כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש את הרימיקס שיש בפרסומת של ערוץ 3. זה עם ה-Drop it like it's hot ושל האהבה נשארת. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את זה... תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחפש מין האוס כזה שיש בו את המילים הנ"ל Put my dick in your head move it left move it right ... תודה מראש בן ..
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , אבא שלי נוסע לגרמניה עוד חודש וחצי בערך והשאלה שלי היא אם שווה לי לקנות שמה חלקים למחשב מבחינה כלכלית וטכנית ובנוסף אם אתם מכירים אז אני ישמח לכל מני אתרים גרמנים שמוכרים חלקים כמו אייבורי וקיי אס פי פה תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש אחר הג'אנר המסויים הזה, השירים הכיפים עם הכינור והמבטא האירי שמזיזים לך ת'גוף, מדביקים לך חיוך על הפנים וגורמים לך רצון לשתות. לדוגמא: Irish Rovers - The Scotsman מה שנשמע כשיר Live. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש מורה פרטי במתימטיקה מאזור רמת גן.. אם יש לכם משהו להמליץ לי ולמה דווקה אותו אני מאוד השמח..
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמתי לב לזה רק עכשיו. http://meyda.education.gov.il/mikudim/interni.htm ניגש בקיץ ל006 ומקווה שיאפשרו לי 005. למה לא מצוין פה על בגרות בפיזיקה ומיתוג?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה לוקח יותר משאבים ומעמיס יותר ICQ 2002 או MIRANDA 2.0 LITE
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
יש המון אתרים ברשת ולא פעם נתקלתי במקרה באתר שלא הבנתי איך הצלחתי להסתדר בלעדיו עד כה , אם בקיצור תהליכים או בתימצות אתרי תוכן אחרים ועוד ,אז חשבתי על רעיון נחמד שכל אחד יתן אתר או מספר אתרים שימושייים וטובים שהוא נוהג לבקר בהם , לא משנה התחום. וכך נוכל להכיר אולי עוד כמה אתרים מעולים מרחבי הרשת... נא לרשום את כתובת האתר ומתחת את תחומו ותקציר קצר המתאר את תוכנו של האתר אני יתחיל... http://www.hadash-hot.co.il חדשות - עברית אתר WEB2 אשר מכיל קישורים לכתבות מעשרות אתרים ברשת ושאר דברים מעניינים שגולשים מצאו ברחבי הרשת http://www.israelbody.org כושר ופיתוח גוף - עברית לכל מי שמתעניין בפיתוח גוף ותזונה נכונה , מכיל מגוון מאמרים ופורום איכותי http://vixy.net סרטונים - אנגלית…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
התחלנו ללמוד הנדסת המרחב במתמטיקה והמורה שלנו החליט שכדי להבין טוב יותר את החומר אנחנו צריכים לעשות צורות שנלמד עליהם, לא לצייר אותם, אלא להכיןאותם באופן כלשהו כך שיהיו מוחשיים, הוא ביקש: מנסרה מרובעת ומשולשת ופירמידה מרובעת ומשולשת. יש למישהו רעיון איך להכין צורות כאלה כי לי ממש אין ???
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
משהו כזה סוואתמה לי לה לי.....אסוווווותמה חחח תודה
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
משהו יודע אם אפשר לדחות את הגיבוש בלי סיבה מיוחדת? אם כן והגיבוש יעבור לי ליולי או אוגוסט האם זה ידחה לי את הגיוס שכרגע עומד על סוף יולי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנית שבתרגום חופשי לעברית ניקראת פארק פרה-היסטורי או פריהסטוריק פארק למי שרוצה איך כותבים תשם באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
מזל טוב אחי, עד 120 משהו של מחשבים! הרבה "שמנמנים" וסמיילים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הורדתי Theme לXP איך אני שם אותם בלי תוכנות?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו יכול לאמר לי מה הניגזרת של הפונקציה הזאת? אני יודע שאני דפוק שאני לא יודע את זה :bash:
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לתת פה ביקורות על חנויות שכדאי להתרחק מהן... אבל לא סתם להשמיץ חנות ולהגיד "כן היא חנות מסריחה" אני מניח שאני אתחיל החנות היא KSP הסיפור שהיה כך היה, רציתי לקנות מספר חלקים למחשב, הייתי בסניף רעננה, וכמעט סגרתי עיסקה סגרנו על מעבד + לוח + מארז. כמובן בדקתי בקשר לאחריות ואמרו לי על המעבד + לוח 3 שנים. ( לוח 965 S3 של גיגבייט מעבד E6300 ) כמה ימים לאחר מכן הייתי בתל אביב והחלטתי לעשות את הקניה. ונכנסתי לסניף של עזריאלי, ביקשתי מהמוכר את החלקים שילמתי והכל ולאחר מכן שאלתי איפה מצויין שעל החלקים יש 3 שנים. רק לציין שאת המעבד קיבלתי בלי קופסא בלי כלום ערום בלי הגנה ומאוורר מסכן. אז זה עוד "החלקתי" ואז המוכר בא ואומר לי שאין 3 שנים אחריות ואם אני רוצה 3 שנים אני …
-
- 402 תגובות
- 58.7k צפיות
-
-
אמא שלי ביקשה שאני אוריד שירים ביידיש מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? זה די דחוף היא משגעת אותי
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מבנק לאומי לפועלים ושמתי לב שעל כרטיס הלאומי כראד (ויזה) שלי היו 16 ספרות ועל הישראכרט שלקיבלתי עכשיו יש רק 8 רציתי לדעת מה ההבדל והאם ניתן לעשות עסקעות באינטרנט עם כרטיס שיש בו רק 8 ספרות??? תודה
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-