כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
למנהלים עברתי על חוקי הפורום שראיתי שאין חוק שאוסר דברים כאלה. אם אכן יש חוק כזה או שזה אסור וזה חוק לא כתוב או כל סיבה אחרת תענלו את הנושא הזה ואני מטער אם עברתי על אחד מהחוקים. מטרת המשחק פשוטה: אני זורק מילה ראשונה וכל אדם אחרי זורק את המילה הראשונה שעולה לו בראש מהמילה שלי לדוגמא: אני כותב: לימון אדם אחרי כותב:צהוב אדם אחריו כותב:שמש וכו' תנסו במלי מילים גסות ירידות וכו' זה יכול להיות נחמד וזה גם יכול להיות רע ולהינעל. אני מתחיל: מקלדת
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
גם לכם יש אחים קטנים שבשבת בבוקר או כל חופש יבואו להעיר אתכם בשביל לשחק במחשב? אז זהו שגם אם אני ינעל את החדר אמא תבוא ותדפוק עד שאני יקום (מפריע לה שאני ישן משום מה) ויתן להם לשחק, לא משנה אם ישנתי או לא, וזה דיי עולה לי על העצבים, אז אני החלטתי עכשיו כי אני בשיא העצבים לנעול תמחשב שרק לי תהיה גישה אליו. יש תוכנות כלשהן? או הנעילה הזאת של ווינדוס ע"י יצור משתמש חדש? ואם זה ככה אז איך עושים את הנעילה הזאת... תודה חח!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבילה מסויימת שהזמנתי מחו"ל אמורה על פי מוקד הדואר להגיע מחר (יום שישי) לסניף הדואר שלי, שנסגר ב12 בצהריים. די קריטי עבורי לקחת את החבילה מחר ולא ביום ראשון. העניין הוא שאני בכלל לא בטוח שהדוור יביא את הפתק האדום לתיבת הדואר שלי בשעה שתאפשר לי להגיע איתו לסניף הדואר לפני הסגירה. האם אני יכול פשוט להגיע לסניף הדואר עם תעודה מזהה ומס' מעקב של החבילה, ולדרוש אותה בלי פתק?
-
- 14 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
טוב חבר'ה, מחר אני מסיר מעליי את הבגדים האזרחיים , ועובר למדי צה"ל.. מה שעוד יותר הופך את העניין ל"מיוחד", הוא שמחר חל גם יום הולדתי אם יש למישהו טיפים לטירונות, לבקו"ם - אשמח לשמוע בנוסף יש לי שאלה אחת: הבנתי שאם אני מגיע עם זקן צרפתי, אני יכול להשאר איתו (ולהצטלם איתו לחוגר כמובן) אתם יכולים לאשש \ להפריך את המשפט?
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלפתי את חלק מהנורות בבית מליבון לנורות חיסכון(28W) בחדר באמבטיה האור שמפיצה הנורה הוא לא מספיק....גם בגלל המיקום שלו(הוא ממוקם מעל הארון) בארון שבאמבטיה יש לי מעל המראה שני בתי מנורה שלא מחוברים לחשמל. הנוריות שקיבלתי כשקניתי את הארון הן: Orbitec HALOGEN LAMP BI - PIN 12V 20W G4 אני רוצה לחבר אותן...בחדר הזה,אין לי שקע חשמל. איך אני מתחיל? $בלי לפנות לחשמלאי$ תודה.
-
- 25 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
"כידוע לכם, בקליפורניה יש אפשרות להעביר חוקים חדשים ע"י משאל עם. כך קליפורניה אישרה שימוש במריחואנה לצורך רפואי (כן גם למיגרנות וכאבי מחזור), כך קליפורניה שללה את האפשרות לנישואים חד מיניים וכך גם ב 2010 תושבי קליפורניה יחליטו אם לאשר את הצמח לכולם. זאת כמובן בתנאי שמציעי החוק יאספו 650,000 חתימות בעד החוק בין אוגוסט לינואר. אם יש מדינה אחת בארה'ב שיש בה סיכוי להיות הראשונה בשינוי לדעתי זאת קליפורניה. מה אתם אומרים, אופטימי מידי? http://www.taxcannabis2010.org/ " קרדיט לannabannana מהמחירון (joint.co.il) מה דעתכם ? אני מתרגש! סוף סוף דיון רציני
-
- 85 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש שולחן עבודה (גיימינג) שהיה עליו שני מסכים בגודל 24 אינצ שני רמקולים ומדפסת מול המסכים יהיה פד גדול ועליו מקלדת ועכבר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי דוגמא לשולחן עבודה:
-
- 0 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי סרטים משפחתיים ישנים על גבי קלטות 8mm ואני מעוניין להעביר אותם למחשב באמצעות כרטיס לכידה, אבל המצלמה הישנה התפגרה (כנראה) ואין לי איפה לנגן את הסרטים בשביל להעביר אותם למחשב. אני מחפש מצלמה/וידאו/כל מוצר שיכול לנגן קלטות כאלה ויש לו יציאת וידאו+סאונד כלשהי ככה שאני אוכל להעביר את הסרטים למחשב. אני לא מחפש להוציא על זה יותר מדי כסף, אבל בנתיים גם לא ממש מצאתי מוצרים מתאימים בלי קשר למחיר (חוץ ממצלמות ישנות ב-ebay במאות דולרים... ) כמובן שאם למישהו יש מצלמה כזאת תקועה בארון ושלא בשימוש כבר שנים אני אשמח לקבל אותה (עבור תשלום צנוע אם יש בכך צורך). עדיפות למשהו באזור ירושלים, אבל אפשר גם רעננה/מרכז כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
תסתכלו פה http://anthemprodisrael.bigcartel.com/product/anthem-metal-fest-14-08-08 ויש גם קישור בFACEBOOK http://www.facebook.com/event.php?eid=11316262199 אז מי בא? או רוצה לבוא? אני ממש ממליץ בחום לכולם לבוא (גם מי שלא מת על מטאל), עומדות להגיע להקות סוף הדרך, ברמה עולמית וזה הולך להיות יום שלם (מצהרי יום חמישי ועד הבוקר של שישי). בהחלט אירוע של פעם בהרבה שנים.
-
- 48 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום שלום! פתחתי את האתר שלי ורציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים בהם אני אוכל לפרסם את האתר? או משהו בסגנון של תחרויות topsite? אבל אתרים מוכרים רצוי שאלה יהיו אתרים עולמיים (ולא רק בישראל.. למרות שזה לא מפריע) כי זה פורום באנגלית.. תודה לכל העוזרים ומי שלא עוזר גם סבבה..
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עאדל הנחמד מבית לחם צובע לי תבית פנקתי אותו עם גלידות קולה ומוזיקה ערבית קצבית אבל אין לי הרבה שירים בערבית. תמליצו לי על שירים שאני אוריד כדי שיהיה לו כיף ויעשה עבודה טובה
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
זה מה שקורה בחדר השינה שלנו: *מצורף* איך מתקנים את זה והאם זה יכול לגרום לבעיות רפואיות כאלה ואחרות, או שזה "סתם" פגם אסתטי?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הזמנתי בEBAY מוצר מסוים ועקב טעות ההזמנה נשלחה פעמיים ועכשיו נפתח לי unpaid item case. את המוצר הראשון כבר קיבלתי וגם שלחתי EMAIL לחנות לביטול העסקה השנייה יש ברשותי את הקבלת התשלום מPAYPAL והודעת קבלת התשלום מהחנות, האם יש עוד משהו שאני צריך לעשות, האם עלי לחשוש ממשהו? אני מאמין שאין בעיה לביטול העסקה ע"י המוכר כל עוד לא יצא משלוח(כי לא אישרתי תשלום על העסקה השנייה) אשמח לשמוע מבעלי ניסיון...
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, זמן רב לא כתבתי בפורום, אני אמור להתגייס בעוד כחודשים לשירות קרבי אף על פי שיש לי מעיין פחד מנשק. ובעיות ברכים ויד שששברתי בשתי מקומות. ואני מקווה שהבעיותה אלה לא יחמירו עקב מאמץ רב בצבא. יש לי פרופיל 72 אני לא יודע את הקב"ה שלי לא הצלחתי לברר עדיין אבל הבנתי שאני אדע ביום שלישי רביעי הזה. במאנילה קיבלתי רק אפשריות קרביות וקד"צ נהיגה לא רציתי אף אחד מן המאפשריות הלוו אז סימיניתי לפי ההראות הכול 1-2 ואת מה שאני הכי רוצה ב 3 מיתוך 5 או 6 אני כבר לא זוכר. אין לי ידע מיוחד בתחום כולשהו טכנאי במחשבים עסקתי טיפה אבל זה לא מספיק אני מניח. מישהו יכול לעזור לי לתת לי כיוון קל לגבי מה אוכל לעשות לדעתו בשירות הצבאי מפני שאת הצבא במכתבים וטלפונים לא הצלחתי לתפוס. בנוסף כל מי ש…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רשום שם שעבור דמי הצטרפות של 99 ש"ח בשננה אני מקבל מחירים של 50, 200 וכו' עבור DVD, טלוויזיות וכדומה. השאלה עם זה מחיר סופי או הצעה, כי הצעה זה ברור שלא שווה. מישהוא ניסה את זה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא מצאתי את האופציה..כוסאומו האתר הזה.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש אפשרות לשלם דרך PAYPAL עם חשבון הבנק אם אין לי כרטיס אשראי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שאנשים יודעים על קיומם של דמואים ומהם - תוכניות שמחשבות ומציגות מוזיקה גראפיקה כבדה בזמן אמת, ונכתבות ע"י קבוצות של תוכניתנים, גראפיקאים ומוזיקאים, שאח"כ מתחרים עם הדמואים במסיבות מיוחדות וכיו"צ.. בכל אופן לפני הרבה שנים, כשעוד הייתי יותר בקטע של זה, אני זוכר שהתקיימה מסיבה שכזאת פה בישראל. הזוכה היה דמו מרהיב בשם אופוריה, ופתאום התעורר בי החשק לראות אותו שוב. אני יודע שזה די long shot, אבל מישהו שמע עליו ויודע איפה אפשר להשיג אותו ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע איך ניתן אם ביכלל להוריד את ה il orange בטלפון יש לי דגם של מוטורולה v150 אים מישהו יודע אז בבקשנ כי זה נורא מעצבן לא רוים שום תמונה ו המסך גם כך קטן תודה
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני בצבא(יש אישור עבודה) ואני מחפש עבודה מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי שאלה אשמח אם תענו:) אני בת 16 ופתחתי חשבון בנק בבנק אוצר החייל ועם זה גם הוצאתי כרטיס ישראכארט דיירקט צעיר ואמרו לי שההגבלה שלי ביום זה להוציא עד 400₪, השאלה שלי היא האם אני יכולה להוציא מהכספומט 400 שקל ואז לגהץ באיזה חנות עוד 400 שקל שזה יוצא בסך הכל 800₪ אבל זה 400 בניפרד ו400 בניפרד ... אשמח שתענו לי תשובות בטוחות כי זה חשוב לי..תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות כמה מחשבים ורציתי ב KSP אבל סתם מנפנפים אותי ולא חוזרים אלי בחיים לא ראיתי דבר כזה , הם לא רוצים לקוחות ורק אומרים להגיע לסניף ולא חוזרים אליך או שמטלפנים לסניף ועונה מחסנאי ואומר שיחזרו אליך או פקידה או אחד שאומר מה יש ומה אין או אחד שאחראי על הטלפונים רק לא איש מכירות שניתן להזמין אצלו בחיים לא ראיתי חברה שלא רוצה לקוחות בצורה כזאת אז אני מבקש המלצה לחברה אחרת שאפשר להזמין אצלה בטלפון\או אינטרנט והיא אמינה ומחירים טובים ויש לה הרבה פריטים כדי שאני יקבל בערך מה שחשבתי לפי האתר של KSP תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעונין לרכוש משקפי שמש , בדיקה של העלויות בחנויות בארץ ובחול העלה הפרש לא קטן של כסף , ההפרש עומד על 200 שקל וזה כולל את המשלוח של המשקפיים לארץ. רצית לדעת האם במכס אני אצטרך לשלם עוד תוספות של מכס או מע"מ (לא הצלחתי להבין בדיוק מהאתר שלהם). האם התשלום של המשלוח (קצת יקר בין 27 ל37 דולר, תלוי מאיפה אני מזמין - מגיע דרך USPS) כולל את המע"מ או איך שלא קוראים לתשלום במכס? אם אזמין מחו"ל זה יהיה דרך EBAY יש שם גם חנויות שמוכרות ואני מתכוון להזמין דרך חנות , עלות המשקפים היא כ 140 דולר כולל המשלוח. מה עוד צריך לדעת על משלוח לארץ ועלויות הכרוכות בכך? האם בכלל מומלץ או לשלם את ההפרש של ה200 שקל(זה עוד תוספת של 50% לערך שלהם מחו"ל)? תודה מראש לעוזרים , גל
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-