כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מישהו פה גר פעם עם שותפים? אתם עוברים לגור בבית עם אנשים שאתם לא מכירים בכלל, לי זה נראה קצת קשה, אני היחיד שחושב ככה? 2. טיולים ראיתי שיש באינטרנט באתרי טיולים לאנשים שרוצים לצאת לטיול תרמילאים ודברים כאלה שותפים (שאני משער שלטיול תרמילאים זה הכרחי וגם יותר זול) אבל עם מישהו שאני לא מכיר? חח עוד פעם אותו סיפור מישהו פה התנסה בזה פעם?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ההגנה החדשה הזאת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=83337&sid=10 "המערכת מנצלת מנגנוני תיקון המסייעים למחשבים להתמודד עם תקליטורי CDROM ו-DVD שנשרטו." ואם תצא תוכנה שתבטל את המנגנונים האלה? אני חושב שזה ממש לא רציני.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה שיש לי בבית.. טלוויזית HD Ready של סמסונג, לא זכור לי איזה דגם, אם זה משנה אני יכול לבדוק.. כשחיברתי את המחשב הרזולוציה הייתה משהו כמו 1024*746 או משו בסגנון, האיכות לא משהו.. וגם משחקים לא עובדים לי... איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם עדיף לקנות משחב בחנות מקומית למי שגר רחוק מהמרכז? כי רוב המרכזים של האתרים להזמנה נמצאים במרכז, ובמקרה שצריך שרות אז זה יכול להיות לא נוח...
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיש עבודה בנאגלית והנושא שבחרתי הוא מחשבים. עכשיו אני צריך גראפים או סטטיסטיקות של שימוש במחשב נגיד החל משנת 1960 (אם אין אפשר יותר מאוחר). בבקשה זה נורא חשוב לי, לא הצלחתי למצוא שום דבר בגוגל. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציטוט :"אומנם יש מספר אנשים\אתרים שמעליבים בעצם קיומם את סצינת אתרי החומרה בארץ ובעולם, אך אל דאגה.. מי שפועל בדרכים שפלות ולא חוקיות כמו ניצול, הונאה, שקרים בפרסום וכו' - סופו שיום אחד הוא יפול..". האם אתה מוכן להסביר ? מה כוונתך ? הלו מספר פעמים שאנשים מזכירים כאן שמות של חנויות , או אתרים שונים "מנודים " כפי שהבנתי לפי תגובות "מנהלי פורומים " , אזי נתקלים בתגובות זועמות של מספר מנהלים "בכירים" בפורומים . לא פעם נתקלתי בתגובה צוננת מצידך (מנהל Hwzone), ועד מהרה הבנתי כי מדובר בצעיר מתלהם , שרוצה להתפרק על ידי השפלה של אנשים בפורומים . בינתיים באמת מגיע קומפלימנט לצוות הגדול באתר על פועלו ומחקריו השונים . דברים בסגנון :" ... כמה פעמים שואלים את השאלה הזו ....? " , " .…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה רשימת שירים פסיכודלים ואם אפשר לעלות לאיזה אתר שאני יוכל להוריד את זה תביאו קישורים פה או בה"פ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש איזה מישהו שמטריד אותי בטלפון ונראה לי מפיץ כל מיני שמועות. שולח לי SMSים כל הזמן וכו'. יש לי מספר הסלקום שלו, יש איזו דרך שאוכל לדעת את שמו עפ"י המספר? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה אומר פעם אחת התסכלתי בKSP על תוכנות והיה 2 נורטון אנטיוירוס 2007 באחד היה תמונה של הCD עצמו וובשני היה ממש תמונה של האריזת קרטון של התוכנה וזה אמרו שזה הretail וזה גם היה יקר יותר.. אז.. מה זה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון יש לי כאבי גב נוראיים ביגלל הכיסא שיש לי. אני מחפש נוחות, שאני יוכל לשבת יחסית שעות על גבי שעות ואני ירגיש רענן עם הכיסא. יש חייה כזו? תודה רבה ולילה טוב!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעמוד הבא תוכלו לקרוא כמה טקסטים מטורפים מפי נוצרי הזוי בשם Dr. Richard Paley, מה שהכי מדהים שהבנאדם אשכרה רציני (אולי זה מה שכל כך מצחיק ) תחזיקו חזק! הנה כמה קטעים נבחרים: אני עד עכשיו מחזיק את הבטן מעניין מה היו אומרים הרבנים? אני בטוח שגם הם לא אוהבים חברות מחשבים שכרתו ברית עם השטן... Prog. נ.ב קרדיט ל-Nebob מפורום arstechnica.com על התגלית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ביום ראשון אני עובר לדירה חדשה. בדירה יש תשתית (היו כבלים).. כיום אני ב ADSL אבל לא מעוניין לרכוש קו מבזק בבית החדש, אז עובר לכבלים. אני רוצה אינטנרט 1.5 מהכבלים, שאלות: * האם אני חייב כבלים (ממיר לטלוויזיה), או שהם מספקים לי מודם וזהו? * מחירים, מחירים... כמה עולה היום.. אני ירוק לגמריי, הרבה זמן לא בעניינים. מנוי ל 1.5 של הוט תשתית - כמה?? (או אולי תשתית + ספק?).. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ייאמן תסתכלו בלינק הבא http://www.chaser.com.au/show_story.asp?ID=638&ED=68&CAT=6&NAME=diaz והם עוד באים אליה בטענות
-
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קרה לפורום הזה יש פה ת'ראדים כל כך מפגרים(*הסקר להמחשה בלבד)
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן 2 מכתבים (שנשלחו בהפרש של 3 ימים אחד מהשני) על הסרת המועמדות שלי מחיל המודיעין... אני לא יודע איך זה קרה, אבל בכל מקרה, קרה דבר כזה למישהו פעם והוא הצליח איכשהו לקבל זימון למיון שוב? אני שוקל להתקשר ולבקש שיבחנו אותי לשחקים (כתוב לי "נמצאו מועמדים מתאימים יותר" על שחקים, ולפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כתוב עד שאני עושה את המבחנים הראשוניים לפחות... ולא זימנו אותי למבחנים הראשוניים לשחקים =/)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! OK, אז עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה קוראים לתוכנית הזאת אינפורמטיקה ולא תיכנות או מדעי המחשב או פשוט Programming?) בגדול רציתי לשאול למה אני ניכנס..? *יש לי ידע בסיסי ב-C וידע מעמיק יותר ב- ++C (התחלתי עם ++C) ואני מאד אוהב את כל העיניין. אז אם תוכלו להגיד לי למה אני ניכנס והאם זה כדאי או לא אשמח מאד. כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה רבה *אם זה מתאים יותר לפורום תיכנות, אנא העבירו.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חבר'ה החלטתי שאני רוצה להזמין כמה חלקים מארצות הברית. (או ממקום אחר זול יותר ביחס לישראל) 1.לפי מה שהבנתי המקום הכי זול להזמין בו חומרה זה EBAY ?(תקנו אותי) אבל לא הבנתי מה הולך שם באתר הזה ... יש שם מכירות פומביות או משהו ? שמישהו יסביר לי מה הולך באתר הזה ... 2. האם לאחר פתיחת החשבון ב PayPal יש צורך בתשלום חודשי או בתשלום כלשהו על השירות ? אם כן, מה הסכום ? אשמח אם תעזרו לי בתהליך הזה ותספרו לי איזה הוצעות נוספות יש בדרך בכדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי . תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מסתפרעם בשבוע קצוץ לא 0 אבל קצוץ...וחשוב לי שהיא תתאים גם לקיצוץ זקן..מה עדיף לדעתכם המכונה שלpanasonic er1611 או moser 1871 שמהללים אותה בזאפ בחוות דעת שם...אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-