כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי 300 שקל ואני רוצה לעסות שדרוג קל למחשב שלי (יש לי תוחנית לעוד שנה לשדרוג הגדול) להתחשב במפרט שלי(תסתקלו במפרט מחשב) איזה חלק הכי כדי לי לשדרג? חשבתי לקנות לוח ומעבד (להוסיף עוד 150) ל לוח שתומך בבאס 133 ול t-bird1200 משומש אני רק רוצה שהמשחקים בנתיים עד לשדרוג הבא יעבדו לי בצורה סבירה כמו doom3 תודה רבא, עמית
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש למישהו להציא לי איזה פרוייקט נחמד למחשב בחופש ( שלא יצרוך שינויים פיזיים במחשב משום שיש לי גבס ביד שמאל וגם אני לא פועל ב100 אחוז מבחינה פיזית) שבו אני אצטרך להישתמש רק בתוכנות בשביל המהרה או משהו בסדר כי משעמם לי.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
sirton flash gadol kmo l dori met http://websamba.com/scudnick/Copy%20of%20maya.swf ze sirton shel aize ahad SUPER FUN STUFF http://metzanger.free.fr/materiel.be/la_drogue_cest_mal.avi dereh agav im mishhu yodea aih nikra ha shir hashni ani esmah ldaat
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני צריך כתבות באנגלית. חיפשתי בחנויות ליד הבית שלי אבל לא מצאתי. אז חשבתי על לחפש באינטרנט אתרים שנותנים כל מיני כתבות מקצועיות באנגלית. חיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול להביא לי לינק?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני יודע לפתור את סעיף א' שבתמונה בדרך שלי, שהיא די מסורבלת וקרוב לוודאי שתוריד לי ניקוד. הדרך שמפורטת בתמונה נראית לי הרבה יותר כדאית, רק שלא הבנתי ב-100% איך הם עשו את כל ההצבות בטבלה! מישהו יכול בבקשה להסביר? :-) עריכה: אני רק רוצה לחדד שהבנתי כבר שבעמודה השלישית הציבו פשוט את הנקודות שהתקבלו. הבעיה שלי היא עם העמודה של נקודות הציון, שהבנתי רק מאיפה הנקודה הראשונה (שבה הציבו תמיד X=0 כי מדובר בנקודת חיתוך עם ציר Y), אבל מאיפה הפליצו את הנקודה השנייה? סתם המציאו X ומצאו דרכו את Y? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איך חברה מסוימת, למשל הוט, מחליטים שמספר מסוים הוא זהב או כסף? יש להם אלגוריתם שהם בודקים במחשב, או שזה נתון לשיקול דעתו של המוקדן? הייתי רוצה לדעת כי אני הולך לשנות את מספר הטלפון שלי.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חללית חיזרים פרצופים מטוס קרב בחניה של משרד ועוד המון דברים מוזרים http://www.metacafe.co.il/watch/1199655/from_google_earth/
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אף פעם לא הייתה לי חברה, סטוץ חד פעמי או מישהי שיצאתי איתה יותר מפעמיים. הניסיון המיני שלי מסתכם בכמה פעמים שהלכתי למכון (האמת? לא היה משהו). החלטתי לנסות אתרי הכרויות, אבל הטובים הם בתשלום והחינמיים די שוממים (מה ההיגיון להירשם לאתר הכרויות בתשלום אם יש חינם?) פתחתי גם כרטיס במקושרים אבל כל בחורה שם מקבלת 30 פניות ביום ככה שאין לי ממש סיכוי. בקיצור, החלטתי שאני צריך להיות פעיל יותר מבחינה מינית ושאני צריך להתחיל לצאת עם בחורות, אבל זה לא קל כמו שזה נראה. לפחות בשבילי. אני לא מכיר פאבים, מועדונים ומקומות פיק-אפ טיפוסיים. והאמת שזו לא אופציה בשבילי כי אין לי חברים שאוהבים ללכת לשם. אז חשבתי לנסות מקומות אחרים כמו ספרייה, קניון, מרכזי קניות, מכון כושר וכו'. אבל אף פעם לא הצ…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מפרט החדש: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II מפרט המשומש: מעבד פנטיום 4 3.2Ghz לוח ציפסט 865PE זיכרון 512MB ddr400 דיסק קשיח 80G כרטיס מסך nvidia geforce 5
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחברים טובים שלי יוצאים לרגילה מהצבא ואנחנו מחפשים דרכים מעניינים ונחמדים להעביר תזמן חוץ מלישון ולא לעשות כלום כל החופשה אפילו דברים שיכולים לעלות הרבה כסף או דברים יוצאי דופן יחסית כל מה שיש לכם תשפכו... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ענק הבחור מטורף!!! נראה לי שמייקרוסופט פיטרו אותו או משהו חח וואי וואי כמה תגובות ביוטיוב אחרי שפירסמתי! חחחחחחח אני רק רואה אותו זורק את הקופסא על הריצפה אני מתהפך...
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחי יש אתר חדש של העסק שלו, והוא תהה האם אפשר לפרסם את האתר עצמאית (במקום לשלם לחברה עשרות דולרים כל יום) ועדיין להגיע במקומות גבוהים בגוגל (דף ראשון). מישהו מכיר מדריכים לזה, שיטות (חוקיות כמובן, הוא לא מעוניין שגוגל יחסמו אותו או יענישו אותו על שיטות לא הוגנות), או כל דבר אחר שיכול לעזור. אודה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?) שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת: והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת: וריח של חשמל pika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_O תורכם D:
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
-
שלום. קודם כל- אני לא הייתי בטוח לאיזה פורום לשייך את זה, אשמח אם תעבירו לפורום הנכון. יש לי HDD חיצוני. הייתי רוצה לשים עליו סדרות וסרטים באיכות טובה ולראות בבסיס כשיש זמן פנוי. קניתי כבל OTG לטלפון (LG G2) שמאפשר חיבור כל התקן USB למכשיר. חיברתי את הHDD דרכו לטלפון, והופתעתי לגלות שקצב העברת המידע שקיבלתי היה כ - 1MB/s. קצב זה נמוך מידי ואינו מאפשר צפייה חלקה בתכנים באיכות גבוהה יחסית. ניסיתי לחבר עוד אמצעי אחסון וגם להחליף ROM , אך התוצאה נשארה זהה - כניראה שהבעיה בטלפון. אני עדיין רוצה, בצורה כלשהי, לחבר את ה HDD לטלפון. חשבתי על הפיתרון הבא. לקנות ראוטר סיני כזה: http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-300Mbps-Network-Wifi-Router-Expande…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני יוצא עם חברה שלי לאזור עכו-חיפה , למישהו יש מקומות בילויי טובים ?? כחתחלה אני הולך למסעדת קלמאריס בחייפה . אבל בנוסף יש עוד מקומות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לתקופה ארוכה יחסית של כמה חודשים ולפיכך המחשב לא יהיה בשימוש. חבר טוב אמר לי שעדיף להוציא את המחשב מהחשמל ככה שהלוח לא יעבוד..מה שכן השאלה אם המחשב לא יהיה בשימוש הרבה זמן אמור להיות נזק למעגל החשמלי ? לא מבין בנושא ואשמח לקבל דעות מנסיונכם האישי. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי מפנדה אוזנית של Sennheiser. האוניה הימנית לא עובדת יותר, וממה שהבנתי פנדה פשטו את הרגל. האם יש בכל זאת דרך בה אוכל לממש את האחריות? במידה ולא, יש טעם לנסות לתקן אותם אצל איש מקצוע? יש בכלל מקומות שמתקנים בהם אוזניות?
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום .. "בשעה טובה" הלכתי לנקודת שירות של אורנג' כשברצוני לשדרג את הפלאפון שלי , עכשיו לא ידעתי שאם משדרגים עדיין ממשיכים לשלם על הפלאפון הישן והנציג בכלל לא אמר לי שום דבר על זה ולא אמר לי שאני אמשיך לשלם על הישן . עכשיו הגיעה חשבונית וראיתי שאני משלם על שני מכשירים !!!! .. מה דעתכם יש טעם לפנות לעורך דין???
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ראיתי דיון מקודם אבל האוזניות שהבחור חיפש היו מאוד יקרות אני מחפש אוזניות נוחות לשימוש יומי עם הנייד , לשבת במשך שעות ארוכות ליהנות ממוזיקה טובה בלי שהאוזניים יתעייפו , עדיף שהלבישה תיהיה מלמעלה שתיהיה אפשרות לשכב ועדיין לא יפריע. בעיקר שומע רוק . מוכן להתגמש עם המחיר אם יהיה צורך אבל לא יותר מידי.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-