כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מולטי-טריינר בשביל להתאמן בבית. מה דעתכם על זה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7729309 אשמח לקבל עוד המלצות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
פעם, לפני הרבה שנים שעוד היתי צעיר ויפה, היתה תוכנה בשם ICQ (לא זה לא נושא שהקפצתי מ-2001, התאריך היום 5.2.2012) בכל אופן, נפל ליד מספר איסיקיו די נחמד. 35-000. 5 ספרות, קצר ויפה. מישהו יודע אם זה שווה עדיין משהו?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבן אדם הזה מוכשר בטירוף!! פאק!! הוא חתיכת חקיין: זה נשמע כל כך דומה!
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך אני כותב את המשפט "אני,אני,אני,אני בובי" שזה מהסדרת טלויזיה בערבית בימי שישי בבוקר-צהריים.. זה נשמע ככה אנא אנא אנא אנא בובי (עם סילסולים כראוי) איך כותבים כזה דבר בערבית ? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
:'( חברים יש לי בקשה לכל האקרים שפה ולמביני עניין. גלשתי לי ברשת עד שאיזה אתר מניאק הציע לינק לאתר "מעניין" (ציטוט) אז ניכנסתי לאתר וראיתי שזה אתר שמראה גופות חתוכים וכל מיני ראשים וחלקי גופות וחרה כזה. יצאתי מזה בשוק רציני ואני קצת עצבני על מנהל האתר. כמה חולה צריך להיות כדי להקים דבר מגעיל כזה? יש שם סקצייה "ישראל" ומראים שם את כל קורבנות הטרור והמחבלים יותר נכון את חלקי הגופות ויש גם סקצייה 11-9 :'( בקיצור משהו מזעזע ונוראי. אני מבקש ומיתחנן לכל מביני העניין והאקרים שפה בבקשה תפילו את האתר המגעיל הזה. אני מוכן לספק כמה שרתי פרוקסי (שרתים של חברים בחו"ל) שיכולים לעזור לכם (אני חושב) אני לא יודע עם הפרוקסי יעזרו או לא כי אני לא מבין בזה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התעניינתי בתחום הפיתוח תוכנה ואמרו לי שעובדים שם שעות מטורפות, כינו את זה "סוג של עבדות מודרנית", שיש המון אנשים שפורשים בגלל זה, לא רואים את המשפחה וכו', בקיצור מבחינת שעות עבודה זה על הפנים. אני מניח שלפחות חלק מהגולשים כאן הם בתחום הזה, ורציתי לשאול מה באמת קורה שם? באמת השעות כאלה מטורפות? יש כזה מושג "חצי משרה" בתחום הזה? בקיצור אשמח שמישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא הזה. תודה
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אם אני מציע מוצר למכירה בEBAY, וחלף פרק הזמן שהקצבתי לזה ואף אחד לא הציע, אני עדיין צריך לשלם להם או שאני משלם *רק* כשאני באמת מוכר?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הייתה לנו הצגה בבי"ס ואנחנו רוצים להוציא דיסק DVD של ההצגה עם כל מיני תמונות. איפה אני עושה דבר כזה? כמה זה עולה בערך? אני מחפש פתרון מקצועי ולא משהו ביתי. כי להעביר את הסרט למחשב ולצרוב בVCD זה לא בעיה, אבל זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה גם להכניס כמה שירים והמון תמונות לדיסק, שיהיה גם תפריט וכו' וכו'. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד קורס טכנאי PC בג'ון ברייס בקריות, ואני מקליט את השיעורים בטייפ מנהלים דיגיטלי ואח"כ מעביר אותם למחשב. אני מחלק כל שיעור לשניים: חלק ראשון- מתחילת השיעור ועד ההפסקה, וחלק שני- מאחרי ההפסקה ועד סוף השיעור. הקטע הוא שאת כל השיעורים עד עכשיו אני מספיק להקליט ולהעביר למחשב- חוץ מהשיעור על המעבדים. המורה שלי הוא ערן הרמן, דווקא מורה טוב. בחלק השני של השיעור הראשון על המעבדים נגמר לי המקום בטייפ (זה היה בדיוק ב-10 דקות האחרונות של השיעור, בהן הוא הסביר על עמוד 61 בחוברת). בחלק הראשון של השיעור השני על המעבדים ערן חזר על עמוד 61 בחוברת, אבל בחלק השני של השיעור נגמרו לי הסוללות אחרי 17 דקות ו-35 שניות והפסדתי הרבה חומר. הוא עבר בחברת על pentium 4, celeron. pentium 4 with …
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
http://www./articles/mousetrap.html חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=76657&bz=3 :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
תודה מראש . אני מגיע מכיוון הקריות.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היום ראיתי את Judgment Day 2006 שדרך אגב היה מסריח מאוד ואחד הקרבות היה הקברן נגד קלי הכניסה של הקברן היתה מסריחה וכל הקרב ניראה כמו הכנה של קלי להיות היורש של הקברן בתור הדמות המפחידה מוזרה לא מיזמן היה דמות אחרת -הבוגי מן שאולי ניסו להכניס אותו בתור סוג של יורש לפי דעתי בכל מיקרה הקברן לא מופיע הרבה כבר די הרבה זמן ומגיע פעם בתקופה ושאני ניזכר בSTONE COLD וברוק ובהרבה מיתאבקים לפני פרישה המצב מאוד מזכיר לי את זה לצערי בלי הקברן אין כרגע מספיק דמויות מענינות :'( הרוק וכריס גריקו לא מופעים אז אין בידור הבחורות שמופיעות לא כוסיות (איך אני מיתגעגע לזמנים שסיבל היתה צעירה והופיע) אין דברים כמו הNWO או דיגנרטון X (אין לי מושג איך ליכתוב) ממממ שסקוט וקווין הקימ…
-
- 17 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
-
-
אני מציאה לשחק משחק קטן בפורום הזה: המשחק הוא בעצם שיחה שבנויה רק משאלות. למשל משהו כזה: -אתה הומו? -מה, אני נראה כמו הומו? -אתה לא שמת לב על זה בעצמך? כדי שהשיחה תהיה מעניינת תשתדלו לשאל שאלות בנושה, וגם תשתדלו להשתמש בחוש הומור שלכם. אני חושב שלכולם ברור איך משחקים, אז בואו נתחיל. א, עוד דבר חשוב תענו רק על שאלה אחרונה, ואל תכתבו כמה תגובות ברצף. אני התחיל: האם יש חיים על המאדים?
-
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
עברתי על כמה חנויות מחשבים ולהפתעתי נתקלתי באתר FoxPC החדש,אחת החנויות ממנה רכשתי מחשב. בעיקרון עכשיו האתר נמצא בשלבי בניה http://www.foxpc.co.il/index.php/?___store=hebrew [יש את העיצוב הבסיסי שמקבלים עם כל אתר] אולי הם יספקו לכל הלקוחות שקנו מהם מחשבים אחרויות אחרי הכל... .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.cinema-city.co.il/content?2,6-1=feature.html&2,6-4=1935 זה עולה 180 שקל (יש הנחה ללאומי קארד). איכות הצפייה יותר טובה מהבית? הרי בבית זה לא משודר בערוץ HD (לפי מה שידוע לי לפחות, וגם אם זה משודר ב5HD אני לא מנוי לערוץ הזה), אז קרוב לוודאי שאיכות הצפייה בקולנוע יותר טובה משידור רגיל בטלוויזית LCD בבית, לא? מבחינת סאונד ודאי שהקולנוע יותר טוב כי זה סראונד 10 ערוצים. האוכל זה שטויות פחות או יותר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היום זהו יום חשוב ל-DarK-MinD. יום שבו הוא נהפך מילד לגבר. יום בו מסתיימת תקופה חשובה בחייו. אז היום, אני רוצה לאחל לעמרי, מזל טוב - על סיום המתכונת באנגלית! ;D אה כן, וגם יש לו יומולדת 18 היום. לא שזה ממש משנה.... :-X אז היום, אחרי 6 שנים שאתה עושה זאת, אתה יכול להתחיל לראות פורנו ולשתות אלכוהול. מה עוד אפשר לאחל לך? שתאכל הרבה וופלות שתהייה לראש ולא לגולנצ'יק שתזכור שהחיים מתחילים בגיל 21 אבל עלולים להיגמר מוקדם יותר... ועכשיו, without any further delay.. קצת סמיילים: :birthday: :biggrimjackbox: :biggringift: :auto: :alcoholic: :birthday: והמסורות מחכות בפתח: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:…
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר היתה סדרה בשם אדון החיות...משהו בעבר עם איזה איש ששולט בחיות.. מישהו יודע מה השם של הסדרה באנגלית? וכנראה שזה לא ביסט-מאסטר כי ביקשתי מדוד שלי שיחפש לי והוא לא ממש הבין למה אני מתכוון.
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איזה יופי להחזיק כדורי אש ביידים מאוד מגניב! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2270081 תגיבו
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-