כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שם הפרוייקט : hevenix סוג הפרוייקט : אפליקציה (קשור לרשתות חברתיות) מצבו הנוכחי של הפרוייקט: הפרוייקט נמצא בלשבי אמצע התוכנית. כרגע אנחנו בשלב של לאסוף פרופילים. דרושים: בשלב זה של התכנית דרושים: כמה שיותר אנשים שהם ללא נסיון קודם ואין צורך בידע מסויים. תאריך יעד: מהר ככל הניתן. מה הבקשה : לעשות כמות של 200 פרופילים (עבודה של שעה ,שעתיים לכל היותר! ) מה התמורה : 50 ש"ח דרך ה Paypal. מידע נוסף: שלום אנשים יקרים , שמי סתיו , אני מחפש אנשים שהם בעיקר בעלי מוטיבציה גבוהה לעזור בכמה דברים שהם מאד פשוטים ולא דרוש ידע או נסיון כלשהו. אך ורק רצון לעזור ומוטיבציה גבוה. חשוב לי שכל הקוראים ידעו , שאין הכנסה כרגע לפרוייקט הזה , אבל ברגע שתיהיה הכנסה אנח…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הבאתי לחבר את הדיסק און קיי מדגם PATRIOT XT 16G והלך לו לאיבוד המכסה. שלחתי היום בבוקר אימייל לחברה שלוחה של אירופה, והם שולחים לי עכשיו את המכסה בדואר ללא שום תשלום.
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=34500 האם להערכתם מתוכננת תחרות, ובעקבותיה ירידת מחירים דרסטית?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מי פה נמשך לכפות רגלים של בנות? ולא לענות בציניות
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מכריזה על דור חדש של שבבי DRAM שנוצרו בליטוגרפיה המתקדמת ביותר שיש לה להציע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
יום ראשון בעזרת ה' אני מתחיל ללמוד לימודים אקדמאיים, אני מעוניין בזוג נעליים ובתיק. בהמשך היום אני אסע לב"ש למרכז ביג ל:סקאל-עודפים (מחירים זולים מאוד),אלוף הספורט,ורטהיימר ומליבו. יש המלצות לתיק ונעליים? אני חשבתי על נייקי שוקס + תיק נייקי כלשהו. היופי והנוחות חשובים גם יחד ואני יודע שזה לרוב מתנגש.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם מכך שליד ההגדרות ישנו מספר אחד בלבד אני אמור להסיק שהתשובה היא מילה אחת או שזה לא מחייב? תודה מראש ובהצלחה !
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
משעמם לי רצח אז אני מחפש משחקים כמו LF2 כאלה לא תלת מימד להעביר את הזמן בשביל הכיף כיף. גם לא גדולים מידי
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני עובד משמרות, ורציתי לדעת אם מגיע לי כסף על כל החגים שלא עבדתי בהם בחול המועד., שהמקום היה פתוח, אבל נסגר לפני המשמרת הקבועה שלי. אני לא מבין למה צריך לתקוע 40 חגים בספטמבר ולהרוס לחילונים את הפרנסה שלהם. DOSI COMMENT REMOVED BY ME תודה
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי להכנס לפורומים של hosts.co.il אבל נראה שהאתר נעלם. מישהו מכיר את האתר ואולי יודע מה הסיבה? ואם האתר נסגר - האם יש איזשהו תחליף? העניין הוא שאני רוצה לחפש חברת אכסון ונהגתי להיכנס לפורומים שלהם על מנת לקבל ביקורות על חברות בארץ.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
באתר שלהם רשום שהחבילה עזבה את הונג קונג כבר מה 8 לדצמבר, ולפי המספר חבילה שהם נתנו לי כשאני בודק בדואר ישראל, החבילה לא קיימת באתר... זה אומר שלא הגיע לארץ עדיין? מדובר על כמה מוצרים במחיר של 144 שקל , חצי קילו חבילה (440 גרם) והכל נקנה ב 5 לדצמבר
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
הינני אוהד מכבי ת"א בכדורגל אשר מעוניין לצפות במשחקה של מכבי נגד הפועל כפר סבא היום ב20:30. לצערי הרב המשחק משודר רק ב"ספורט 1"... האם ישנו מקום באוטוסטרדת המידע הענקית המתקרת אינטרנט שבו אוכל לצפות במשחק על מנת לראות את קבוצתי מושפלת למען סיפוקי האישי(מזוכיסט כבר אמרנו)?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
יש למישהו להציא לי איזה פרוייקט נחמד למחשב בחופש ( שלא יצרוך שינויים פיזיים במחשב משום שיש לי גבס ביד שמאל וגם אני לא פועל ב100 אחוז מבחינה פיזית) שבו אני אצטרך להישתמש רק בתוכנות בשביל המהרה או משהו בסדר כי משעמם לי.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בימים אלה אני בודק את האשרות לעבור מחברת בזק אל השרותי הטלפון של הוט, בעיקר בזכות המחיר הנמוך. כאשר דיברתי עם נציג בזק, הוא אמר לי שבעוד חודש תצא הוראה ממשרד התקשורת והוט תחויב להפסיק את השירות של "דבר חופשי" (שכולל שיחות חינם לבזק). האם הדבר נכון?
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
יאוווו איזה פורום של אשכנזים מה אתם משחקים אותה דברים לא חוקים וכל הבולשיט הזה איך הפורום הזה רוצה להיתקדם שיקנו הכל אז חלאז עם החרא כולם פה יודעים שכדי שהפורום יוכל להיתקדם לאינשהו הוא צריך להיות גם עם דברים לא חוקיים כי היום הפורום הכי טוב בארץ שזה רוטר לא משחק אותה כמו הפורום הזה ומשתף הכל חוקי הוא לא חוקי והבעל שלו בזכות זה שהוא לא משחק אותה רק דברים לא חוקים עושה כמה מיליונים כל שנה אז חלאסס אם הבולשיט הזה אני מקווה שההודעה הזאת תעיר את מנהלי הפורום הזה ואם בא להם לחסום אז בכיף כי גם ככה לא מקבלים פה עזרה בכלום וכולם סתם משחקים אותה עם השטויות של הלא חוקי פרוץ והחרא הזה אם אתם רוצים שהפורום יתקדם כדי שתפתחו אותו טיפה אנילא אומר שזה לא פורום טוב אבל בענין הזה הוא מסרי…
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
אם טריילר מודלף באיכות גרועה לא עשה לכם את זה, הנה מספר תמונות ראשונות ורשמיות מסט צילומי סרט ה-X-Men החדש והמדובר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אחרי-ההדלפות-הנה-מבט-רשמי-ראשון-לסרט-x-men-apoca/
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לא מצליח, אני רוצה שיעשה לי ממוצע של שלוש עמודות יעני: F5+G5+A5 מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לא הכי מדוייק אבל הפואנטה ברורה. אני אישית אהבתי
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=1KZ6LHKEXLR8V0NBHF86SZRJZ1 אם תוכלו לעזור לי למצוא את השם של הרצועה הזאת זה יהיה....סבבה
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-