כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
למה אף פעם אני לא מקבל תגובות ??? יש אנשים שכתבו הודעות 3 דקות לפני ויש להם איזה 17 תגובות!!! אני לא מבין, אני כותב 1000 הודעות ואני לא מקבל אפילו תגובה אחת!
-
-
כנראה שרק אני ועוד כמה אנשים הם היחידים שהצליחו להכנס לאתר הזה יש לנו סגולות אל טבעיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
PACKAGE CONTENTS Iwill 2930u+host adapter card super SCSI cd quick reference guide CD envelope internal 50-pin flat SCSI ribbon cable with 3
-
-
Greetings. Welcome to the gypsy of fortunes Your coin was very much appreciated And now I shall grant you your future It seems my cards of tarot have dealt you a very odd hand A hand of six jokers card, this is very rare And suggest something neusant is approaching You should be visited by a dark circus A circus that holds pain and anguish This travelling mass of evil will leave you corpse to rot While entrapping your soul to displayed at future stops Oh yes, you should also be aware that it is your own evil doings That have brought about this carnival's visit All of the sins and hatred you have cast during your life Have whipped and spun into form, the form of one One wh…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול למצוא את הכתובת של האתר של תחזית מזג האויר באיטליה?(או מכיר אתר אחר שיספק את הידע הזה?) אני רוצה לסוע לאיטליה(בעיקר לצפון איטליה), ואני יודע שהמזג אויר ברומה אחלה, אבל הצפון קר יותר - מישהו יודע עד כמה ההבדלים ניכרים בטמפרטורה, למשל בערים כמו: ונציה, פירנצה, בולוניה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מי שנמצא בפורום יותר מ3 דקות ידע... בין המנחשים נכונה יוגרל כבוד ממני!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ועוד פעם שמעתי שיר בגלגל"צ ;) הפעם הפזמון היה משהו כמו יחוג יחוג יום וליל יחוג יחוג יום וליל מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.sci-fighter.com/news/newsfeb02/feb21aluminium.php3
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מניח שהתוכנה הפופולארית ביותר כיום היא KAZAA.... אבל יש בעיה אחת איתה.. אי אפשר להוריד שירים מעל 128kb/s , או לפחות לא ניתן לראות איזה שירים הם באיכות גבוהה יותר , למשל ב 192kb/s. השאלה שלי היא איך אפשר לחפש דווקא את השירים באיכות היותר גבוהה ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו רוצה לקנות ממני את הפנטיום 3 450Mhz והלוח אם של MSI ב-550 שקל... האם אני אהיה עושק ? ???
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
נו טוב, זה לא בדיוק התעללות, אבל יש לי לינק עם משהו תלת מימד שעושה שימוש של 100% במעבד. אפשר לשחק איתו הרבה כדי לבדוק טמפרטורה של מעבד בfull load. ;D ;D ;D http://man.aaronclinger.com
-
-
-
אילו אתרי חומרה ישראלים אתם מכירים חוץ מאתר זה (לא שיש לי משו נגד אתר מעולה זה)
-
-
-
ציטוט :"אומנם יש מספר אנשים\אתרים שמעליבים בעצם קיומם את סצינת אתרי החומרה בארץ ובעולם, אך אל דאגה.. מי שפועל בדרכים שפלות ולא חוקיות כמו ניצול, הונאה, שקרים בפרסום וכו' - סופו שיום אחד הוא יפול..". האם אתה מוכן להסביר ? מה כוונתך ? הלו מספר פעמים שאנשים מזכירים כאן שמות של חנויות , או אתרים שונים "מנודים " כפי שהבנתי לפי תגובות "מנהלי פורומים " , אזי נתקלים בתגובות זועמות של מספר מנהלים "בכירים" בפורומים . לא פעם נתקלתי בתגובה צוננת מצידך (מנהל Hwzone), ועד מהרה הבנתי כי מדובר בצעיר מתלהם , שרוצה להתפרק על ידי השפלה של אנשים בפורומים . בינתיים באמת מגיע קומפלימנט לצוות הגדול באתר על פועלו ומחקריו השונים . דברים בסגנון :" ... כמה פעמים שואלים את השאלה הזו ....? " , " .…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-