עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aviram20,

מישהו יכול לתת לי אתר שאני יבחר קובץ שצילמתי והפלאפון לעלות והוא יעלה לי אותו ככה שאני ישלח למישהו לינק הוא יכנס ויראה את זה ?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by X-_PLOSIVE,

לא יודע אם זה מעניין אבל שמעתם? רובי שפירא התאבד

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. בעיקבות הפירסום הזה- http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ פתחתי תדיון אני אישית סבלתי מ4 6600GT פגומים 9800פרו שבהתחלה נידפק לו המאוורר וכמה חודשים אחרי התיקון מת לגמרי ולוח אם בעיתי כל המוצרים של גיגביט ואף חברה אחרת לא גרמה לי כל כך בעיות אז אני יודע שלא כל מוצר שלהם תקול ושהרבה בפורום ממליצים הליהם אני אישית לא יקנה מהם כלום למרות המחיר בזול תאמינו לי זה לא כיף לחזור אם 6600GT הביתה אחרי כמה חודשים אם 8500(הישן של ATI ) בגלל שה9800 פרו יתקלקל ולגלות שה6600GT הגיע מקולקל

4. Started by the kooks,

שלום. אני מחפש שירים למחשב כדי להעביר קצת את הזמן אין לי שירים כמעט במחשב.. אני לא ממש מבין במוסיקה כיוותי שתוכלו לכוון אותי למשהו שאני כן אוהב.. אני אוהב מוסיקה בסיגנון DANCE &ROCK וסתם זמרים כמו אברלי לאבינג.. LIMP BIZKIT... ואני שומע קצת את LINKIN PARK מי שמכיר : אם תוכל להמליץ לי על שירים יפים אשמח אגב עם השם של השיר באנגלית נא לרשום אותו באנגלית לא לנסות לתרגם אותו או משהו דומה כמו NUMB לא לרשום משותק/"נאמב של לינקנג פארק".. וזהו תודה מראש. המשך יום נעים !

5. Started by LazyBoy,

http://www.smashmyxbox.com/ הם מכים שוב! (תרתי משמע) לכל מי שאהב את הקודם וגם למי שלא. אגב, חלק 2 של ההשמדה של האייפוד זמין להורדה ובו הם מנסים להפעיל את האחריות על המכשיר ולקבל חדש במקום החתיכות שנשארו מהמקורי :lol:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אממממממ, כן. הכותרת אומרת הכל. עצות, טיפים, דרכים לשפר ה"טעם והריח"(כי עליהם אפשר להתווכח), חוויות(אם יש בהן מוסר השכל) ושאר אמממ, ירקות?(ולא, אני לא הולך לערב ירקות בזה, spare me the joke). תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. יש פה מישו שמעודכן אולי במחירי החלקי חומרה ברוסיה ויודע אם הם זולים מאשר פה בארץ? ואם ההפרש משמעותי מספיק בשביל שיהיה כדי לקנות שם? אני רוצה להוסיף זיכרון 512 400MHZ(יש לי עכשיו 512 של טווינמוס) וכרטיס מסך ברמה של 6600 בערך(אני כרגע על 6100 מובנה) ניסיתי לחפש לבד אבל לא מצאתי שום אתר באנגלית תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by Spirit Crusher,

לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מכתב מאיתור חמ"ן פרוייקט גאמא...והיה כתוב שאני צריך להכנס לאתר של חמ"ן נכנסתי ומילאתי את כל הפרטים שם. אחרי חודשיים בערך קיבלתי זימון למבחנים יומיים לפני המועד (גם תאריך ההדפסה היה מאוחר...זה לא שזו בעיה של רשות הדואר) במבחנים אמרו שתוך שבועיים יודיעו לנו גם אם עברנו וגם אם לא. המבחנים היו בשני לאוקטובר. לא שמעתי מהם עד היום (ה27 לנובמבר) - כמעט חודשיים. אני מנסה כבר חודש שלם..כמעט כל יומיים להתקשר למספר טלפון של איתור חמ"ן שיש באתר 03-6092550 ... בד"כ המספר תפוס אם הוא לא תפוס אז עונה מענה ממוחשב ולאחר ניתוב והפניה ל"מענה אנושי" יש מוזיקה לאיזה רבע שעה ואחרי רבע שעה או יותר אומרים להתקשר בפעם אחרת והשיחה מתנתקת. אני לא יודע...כל האיתור וההליכים …

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by KF,

שלום לכולם, האם על נעליים יש מכס + מע"מ ? במידה וכן רציתי לשאול כמה דברים, סכום הנעליים כולל משלוח הוא 113$ (Economy Int'l Shipping) כמה אצטרך לשלם מכס + מע"מ מהסכום הזה ? שאלה נוספת היא האם אצטרך ללכת לשחרר את החבילה מהמכס ולנסוע עד ת"א או שהתשלום יתבצע בסניף הדואר הקרוב אל ביתי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Component,

בוא לערוץ **# ב**

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. Started by שניצל,

;D http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006580454,00.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם! החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד בבית ספר לפסיכומטרי. עכשיו ההתלבטות היא בין איי-קיו ליואל גבע. חשוב לציין שיואל גבע יקר פי שניים מאיי-קיו. מה אתם אומרים? הייתי גם שמח לחוות דעת ממי שלמד באחד מהבתי ספר הנ"ל או שמכיר משהו שלמד . תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by musari,

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=A0429531&cs=19&c=us&l=en WTF????????????????????????????????? ???

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אהלן, לצערי לפני חדוש וחצי היית לי תאונה ושברתי את העקב. בתקופה הזאת הייתי מובטל. עברתי ניתוח ועכשיו אני עם גבס, קיבלתי 93 ימי מחלה, ואני עובר שיקום\פיזיותרפיה פעמים בשבוע.. הגשתי לביטוח לאומי דמי תאונה ומה הכלבים האלה כותבים לי: מבדיקה פרטי תביעתך והתייעצות רפואית, עולה כי בתקופה 26.8.11- 14.6.11לא היית מאושפז ואף לא מרותק לביתך, ולא ניתן לראותך כמי שאיבד את כושר התפקוד כתוצאה מהתאונה. אבל מה, את 14 ימי התאונה הראשונים הם כן אישרו! אבל לפי החוקי ביטוח לאומי אני לא אקבל אלהם כלום... אני לא מבין על סמך מה הם כותבים שלא איבדתי את כושר התפקוד כאשר יש אישור מחלה. בנוסף לזה מאיפה להם לדעת בכלל שהייתי או לא הייתי מרותק לביתי, הם לא בדקו אותי. יתר מכך, הם גם כותבים שבע…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  15. http://media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf

• 53 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אותה שאלה גם לגבי נורות בצבעים שונים

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by Chymes,

חזרתי מהבסיס ולהפתעתי גיליתי שהדיון שפתחתי נסגר. לכן אני פותח דיון נוסף. הפעם אני מקווה שנצליח להיצמד לנושא המקורי. ביום ראשון אפיתי עוגה והבאתי אותה לבסיס. משק"ית הת"ש נסעה ביום ראשון לביקור בית ולכן החלטתי לחלק את העוגה למטרות אסטרטגיות ברחבי הבסיס. (A.K.A החברות של המש"קית) חילקתי את העוגה, קיבלתי מחמאות מפה ועד הודעה חדשה וחזרתי מרוצה לחדרי. ביום חמישי (אתמול) היא עשתה מטבח. ניצלתי את ההזדמנות לעשות את המהלך הטקטי הראשון. באתי אליה עם חיוך ותפסתי בעדינות את ידה. היא לא התחמקה ואמרה בקול כנוע וביישן "אבל אני רטובה" (אין לכם מושג כמה טוב זה נשמע. עמד לי כמעט חצי שעה) לא נתתי לה לסיים את המשפט והזמנתי אותה לכוס תה. היא הסכימה ברצון. הכנתי לנו תה והתיישבנו בחדר אוכל הרי…

• 69 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by Xilver,

שאלה קטנה במתמטיקה שלא הצלחתי לפתור \: הוכח: בטרפז, גדול סכום האלכסונים מסכום הבסיסים (היעזר בשירטוט). אשמח אם יש מישהו שיכול לענות עליה ולהראות לי את הדרך לפיתרון.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם לפני כמה זמן פרסמתם בפורום הזה איזשהו קוד שאיתו אפשר להוריד שירים דרך גוגל. חיפשתי הרבה זמן בפורום ולא מצאתי, אז אני שואל אתכם. יש למישהו את הקוד הזה? דחוף מאוד! תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  20. ערב טוב, אני מחפש לקנות רכש חדש, חסכוני וקטן - גם ארבע מושבים. בגדול, השימושים של הרכב ינועו מנסיעה במרחב עירוני (מושב) לבין נסיעה בין עירונית לטווחים של עד כ-75 קילומטרים. דגשים קריטיים: בטיחותי, חסכוני (לכיוון ה-20 ק"מ לליטר, מוצהר ייצרן לפחות ) ואמין. אשמח לכיוונים/המלצות! נ.ב תיתכן חריגה של עד 80000 ש"ח לפנינות

• 10 תגובות
    • 10.1k צפיות
  21. Started by asshole,

מישה לא שמע עדיין הינה לכם לינק ל מן עבודה כזאת שאתה עושה משימות והיא משלמת לך על זה אני צברתי לי כבר 23 דולר אז אם בא לכם הינה : http://www.nitroclicks.com

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by dids22,

??? תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by Ewingum,

אם עשיתם/עושים משהו מעניין היום שתפו נא אותנו

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by J0HNiE,

ניסוי מטורף של מנטוס ודיאט קולה ותראו מה יצא : http://video.google.com/videoplay?docid=-1450915772177922792

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yotam360,

יש לי חבר שרוצה לקנות פוסטר של אמינם איפה הוא יכול לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים