כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום, כל פעם שאני בודק דואר יש לי את הדואר הזה שהוא נכלל בספאם..., איך נפטרים מהדבר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בהורדה ישירה או טורנטים.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני עוד 10 חודשים בערך עובר דירה לאחת חדשה. לפי מה שהבנתי ההורים שלי מייחסים המון חשיבות לעיצוב [6 אלף דולר למעצב בעעעעעע] ורציתי לדעת גם אילו חידושים טכנולוגיים אפשר לדחוף בבית.. דברים כמו - נקודות לשואב אבק - כמו שיש נקודות חשמל שמחברים מוצרי חשמל כך מחברים רק צינור ומתחילים לשאוב... אין רעש ואין לכלוך כי השואב עצמו נמצא במקום אחר [על הגג או משהו כזה] כמו כן, דברים כמו דלתות מתקדמות, ברזים [רק לא זה שמחליף צבעים למה זה חרטה עצבנית.. זה עובד רק בחושך מוחלט] וכדומה... תודה מראש :-*
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.liveleak.com/view?i=c544519776
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש את האתר הזה שמוכר שרתים יד שניה, מישהו זוכר את הכתובת שלו? פשוט ברח לי מהגוגל. תודה, מקס.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי בבית כיסא יחסית ישן שהוא בסדר גמור רק בעיה אחת איתו היא שהמנוף שלו שמרים את המושב למעלה ולמטה לא מתפקד. אם אני ינסה להרים את הכיסא מהמושב עצמו הרגליים (שאליהם מחוברים הגלגלים) יפלו למטה. ניסיתי לפתוח איכשהו את המנוף הזה אבל אי אפשר יש לכם מושג אם אפשר בכלל לסדר דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 5 דברים שיטור צבאי שירות בתי הסוהר המערך הטכני בחיל החימוש שיטור אזרחי ושירות בחיל האויר והחלל אני יודע שזה עדיפויות וכו' אבל אני חשבתי על שיטור אזרחי אבל אמא שלי מבלבלת לי בשכל על שירות בחיל האויר והחלל ושאני שומע חיל האויר כואב לי הראש אפשר קצת רקע? כן יש לי פה חוברת אבל הם מדברים עם מושגים שאני לא מבין בכלל אולי חוות דעת מניסיון אישי או משהו תודה
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הכוונה מה לקחת איתי ממש ביום שאני מתייצב בו?,יש לי את הרשימה הזאת http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=3747#post17870 עכשיו ברור שלא צריך לקחת כל מה שרשום משמה ליום של הגיוס מן הסתם...אני מתגייס ב30 לינואר שזה יוצא יום שלישי ככה שאני 99% חוזר לשישי-שבת..ולפי מה שאני יודע הצבא מספק גם בגדים וציוד,אבל בכל זאת כל הזמן חברים אומרים לי שחייבים לקחת דברים כי מה שהצבא מביא לא יספיק....קיצר,אנשים שהתגייסו כבר וסגרו גג שבוע..מה לקחתם איתכם ביום שהתגייסתם? ועוד משו קטן,את שאר הקניות שיש ברשימה ההיא...כדאי לקנות עכשיו לפני הגיוס? או עדיף לחכות שאני אשתחרר פעם אחת לשישי-שבת ורק אז לראות מה באמת חסר ולקנות? תודה אנשים ;D
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
שלחו אותי לקפ"ס (פסיכולוג בשפה החיל אווירית) בגלל שאני לא מוכן לאכול לישון וכו' בבסיס, כשדיברתי עם הפסיכולוג, הוא ניסה להציע ליפיתרון שבו הוא יגרום לי להתחיל לאכול בבסיס להשתמש בשירותים לישון וכו'. אמרתי לו שטוב לי עם איך שאני ואני לא מוכן לאכול בבסיס יותר כמו שאני כבר 8 חודשים לא נוגע באוכל צבאי. אז הבן אדם פשוט אומר לי "אם אתה לא מוכן לטיפול שלי אז אני חושב שסיימנו כאן את השיחה" אמרתי לו שאני רק רוצה לאכול בבית שלי ולישון בבית ולא משנה לי באיזה סעיף ליקוי נפשי זה כלול, הבן אדם אומר שהוא לא יכול לעזור לי. גם אמרתי לו שאני לא יוצא כל יום הבייתה, ז"א שאם אני ישאר ימים בבסיס לא יהיה לי מה לאכול כי כבר את כל הכסף שלי הוצאתי, ופשוט לא ממש הזיז לו. גם כשאמרתי לו מ יקרה במצב כ…
-
- 221 תגובות
- 32.2k צפיות
-
-
הרבה זמן לא הנחתי תפילים ואני לא זוכר ממש את הסדר של קראת התפילות לפי מה שאני זוכר זה ככה: 1. ברכת השחר 2. עטיפת טלית והנחת תפילין 3. שמע ישראל ותפילת שחרית 4. עמידה 5. תפילת שחרית - עלינו לשבח יש עוד משהו? זה הסדר? וובקשה ובקשה רק תגובות רציניות, את מי שזה לא מעניין אז שלא יגיב...
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מהקמפיין החדש של סלקום היכנסו וחכו כמה שניות אחרי שהיא אומרת: "מוזיקה מפעילה אותי"...תודה לעוזרים... http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/Volume0107 עריכה....מצאתי אנשים תודה לא צריך....
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/cluster/tech/tag/computer/video/x109zf_computerimmersionhigh :silly:
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
בנוסף למישהו כאן באתר שאמר לי שיש לו מקור אמין לכך שהסחורה שהם מביאים לא איכותית ולא תמיד יד ראשונה, קראתי באתר (היכן שבונים את המחשב) שהמחירים הם למשלמים במזומן בלבד, איך אוכל לדעת מה המחירים אם אשלם באשראי? ד.א- צ'ק נחשב למזומן? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אני סובל מאקנה... עכשיו אני מטפל בבית טיפול רב שלבי לא נכנס לזה באמת דורש השקעת זמן לינה במיטה ובחדר סטרילי וכל זה... יש מצב שאני מקבל אישור עקב הטיפול אפילו ל4 חודשים עד חצי שנה ללינה בבית ? ושאלה נוספת היא מי רשאי לתת את ההיתר ? זה באמת נחוץ... לאו דווקא בשל רצון לישון בבית. תודה !
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
:lol: http://www.metacafe.co.il/watch/396148/american_idol_dont_cha_compilation/
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
בנסיוני לעשות משהו עם הדבק מגע (לא מה שאתם חושבים ) הדבק נדבק לי על האצבע ואין לי מושג איך להוציא אותו לא יוצא יש לכם דרכים?
-
- 13 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
:'( איך אפשר לדעת? באתר של משרד החינוך יש המון זמנים. אני ניגש ללשון ב' במקיף ח' אשדוד.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-