עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ?09:51 ?12/?11/?2006 התקשרתי לחנות PC Now, דיברתי עם רוני, המייצג את החנות, שאלתי אותו האם יש במלאי: כרטיס מסך Innovision® GEFORCE 6800 128MB כרטיס טלוויזיה FlyTV כרטיס קול Audigy2 ZS לאחר בדיקה קצרה, אמר רוני כי את הכרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה יש במלאי ואפשר לבוא ולקחת במקום, אך לגבי כרטיסי קול יש בעיה ואין א תהמוצר, ניתן להזמין ותוך יום-יומיים המוצר יגיע. כמו כן, המליץ רוני לבצע מיידית הזמנה באתר כי כך המחיר יוצר יותר זול ב-20% מאשר בחנות וגם כדי שהמוצר יישמר לי. מיד ביצעתי הזמנה באתר ולאחר התארגנות קלה יצאתי לדרך. ?12:00 ?12/?11/?2006 הגעתי לחנות PC Now, המקום נראה מוזנח, בלשון המעטה, קירות מלוכלכים ובלאגן שלם, אך מה שמעניין אותי זה השירות, שעד כה היה מצויין. התיישבתי…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1236549.html [table][tr][td] [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]אב בריטי קורא להורים להגן על ילדיהם מהסכנות הבריאותיות של משחקי וידיאו, זאת בעקבות מותו של בנו, שנהג לשחק שעות ארוכות. כריס סטניפורת' בן ה-20, מת מתסחיף ריאתי שנגרם מפקקת ורידים עמוקה (DVT) לאחר שנהג לשחק עד 12 שעות ברציפות בקונסולת המשחק שלו-Xbox 360. התופעה, המזוהה בדרך כלל עם טיסות ארוכות, נגרמת כאשר קריש דם שנוצר בוורידי הרגליים מגיע לריאות וחוסם שם את זרימת הדם. הפתולוג שניתח את גופתו של הצעיר גילה כי הקריש נוצר בשוק השמאלי של כריס וממנו הגיע לריאותיו. פקקת ורידים עמוקה: כל מה שצריך לדעת בבי-בי-סי נכתב כי דייוויד, אביו של סטניפורת', מאמי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שומעים לא מעט על התחממות כדוה"א.. או על אסונות ענק שעלולים להתרחש בגלל פעילות האדם, או גם על חיסול משאבי כדוה"א. אני אומר מה הקטע? למה להיות לחוץ? בכל מקרה זה לא יתרחש בדורינו אלא בעוד שמונים, מאה שנים פלוס.. אז חברים! הפסיקו לדאוג אני בעד להינות, לחסל משאבים ולא להתחשב בכלום. יש לנו פריבילגיה לכלות הכל, ולא לשלם על כך. לעזאזל הדורות הבאים. אני ואתם נהייה טמונים עמוק באדמה. תודה על הקריאה, לפוסט הדיעה שלי. __________________

4. Started by Vidati,

אני מחפש מורה פרטי במתימטיקה מאזור רמת גן.. אם יש לכם משהו להמליץ לי ולמה דווקה אותו אני מאוד השמח..

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  5. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TT300291210

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Guy King,

בצעו את הניסוי הבא: שאתם לבד בבית\חדר, והכל שקט, תשבו באיזה מקום ותקראו לעצמכם בקול רם. תגידו בקול את השם שלכם, כאילו שאתם קוראים לעצמכם. תחזרו על זה כמה פעמים, עם הפסקה בין קריאה לקריאה, במשך כמה דקות. מה הרגשתם? אמורים להרגיש אי-נוחות, מעיין תחושה של פיצול אישיות, בשביל "לפתור" את זה תגידו - "כן, אני בא".

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by X-BLADE,

מי שראה תסרט שבכותרת אני חייב להבין משהו: בסוף הסרט לא הבנתי למה לעזאזל הילדה השמחה והנחמדה הזאת [קלי] חתכה לעצמה את הוורידים! [לפי מה שהבנתי זה בגלל שלא התייחסו אליה?אבל לא נראה לי...] חייב הסבר [אם יש כזה] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

מי בא מלחמת סמיילים??? :asthanos: :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

משהו ידוע אם בטיפול הראשוני צריך לשמן גם את הצד החיצוני של הווק או רק הפנימי?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  10. אני מחפש ומחפש ולא מוצא, כל האתרים הממשלתיים בארץ נראים כאילו עברו תאונה בעצמם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורשמתי לי בדיוק את הרכיבים שאני רוצה והכל וההפרש שיוצא בין סניף רגיל לסניף באילת זה בסביבות 400 ש"ח שזה הרבה.. השאלה אם זה באמת כדאי? במקרה נתקלתי בתקנון באתר שלהם ורשום שם שאם אני קונה מחשב באילת אני יכול להחליף אותו רק באילת ואם יש בעיה זה סיפור.. כמה בעיות הם עושים בשביל שפחות אנשים יקנו שם, מעצבנים.. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by ליאור שמש,

יש לי דודים שגרים בניו יורק והם יכולים להביא איתם מחשב נייד אני צריך את עזרתכם כדי לדעת מאיזה חנות בחו''ל לקנות תודה..

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  13. http://news.walla.co.il/?w=/8/1096750 :lol:

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  14. למה אנחנו כל כך שונאים ערבים אם אנחנו נראים כמוהם ואנחנו בעצם ערבים ? וכשאני אומר אנחנו בעצם ערבים אני מתכוון לכל עדות המזרח ( אני מרוקאי ). תימנים,עיראקים, טריפלוטאים מרוקאים פרסים וכו'.. הרי אנחנו ע ר ב ים ! מישהו יכול להסביר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קיבלתי היום וגם אתמול את המייל הבא, אבל זה נשמע לי ממש מוזר כי אני לא יודע מי השולח וגם זה מפנה לאתר אינטרנט-דבר שבד"כ מעיד על דואר זבל. Just a friendly reminder: aviv shared availability information with you last week. Click this link to see aviv's availability: http://app.timebridge.com/user/availability/NNUW7J1LiBn85T You can even bookmark the link for future use - it will save you time when you schedule with aviv. This is your last reminder. Please don't send me reminders

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by ran19,

רציתי לדעת כמה דולר שווה בשקלים ? כיאלוו כמה זה 2$ = ? אני חושב שדולר זה 5 שקל זה נכון ?

17. פריזים כאלה קטנים... מעצבנים הנה עוד סיבה למה לעבור מHOT

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  18. WTF?

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  19. סהלן בחשבון הדו חודשי האחרון שקיבלתי, מתבקש תשלום של 4300 שקל על 171 קו"ב מים. ממוצע השימוש בין חשבונות קודמים כולל ביקורת על שנה שעברה, הוא 30 עד 40 קו"ב ל 4 אנשים. בשימוש שוטף רגיל - כביסות, מקלחות, שירותים, שטיפה ( כלים, רצפות וכולי ) , שתייה, בישולים, עניינים ושאר ירקות. לבית ( בניין משותף רב קומתי ) ישנה גינה גדולה פרטית וצנרת בחוץ ( תת קרקעית ) אך אין השקייה והקרקע יחסית יבשה ולא ספוגה במים. אין רטיבות בקירות ואף אחד מהשכנים לא התלונן על נזילה שמקורה אצלי. אין דליפת מים בצנרת הביתית, ניאגרה, מקלחת או כל מקור אחר. החשבון הינו חשבון פרטי וללא צריכת מים משותפת. מי, מה, למה וכמה ואיך ואיפה ובעזרת מי ? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. http://www.aliyahrevolution.com/

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by RGod,

אני רוצה לקנות ספרים של אבטחת מידע וללמוד ..איפה ניתן לקנות ואיזה ספרים מומלצים למתחילים .

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. יש לי יום גיבוש של זה ביום שני הקרוב לפי מה שהבנתי זה להיות מפקד קצין בנחל מוצנח.. מישהו שמע על זה? שווה לי ללכת? זה קשה? מה עושים שם? עוד מישו מפה בא? אני אודה למישהו שיביא לי כל פרט בקשר לנושא. תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  23. כמה הספקנו להתקדם ב100 שנה,מהאחים אורביל ווילבור רייט ועד לעידן כיום. מה שהספקנו ב100שנה לא עשינו במשך מאות ואלפי שנים,ועם כול הטוב שבעיניין תכלית האדם היא להרוס את עצמו. בנושא זה נתעסק בהתקדמות האדם ב100 שנים האחרונות אללה שפכו קצת פניני חוכמה. דיון פורה ומהנה Guardian angel

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. אני יודע איך מגיעים לשם וגם הייתי שם כבר כמה וכמה פעמיים אבל אפעם לא הסתכלתי באיזה רחוב הוא נמצא חפרתי במפות שונות ולא מצאתי (מה הפלא?) חיפשתי בגוגל... אם אני לא טועה זה איפושו ב-"דרך הים" אבל אני לא בטוח ... מישו יודע בוודאות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 36.5k צפיות
  25. Started by Ariel Style,

חדש כאן.. אני יהיה פעיל בעיקר בפורום מפרטים, יש לי ידע פחות או יותר בנושא ואני ינסה להעשיר אותו מממ אז שלום ;D

• 5 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.