כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לתמונה: http://flyhi.org.il/news/jete.htm תביאו גם תמונות של טיסני סילון, הדבר הזה כל כך מגניב 8)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/Group/32707/395 מה פשר המחיר הזה? הבנתי שהאיכות של הרמקולים ממש מחורבנת, אבל 99 ש"ח ל 8 רמקולים, כאילו WTF? באמת מה הקאטץ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
? הבנתי שזה QA? זה נכון? מה בדיוק עושים ב QA? או אולי מישהו יודע בערך עד כמה שאפשר לספר מה עושים בבמ"ס?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
שלום, אני מריך להגיש ב- 12 את המנילה ואני רוצה לשאול את דעתכם: אז ככה: יש לי פרופיל 97 עם קב"א 56 ויש לי את הדברים הבאים: הנדסה קרבית כפיר (חטיבה 900) גולני גבעתי נח"ל צנחנים ודובדבן (שמתי אותם על 5 אבל הבחירה היא בין ה- 5 הראשונים). בקיצור, אני צריך לדרג מקום 1,2 ו-3 את 5 האפשרויות הראשונות. המליצו לי לעשות ככה: נח"ל גולני גבעתי מה אתם אומרים על זה?
-
- 63 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
This guy has reversed the Audio from the famous brainwashing scene in the recent Lost episode 7 - Not in Portland and found some ultra creepy audio. wtf?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מועד ב' ביום שלישי ורציתי שתתנו לי כמה עצות וטיפים לבמחן בתנ"ך בכללי...
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב ולהתייעץ לגבי כל רכיב עם איש מכירות טכני שיודע להסביר את ההבדלים ואף לתת המלצות לא אינטרסנטיות. חנות אמינה עם אחריות. עדיפות לחנות שתהיה בת"א או ר"ג עם אפשרות חניה. מחירים תחרותיים, לא חשוב שיהיה הכי זול אבל לא יקרנים מידי. הייתי ב KSP שם קניתי בעבר כמה פעמים אבל המוכר שם מתקתק אותי במהירות ולא ממש עוזר ("זה מסך מצויין אתה לא צריך יותר מזה", במקום להסביר לי על קונטרסט וזויות צפיה...) אשמח אם למישהו יש כאן המלצה לחנות כזו עם שירות מכירה מקצועי ואדיב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי פרופיל 72 ועקב כך יש לי רק את התפקידים הכי גרועים שקיימים בצהל... יש לי לאשכול אחד שריון/תותחנים/איסוף ובאשכול השני נ"מ/חילוץ והצלה (ובעוד סעיף על ספינות טילים) עכשיו כל אחד מהם נשמע יותר גרוע מהשני... בנתיים מה שהכי קורץ כאן זה הנ"מ... השאלה שלי היא האם כדאי לבחור בזה? מה התנאי שירות שם? ואם אתם יכולים להגיד משהו על החיילות האחרים אז תודה רבה. דבר שני שאלו אותי גם על מסלולי קצונה יעודית (קשר ותקשוב/חימוש/לוגיסטיקה/ארגון רפואה) אז עד כמה זה כדאי? ולאלה שרק מתחילים את תהיליכי הגיוס... תשמעו לי ואם שולחים לכם שאלון של גאמא על תעשו שטות ותמלאו אותו בחפיף ובלי מחשבה... למה אחר כך בזמן שאתם תקועים עם חרא של תפקידים חברים שלך הולכים למיונים של כל התפקידים הנורמליים... אם …
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה של מלכת הקרח. דגש על הכתר ועל תחתית השימלה. למי שיש רעיונות איפו אפשר לימצא זה יעזור מאוד. לא ליצחוק ! שונא תמשימות פורים האלה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אתר טוב ואמין הכי חשוב יש מחול שממנו אפשר להזמין רכיבים לארץ?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
כולל חופשים כמובן (שפסח ביניהם =] ) קשה לעיכול... סוף סוף עפים מהבצפר המעפן הזה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני צריך המלצה לחנות שנותנת אפשרות להרכיב מחשב שיהיה באזור המרכז אני גר באשדוד מקווה שזה הפורום המתאים לשאול..
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש את הנעליים הללו אבל משום מה הם מאוד קשות להשגה, דבר ראשון המחיר שלהם גבוה מאוד ואין כמעט חנויות רשמיות שמוכרות אותן מלבד מגה ספורט והחנויות של נייקי אבל אפילו שם אין ! למעט מספר בודד של זוגות בצבעים מכוערים ומידות הזויות למישהו יש מושג איכן ניתן למצוא אותן ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הפרש השעות בין השעה שלנו לבין EST? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני חייב דחוף מסיבות לא עקרוניות לפה עד היום בערב פאן על רמה יש מקום באיזור חיפה\קריות שיהיה פתוח בערב שיש לו פאנים של איתמר? אם לא... יש פאנים מומלצים אחרים שאפשר להשיג? באמת תודה.. מקווה שמישהו פה יודע...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
ממ.. נתנו לי ככה: A(3,0) B(2,7) C(9,6) D(8,-1) אני צריך לחשב את האלכסונים (אורך), ועם הנוסחת אורך קטע זה פשוט לא עובד... מי שיכול לפתור ולעזור לי, אשמח מאוד... תודה לכל העוזרים, שבת שלום, Aviko
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.notes.co.il/benbasat/24089.asp לא הבנתי מה זה ישמש בדיוק אבל זה נראה לי כל כך כיף
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה אני כיתה יב והיה לי לעשות פרוייקט 5 יחידות לבנות משחק מחשב בVB(למעוניינים) הנה הוא http://www.mytempdir.com/1210593 תורידו ותהנו כל באג או משהו בבקשה להגיד לי ותנו חוות דעת איך המשחק D= לקח לי חודשים - ארבעה חודשים לעשות את זה(לא זוכר מתי התחלתי..) לכל המתכנתים למיניהם שיחשבו למה המשחק לא נראה טוב יותר בVB אז היה אסור לי להשתמש בDX =\ בגלל זה המשחק לא הכי ברמה
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-