שהצליחו לראות את העבודה ושמרו אותה וכו'. בסביבות רבע ל-11 האתר עובד כמעט חלק, …

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  4. אפשר להשתמש בפייפאל בכרטיס אשראי שהשם עליו הוא בעברית?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by רוני אברמוב,

למי לפנות אם שילמתי ביטוח חובה ושילמתי ישירות לא דרך חברת ביטוח ואיבדתי הנייר

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  6. Started by raiman1,

http://www.movinsane.com/play13.php?vid=106610 תסתכלו בערך בדקה 14 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by liav12,

אהלן למי שמכיר את הפרקים האלו, ולמי שלא פשוט עשו מיני סידרה של 10-15 דק לכל פרק ובערך איזה עשרה פרקים עכשיו לא הבנתי בדיוק מה זה, פרולוג לסרט כלשהו? למה עשו את זה מיני סידרה ולמה כזה קצר? בכל מקרה הבימוי נראה הרבה יותר טוב מכל הסרטים שהיו בעבר, נראה נחמד לגמרי.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by maxwell10,

^

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by Morphine,

אפשר או אי אפשר לראות מי צפה לי בפרופיל? כי יש כל מיני קבוצות על זה.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  10. היי חברה, עלת לי המחשבה לרגע אולי בכסף שהצבא חייב לי במקום לעבוד בשביל משהו להשקיע במשהו? השאלה העולה מזה הסכום הסימלי הזה למה כבר יספיק בימינו? בשביל כל מה שעלה לי בראש צריך הרבה יותר מזה. לקחת הלוואה בגיל צעיר נראה לי זו טעות גדולה. מה אתם אומרים? חשבתם פעם במקום ללכת לעבוד כמו כולם להשקיע במשהו ולהיות הבוס לעצמכם?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  11. כנסו לזה http://www.calls.co.il

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by americium,

לאחרונה ה-VCR שלי התקלקל אז החלטתי לרכוש מכשיר משולב, מצאתי שיש כ-5-10 דגמים מחברות שונות בארץ, ביניהן טושיבה, סוני, היטאצ'י ואחרות. לפני שאני רוכש את המכשיר רציתי לדעת עם מישהו מכם מבין בזה ויכול להפנות אותי לאתרים שסוקרים מכשירים מסוג זה על מנת שאוכל לקרוא מספר ביקורות לפני הרכישה. חפשתי דרך גוגל ולא מצאתי שום דבר מעניין פרט לאתרים של dealtime ואחרים. תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by yoav9,

אני יודע שencoder יסגור לי את הנושא ובצדק אני רק כותב הודעה זו כדי להגן גם עם בטיפה על שמי הטוב (מה שנשאר ממנו) לא הייתי אצלה (לא אצלו), אני בא, בכיף, אוכל, קורא עיתון נהנה מהחיים, פתאום מצלצלת אלי הילדה הזאת ומבקשת שאני יעזור לה להתקין מחדש win95 (דבר שבחיים לא עשיתי, כל ההתקנות שלי התחילו מ98) בקיצור היא מתחילה לזבל לי את השכל על כל מה שקרה לה במחשב וכל מיני כאלה ואני יושב קורה עיתון אוכל ומהנהן, ואז היא שואלת אותי איך להגיע לכונן, ואני, שבדיוק הגעתי לכתבה די מעניינת אמרתי לה תעשיתי cd ואת השם של הכונן, לקח לי בערך 10 דקות להבין שאני אידיוט (אפילו פחות) ופשוט שכחתי (או שלא התעמצתי) לזכור מה עושים היות ופעם אחרונה שהייתי בדוס היה לפני 5 חודשים כאשר פירמטתי. בסוף היא או…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אילו אתרי חומרה ישראלים אתם מכירים חוץ מאתר זה (לא שיש לי משו נגד אתר מעולה זה)

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by The Grey Matter,

רציתי לאחל לכולכם יום עצמאות שמח( ושקט). והלוואי שנהיה קהילת הומרה הכי גדולה במזה"ת (אולי אחר כך גם העולם). רשמו את איחוליכם למדינה בהמשך הת'ראד.

16. מישהו יודע מהי הדת של המנהיג האיראני?

17. Started by bilbo,

מתכון החודש עוף עם וויסקי מתכון מעולה נפלא לימים מיוחדים מצרכים: בקבוק מאלט וויסקי משובח עוף צעיר - עד 2 ק"ג מלח, פלפל, ועשבי תיבול שליש כוס שמן זית מעולה אופן ההכנה: לשטוף היטב את העוף לשתות כוס וויסקי לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול לעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית לחמם את התנור ל 180 מעלות עד שהתנור מתחמם לשתות עוד כוס וויסקי לסים את העוף בתבנית גדולה לשתות עוד 2 כוסות וויסקי לסים הטרבוסתת במספר 3 אחרי עשרים דקים להכניס את בציפור אחרי חסי שאה להציף בתוך התחת של הציפור ועם הוא אסה קקה להחליפ חיטול תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיס של הציפור לטפור- לוושל- לא חשוב שילח ליזדיין הציפור לשיר הציפור הבן זונה בטנור לנסות לוצי בלי לסרופ היד תשפוח אוד וויס…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by cleric,

אתמול הייתי בקולנוע (ראינו את hitman , חרא של סרט) וראיתי לראשונה את הטריילר של הסרט החדש עם וויל סמית' , i am legend . הופתעתי כי לא שמעתי עליו לפני כן והוא נראה ממש טוב, מה אתם אומרים? הנה הטריילר: http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/trailer2/large.html (דורש quicktime)

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  19. אוקי, אז מי שלא רוצה לקרוא ולא מעניין אותו Alt + F4 יכול לעזור כאן אז ככה, אם עד היום היתי צריך להפעיל את המחשב הנייד שלי המחשב הרגיל שלי והמחשב השרת שלי כדי ללמוד קצת קצת לינוקס יוניקס ורשתות היום מצאתי תוכנה שמאפשרת לי לעשות את כל זה במחשב אחד ראיתי הרבה תוכנות שוות בחיים שלי אבל תוכנה כזאת עוד לא ראיתי בחיים לא משנה כמה שיגעתי אותה אין שום שגיאת סקריפט אחת! התוכנה הנ"ל היא מחשב (בתוח המחשב שלי) הכולל ביוס ומאפשרת לי להתקין ולעבוד עם כמה ואיזה מערכות הפעלה שאני רוצה לינוקס יוניקס דוס מלא 7 של פעם חלונות 98 יוסטה ובקיצור כל מערכות ההפעלה שקימות היום איך זה עובד? אתה מקצה זיכרון פנימי למערכת ההפעלה שאותה אתה מתקין וזיכרון חיצוני ואז אתה יכול לשחק עם הרשת התקשורת ולהתחיל ל…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני בן 18 וחודש ובזמן האחרון אני כל הזמן רעב וזה פשוט מוזר כי אני בן אדם רזה (63 קילו בערך) 1.80 ואף פעם לא הייתי אוכל הרבה ופתאום זה בא. מזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by Mesatla,

סתם דברים מצחיקים 1. http://www.liveleak.com/view?i=d5b_1189733324 http://www.liveleak.com/view?i=71d_1193674016 .2 http://www.liveleak.com/view?i=c9b_1207091365 .3

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  22. Started by yossi_s1,

קיבלתי היום בדואר מכתב שאומר שאני מועמד לפרוייקט. במכתב כתוב שעלי להיכנס לאתר שלהם ולמלא שאלון מסויים. חיפשתי על הפרוייקט באינטרנט (גם כאן בפורום) אבל עדיין יש לי שאלות. קודם כל על מה השאלון הראשוני הזה שעלי למלא? יש צורך להכין את עצמי בצורה כלשהיא לפני (בעיקר מבחינת ידע) ודבר שני, בכל מקום שקראתי כתוב שצריך רמה גבוהה מאוד בתכנות וכל מיני דברים אחרים אז בעצם מה הסיכוי שלי, תלמיד תיכון, שסיים פיזיקה מחשבים להתקבל? הרמה בתיכון היא מאוד נמוכה, לומדים את הבסיס של הבסיס, ובכל מקום שקראתי על הפרוייקט נאמר שצריך רמה גבוהה מאוד...

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by u_o,

אני רוצה לקנות ממישהו משתמש כי אין לי כרטיס בינלאומי ושמעתי שיש דרכים לקנות דרך PAYPAL יש הצעות ?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.