עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1337219 עם ככה היו מעבירים את השיעורים בכיתות ישראל הייתה תופסת את המקום הראשון בממוצע הציונים העולמי.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by marlboro,

אם אני קונה עוד חבילה אז יש לי במקום עוד 60G עד שאני מנצל אותם ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by Gilo2005,

יש לי שאלה בקשר לאנטישמיות האם מישהו יכול לסכם לי מה ההבדל בין האנטישמיות המודרנית למסורתית ממש בכמה מילים עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ולא מצאתי מידע בויקפדיה מוספר קצת אך לא בהקשר .

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  4. טוב זה הולך ככה : a ו b הן זויות חדות המקיימות : a+b=60 3sin a =2sin b מצא את הזויות a ו b . תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. צריך דרכים להרגיע ולעזור לי, הייתי היום בים ומרוב טיפשוטי נשרפתי כאילו אין מחר. כבר מרחתי איזה קרם שמצאתי באמבטיה, אבל אני מחפש שיטות ידועות כאלה אם יש... ובבקשה אל תרצו לי שזה לא בריא וכ"ו, אני יודע! ועדיין כמו אידיוט עשיתי את זה. מתי אני ילמד כבר להתמרח אחרי 10 דקות ולא 40? שונא ליהיות לבנבן!

• 30 תגובות
    • 18.7k צפיות
  6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

רציתי לדעת אם יצא סרט למשחק הנוסטלגי: Commander Keen יש הרבה משחקים עם עלילות מגניבות ורציתי לדעת אם יש סרט...

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  7. יוצר חדש, מוזיקה אקוסטית ישראלית מומלץ לשמוע! העמוד שלו בפייסבוק, תמיר בן נעים: http://www.facebook.com/pages/Tamir-Ben-Naim/119464304737737

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

היי, אני צריך לדעת איך קוראים לשיר הבא: http://www.geocities.com/sere_brone/Song.mp3 תודה רבה!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

חולצה של פומה- http://i3.photobucket.com/albums/y89/m19888/146.jpg משחק נחמד יש 10 שלבים http://www.pizmogames.com/games/mindreader/

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by Kurt,

סיימתי את יא' בציון של 57 ב5 יחידות (עזבו) , האם ישאר לי סיכוי לקבל מגנים נורמלים (90-100) בשלושת השאלונים שעושים ביב' (005 בחורף, 006 007 בקיץ) או שהגמול הוא קולקטיבי? :-[ נניח שהצלחה בבגרות עצמה אינה מוטלת בספק

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. יש עוד מישהו שקיבל הזמנה לגיבוש צנחנים? יש פה מישהו שהיה בגיבוש ויודע מה עושים שם? אני התחלתי ללכת לחדר כושר השבוע כי הרגשתי את זה מתקרב, אבל אני אשמח לדעת על מה לשים דגש באימון.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לילה טוב לכולם! הגיע לידי קטע קצר "משיר" מאוד נחמד.. ניסתי לחפש לפי המילים, אבל לא מצאתי כלום. העלתי את הקטע לאתר, אם מישהו מכיר אז אשמח לדעת את השם. תודה מראש Install [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. ציינו את הסידרה/מכשיר, ואם אפשר כמה מילים על המשחק.... הא.. וכן סנייק זה משחק ענק...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by drafi22,

=IF((D2<=8),D2*33,if((d2<=10),ABS(8-D2)*41.25+8*33),2*41.25+8*33+abs(10-d2)*49.5)) עושה לי שגיאה, המטרה היא לחשב שכר לשעות עבודה(33 לשעה שעתיים נוספות 125% והיתר 150&) תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. שלום לכולם. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז כמו שציינתי עשיתי בדיקת שתן בצו ראשון ומצאו לי רמת גלוקוזה גבוהה (לא יודע כמה גבוהה) ישר שלחו אותי לעשות בדיקות חוזרות בקופת חולים שלי ומצאו שיש סוכר בשתן אך אין סוכר בדם. רופאת המשפחה שלי לא יודעת בדיוק מזה ולכן אני צריך לעבור סידרת בדיקות ביום רביעי (דם ושתן אני חושב P:) בינתיים היא המליצה להוריד את מינון האוכל המתוק והסוכר.(יותר מהמליצה..) ועכשיו לשאלתי. יש סיכוי שהצבא ייקח צ'אנס וישים אותי בקרבי אם אני אלחם על זה?. נגיד והבדיקות שאני עושה ביום רביעי יצביעו על רמת סוכר גובהה מהממוצע אבל אפשר לטפל בזה בעזרת דיאטה. תודה מראש! אהה ורק רציתי לציין שבבדיקה החוזרת מצאו פחות גלוקוזה מאשר בבדיקה של הצבא(עדיין מעל לנורמה) זה אומר משה…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by נעמה וילדו,

שלום, יש לי כרגע בעו"ש סכום של כ-35 אלף שקל שהצלחתי לחסוך. לאחרונה אני שומעת יותר ויותר אנשים אומרים לי שחבל שהכסף סתם שוכב בחשבון ושאני יכולה לעשות איתו משהו בשביל רווח בנתיים. אני לא ממש מבינה במניות ואני גם לא חושבת שאני אוכל לעקוב אחרי זה, איזו אופציות יש עוד שהן יותר סולידיות? אשמח לתגובה, תודה וסופ"ש נעים לכולם!

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. מה דעתכם על SONATA ARCTICA?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by com,

שלום חבר'ה. לפני כמה שבועות הזמנתי לפטופ, מחנות בחיפה, בה אני גר. החנות התחייבה ל14 ימי אספקה. אני ביקשתי אם אפשר לזרז מעט את זמן האספקה. הם הבטיחו לנסות. בפועל, המחשב עדיין לא סופק, לאחר 18 ימי עבודה! לפי החנות - המחשב אמור להגיע בימי אלו ממש. לאחר שחיכיתי כמעט חודש, שילמתי, וכבר הכסף ירד בפועל מכרטיס האשראי, אתמול הם הוסיפו חטא לפשע, והודיעו, שקורא טביעת האצבע במחשב לא יהיה קיים במחשב שיסופק לי! לאחר שלפי ההזמנה שאלתי באופן ספציפי על אביזר זה! החנות במעמד ההזמנה יצרה קשר עם הספק וביררה, ונתנה לי תשובה חיובית - קורא טביעות האצבע קיים בדגם שהזמנת. (הדבר גם מצוין במפרט של המחשב שמפורסם בקטלוג החנות) אגב, האיחור בזמן האספקה מונע ממני ללמוד באמצעות המחשב במהלך היום (אני עוב…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  20. נגיד שאני נכשל או מקבל ציון נמוך במתכונת ו\או בבגרות, מה עושים? יש מועד ב' (או נגיד מועד חורף וקיץ)? תודה!

• 27 תגובות
    • 10.2k צפיות
  21. רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא מצאתי לה תשובה. כל הזמן אני רואה באתרי מכירות (וואלה שופס, פי 1000 ועוד) מכרזים על כל מיני מוצרים. סתם לדוגמא עכשיו, בא לי מסך חדש למחשב. אני מדפדף 2 שניות, מוצא מסך תותח במכירה פומבית, הצעות החל מ-1 ש"ח. כתוב שיש כבר איזה 27 זוכים, ושהמכירה נסגרת ממש עוד כמה שעות (דוגמא שעכשיו באמת בדקתי.. לא סתם המצאתי). זה באמת הגיוני שאם אני אתן עכשיו הצעה סתם לדוגמא של 50 ש"ח על המסך מחשב הזה, אני באמת אקבל אותו ב-50 שקל? או שהמכירה תמשיך עד שכל ההצעות יגיעו לאיזה סכום מינימום מסויים שהאתר מסתיר? או מה?? איך זה עובד?? תודה!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני יורד לאילת באוגוסט עם החברה. לא לעיר האדומה. עכשיו אני מחפשים מלונות לא של 3 כוכבים. רק 4-5 כוכבים. מחיר מקסימום 1500 +- כל אחד. 4 לילות. שהמלון יהיה טוב, החדר יהיה טוב, אוכל טוב, אפילו אם יש הכל כלול אז 2000 גג. אני מחפש המלצות, מה כדאי, מישהו היה, שמע. תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אם זה מה שאנחנו מצליחים להשיג מול החיזבאלה....שנלחם ללא הרבה אמצעים, מה יהיה מול איראן או סוריה??? בסה"כ יחס ההרוגים של ישראל והחיזבאלה הוא יחסית שווה. בעיקר בזכות העובדה שלנו יש טנקים מסוקים מטוסים וסיירות עם כל האיבזור הטכנולוגי החדש ביותר שקיים... בעעעעעעע מה עושיםםםםםם

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים