כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי התחיל עם העיר "פתח-תקוה". המטרה היא ככל שאנשים נכנסים לקישור העיר תגדל. http://petahtiqwa.myminicity.com/ind משהו נחמד, שווה הצצה.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מכירים את השגעון הזה של בנות על HELLO KITTY? אז אני רוצה לתת מתנה כזאת . . . העניין שבישראל אין כמעט שום דבר מזה למחשבים. פה יש 6 דפים של אביזרים . . .: http://www.dreamkitty.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=HKDL&Store_Code=DK2000&Offset=0&Previous_Stack_Depth=2 מישהו מכיר איזו חנות פיזית או באינטרנט שמוכרת עכברים,מקלדות,אביזרים או ציוד היקפי של הדמות הזאת כמו בלינק ?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מקור: Chocolate Rain חידוש: Cherry Chocolate Rain מקור: Numa Numa http://youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o חידוש: New Numa What What In the Butt - לא חידוש, אבל המקור למה שעשה באטרס
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בדקות 3:05 עד 4:22 http://www.liveleak.com/view?i=870_1201888915
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
... כמו שכתוב בכותרת^^ הקול שלי טיפה חלש כזה.. יש אפשרות לחזק אותו יותר לפני הקריאה?? טיפים??? תודה=)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני רואה ביוטיוב את הפרק החדש של סאותפארק (הזה שהאינטרנט מת בו) מסיים לראות את השני חלקים בא לעבור לאתר אחר ואז אין אינטרנט ואז אני מנתק תמודם מהחשמל ומחזיר והכל עובד אחלה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם..הייתה לנו עבודה מעצבנת בקבוצות לפסח.. והמורה ביקשה פידבאק/רפקלציה,אני מתלבט אם לרשום בכותרת feedback או reflection(עם אות גדולה כמובן.) ובנוסף,אשמח אם תוכל לקרוא את הקטע ולהגיד אם ישנן טעויות מבחינת חוקי כתיבה וכו',ואם אתם חושבים שישנו ניסוח טוב יותר: Dear XXX(MY TEACHER) I liked the project. It was pretty fun and easy,the model project,was hard at first. But,after we bought all the things we needed up for,we just had to paste it all together and then we finished. I had no problems with my teammates ,and everyone worked great.
-
- 5 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקומות שאפשר ללמוד בהם לימודי ערב במדעי המחשב בעיקר באיזור הצפון מישהו מכיר? וחשבתי כבר על אופציה של הפתוחה אבל מחפש איזה מכללה או משהו שיהיה קצת יותר רציני. תודה
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו פה גר פעם עם שותפים? אתם עוברים לגור בבית עם אנשים שאתם לא מכירים בכלל, לי זה נראה קצת קשה, אני היחיד שחושב ככה? 2. טיולים ראיתי שיש באינטרנט באתרי טיולים לאנשים שרוצים לצאת לטיול תרמילאים ודברים כאלה שותפים (שאני משער שלטיול תרמילאים זה הכרחי וגם יותר זול) אבל עם מישהו שאני לא מכיר? חח עוד פעם אותו סיפור מישהו פה התנסה בזה פעם?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ערב טוב כולם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד ממנו חוברות להתחיל ללמוד נגינה על גיטרה? לפני שכולם קופצים שצריך מורה וכו'- אני לא מתכוון להתמקצע בזה, יש לי המון זמן פנוי, אני עושה את זה בשביל הכיף, והכי חשוב- אני גם יודע שזה אפשרי. בן דוד שלי למד תוך שנה וחצי לנגן יפה מאוד בלי אף שיעור, רק עם האינטרנט וכמה חוברות שהוא קיבל מחברים הפעם הבאה שיצא לי לראות אותו זה רק ביוני, והייתי שמח להתחיל לפני זה........ אז, מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני נסעתי לים (החוף באלנבי, תל אביב) היה ממש יפה, בקרוב תמונות!!! לא אני צילמתי כנ"ל
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לחבר יש בעיה שמסתמנת כחומרתית, כנראה כ.מסך, וזקוק למעבדה אמינה בבאר-שבע. ידוע לי רק על KSP ופנדס (אם אני לא טועה)... תודה, ריפר.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
ועוד שאלה באותו נושא - עם איזה תכונות אתם נעזרים בגוגל/ג'ימייל? פעם הצלחתי לקבל תזכורת ביומן שלהם למייל. לפני כמה ימים ניסיתי שוב ולא קיבלתי תזכורת. יודעים איך בדיוק עושים את זה? איך מקבלים תזכורת להודעות במייל לפי תאריך ונושא?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מכתב מהבצא שאני מומעד לפרויקט גאמא ואני צריך למלא שאלון באינטרנט עכשיו הסתכלתי על השאלון הזה ויש שם מלא דברים שאני לא יודע והרבה דברים שאני לא יודע מה לענות עליהם, ואם זה טוב מה שאני יענה אפשר עזרה ממשיהו שכבר ענה על השאלון וקיבל זימון לפרויקט תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי , יש לי מתכונת מחר (5 יחידות כיתה י') , אשמח אם תוכלו לתת לפתור/לעזור לפתור את התרגיל: לפי מה שאני שעשיתי AOB דומה לDOC , לכן השטח של AOB הוא 9S , כי יחס הדימיון בין המשולשים הוא 1:3 , אבל אני לא מצליח למצוא את שטח של המשולשים ADC וDBC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה דברים שאני לא מוצא באינטרנט כמו מיקום גאוגארפי? אקלים אופייני? אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
יש מין איזה אתר שאתה נרשם מכניס את כל המוצרים החשמליים שברשותך כולל הדגם ואז מקבל מפרט טכני עליהם כולל לאיזה אנשים מהאתר יש אותם דברים שלך ומי מחפש את מה שיש לך שחכתי מה הכתובת מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה שעה הבגרות במדעי המחשב מחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי את המחשב לטלויזיה עם הכבל, רואים אחלה מהטלויזיה אבל שומעים מהרמקולים של המחשב, מישהו יודע איזה הגדרות צריך לשנות בשביל שישמעו מהטלויזיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-