כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הסוזוקי באלנו 1600 סמ"ק שנת 97, אוטומטי שעבר רק 72 אלף קילומטר. קנינו אותו בזמנו מסבתא שלי שהייתה יד ראשונה שלו, האוטו ללא שום בעיות טכניות, הוא מספק אותנו אבל קצת לא סוחב כמו שאומרים, וגם אני 1.86 ומאוד מתקשה למצוא תנוחה מתאימה, הוא מאוד לא נוח לארוכי גפיים מקדימה. בלי שום קשר אמא שלי אמרה שחיים רק פעם אחת והיא רוצה להנות ולא לסוע באוטו ישן שמתקשה "לסחוב". עכשיו כל מי ששאלנו המליץ לקחת מנוע 1.6 ולא מנוע 2.0 מכיוון שהיא לא נוסעת הרבה, והביטוח יקר והדלק נאכל מהר יותר. עכשיו היינו בטוחים שאנחנו הולכים על הלאנטיס עד שחבר שלי שמבין מאוד ברכבים אמר לי שזאת טעות, כי הלאנטיס היא כמו הבלאנו שלנו, ואנחנו לוקחים בדיוק את אותו רכב רק חדש יותר וא…
-
- 38 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
היי, בעוד שבוע-שבועיים יגיע לביקור בארץ קרוב ונשאלתי אם אני רוצה להזמין לו משהו והוא יביא איתו את מה שאבחר לרכוש. בהתחלה נפתחו לי העינים, החמדנות השתלטה עלי וכבר דמיינתי איך אני חוסך אלפי שקלים על ההפרשים הכל כך גדולים בין המחירים שם לאלו המקומיים... אבל עכשיו אחרי שאני יושב קצת ברשת אני מגלה שאולי בעצם אין לי יותר מדי מה לבקש. ז"א, בהנחה ואין לי צורך לא בסמארטפון, לא בSSD, ולא בכרטיס מסך ואין אפשרות שהמוצר יעלה על גודל מסוים (אף אחד לא יכנס למטוס עם מקרר או טלוויזיה)- יש לכם רעיונות כלשהם לרכישה? מה אתם הייתם קונים?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי רבות על ה3100 שהוא פלאפון טוב... אבל מה דעתכם גם על הסימנס? כמבון של סלקום.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מחפש ללמוד קורס מחשבים שאוכל להתפרנס ממנו, אני לא מבין בכלל במחשבים. מה המלצות שלכם, מבקש תשובה מדויקת לעניין למי שמבין בנושא. עם הסבר למקצוע שאתה מתאר וגם מה עלויות קורס כזה. ומה ההכנסות מהקורס שאתה ממליץ.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
\/ \/ \/ הכי פשוט זה בגד, אבל יש להם שפע צעצוע עדיין מוקדם מידי דובי פרוותי, זאת אופציה למרות שזה לא שימושי כרגע חשבתי אולי על משאבה לחלב, מה דעתכם
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה לאחר שאני קונה את המחשב מאחת החניות ומשלם רק עבור הרכבה . מה תהליך ההתקנה העצמי שאני צריך לעשות ברגע שהמחשב מורכב (דרייברים , מערכת הפעלה , מסך ,איטרנט וכדומה ...) אשמח להסבר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נישרף לי כמעט כל המחשב :ספק לוח אם זיכרון מעבד.. זיכרון קניתי..ספק קניתי..לוח אם היתה אחריות.. ורק מעבד..שיש לו :אחריות "לכל החיים" אלק..שלחו ל"בדיקה" ואמרו בחנות שאם זה ניגרם כתוצאה מקצר משהו כזה..הם "פותחים" בודקים הכל אם מגלים שזה ניגרם כתוצאה מקצר משהו כזה אין אחריות..והוא יחזור ככה שרוף.. מה הקטע ?!
-
- 53 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ראיתי 2 פרקים ואני חיב להגיד בווווררררררייייינננננגגגגג מה לעזזל אתם אוהבים בסידרה הזות? תבחורות הזקנות שעבר זמנן? תעלילה מהשעממת? מה ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רצוי אתר שלא מצריך הרשמה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך את כתובת ה STREAM שלהם כדאי להקליט כמה שירים,אבל לרדיו אפשר להיכנס רק דרך האינטרנט ולא דרך הווינאמפ...
-
http://www.visiontek.com/intro.html חבל שלשאר החברות אין חוש הומור כמו זה
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כל הזמן יש כתבות באינטרנט על מה יקרה בעולם המחשבים בעוד ככה וככה שנים. אז אני חשבתי על הכנת רשימה של מה לא יקרה. אתם מוזמנים להיות יצירתיים ולהוסיף דברים שלא יקרו עד 2020. 1. אימיול עדיין לא תגיע לגרסא 1.0 2. ICQ לא תכלול עדיין VOIP 3. Windows עדיין תעלה יותר מ-150 דולר 4. לא יהיה יותר מ-2 מגה בהעלאה 5. עדיין לא יגיע חנקן נוזלי לארץ מבחינה מסחרית 6. לינוקס עדיין לא תהיה ידידותית למשתמש 7. עדיין נצפה בשלם וצפה 8. עדיין נראה משחקים באינטרנט ואיכות מגעילה ובסינית 9. ייקח להוריד משחק של 4 ג'יגה תוך חודש מאימיול 10. החבר'ה באבודים עדיין לא יבינו מה יש על האי 11. לא יצליחו להוריד את כוכב נולד / ארץ נהדרת / עודד מנשה מהמרקע 12. יס עדיין לא יצליחו לעשות VOD 14. שמעון פרס עדיין לא…
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
טוב משהו מהפורום שאני לא אחשוף את שמו סובל זה תקופה ארוכה מתקלות מוזרות והחליט לשים לזה סוף . זה מה שהוא עשה : אני רק אגיד שהוא מסתובב גם לפעמים בפורום דגים (אבל לא בשביל הדגים ) כל זה לאחר ש G4TI4200 נשרף פעמיים והיום נשרף R9700NP
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התחלתי להתאמן לפני חודשיים בערך ואני מעונין לשפר את התפריט היומי, ולהוסיף מקורות חלבון. אני מחפש את החלבון במאכלים, ולא במשקאות איזוטונים, אבל אני לא מצליח להגיע לתפריט טוב כדי לקבל את כמות החלבון הדרושה. אני צריך כ75 גרם חלבון ביום, ואני לא אוהב טונה שהיא עשירה בחלבון, ובנוסף הבנתי גם שלא טוב לאכול דברים עשירים בסידן, כי זה מעכב ספיגה של החלבון. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דברים עשירים בחלבון, ולעזור לי להרכיב תפריט. תודה (מישהו השתמש בסמיילי הזה אי פעם?)
-
- 95 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
אהלן! יש דברים ספיציפים שצריך לבדוק לפני קנית קטנוע יד 2? אשמח לעצות כמו מה הקילומטראז' הסביר, מה צריך לשים לב לפני הקניה, ואם תוכלו להמליץ על דגמים מסוימים ששווה לבדוק בטווח מחירים של 6 אלף שקל גג. מעוניין ב-125 סמ"ק לכל היותר. תודה! (הפניה לפול גז, ופורומים כאלו ואחרים לא יתקבלו בברכה אחרת היתי פותח שם דיון)
-
- 18 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה על רכב עם גיר ידני. יש לי שאלה קטנה: מה אני צריך לברר בבתי הספר לנהיגה, מלבד עלותו של שיעור? ואם יש למשיהו טיפים בנושא שלא ישמור אותם לעצמו... תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מחר אני בן 14, ואחותי הציעה לי שאני אבחר מתנה כלשהי... תקציב? יש תקציב... אבל לא להביא משהו של 3K.... יקר... לא נעים לשאול לגבי התקציב אני חושב יותר לכיוון של ה MP3... אבל נראה מה יש לכם להציע לי :xyxthumbs:
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המחירים שם? יש למישהו מושג? מבחינת תאימות לרשת החשמל בארץ, אין שום בעיה, אני מניח, חוץ מ"תקע" חשמל שונה. אני צודק? אני מתלבט בין מחשב נייד\CDP\שיפחת מין J/K
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או יותר נכון, מה לקנות מוכן בשביל לאכול במהלך השבוע? חוץ משניצל לא עולה לי שום דבר בראש :s05:
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-