כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לתרגל אנגלית במקלדת אז חשבתי אולי להתחיל לכתוב בפורומים אמריקאיים. יש לכם פורומים טובים להמליץ לי עליהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת ;D
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מאיה סטודנטית מירושלים בת 23 נמצאת בסכנת חיים הפצת מכתב זה עשוי להציל את חייה אנו זקוקים למתנדבים לתרומת מוח עצם עם עדיפות ליוצאי בוכרה בדיקת התאמה תעשה באמצעות דגימת רוק בירושלים ביום שני ה 5.2 מ-9 בבקר ועד 19 בערב בעמותת זיכרון מנחם רחוב שחראי פינת ליאו זיסמן שכונת בית וגן בסמוך לביח שערי צדק בהרצליה פיתוח ביום שלישי ה 6.2 מ-9 בבקר ועד 20 בערב במלון דניאל אולם אפרודיטה קומה ב אין צורך בתאום מוקדם (אנו מאמינים שאם מצלמה שאבדה הצליחה להגיע לכל עם ישראל - על אחת כמה וכמה בקשה זאת) בברכה החברים של מאיה המתפללים להחלמתה מייל זה נשלח אליכם ללא כוונה מסחרית כלשהי ואנו מתנצלים מראש על ההפרעה והפגיעה בפרטיות
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איך אני משלם ? עם ויזה? ואיך זה מגיע אליי? וכמה יעלה לי משלוח על נעליים שעולות 70 דולר?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
על איזה צד כדיי לישון? על הגב? על הצלעות (צדדי)? מבחינה בריאותית לגב....
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אאוץ'. לא ממליץ לאף אחד לנסות עם הגולף שלו.. http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1049461
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בין התאריכים 25-27/02 ייתקים באוניברסיטת ת"א טורניר ענק ב-PES6 בין 768 מתחרים. הזוכה מקבל כרטיס טיסה לאמסטרדם התחרות היא לא רק לסטודנטים !!!! פרטים: www.student.co.il
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
מתקרבת הבגרות האחרונה במת' ומפברואר אני אדם חופשי (יחסית)! החלטתי שאני רוצה לעבוד. אני לא בטוח עדיין איפה. בסוף שנה שעברה עבדתי כחודש + עוד כמה פעמים יחידות בכמלצר באולם ארועים בתלפיות(ירושלים, למי שלא מכיר את שירי עגנון ) אבל כל האולמות הטובים היו כבר מלאים במלצרים, לכן נאלצתי לעבוד באולם ש90% מהארועים היו ארועים של חרדים - מה שאמר שטיפ של 15 ש"ח משולחן של 12 אנשים היה נס. אני מבקש מכל אחד לומר: 1. במה את\ה עובד\ת? 2. כמה זמן עובד שם? 3. בן\בת כמה עכשיו? וכל דבר שיש לכם לומר...! תודה מראש לכולם! (אל תתעצלו! שתפו! ) Thx
-
- 118 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
התמונות הכי טובות של נשיונל ג'יוגרפיק... 100% הנאה http://fishki.net/comment.php?id=17159 + חלב פוגע בתוך ספל הכפה, פשוט תמונות מדהימות http://fishki.net/comment.php?id=17157
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מוריד סרטים באימיול (רק חוקיים, ואתם לא יכולים להוכיח אחרת) ואני שם לב שסרטים אמריקאיים שאמורים להיות באנגלית שכתוב עליהם צרפתית ספרדית איטלקית הם בעלי הרבה יותר מקורות. מה שונה בהם? הם מדובבים לשפות שונות, רק הוסיפו להם כתוביות, או מה?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/536/969.html הכתבה מדברת על תרבות הוורקהוליזם הקיצונית בארה"ב וביפן, המשבחת את העבודה הקשה והאינטנסיבית מאוד, היכולה להביא לתפוקה גדולה יחסית בעבודה, לעומת הגישה האירופאית, שגורסת שכדי לעבוד הרבה פחות ובזמן שמתפנה כדי להרגע, לבלות, לנוח ולהנות מדברים אחרים. מה הגישה שלכם לחיים בקשר לזה, ולמה?
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו מבין בענייני המכס על חלקי מחשב בהזמנה מארה"ב? קראתי איפשהו שאין מכס על מחשבים אלא רק מע"מ, מישהו יודע אם זה נכון? ואם כן, האם זה חל על חלקי מחשב נפרדים או רק על מערכות שלמות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לפתוח עסק משלי (מחירת מחשבים), עכשיו מה התהליך שאני צריך לעשות בשביל לפתוח עסק? אני בן 17 ואני יודע שאם אני מתחת לגיל 18 אני לא משלם מיסים... אז אני וחבר שלי רוצים לפתוח עסק מחשבים (אנחנו יודעים לאיזה יבואן לפנות) אנחנו כעיקרון עובדים כבר עם יבואן אבל בעסק אחר ולא שלנו. מה עלי לעשות בשביל לפתוח עסק?
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, מאתמאל באופן פתאומי אני לא מליח לפרסם את התגובות שלי....(תגובות-לא לפתוח נושאים) מה הבעיה? בתודה מראש. תיקון - הסתדר (עשיתי ניתוק מהאינטרנט וחזרתי) תודה בכל זאת. (אפשר לנעול)
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
משהו יודע מאיזה פרק צולמה התמונה הבאה? רב תודות! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כן כן, זה עוד אחד מהת'רדים שהופכים את HWZONE לHOMEWORK ZONE, אבל שיהיה. ******* קליע שמסתו 5 גרם פוגע אופקית בגוף שמסתו 2ק"ג המונח על משטח אופקי. הגוף(עם הקליע בתוכו) מחליק מרחק של 20ס"מ על המשטח עד עצירתו. מקדם החיכוך של המשטח הוא 0.3. בהנחה שהגוף החל לנוע רק לאחר שהקליע שנתקע בו נעצר, מה הייתה מהירותו של הקליע לפני הפגיעה? ******* כן, זה. אמור להיות משהו עם שימור תנע ושטויות, ואני בטיפשותי לא ממש הקשבתי בשיעור.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לאחרונה לקנות אייפוד- אבל העסיקה אותי השאלה: מתי הולך לצאת האייפוד החדש? אז ע"מ שאני לא יקנה ipod 5.5 ואז יתקע כי אפר יוציאו חודש אחרי דגם חדש, חישבתי את ההסתברות והחוקיות בהכרזת המוצרים של אפל ע"מ לקבוע מתי יהיה תאריך ההשקה של הipod 6G! > ובכן- אם ניקח את מועדי ההשקה של האייפודים ונעגל את החודשים נגיע לחוקיות הבאה : * בתרשים שציינתי מצויין דגמי האייפוד ותאריך השקתם. אייפוד דור רביעי ואייפוד פוטו נחשב אותו דור, כאשר האייפוד פוטו הוא עדכון של הדור הרביעי לכן יופיע כ 4.5 אייפוד ווידיאו הראשון הוא למעשה דור 5 והעידכון שהוציאו לו לאחרונה מיצב אותו כדור 5.5 >> הגעתי לחוקיות הבאה: * אפל בין השקה של דור אחד של אייפוד לעידכון של אותו דור שמרה מרוו…
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי צורב תקול שאדיין חלה עליו אחריות . מי מוצא לי בבקשה את האתר של LG שאני יוכל ליצור איתם קשר כי אני לא יודע איפה המשרדים שלהם בארץ כדי שיחליפו לי את הצורב שלא מצליח להידלק.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור לפתיחת הכונן זה לא עובד ובדקתי והבעיה בצורב עצמו ולא בחיבור...
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ולא, אל תביאו לי פיתרון של יואל גבע. אני חושב (ומקווה מאוד! ) שיש לו טעות בהסתברות - שאלה 6. פתרתי את ההסתברות אחרי זה הלכתי למורה שלי והיא פתרה את זה בדיוק כמוני ויש לנו פתרונות דומים. איזה שאלות פתרתם? על כמה אתם מוגשים? כמה אתם מעריכים שאתם מקבלים ? והכי חשוב - מי שפתר את 6 - איזה פיתרון יש לכם? אצלי זה א. 0.34 ב. משהו.. ג. 1 למה? ככה: 0.85x=0.85 x=1
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפיה אני יכול למצוא את הסרט של אל גור על התחממות כדור הארץ?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות ... מתי יגיע וינדוס ויסטה לארץ גרסת ה RETAIL???? ומה עדיף 32 או 64??? תודההה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום רשום לי "על פי נתוניך האישיים הינך מתאים ליחידות שדה" עכשיו השאלה שלי היא שרשום לי במנילה סטילים או פראמדיק או עוד כמה דברים לא מעניינים ומכיוון שיש לי פרופיל 72 החלטתי לסטילים עכשיו אני לא יודע אם יקבלו אותי או לא זה שזה רשום לי במנילה אומר שאני יכול ללכת?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אם מישהו זוכר, לפני איזה חודשיים-שלוש, ה"הלמו" עוכב ע"י המשטרה לאיזה תקופת זמן ואז באתר שלו http://halemo.net, היו המון פרטים עסיסיים על המשטרה, ועל התקלויות שלו עם שוטרים וכו' עכשיו אני נכנס לשם ולא מוצא בשום מקום יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-