כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
חובה להיות עם ראיה 6/6 או שזה לא משנה אם יש משקפיים? ויש עוד דרישות מיוחדות נוספות? איזה פרופיל צריך? רק מי שמבין בזה בבקשה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך דרכים להרגיע ולעזור לי, הייתי היום בים ומרוב טיפשוטי נשרפתי כאילו אין מחר. כבר מרחתי איזה קרם שמצאתי באמבטיה, אבל אני מחפש שיטות ידועות כאלה אם יש... ובבקשה אל תרצו לי שזה לא בריא וכ"ו, אני יודע! ועדיין כמו אידיוט עשיתי את זה. מתי אני ילמד כבר להתמרח אחרי 10 דקות ולא 40? שונא ליהיות לבנבן!
-
- 30 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי שאני רוצה ללמוד ערבית. מה התוכנה הטובה ביותר ללימוד ערבית? או שמא יש דרך טובה יותר (חינמית, או כמעט חינמית) ללמוד ערבית במינון לימוד של כמה שעות בשבוע. (קורס למשל, לא מתאים לי בגלל חוסר הגמישות בשעות ובמחיר). התקנתי את התוכנה Rosetta Stone, שהמליצו לי עליה. האם מישהו התנסה בתוכנה? האם יש למישהו משהו טוב יותר? רק להדגיש, אני מעוניין לדעת ערבית ברמה שאני יודע לקרוא ולכתוב (לא ספרות ערבית או משהו כזה, אלא ברמה של לקרוא ולהבין טקסט פשוט), לדבר עם אנשים ברחוב, ושאם אני אשמע שיחה בין 2 דוברי ערבית, שאני אבין אותה בצורה טובה. אני מוכן להשקיע זמן, אך הלימוד יתבצע כמה שעות בשבוע. תודה מראש, MODY
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה ללמוד לתיאוריה? תודה
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך זולה ויעילה להתקשר לסלולרי לארה"ב (או לקבל שיחה מסלולרי). התעריפים של אורנג' הם ממש יקרים בין 11 ל- 22 שח לדקה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם דרך הבית - מה מומלץ? מה למדתם ותוך כמה זמן? לגבי לימוד בשינה, הכוונה שזה משמיע מילה ומיד אחר כך את התירגום שלה, ככה הרבה מילים (בלי משפטים) יש לי 4-6 חודשים שאני רוצה להשקיע כל יום כמה שעות ולהגיע לרמה כמה שיותר גבוה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני להזמין דיסק קשיח "3.5 בנפח ענק 1000GB מסדרת SAMSUNG G3 Station שהמחיר הכי זול שניתן למצוא אותו ברשת (KSP) הוא 440 ש"ח ובYNET-SHOPS ההצעה המתקבלת היא 350 ש"ח (לא מעט כסף). איך אני מזמין ? חובה להירשם לאתר ולפתוח מייל שלהם ?? יש דרך אחרת? צריך להיזהר ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מהי הדרך הנכונה לתבוע את משרד הביטחון עקב הדרדרות המצב הבריאותי והנפשי עקב השירות הסדיר. לא רוצה להיכנס פה לעומק הנושא. כל עזרה תתקבל בברכה. שבוע טוב לכולם.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
למשל עבדתי 144.87 שעות, איך הנוסחה עובדת והאם יש converters שיכולים לעשות את זה בפשטות? ומצאתי פה תשובה בחיפוש לגבי חישוב שעות עבודה באקסל אבל דיי פשטנית, כמישהו שלא עובד עם אקסל וצריך להסביר למישהו אחר שלא עבד אף פעם עם אקסל, איך זה עובד בדיוק (יום - שעת הגעה - שעת סיום - ושאקסל יחשב את השעות+דקות..אם אפשר, step by step). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה דרכים טובות וחינמיות לפרסם את האתר? איך גורמים לאנשים ללחוץ על פרסומות של גוגל שמופיעות באותו אתר?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. עוד מעט קונים לי מחשב חדש ואני רוצה בבקשה לדעת, הרבה אנשים אומרים שעדיף לקבל מחשב שהוא לא מורכב, ולהרכיב אותו בבית. מעניין אותי למה זה ככה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כלומר אני לא מבין למה זה ATI/SAPPHIRE RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - OEM יותר זול מזה ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - RETAIL BOX ההבדל הוא בערך 50 דולר ואני רוצה ליקנות אז בבקשה תסבירו לי מה ההבד תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
אני עכשיו ב 5 ולא מתאים לי... מה ההבדל בין 4 ל 5? כמות החומר, קצב ההתקדמות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין פלאפון HTC eris באיביי 220 דולר +- חדש ומשומש ב170 דולר באמזון אני מצאתי חדש ב165 דולר ומשומש ב110 דולר למה כזה משמעותי ? תודה אגב איך הפלאפון לתקציב ?
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ויש גם SSE ראיתי.. מה ההבדל בין שלושתם בעצם?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
http://www.israelbody.org נמכרים שם משתי בקטגוריות.. מה ההבדל ? לפי ההסבר זה נראה אותו דבר
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין גלגל רגיל באוטו לבין גלגל מגנזיום?
-
- 4 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין גלובוס הזהב לאוסקר ? מי מהם נחשב/רציני יותר ?
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי... מה ההבדל בין הדברים בכותרת ויכול להיות שיש שם דברים אותו דבר רק שהם נקראים שונה? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המפלגות ה"איחוד הלאומי" ו"ישראל ביתנו" ולמי יש סיכוי לקבל יותר מנדטים??
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לגשת לאוניברסיטה, ואחד משני המקצועות שאני מתלבט בינהם הוא הנדסת חשמל ואלקטוניקה. בכל מקום שמתי לב שזהו השם של המקצוע, מלבד בבאר-שבע שם המקצוע הכי קרוב שמצאתי הוא הנדסת חשמל ומחשבים. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים בין השניים. תודה, Anatoli.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-