כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
עיצוב ראשון: פורטל מעצבים/פורטל של לא'דע מה.. לחצו כאן בכדי לצפות בעיצוב. עיצוב שני: אתר תדמית/פורטפוליו למעצב.. לחצו כאן בכדי לצפות בעיצוב.
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות הזמנה מישהו יכול לשלוח לי באימייל או בהודעה פרטית? yoss616 at nana.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שם הפרוייקט : hevenix סוג הפרוייקט : אפליקציה (קשור לרשתות חברתיות) מצבו הנוכחי של הפרוייקט: הפרוייקט נמצא בלשבי אמצע התוכנית. כרגע אנחנו בשלב של לאסוף פרופילים. דרושים: בשלב זה של התכנית דרושים: כמה שיותר אנשים שהם ללא נסיון קודם ואין צורך בידע מסויים. תאריך יעד: מהר ככל הניתן. מה הבקשה : לעשות כמות של 200 פרופילים (עבודה של שעה ,שעתיים לכל היותר! ) מה התמורה : 50 ש"ח דרך ה Paypal. מידע נוסף: שלום אנשים יקרים , שמי סתיו , אני מחפש אנשים שהם בעיקר בעלי מוטיבציה גבוהה לעזור בכמה דברים שהם מאד פשוטים ולא דרוש ידע או נסיון כלשהו. אך ורק רצון לעזור ומוטיבציה גבוה. חשוב לי שכל הקוראים ידעו , שאין הכנסה כרגע לפרוייקט הזה , אבל ברגע שתיהיה הכנסה אנח…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהבתי את הראשון ואת Tom Yum Goong, התאילנדי הזה פשוט שחקן גדול..
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1134818696/Awesome_Guitarist תנו לזה זמן להיטען, קטע פשוט
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכל אוהבי ההומור של הסדרה המצויירת FAMILY GUY (וגם למי שלא בהכרח מכיר ..) יש מלא קטעים מטורפים וגסים שיצאו רק ב DVD שאין להם קשר לסדרה עצמה ולדמויות שם - http://www.sethcomedy.com/ זה לא חדש אמנם, אבל עדיין יש המון שלא מכירים את זה (כמוני) נסו להשיג את ה DVD בדרך כזו או אחרת.. *חובה לראות את הקטע שם עם מאריו ..
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר משהו טוב ואמין? תודה
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ויזה נטענת,אבל יש לי רק שאלה אחת- האם אני יכול ישר להזמין איתה דברים מאתרים בחו"ל? או שאני צריך להרשם ל PAYPAL,ולהעביר את הכסף לאתר שלהם..? זה די סיבוך בשבילי...
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור לכלום אבל פשוט הייתי חייב... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3056552,00.html מי שהצליח לראות את זה ולא להתפוצץ מצחוק, חזק ממני. אין כשרון אין כשרון אין כשרון אין כשרון אין כשרון בתור אחד שלא צופה בסדרה הזו, או בטלנובלות באופן כללי, או כמעט בכלל בטלויזיה - לא הבנתי אם הקטע הזה היה רציני או סוג של קומדיה? בכל מקרה - אין כשרון.
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לכבוד הפסח החלטתי לזרוק את האוסף של המעבדים והזכרונות שלי יש שם המון סטיקים של DDR 1 וכמה של 2 והמון מעבדים עד תקופת האטלון 64 ובאזור הP4 וכל מיני גופי קירור אלה חלקים שאפשר להרכיב איתם מחשבים פשוטים מבוססי XP או משהו יש למי לתרום או שמישהו פה מעוניין ?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אין מילים... (תקראו מה כתוב בדף...ויש לי XPpro)
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז, חשבתי לבנותו מפרספקס אבל פרספקס הוא -> פלסטיק - > ופלסטיק -> חשמל סטטי וחשמל סטטי = אין מחשב P: אז הסתכלתי שוב, וראיתי שכל המארזים השקופים הללו עשויים מחומר אקרילי. מהו החומר הזה ומדוע עושים איתו את המארזים במקום פרספקס שאני מנחש זול יותר. והאם זה באמת מסוכן לעשות מארז מפרספקס ??
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
למה אם מחשב קרוב לטלויזיה זה יפריע לתדר או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.spiderman3oncomcast.com/ תמצאו שם את הטריילר החדש (וסופי) לסרט ספיידרמן 3 (יש אותו גם ביוטיוב, אבל בחרא איכות). מה אפשר להגיד.. פשוט מדהים, הסרט הזה הולך להתעלות על 2 בלי בעיה.
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן אני טס לפולין בחופש ואני צריך להביא איזה קטע/י טקסט על אושוויץ שאני אמור להגיד בטקס ואני ממש חרא בדברים מישהו יכול לעזור או להביא קטע שהוא מכיר או קרא בטקס דומה? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי איך פותרים את התרגיל הזה, כי לא הצלחתי, החומר הוא מעגל כללי. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
אני צריך להזמין מוצר כלשהו בצורה סיטונאית ואני צריך למצוא את המפעל הזול והטוב ביותר למוצר הזה. מה הדרך הכי טובה למצוא מפעל כזה? אני יודע שיש אתרים כמו אלי באבה וכאלה, מישהו יכול לעזור לי עם עוד אתרים בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד ג'דזיה דאקס מתה?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-