כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. יש לנו בית טלוויזיה LCD TV 37 אינץ. אנחנו לא מנויים לא להוט ולא ליס. אנחנו לא צופים בטלוויזיה בשום מצב (מעבר ל 2-3 סדרות שאנחנו מורידים מהאינטרנט) ככה שהטלוויזיה משמשת כצג מחשב ולא כטלוויזיה (אין לה גם טיונר ד"א). מישהו יודע למה לעזאזל אנחנו מתבקשים לשלם אגרה?! איך מבטלים את השטות הזו?! אנא - לא שמועות ולא אני חושב ש.., אשמח לעזרה אך רק ממי שבטוח בדבריו ויכול לגבות אותם
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היום שמעתי על איזה משחק ע"ש "קונאן הברברי". עכשיו , נזכרתי שכשהייתי קטן הייתה סדרה שנקראה קונאן ההרפתקאן - שאין לי מושג איך היא קשורה לעזאזל למשחק ומאיפה הביאו "קונאן הברברי". אחרי חיפושים, מצאתי את הפתיח באנגלית: http://www.youtube.com/watch?v=3Wqlqy82Snk איפה אוכל למצוא את הפתיח בעברית?(וידאו).
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
פתחתי חשבון ואימתתי את הכרטיס אשראי בעזרת הקוד! עכשיו אני לא מבין איך להטעין את החשבון בכסף יש אפשרות add founds(אם אני לא טועה) אבל שם מופיעה לי אפשרות לעשות את זה רק מבנק בארה"ב מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ועוד כמה במקור: http://www.stevecarter.com/albumcovers.htm
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה אתר שהיה בו גיבוי של אתרים אני לא מדבר על האפשרות בגוגל של הועבר למטמון תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
היה אי פעם פרק של "מי רוצה להיות מיליונר " שמיועד לבני נוער?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד ג'דזיה דאקס מתה?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
אין מילים... (תקראו מה כתוב בדף...ויש לי XPpro)
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
יש חנות בשם G-TECH שהמחירים שלה לפחות בתחום של מחשב קומפלט נורא אבל נורא זולים... מכירים את החנות? יודעים למה זה זול כל כך?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
היי, אני אחיו של OnlyOne אני פשוט משתמש בכינוי. אני בן 15 ואשמח לעזרה בבחירת מגמות, אני מתלבט כבר המון זמן ולא מגיע להחלטה אז אשמח לעזרה. המגמות שחשבתי עליהם הם: ביוטכנולוגיה-ביולוגיה(2 מגמות) מה הבעצם המקצוע שמשתמש בתואר מסוג זה? מול אלקטרוניקה ופיזיקה(2 מגמות)
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בירוקרטית הבאה, עקב העובדה שבית הספר שלי הוא דתי: אני בן 17 (י"ב) לומד כעת את הסמסטר הרביעי של תואר ראשון בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. אני לומד במסגרת של "מעמד מיוחד" - כלומר אני לומד קורסים כאוות נפשי שלא משתייכים דווקא לתוכנית מסויימת, אך והיה ואם ביום מן הימים אתקבל לתוכנית לימודים מסוימת אז לא אצתרך לחזור על הקורסים שכבר סיימתי. דיברתי עם מזכירות הפקולטה להנדסה, ובגלל שהממוצע שלי גבוה יחסית (97) אז לאחר שצברתי כבר 66 נ"ז (ובסוף הסמסטר הנוכחי אם לא אכשל באף קורס, אצבור 101 נ"ז מתוך 180 שהם כל התואר) אמרו לי שאני לא צריך פסיכומטרי רק מבחן אמיר וזכאות לתעדות בגרות. עכשיו בבית הספר הדתי שבו אני לומד, ע"מ לקבל תעודת בגרות חייבים ללמוד בגרו…
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לחנות מחשבים במרכז או עדיף באזור השרון, לקניית מחשב בהתאמה אישית. בחרתי כבר את כל חלקי המחשב . מפרט סגור. האמת מה שנשאר זה לקנות את החלקים ולהרכיב אותו. ולקבל אחריות טובה ותמיכה. בתודה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה השבוע אני פותח עסק למכירה\תיקונים ובכלל כל מה שקשור לשרות מחשבים, אשמח לקבל שם לעסק שם שיהיה מאוד קליט גם בעברית וגם באנגלית ושיהיה גם מאוד קליט לקריאה מאחר ואני שם מדבקות עם שם העסק על המחשבים שחוזרים מתיקון, תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים קרה לי (בפיירפוקס בלבד) שהתוצאות של גוגל היו מהגוגל האמריקאי ושמתי לב שלעיתים הפרסומות ביוטוב הן אמריקאיות (או מדינה דוברת אנגלית כלשהי)... אני תוהה מה הסיבה. זה מעולם לא קרה לי בדפדפן אחר. יכול להיות שהדפדפן עצמו שולח את התעבורה שלי דרך איזה נודים משלו? אחרת מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני כל שנה לקראת החורף מתלבט אם כדאי להתחסן, אז מה דעתכם, זה מומלץ או מיותר? ואני לא בקבוצת סיכון כלשהי.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אל תפספסו את ההצעות הגאדג'טים, החומרה והטכנולוגיה הגדולות של השנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.fat-pie.com/salad7.htm
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי עסק קטן ורציתי לבנות לו אתר אינטרנט פשוט (2-3 דפים עם כמה לינקים ותמונות) אך חשוב שהוא יראה מקצועי , בעבר בניתי אתר גדול מאוד ב HTML אך כבר שחכתי את הרוב ואני בטוח שיש שיטות חדשות וקלות יותר לבנות כיום אתרים יש לכם איזו הצעה לשפה או תוכנה שיהיה ניתן לבנות את האתר דרכה ? ... חשבתי ללמוד PHP בשביל הידע הכללי ואם כבר אז גם בשביל לבנות את האתר הזה... אך האם זה מסובך מידי בשביל ללמוד דרך האינטרנט ? אין לי הרבה זמן גם כרגע בשביל לשקוע בזה כמו כן בעבר שבניתי את האתר היתה לי כתובת מקוצרת בחינם דרך אתר מסוים... האם יש כאלה גם כיום ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1134818696/Awesome_Guitarist תנו לזה זמן להיטען, קטע פשוט
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-