כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כנסו לYNET - חדשות ותקרוא את החדשות של היום מהעולם... לסביות הוציאו 5K $ ממסעדה שהעיפו אותן משם כי הן התנשקו... משהו שעבר ניתוח לשינוי מין תובע/ת את האהובה כי היא התארסה לאחר (עדיין לא הבנתי איך היא התארסה לגבר אחר אם היא לסבית שהתאהבה בקרובת המשפחה שלה :s05:) בארץ: פמיניסטיות ערביות (שזה כבר נשמע לי מוזר...) עתרו לבין הדין המוסלמי כי הוא מפלה נשים ועוד הרבה ידיעות הזויות לחלוטין שאין לי משג אם לצחוק או לבכות כשאני קורא אותן
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/Download.aspx?AlbumID=96&Page=0 עכשיו בשבילך לא לפתוח 2 תרדים *נערך*
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
הפריטים הם [יד שנייה כמובן]: -אוזניות SHURE SE102 [במצב מעולה - לא ניתן לזהות כי היו בשימוש] -DVD נייד KOSS PDVD-450 [ממש כמו חדש] -פלאפון סוני אריקסון K530I [משומש במצב סביר - המסך שרוט קצת עקב שימוש] -קריסטלים בטכניקת צריבה [הדמויות צרובות בתלת-מימד] של: שור בגובה של כ-20 ס"מ, של דב באותו הגודל, של ציפורים בגודל של כ-10ס"מ על 10ס"מ וקרסיטל של אלוויס [אל תשאלו למה יש לי את הקריסטלים האלה, סיפור ארוך] בגודל של כ-15 ס"מ על 7ס"מ. [כמו חדשים, אולי יש עליהם 2 שקיטות בתחתית שבקושי נראות] כמוכן אף אחד מהפריטים לא בא באריזה המקורית, אבל כל האביזרים עימם הגיע שמורים. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
וי גיימס פירסמו בכתבתם לינק לסרטון על "צ'אד ויידר". ראיתי את זה ואת הפרקים 2-5 וזה פשוט.........ענק! החלטתי להביא לינק: תהנו
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי שאלה על המכוניות הללו: מיצובישי לנסר מאזדה 3 פורד פוקוס יונדאי I30 השאלה: איזה מכונית היא החסכנית ביותר מכל הארבע מכוניות? אם אפשר לסדר עולה. ואם אפשר בכללי איזה מכונית הכי עדיפה. (אני מניח שתגידו מאזדה חח אבל אם אפשר הסבר מדוייק). תודה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הייייייייייייייייי לכולם. ברגע קצר של שעמום החלטתי לפתוח את הת'רד ובו כל חבר יעלה את תמונתו מרגע מאוד מצחיק/מביך/מהנה/משעשע/הזוי שעבר עליו. כמובן שהתכנים חייבים לעמוד בכללי הפורום ואין לפרסם תוכן פוגעני או מיני. יאללה להפגיז
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד קצת על השיעורי בית לפני שיהיה יותר מדי ומאוחר מדי.. אני באמצע תרגיל גיאומטרי שהגעתי לשלב שתיכון במשולש שווה למחצית הבסיס(שזו הצלע שהתיכון חוצה גם) ואני זוכר שניתן להסיק מיזה משהו אבל אני לא זוכר מה
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מחפש יצירות ממש יפות שנשמעות לאורך כול היצירה טוב לאוזן, לדוגמא: prelude in g minor -rachmaninoff prelude in c# minor- rachmaninoff turkish march-mozart moonlight sonata וכול יצירה שתשמע מתאים. אני מאד אוהב את הפרלוד בG מינור- אז אם יש משהו בסגנון אני אשמח. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://tinypic.com/player.php?v=2eycn0o&s=7 קרדית ל: DSM
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב אני יסביר, יש לי פלא 3100 נוקיה, יש לי כבל למחשב, אני יכול להעביר קבצים. אני רוצה להעתיק קובץ טקסט ולצפות בו בפלאפון, איך אני עושה את זה? כשאני מעביר קובץ TXT הוא נותן הודעת שגיאה כי הוא לא מכיר סוג קובץ, ואני לא מצליח לחשוב על רעיון אחר, יש הצעות?? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני מזה זמן מה מוטרד ע"י בנאדם באי מייל. כתובת האי מייל שלו היא מוואלה, האם ישנה דרך לגלות פרטים אודות כתובת האי מייל ?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מחפש להקה בסגנון של Dreamtheater מעיין מטאל בלי זמר או שתנסו להמליץ לי על להקה שיכולה להשתוות למטאליקה של פעם לא שיש דבר כזה אבל בכל זאת
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו דרך האינטרנט אבל ההורים שלי לא מסכימים לי להשתמש בכרטיס אשראי שלהם. יש דרך אחרת בה אני יכול להזמין מהאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מקצועות לימוד : 1. טכנאי PC 2. הנדסאי תעשייה וניהול- מערכות מידע קצת רקע כללי- אני לא נחשב לגאון מחשבים, אין לי ידע וניסיון קודם במחשבים, רוב השימוש שלי כרגע במחשבים מסתכם בגלישה באינטרנט. אין לי ראש ללימודים "כבדים" , קשה לי מאוד לשבת ולחרוש. מצד אחד טכנאי PC מעניין אותי כי זה נשמע לי מגניב לפתור תקלות ולתקן דברים, מתאים לי למשל לעבוד באיזה חברה גדולה ולהיות המתקין/טכנאי שלה. לעבור בין העובדים או הלקוחות , לתקן ולהתקין להם דברים. הקורס עולה בסביבות ה 10,000 שקל ונמשך 10 חודשים פעם בשבוע, מבחינת לשבת וללמוד לא תהיה לי בעיה בקורס כזה. מצד שני שני אמרו לי שתחום מערכות המידע מאוד מבוקש ויש בו עתיד, הבעיה היא שללמוד הנדסאי לוקח שנתיים,5 ימים בשבוע ועולה בסב…
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=cPdD0rEFmyA&l=116&fs=1&title=Shrek...%20the%20ISRAELI%20way
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם נתנו לי חידה [בשיעור רובוטיקה] ולא ממש הצלחתי לפתור אותה... אז קיוויתי שאתם תוכלו לתת לי פתרון. החידה: בתחנת הכוח מרתיחים מים והופכים אותם לקיטור ואז הם מסובבים טורבינה ואז הם עוברים בצינורות מתחת לים כדי לקרר את הקיטור ולהפוך אותו חזרה למים. למה מקררים את הקיטור והופכים אותו בחזרה למים בשביל להפוך אותם שוב לקיטור? אז יש רעיונות\תשובות? תודה
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1143194548/Cool_New_Technology היפנים האלה...
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש בפורום הזה כמה אשכולות שכרגע לא רלוונטים כ"כ בשבילי אבל בעוד כחודש הם יהיו מאוד רלוונטיים אז אני מעוניין לשמור אותם יש הצעות? בנתיים חשבתי על 1. לשמור את הלינק בWord / Notepad מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
איך כדאי להירשם, דרך האינטרנט או רגיל עם ערכה? איפה מקבלים תשובה יותר מהר?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שילמתי לפני יותר משנה על התאוריה בדואר וקיבלתי קבלה, מפאת חוסר זמן החלטתי לדחות את כל הפרוצדורה. אני רוצה בקרוב לגשת לתאוריה אבל לא בטוח שיקבלו את התשלום שלי, מה תוקף האגרה?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
למי לפנות אם שילמתי ביטוח חובה ושילמתי ישירות לא דרך חברת ביטוח ואיבדתי הנייר
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-