כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
היי. אתמול שמעתי שיר ברדיו שהזכיר לי ששמעתי אותו פעם ואהבתי אותו השיר מתחיל בקול של רובוט גברי שאומר We will rock it או משהו בסגנון ואז rock it rock it, או משהו כזה אחרי זה יש קול של בחורה, ואז שוב קול של גבר, והשיג נגמר בקול של רובוט שוב פעם מישהו מזהה ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קיים כזה מתקן שמאפשר לשים ולתפעל את שני הכרטיסי סים ביחד במכשיר אחד? הכוונה יש לי 3100 ואני רוצה לשים כרטיס של אורנג וגם של סלקום , [המכשיר עצמו פתוח מבחינת IMEI כלומר מקבל גם וגם] וכשיהיה דלוק אני ייקבל גם שיחות מסלקום וגם מאורנג , יש איזשהו מתקן או משהו כזה שמאפשר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש פורום שעוסק בעיצוב גרפי במחשב (PS,FLASH....) בארץ. אבל שהוא לא תפוז (שום דבר נגד הפורומים שלהם, פשוט לא יכל...גם לא באן או משהו ) על איזה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני אישית מתכוון לנתק את המחשב מהאינטרנט לתקופה הקרובה. לפחות זה מה שאני אומר לעצמי... נראה אם אני אעשה את זה חופש נעים לכולכם! טוב, כמעט כולכם. *אהם*.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אם אתם מכירים תרגילים שיכולים לעזור לי לפתח את היכולת לנגן לפי קצב מסוים או קצב משתנה חוץ מניגון שירים אני אודה לכם תודה!
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זוכרים את הפקמאן שהיה אוכל שבבים וצ'יפים, משחק ישן... זוכרים אולי איך קוראים לו ? אני זוכר משהו עם I אבל לא בטוח חח, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה: היישוב A נמצאה מזרחה ליישוב B והיישוב C דרומה לו ,המרחק מ b לc הוא 21 קילומטר , רוכב אופניים רכב מA לC בדרכו חזרה(באותה מהירות)הוא רכב תחילה מ c לB ואחר כך במשך שעה מ B לA סהכ זמן הלוך חזור = 3ץ5 , חשב את המרחק בין A ל B תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לאנגליה ורציתי קצת לשפר את המחשב שלי באנגליה.... אם יש להם אתרי אינטרנט שאני אראה מחירים אני אשמח לראות... תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
:s05: [attachment deleted by admin]
-
שני מכשירי דור שלישי בעלי מצלמת 2 מגה פיקסל, המחירים לא בשמיים, דווקא ה-V3X הפתיע אותי לרעה (כנראה בגלל שזכה בתואר בתערוכת 3GSM לפני חודש...). עיצוב נחמד לשניהם, עדיין המימדים לא כאלה נוחים, אבל סבילים... מה אתם אומרים? יש תחרות ל W800? (ולא בנושא צילום).
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום , לאחי הקטן יש יום הולדת והוטלה עלי המשימה לחפש לו PS2 יד שנייה , הבעיה היא שלא יצא לי להתעסק עם זה כל כך (תמיד היתי נאמן לעליונות המחשב ) ואני לא יודע מה אני אמור לבדוק כשאני קונה יד שנייה... למשל איזה צ'יפ הכי טוב ? איך לבדוק אם יש בלאי ? ומה אמור להיות בו... מישהו יכול לעזור לי בזה קצת ? כמו כן, מהם המחירים המומלצים ? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אפשר לגלוש לפורומים דרך הפלאפון ? דור שלישי. ?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
" גלי צה''ל, גלגל''צ, רשת גימל, 90FM רדיו אמצע הדרך, 91FM רדיו לב המדינה, 99FM רדיו ESC אסקייפ 100FM רדיוס, 101FM רדיו ירושלים, 102FM רדיו תל-אביב, 102FM רדיו קול הים האדום אילת, 103FM רדיו ללא הפסקה 106FM קול הקמפוס, 107.5FM רדיו חיפה, רדיו יו אילת, רדיו גלובס מירס, WFM רדיו אינטרנט, רדיו דרום, רדיו קול רגע ערוץ 7, רדיו ברסלב, רשת ב', רשת מורשת, רשת א' רדיו קול האמת, רדיו קול הנשמה,88FM, רדיו 2000, רדיו קול חי ועוד... " http://israelradio.lihi.co.il/ http://israelradio.ourtoolbar.com/ ובעברית http://radioisrael.lihi.co.il/ כל תחנות הרדיו הישראליות, ל FF ול IE, פשוט יפה, קל ונוח, נראה ממש טוב לא יודע אם זה ישן, מקווה שלא ואני יודע שאני לא הכי אשתמש בזה בעולם (כי אני סולד…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה כדי לקנות את הSamsung 740 או MOTOROLA 840? אני מבולבל כי הSamsung הרבה יותר טוב מהMOTOROLA אבל אין לו MP3 ולMOTOROLA יש.. מה אתם אומרים? דרך אגב זה מרשת פלאפון...
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב כדי למנוע שוב פאשלות כמו שקרה לי אתמול(הלכתי אם חבר מהתחנה המרכזית עד לאוסישקין ברגל...) טוב אני מגיע מאשדוד לתחנה המרכזית איזה קו יקח אותי משם לפארק הלאומי(מממ לוינטר כעיקרון שנמצא ליד הספארי ויש שם פארק שנקרא הפארק הלאומי..אם אני לא טועה) טוב איזה קו יקחת אותי לוינטר\הפארק הלאומי\הספארי? לאיזה רציף לעלות ובאיזה שעה?לא מכיר את תל אביב בגרוש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,תראו קניתי מהחנות KSP זכרון של סמסונג,לא חשוב איזה למה וכמה..אני לא מרוצה ורוצה להחזיר (קניתי אותו לפניי יומיים) הזכרון נרכש ב KSP ראשון לציון (שאגב היה שם הנחה על הזכרון,260 ש"ח במקום 290 לסטיק של 512 מ"ב) השאלה שלי היא האם אני יוכל להחזיר אותו לסניף ת"א של הרשת ולקבל חזרה את כספי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חרשתי את גוגל, ללא הצלחה... אני מחפש "נעימה" רגועה ושקטה, ללא מילים (רק כלי נגינה). משהו שנעים לשמוע. מישהו מכיר אתרים כאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
טוב ההימור שלי זה - קדימה ליכוד ועבודה הם יהיו המיפלגות בקואליציה הראשונה אחרי הבחירות אולמרט ראש ממשלה ביבי שר אוצר וביגלל שהיא אפשר לתת לפרץ תפקיד משפיע יתנו לו להיות ממ ראש ממשלה אין לי כח להמר על תפקידים אחרים אבל אתם מוזמנים
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
זה כדאי (סטייל ערוץ הקניות) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מקרן יד שניה ב2000 שקל, למישהו יש פרטים/המלצות וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רציתי ליקנות מחשב ואבא שלי אמר לי שASUS לא טובה אני רוצה לדעת אם זה נכון ד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי היום יום הולדת שם ורציתי לדעת בערך או בדיוק אפילו איפה זה? מישהו יכול להסביר לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-