כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
בואו נגיד ואתם הולכים בצבא לקרבי אתם מתים לשדרג את המחשב, אבל זה ישחט לכם את הכסף. אתם הייתם קונים מחשב חדש בכמה אלפים טובים? או שזה היה בזבוז ולא תהנו ממנו שתהיו בצבא? ולא בקרבי, מודיעין וכו'. מה הייתם עושים?
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני מוכר משהו בEBAY, ואני רוצה לשלוח אותו. נניח ומדובר באחת ממדינות אירופה. באיזה שירות דואר כדאי להשתמש? בדקתי בדואר ישראל ומשלוח חבילה עולה 90 שקל ל250 עד 500 גרם!! דא פאק? אני לא מבין אז איך DX שולחים לארץ בחינם כאשר משלוח עולה 90 שקל\: -- באתר של הדואר מופיעה אפשרות משלוח "צרור קטן" מה זה?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בשני הסרטונים הראשונים הוא עובד על מישהו שהמתנה שהוא קנה לו ליום-הולדת זה מה שהוא רצה שיקנו לו מלכתחילה (החלק השני זה הסבר נוסף וטיפה יותר מפורט לחלק הראשון למי שרוצה). למטה זה מיני סידרה על סיאנס. למי זוכר את הסידרה 'לחשוף את הקוסמים' זה על אותו העיקרון. הוא עושה סיאנס 'מוצלח', ואז הוא מסביר איך הוא עבד עליהם. מומלץ! Derren Brown NLP - Subliminal Message: part 1 part 2 Derren Brown - Seance: part 1 part 2 part 3 part 4 part 5 part 6
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחר שדרוג תמיד נותרים לוחות האם הישנים (במקרה שלי בן 10 שנים), זכרונות עתיקים וכרטיסי מסך שלפני עשור היו המילה האחרונה. מה בית הקברות לרכיבים הללו? פח הזבל? או שיש מקום למחזר את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם :-) אני מנסה לשנות את תמונת הפרופיל שלי לזה: http://81.218.235.211/Images/moty/logo.png ואני לא מצליח... המערכת כותבת לי: The following errors occurred when trying to save your profile: * The avatar you have selected is too large, or not an avatar. למרות שהתמונה קטנה :\ ולא כתוב שם את המגבלה של הגודל בפקסלים (רוחב וגובה) אז.. השמח אם תפתרו את הבעיה בשבילי..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין להירשם לכתב עת בנושא מחשבים(באנגלית) ורציתי לדעת איזה הכי טוב/מומלץ. מומלץ מבחינה שיש לו כתבות עניניות על חומרה, תוכנה בעיקר ובכללי איזה נחשב הכי טוב. תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות ממולצת במרכז שאוכל לקנות בה מגן מסך לnokia C7 תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
צריך אתה להעלאת תמונות לאינטרנט , אני צריך שהוא יהיה חינמי ושאת התמונות שאני מעלה , יוכל לראות כל מי שאני שולח לו את הכתובת של התמונה .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//568074 אני חייב להודות הם קלעו בדיוק למטרה
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עכשיו אני יודע שתמיד אפשר לשאוף למחשב יותר טוב אבל הקטע כאן הוא האם המחשב שלכם מספק אתכם אפילו אם לא הכי חדש בשוק. אז התשובה שלי היא "מספק דיי טוב" (אתם יכולים לראות את המרט בצד) למרות שהוא טיפונת טיפונת מקרטע במשחקים.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,ההורים שלי טסים עוד חודש למיאמי ,פלורידה, וביקשתי מהם שיקנו לי מוצר מחשב שלא ניתן להשגה בארץ,והוא דיי נפוץ בחנויות המחשבים והאלקטרוניקה בארה"ב. אני מעוניין במוצר ששמו flight sim yoke usb של חברת CH products ,מדובר במוצר לחובבי הסימולטורים,זהו הגה טיסה של מטוס שמיועד למחשב (סוג של ג'ויסטיק) תמונה- עכשיו אני מחפש רשתות אלקטרוניקה ומחשבים שנמצאות במיאמי,שאולי שם ניתן לקנות את היוק,רשתות כמו ניו אג וכאלה,שנפוצות במיאמי. אני אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת חנות כזאת
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
שלום. אני אתחיל ללמוד בע"ה בסמסטר הקרוב שנה ב' בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. עוד כחודש ימלאו לי 17 שנים. קיבלתי צו ראשון לנובמבר. הבנתי משמועות, שאם אדחה את הצבא על מנת לסיים תואר (הבנתי גם שהדבר אפשרי רק אם אסיים 50 אחוז מהתואר עד סוף י"ב, דבר שאם אצליח לשרוד את שנה ב' - יקרה), אצתרך לשרת 3 שנים חובה ושנה וחצי קבע. עכשיו, לא בראש שלי לשרת יותר מכולם והגעתי למצב שאני אפילו שוקל השתמטות (דבר שאני ממש לא רוצה). הבנתי גם כי השיבוץ שלי בצבא עלול להיות גרוע ולגרום לבזבוז זמן ולא לתת לי שום כלים להתפתח. שאלותיי: האם אין שום שמץ של אפשרות לדחות את הצבא עד שאסיים את התואר ולשרת כמו אדם נורמלי 3 שנים? אם אשתמט, האם הדבר ישפיע נחרצות על היכולת שלי למצוא עבודה בס…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
פריט זה צריך להכנס למלאי ביום שלישי 10 אוגוסט, 2004 אם העיצומים במכס ימשיכו צפו לפריט זה לא לפני 2007 חח מצחיקים אלה.. תשחירו את המילים כדי לראות סתם ככה זה לא מושחר https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=124&products_id=2295
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש דרך לראות את כל התגובות אותן פירסמתי?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
*Hitler[AoE] has joined the game.* *Eisenhower has joined the game.* *paTTon has joined the game.* *Churchill has joined the game.* *benny-tow has joined the game.* *T0J0 has joined the game.* *Roosevelt has joined the game.* *Stalin has joined the game.* *deGaulle has joined the game.* Roosevelt: hey sup T0J0: y0 Stalin: hi Churchill: hi Hitler[AoE]: cool, i start with panzer tanks! paTTon: lol more like panzy tanks T0JO: lol Roosevelt: o this fockin sucks i got a depression! benny-tow: haha america sux Stalin: hey hitler you dont fight me i dont fight u, cool? Hitler[AoE]; sure whatever Stalin: cool deGaulle: **** Hitler rushed some1 help Hitler[AoE]: lol byebye frenchy…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רוצה אתרים שמוכרים מוזיקה ישראלית...רק לועזית. אני רוצה שיהיה אפשר להזמין מהם דיסקים דרך האינטרנט. תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
psychiatrist was conducting a group therapy session with four young mothers and their small children... "You all have obsessions," he observed. To the first mother, he said, "You are obsessed with eating. You've even named your daughter Candy." He turned to the second Mom. "Your obsession is with money. Again, it manifests itself in your child's name, Penny." He turns to the third Mom. "Your obsession is alcohol. This too manifests itself in your child's name, Brandy." At this point, the fourth mother gets up, takes her little boy by the hand and whispers. "come on, Dick, we're leaving." :lol:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך אני מתחיל להירשם לפגישה בשביל לקבל ויזה לארה"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נתנו לנו משימה בלשון לכתוב מילון סלנג. מילה אחת לכל אות. ללא מילים גסות (צריך להגיש למורה) אם ידוע המקור של המילה-תכתבו! אשמח ליותר מאפשרות אחת לכל אות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-