כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
כמה יעשו לי בערך בטרייד אין על המחשב הזה: 1 giga ram 40 giga דיסק קשיח כונן dvd כרטיס מסך 5200 fx מעבד Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) וtms עושים תרייד אין?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לצורך העניין, יש לי מסך רחב, כן? ויש סרטון וידאו שנפתח בתוך "ריבוע" במרכז המסך, לדוגמא כמו בלינק הזה. איך אפשר למתוח אותו כך שימלא את כל המסך? אולי תוסף כלשהו לכרום? להזרים אותו ל-VLC (איך?) ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב עזרה במציאת תמונות של סרברים או של מארזים שנראים יפה ! או של AlienWear.. בבקשה זה ממש חשובבבב D: תודה ! תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי אני מחפש תמונה של אריה בפוזה של רביצה , או לפחות הסבר על מה זה רביצה . תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה אני מחפש קתודות במחירים סבירים בארץ, בעלי זמינות במלאי.. בכל החנויות שבדקתי או שלא היה זמין במלאי, או שהיו רחוקות והמשלוח היה יקר, עד שהיום ראיתי היום ב- pccoolשיש סניף בנתניה ו-2 קתודות אולטרא SunBeam עולות רק 65 ש"ח , מחיר זול ללא ספק. התקשרתי לוודא שהמוצר זמין במלאי והודעתי שאני אגיע בשעות אחרי צהריים. כאשר הגעתי לחנות המוצר המבוקש נמצא, אך לאחר בדיקה באתר המחיר היה 99 ש"ח ולא 65 ש"ח כפי שראיתי בבית.. המוכר אמר לי כי הם עדכנו מחירים . אני, שבאתי במיוחד (אני לא מנתניה) והתקשרתי לוודא - סיפרתי לו כי המוצר עלה 65 ש"ח כשיצאתי מהבית, וללא וויכוח קיבלתי את המוצר במחיר הקודם. כל הכבוד
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשהכנסתי את הכתובת בישראל הוא אמר שיש בעייה עם המשלוח... מישהו פעם הזמין משם משהו ויודע מה צריך לרשום? תודה.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ס? אני מעוניין לקבל את מספר הטלפון של הספק בישראל, ומכיוון שחברת פנדה לא הסכימה לספק לי אותו פניתי אליכם... אז מי שיודע בבקשה שיכתוב...
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
זה כדאי (סטייל ערוץ הקניות) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הי,מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הבאה: Let F(u,v) be the Fourier transform of an M x N image f(x,y). Let g(x,y) be an image of dimensions (2 M) x (2 N) whose Fourier transform G(u,v) is defined as follows: What does the image g(x,y) look like in terms of f(x,y)? התשובה שלי: g(x,y)=0.25f(x/2,y/2) זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, בדצמבר (אוי כמה הייתי תמים אז) רכשתי כבל מולקס מהחנות (מעתה תקרא- החנות) בעלות של 4 שקלים! חזרתי הביתה מרוצה ושמח. רק מה? לא קיבלתי עם הכבל- דיסק התקנה וצעצוע שוקולד! ממש התרגזתי וצלצלתי לחנות. רק מה, הטלפון שלי היה מקולקל אז הייתי צריך לצלצל מהסלולרי!!!!! לקח להם 3 דקות לענות וכבר איבדתי מעל לשקל על זמן אוויר! כשענו סוף סוף, החוצפנים ניסו לטעון שככה זה מגיע! לא יאומן לאן התדרדרנו! אז מה עושים? חשבתם שאני טיפש ואני אוותר? טעיתם! אז יוצרים קשר עם היבואן- חברת מולקסיה בע"מ. היה כבר יום שבת ולא הצלחתי להשיג אותם משום מה אז עשיתי את המעשה ההגיוני והחלטתי לטוס אל המשרדים של מולקסיה בארה"ב. כאשר אני על המטוס, פתאום מצלצלים אליי מהחנות בארץ בטלפון הלוויני(בשיחת גוביינא כ…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הלינק לסרטון הוא: http://video.google.com/videoplay?docid=-2154333486675664752&q=kobe+bryant&pl=true אני אשמח לקבל תגובות אם מישהו מכיר את זה :] עריכה: הרגע מצאתי את השם של השיר, אז השאלה כבר לא רלוונטית. אגב, השיר הוא requiem for a dream by clint mansell אם זה מעניין מישהו
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
למה שום בטריה לא מתאימה חוץ ממה שיש בתוכו ומאיפה אני מביא עוד בטריה כזאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תישמעו יש איזה כמה אנשים שתמיד מיתקשרים אלי במיספר חסוי ומזיינים לי במוח!!! יש איזה סיכוי שאני מגלה מה המספר? חברים אמרו לי שאני יכול להיתקשר ל ORANGE להגיד שיש לי צו מהמישטרה והם יגידו מה המיספר,אפשרי? אם זה חשוב יש לי Nokia3100 של ORANGE [קו רגיל].
-
מישהו יודע למה לא אני לא מצליח כבר יומיים להכנס לשירות המסנג'ר?? בדקתי שהוא לא חסום בפיירוול. בדקתי את החיבור שלי. ואין לי ראוטר.. עיצה מישהו??!!! אני מתחרפן כבר מזה..
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זה דיי מבייש אותי לשאול אבל האמת המרה היא שאין לי מושג איך שולחים לינק. למשל לינק לכרטיס מסך מחנות מסוימת וכו. מישהוא יכול ללמד אותי
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מאחל לכם גמר חתימה טובה, שניחתם לחיים טובים. צום מועיל לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות. הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם) השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור? חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני לומד תחום לימודים במחשבים שמתי לב שאם אני קורא טקסטים כמו חוברת או ספר, לאחר שבוע שאני קורא את החוברת שוב רוב החומר שזכרתי נמחק לי מהראש ההרגשה שאני חי איתה זמן ארוך אני קורא מידע כלשהו ושאני חוזר לקרוא אותו שוב זה כמו פעם ראשונה שאני קורא את אותו מידע לא פשוט לחיות שאני צריך לקרוא ולקרוא בשביל לזכור דברים האם יש משהו שיכול לעזור לזכור טוב יותר ? מישהו מהפורום גם מכיר את ההרגשה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר ת'רדים שנפתחים בעקבות סרטון כזה או אחר של האתר YOUTUBE וחשבתי לרכז הכול כאן כדי שכולם יהנו ושלא יהיה בלאגן בפורום. אז תנו לינקים לסרטונים מצחיקים / הזויים / מוזרים.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
:lol:
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-