עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bug2000,

לחברה הזאת יש אתר בית בכלל ? יש ברשותי שעון של החברה ואין לי מושג איזה דגם הוא, חשבתי לחפש באתר שלהם אבל לא מצאתי... אז חשבתי אולי מישהו מכם מכיר איזה אתר עם כל הדגמים של SECTOR , בכדי שאני אוכל לאתר את הדגם של השעון שיש לי ... תודה חבר'ה . אגב - תמונה של השעון : http://forums.ort.org.il/files/30/2267260/3710569.jpg

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי קורא כרטיסים RDIF, מסוג NFC ACR122 אני מחפש תוכנה איתה אני יכול לקרוא כרטיסים ולכתוב עליהם בצורה נוחה ופשוטה. הSDK שהגיע עם המכשיר לא מספק. אשמח לעזרה אם מישהו יודע.. (כמובן אני אחרי המון חיפושים בגוגל, הורדות שונות והמון בלגן) תודה, רן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by שניצל,

אני וחברה שלי יוצאים הערב לטיול קמפינג קטן - לצאת בערב לאיזו שמורה בגליל\גולן לישון בה (אוהל+שק"שים), ומחר בבוקר לטייל איפשהו - מסלול קליל בחיק הטבע (שעה-שעתיים), אולי במקום עם מים ככה שאפשר לשחות. חשבתי על לישון בנחל עמוד או ביהודיה (אלה המקומות היחידים שדורשים מחיר סביר, כל השאר הם לפחות 40 ש"ח לאדם ללילה), ולמחרת לעשות טיול בנחל זוויתן, או לחילופין לנסוע לגן השלושה (יש שם מקום לישון בכלל?). מה דעתכם? הצעות לשיפור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אנשים! אנחנו במשפחה עושים ארוחה משפחתית כל יום שישי בערב ותמיד אוכלים את אותו דבר רציתי לבקש מכם רעיונות למתכונים קלים ומהירים וטעימים כמובן שאני יכולה להשתמש בהם בשישי בערב או בכלל בכל ערב אנחנו מכינים, תפוחי אדמה, בטטה ובצל בטיבול של פפריקה, כמון, פלפל ומלח בתנור, זה יוצא מעולה! אבל די נמאס לאכול את זה כל שבוע. המתכון הזה הוא מאוד קל להכנה, והוא מאודדדד טעים (מומלץ!) ובמנה עיקרית אנחנו בדרך כלל מצרפים בשר (המבורגר, קבב או סטייק) האם יש למישהו מתכון מעניין קל ומהיר שיוכל לשדרג לנו את ארוחת הערב? אם כן אני אשמח! תודה למציעים! מורן

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי איש קשר אחד בGMAIL שיש לו שתי כתובות מייל הוא מופיע אצלי בצט פעמיים כי הכנסתי את את שתי הכתובות תחת אותו השם .איך עושים שיופיע בצט רק אחד ומתי שהוא יהיה מחובר באחד מהם אז פשוט זה יופיע? תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by אנטי-פסטו,

יש סרט ילדות שנחקק בזכרוני וחיפושי אחר שמו נכשלו... אני זוכר מספר סצנות, אחת בה הגיבור עובר סדרת אימונים מהמאסטר הסיני שלו, הוא לומד לרוץ מהר יותר, הוא קופץ דרך תלוליות חול לצד השני וממשיך לרוץ... בסוף הסרט המאסטר של הגיבור בורח מהרעים ומראים איך הוא רץ בקלילות על מי האוקינוס בדרכו אל החופש. מצלצל למישהו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by liav25,

אני והמשפחה טסים עכשיו לסלובקיה, רומניה ונראה לי גם צ'כיה. יש למישהו המלצות איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות שם בכל מיני מקומות ?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by BiG_BuG,

בתל אביב, אם להיות יותר ספציפי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Kriz,

http://krits.3dv.co.il/HDD/

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. תגידו, ברצינות, ותעזבו את העובדה שהיא קטינה (שמה בד.אמריקה, קטינה או לא קטינה -לא תופס) לא הייתם רוצה שתעשה לכם טובה? פצצת מין הבחורה הזו, מעוצבת כמו פסל! http://web.msn.co.il/msn/love/2F8F38DA26BC478380555CE38AE5302E.htm סתם מעניין אם רק אני חושב ככה.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. ברור שאני לא אוכל ללמוד את כל אבן שושן, אז איפה אפשר למצוא מילון שיש סיכוי גדול שרוב המילים שם יהיו בפסיכומטרי? אם יש מילון כזה... האם ספר המילון שמקבלים בלחמן הוא טוב? כי יש לי אותו...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by judas_clown,

מישהו יודע לתרגם מה כתוב בקעקוע הזה: ? תודה, ג'ודאס.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. מי הבחורה הכי יפה בעולם לדעתך +תמונות ? :s05:

• 71 תגובות
    • 7.6k צפיות
  14. Started by miaoo673,

עבור שפה כללית L, נגדיר את הפעולה: { Inv(L) = { XYZ | X(Y^R)Z is a word in L כאשר X,Y,Z הן מחרוזות מעל הא"ב, ו-Y^R היא המחרוזת Y ברוורס. הוכח/הפרך: * השפות הרגולריות סגורות תחת הפעולה Inv. * השפות חסרות ההקשר סגורות תחת הפעולה Inv. לגבי הסעיף הראשון, ניסיתי להוכיח את הטענה באמצעות בניית NFA שמורכב משרשור של שלושה DFA-ים: D1 מזהה את כל התחיליות בL, משמש לזיהוי X. D2 מזהה את כל תתי המחרוזות בL^R, משמש לזיהוי Y^R. D3 מזהה את כל הסיומות בL, משמש לזיהוי Z. הבעיה מתעוררת במעברים בין הDFA-ים. בחלק מהשפות הרגולריות, האורך של Y^R לא חסום. בנוסף, לכל Y^R מתאים שרשור עם X-ים וZ-ים מאוד מסוימים. ככה שלפחות על הנייר, הNFA צריך להבדיל בין כמות לא חסומה של מחרוזות, ולכן הוא כבר לא סו…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by IG,

ניסיתי לשנות סיסמה בפייסבוק, ומשום מה הוא לא קיבל את הסיסמה הישנה שלי. יצאתי מהמשתמש וניסיתי לאתחל את הסיסמה... נשלח לי המייל האוטומטי של האיתחול ונכתב שם שאני צריך ללחוץ על לינק או להעתיק איזה קוד. הבעיה- הלינק לא שלח אותי שוב לעמוד של הבקשה לאיתחול הסיסמה ולא היה קוד- הוא פשוט לא הופיע במייל (נכתב "תעתיק את הקוד...", ובלי לכתוב מה הקוד נכתב בשורה מתחת "אם יש בעיה תפנה למרכז העזרה...") עכשו הגעתי למגבלה של נסיונות השחזור של הסיסמה יש למישהו רעיונות למה אפשר לעשות עכשו? (שלחתי בינתיים את השאלה לצוות של פייסבוק, אבל מי יודע מתי תהיה לי תשובה...) תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Cooler-Master,

טוב אנשים מגיע לי מזל-טוב היום ;D ;D יש לי יום הולדת ;D ;D

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  17. איך אפשר לשחזר את ההתכתבות בפייסבוק אחרי שמחקו אותה?

• 3 תגובות
    • 13.3k צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4122317&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1&vc=1

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by ice2k,

עמוד שניתקלתי בו, זה יכול להראות מעורר רחמים וזה יכול גם להעלות גיחוך וצחוק קל, העיקר שיהיו בריאים. הכי אהבתי את הiPOT http://www.engadget.com/entry/1234000843066435/

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

כפי שידוע לי, ביל גייטס הוא זה שהמציא את הווינדוס, וכתב את הווינדוס הראשון(ואחריו אני מניח) השאלה שלי היא האם עד היום הוא עוזר בפיתוח הווינדוסים? XP וויסטה ו7? הוא היום בעל השליטה הגדול ביותר במיקרוסופט? אריאל

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח. מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות. מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים )

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by klayton,

http://www.collegehumor.com/video/6507813/troopers-secret-message

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

מכירים את המדבקות האלה שמדביקים כמו "שלום, חבר" או "העם עם שרון" וכל החרטא האלה עכשיו זה ממש מכער את המכונית שלי ואני מת להסיר את זה אבל אני מפחד שזה יהרוס את הפח או ישרוט אותו מישהו יכול להציע לי דרך שלא תגרום נזק לפח ותסיר את המדבקות האלה??!

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

למה אני לא רואה את הכתב ברור http://schools.snunit.k12.il/telhai/bermuda/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. עוד מעט אני מתכוון לנסוע לטיול בדרום אמריקה ומן הסתם אני אצטרך רשיון נהיגה בינלאומי. השאלה שלי היא כזו, האם הרשיון החדש שחולק בשנה האחרונה הוא בעצם תחליף לרשיון נהיגה הבינלאומי הישן שהיה צריך להוציא בסניפי מ.מ.ס.י השונים? אני חושב שקראתי איפשהו שהוא אכן מתפקד גם כרשיון נהיגה בינלאומי אבל אני לא ממש סגור על זה ורוצה להימנע מאי נעימות. אתם מוזמנים להעיר את עיניי.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים