כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
http://www.mivzakon.co.il/News_Articles/15_01_2006/index2.html בעע נראה כאילו לקחו את כל הרעלים בעולם וריכזו אותם במקלונים האלה........
-
- 46 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
www.surfplanet.co.il/logic.html משחק חשיבה מאתגר ביותר שמצריך הרבה היגיון, יכול להיות חלקם יודעם איך לעבור שלבים אז לא להרוס. תהנו. הגעתי לשלב 9 אנלא יודע איך מתקדמים
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תגידו יש איזה אתר טוב שמביא ישר מספרי טלפון של הלקוחות ולא מראה פרטים ואז או שזה בתשלום או שזה לשלוח פקס דרך האתר ורק אז זה מגיע לחברה ?? תודה על ההמלצות
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד חצי שנה ולאחרונה התחלתי להתלבט בין מכינה באוניברסיטה ובין שיפור בגרויות. אני גר באשדוד, ולכן אם אגש למכינה אצטרך לגור במעונות באוניברסיטה בה אבחר ללמוד. אם אלמד בתיכון אקסטרני אגור אצל ההורים. יש לי ממוצע בגרות 90 עם בונוסים. ממוצע נמוך, אך אם אוסיף עוד 2 מקצועות של 5 יחידות בציון טוב ואשלים מ-3 יחידות מתמטיקה ל-5 בציון גבוהה, יהיה לי ממוצע בגרות מעל 100. (בסביבות 103 - 104, אם זיכרוני אינו מטעה אותי) פסיכומטרי אעשה בקרוב דרך בזמן הצבא. שאלות: א. כמה עולה מכינה? ב. משתלם בכלל ללכת למכינה? איך מלמדים שם? אני יודע שבבית ספר אקסטרני מלמדים המורים הטובים בארץ. אין לי מושג לגבי הרמה במכינה דרך אוניברסיטה. ג. מכינה או אקסטרני? ד. למישהו בפורום יש ניסיון עם מכינה?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
לפני עשר שנים הייתי (פעם אחת) בחנות בעלת מבחר עצום של דיסקים של רוק קלאסי כמו : led zepplin doors iron maiden pink floyd black sabath ועוד ועוד אבל כיוון שהייתי רק פעם אחת שמה ולפני עשר שנים , אין לי מושג איפה היא נמצאת או איך קוראים לה יש לציין שהיא הייתה זולה בטירוף(30 ש"ח לדיסק מקורי) , מישהו מכיר אותה או האם מישהו מכיר חנות דומה לזאת ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
זמרת עם קול של פקצה מלהקת בנות או משהו... הפרסומת הזאת מופיעה כמעט בכל הפסקת פרסומות, זה כבר עשה לי שטיפת מוח :<
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן אני צופה בזה...ועכשיו יהיו אלה שיגידו שהשיר שלנו יותר טוב.. או שיגידו ששתי התוכניוץ מעפנות (הבנו..לא לרמה שלכם התוכניות האלה) פשוט מי שיודע שיענה בבקשה על השאלה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בואו נעשה משהו דומה ל"מכירים את זה ש" כל אחד כותב ונושא וכותב מה טוב ומה לא טוב טוב: שמישהו עושה ביטוח אצל חברת ביטוח לא טוב: שחברת הביטוח צריכה לשלם לאותו אחד שעשה ביטוח כי קרה לו משהו
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
השיר נמצא בשוקס הזה. http://www.shox.co.il/uf/566/432/Udi_HaKmOn.html
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
חיפשתי אבל לא מצאתי משום מה אתרים רציניים.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
איך מוצאים נק פיתול וקעירות וקמירות של פונקצייה? הסתבכתי עם כל זה תודה
-
- 27 תגובות
- 8k צפיות
-
-
ז"א, אולי לכם היא תהיה קלה אני צריך לחבר את אמצעי הצלעות בטרפז ולמצוא מה מתקבל... לפי מראית העין נראה שם מעויין אבל אני לא הצלחתי להוכיח את זה עד סוף (הצלחתי רק להוכיח שזה מקבילית, ולא הצלחתי להוכיח שכל הצלעות שוות) אשמח לעזרה D=
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מדענים בדקו השפעות של סמים שונים על התנהגות עכבישים ויכולת בניית הקורים שלהם. התוצאות מאוד מעניינות...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Metalcore, Hardcore, Screamo, Emo Core משהו בסגנון Bullet for my Valentine... אולי גם קצת Punk, כמו Green Day. תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי סרט ואני רוצה להעביר אותו לנגן mp4 שלי.והנגן תומך רק בAWN , איך אני יכול להפוך את קובץ הסרט לAWN ? תודה.
-
- 48 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
שלום =) בזמן האחרון אני מחפש לחדש את מאגרי המוזיקה שלי, אני שומע בעיקר גאנגסטא-ראפ ופסיכודלי, אבל מה שצריך חידוש זה הראפ. אני מחפש אלבומים מומלצים בסגנון של הלאובמים של טופאק (אל תביאו לי אלבומים שלו, יש לי אולי 20-30 במחשב), סנופ למרות שזה יותר R&B, דרה, נאס שמעתי שטוב - אז אני צריך המלצות לאלבומים טובים שלו, אקזיביט ואני בעצם די פתוח לשמוע שנשמע כמו גאנגסטא ראפ. החיפושים שהרצתי בפנדורה לא הניבו משהו ובגלל זה באתי לבקש פה עזרה D= תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום-יום שישי נפתח העונה ראלי WRC, בערוץ 57 (HOT) ערוץ יורוספורט Eurosport.... בשעה 00:30 בלילה, אני יודע שזה קצת מאוחר אבל שווה לראות.... עריכה: זה נמשך ל-3 ימים מיום שישי ועד ראשון כל שבוע מסלול שונה
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.file2host.com/207244 זה הלינק תפתחו רק במדיה פלייר זה שיר דיי מוכר אני חושב
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
האם ליאור סושרד עף מהתוכנית של אורי גלר והקהל החזיר או שהוא אף פעם לא עף, צריך תשובה דחופה... התערבתי עם אנשים
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-