כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
הגיע הזמן להחליף את הכרטסי אפטרכרט (חיילים) אחרי שסיימתי את הצבא לא? נרשמתי לאוניברסיטה ויש לי אישורים ככה שאין לי בעיה להוציא את הכרטיס.. השאלה שלי היא מה ההבדל בכרטיסים בין הבנקים? האם יש בנקים שנותנים יותר לעומת אחרים? בקיצור אני לא מבין בזה כלום אז אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן.. https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/students?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_students/kartiseyashray/kampuscart/kartisashraicampuscard&contentIDR=586afe004715a79eacf3bffdc3194e6e&useDefaultDesc=0&useDefaultText=0&proceed=1 https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/product.jsp?cid=…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב. בשיטוט בחנויות ראיתי מחשבים קטנים מאד, בגודל של קופסה קטנה. משיחה עם המוכרים הבנתי כי אין להם שום חסרונות יחסית למחשבים הגדולים אבל מאחר ואני קצת חשדן אני מעדיף לשאול גם כאן. נושא הגודל חשוב לי אבל הוא אינו עומד בעדיפות עליונה. אם אבין כי אין להם חסרונות משמעותיים, אלך על אחד כזה. אם זה רלוונטי, השימוש העיקרי של מחשב כזה יהיה לעריכת תמונות. הערה למודרים: ראיתי כי אני חייב לשים תקציב בכותרת אבל זה פשוט לא אפשרי. אני עדיין לא קונה אלא רק בשלב הברורים. אנא הבינו. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול מה ההבדל בין מסך פלאזמה למסך LCD ומה הכי טוב עבור צפייה בטלוויזיה? המסך אמור להיות תלוי על הקיר עם שיפוע כלפי מטה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי אני בדיוק צריך לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ. (השלמתי עם תוספת המע"מ ) קראתי פה שממליצים להשתמש במשלוח PRIORITY ולא Express Mail International מה ההבדל בין השניים? ראיתי שלא ניתן לבטח את הPRIORITY, שזו גם בעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
-
שניהם עושים אותו צליל (a)... אז מה בעצם ההבדל בינהם? וכשמנקדים איך יודעים איזה סימן להשים? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 26.9k צפיות
-
-
-
קניתי מזגן עילי. המתקין של המזגן אמר לי שצריך לקדוח בקיר החיצוני, על-מנת להעביר את הצנרת בין היחידה הפנימית לחיצונית. במידה והקיר החיצוני הוא קיר בטון, אז יש להוסיף 120 ש"ח לעלות ההתקנה. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת האם הקיר החיצוני שלי הוא קיר בלוקים או קיר בטון (מדובר בחדר על גג)?
-
- 36 תגובות
- 32.4k צפיות
-
-
-
-
השאלה בכותרת. והאם שווה ללמוד את זה באוניברסיטה הפתוחה?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות PS2 ויש נראה לי שלושה סוגים של צ'יפים , MODBO4, מטריקס אינפיניטי ועוד איזה משהו ואני לא באמת יודע מה ההבדל והאם יש צורך לשלם יותר ולקחת את המכשיר עם הצ'יפ הכי יקר , אודה מראש אם תשפכו לי אור על הנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
-
נחשפתי עכשיו כשנכנסתי לpirate bay לעניין חדש שלא הייתי מודע אליו- פיראטים בגלל אידיאולוגיה. אני ממש לא מבין את הטענות שלהם. הם מתכחשים לזכויות יוצרים? הם טוענים שפרי עבודתו והשקעתו של מישהו אחר, שעשה אותו כדי להרוויח עליו כסף צריך להינתן בחינם רק כי הם רוצים? מה ההיגיון שלהם? (אציין כי אני חושב שהורדותת כאלו הן גנבה, וכאשר אני מוריד אני מודע לכך ועושה זאת רק בגלל שאין לי כסף או שלא שווה לי להוציא כדי לקנות את מה שאני מוריד בכל מקרה. אם יש סיכוי שאני אקנה משהו אני לא אוריד אותו, ולכן אני לא מוריד מוזיקה לדוג')
-
- 89 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך בדיוק אני משיג את הפטור. אני צריך לגשת לרופא המשפחה כדי שיתן לי איזה אישור, ואיתו לגשת לרופא הצבאי? אני צריך לגשת לרופא הצבאי מייד אחרי שאני מגיע לבסיס הטירונים? אני צריך לגשת לרופא בבקו"ם??? ?????? תודה.
-
- 16 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
-
טוב, כבר גמרנו עם הנושא הקודם. בסוף הסוף טוב הכל טוב. אבא שלי יקנה לי את המחשב (כמובן, בעזרת רוב הכסף שהרווחתי) ב5 באוגוסט, עכשיו אני מחפש איזה משחק יהיה משחק הכבוד שיורץ ראשון על המחשב שלי? האם זה יהיה Lost Planet? או שזה יהיה Super Mario Bros? כאן אני צריך את עזרתכם. בתודה רבה, אור כהן
-
- 74 תגובות
- 5.7k צפיות
-