כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים ראיתי תמונה של לייזר דיסק, אבל לא הבנתי מה הוא עושה ועל איזה טכנולוגיה הוא עובד.. ??? מישהוא מכיר או ראה פעם את המכשיר הזה??? הוא קורא מדיסקים ענקיים, זה אותה שיטת קריאה כמו על הדי וי די או הסידירום?? איפה אפשר לקנות כזה??
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אוקי, אז מי שלא רוצה לקרוא ולא מעניין אותו Alt + F4 יכול לעזור כאן אז ככה, אם עד היום היתי צריך להפעיל את המחשב הנייד שלי המחשב הרגיל שלי והמחשב השרת שלי כדי ללמוד קצת קצת לינוקס יוניקס ורשתות היום מצאתי תוכנה שמאפשרת לי לעשות את כל זה במחשב אחד ראיתי הרבה תוכנות שוות בחיים שלי אבל תוכנה כזאת עוד לא ראיתי בחיים לא משנה כמה שיגעתי אותה אין שום שגיאת סקריפט אחת! התוכנה הנ"ל היא מחשב (בתוח המחשב שלי) הכולל ביוס ומאפשרת לי להתקין ולעבוד עם כמה ואיזה מערכות הפעלה שאני רוצה לינוקס יוניקס דוס מלא 7 של פעם חלונות 98 יוסטה ובקיצור כל מערכות ההפעלה שקימות היום איך זה עובד? אתה מקצה זיכרון פנימי למערכת ההפעלה שאותה אתה מתקין וזיכרון חיצוני ואז אתה יכול לשחק עם הרשת התקשורת ולהתחיל ל…
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם (יש מצב שהייתי צריך לפתוח את זה בפורום אחר ואני מודע לכך, אשמח אם תעבירו אם אפשר) אני רוצה להתחיל פרויקטון של בניית רמקול נייד. בכוונתי שיהיה עם יכולת עבודה לאורך זמן ועם איכות שמע טובה ולכן אני רוצה שיכלול 2 רמקולים FULL RANGE וסאב אחד (משהו בסגנון ה SUPERTOOTH DISCO למי שמכיר, מורכבת מ 2.1). אז כן, אני יודע שאני יכול לקנות אחד מוכן ושזה יכול להיות אפילו עדיף אבל לא, לא בא לי.. הבעיה העיקרית שלי היא בחירת הרכיבים ומקום קנייתם. כמובן שהמקום הראשון שחשבתי עליו זה EBAY ולכן אלו האופציות : (אשמח להצעות למקום קנייה שיהיו עדיפות על EBAY אם יש) מגבר - את המגבר אני רוצה לקנות DIY עם מעגל מודפס שיכלול 2.1 ערוצים או 2 מגברים אחד מונו אחד סטריאו מה שפחות עדיף בגלל עניין…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מידע שימושי: http://finance.walla.co.il/?w=//1732498
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה שמתי לב שבימים האחרונים האינטרנט שלי זוחל . בדקתי את המהירות דרך האתר ותראו את התוצאות . עכשיו המהירות שלי זה 2.5 מגה , ותמיד כשבדקתי מהאתר הזה אז המהירות לא הייתה מתחת ל2K . הספקית שלי זה 014 ואני מחובר דרך הוט . השאלה שלי זה למי להתקשר לספקית או להוט ? וגם איך אני יכול להוכיח להם שהאינטרנט שלי עובד לאט מהרגיל ? תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://www.milkandcookies.com/link/63909/detail/ עריכה: לא יודע איך להגדיר את המשחק, מזכיר את הסגנון מודים שיש ב WARCRAFTIII שצריך לעצור קבוצות של מפלצות ע"י מגדלים בעלי כוח אש מסוים מלהגיע לסוף המבוך...?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום יש לי כיתה שיש בה 22 עמדות מחשב אני רוצה לשפץ את הכיתה הזאת (חידוש צבע, התקנת שולחנות חדשים, ומחשבים חדשים) ובסיום לתלות את המחשבים והמסכים על הקיר בצורה היקפית מסביב לכיתה על הקירות חשבתי על איזה פיתרון לתליה של המסך בגובה של 80-90 ס"מ ומתחת לשולחן בגובה של 10-60 ס"מ יהיה המחשב ובין לבין יהיה השולחן עליו התלמיד עובד אני מחפש מישהו שיכול להביא את הרעיון לכדי ביצוע, זאת אומרת חברה שמתמחה בפתרונות מהסוג הזה אם מישהו מכיר אשמח לקבל מספרים ואנשי קשר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לידיעות אחרונות של אתמול צורף עיתון בשם "SEND" שנושאיו הם סלולר, מחשבים ואינטרנט. כמו כל גולשי האתר(כן, כן, גם אתה שמכחיש שם בפינה) נושאים אלו מדברים אלי ולכן פתחתי את העיתון כדי לקרוא מה חדש. מראש ידעתי שהעיתון לא מחדש הרבה לאנשים שעוקבים אחרי התחום (אבל עדיין, אפילו מעריב לנוער כתבו על Bluetooth לפני חודשיים) אבל ממש הופתעתי לגלות התייחסות מוגזמת מאוד לניורון ב2 כתבות. את אחת מהן צירפתי כאן: עמ' ראשון עמ' שני (שם הכתבה והקציר כאן) לאורך כל קריאת הכתבה הייתה לי הרגשה חשדנית ביותר, אפילו ככתבה שעוסקת במוצריה של ניורון כל האינפורמציה בה היא פרסומית. ההתייחסות לניורון כמביאה בשורה חדשה וטכנולוגיה חדשנית לארץ כאשר זהו בסך הכל מחשב קטן. לא הסתקפו בכך והדגישו שם את "היכולות …
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי מתכננת להפיק ספר מחזור לאיזשהו בית-ספר, והם רוצים גם דיסק. הבעיה היא שאף פעם לא ראינו דיסק כזה, ואין לנו מושג מה יש בו. אני אודה מאוד לכל מי שישלח לי ב-ICQ חלק מהקבצים שיש לו בדיסק, או לפחות יספר מה יש בו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. אמא שלי טסה מחר לשבוע לארה"ב וחשבתי שאולי תביא לי כמה חלקים. רציתי לדעת האם זה מומלץ: מכס/אחריות/מחירים/תאימות. ואם כן אז איזה חלק, מעבד (אויל הכי לא כדאי בגלל שאם ישרף חבל), זכרונות, כרטיס גראפי? תודה :
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
אני כנראה אקנה מחשב חדש באפריל 2011. רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנוכחי שלי (למכירה כיד שניה, כנראה לחבר שלא כ"כ מעורה בתחום) (באפריל 2007 שילמתי עליו קרוב ל 9000 ש"ח): e6600 2.4ghz @ 3.0 ghz msi g31 (חדש, הוחלף ביוני) כרטיס מסך: msi 8800 gts, 320mb 4gb זיכרון ddr2 1.3 ט"ב של אכסון (3 כוננים: 320, 500, 500). ספק כח של seasonic, אני חושב ש 600 וואט. מסך "samsung 226bw 22 כולל מקלדת, עכבר ורמקולים (של קריאטיב ב 50 ש"ח, אבל עדיין), הובלה, והפעלה ראשונית. כמו כן נבדק ומריץ מק בצורה טובה. בדקתי עכשיו ב ksp - מחשב חדש עם מפרט מקביל עולה ~5000 ש"ח. מעניין.
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קצת ארוך אבל בהחלט מעניין: מממממ. הומור בהחלט לא חסר להם.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מצגת ממש יפה על האינטרנט וכמויות המידע, שווה לראות! http://www.d-say.com/projects/bezeqint/mancal/presentation_information_04.html
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אוקי אני די בלחץ עכשיו, אני עשיתי הזמנה ב 0:35 בערך ויש המון דברים שמפריעים לי בהבנה של אמון. הזמנתי את המסך Benq G2400W http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3163171 דבר ראשון ראיתי בכמות שנותרה 1, אחרי שנרשמתי בחרתי את המחיר עד שזכיתי, ואז לפתע הכמות השתנתה ל 2 ,, לא מובן. אחרי זה הופיע שזכיתי במצב ההצעות. עדיין לא קיבלתי אימייל בנוגע להודעה, אולי אני אמור לקבל כשהמכירה נסגרת ? אוקי זה מובן . עכשיו מה אתם אומרים, שאני יתחיל להילחץ להתקשר לחברת אשראי או ל GETIT ולהגיד להם לבטל עיסקה או לחכות בנוגע לזה? רשום ספק: טנקומפ בע"מ וכשעושים חיפוש בגוגל זה מגיע לאתר של GETIT. עכשיו כשאני שם ראיתי שכל הפוסטים של דעות קונים כולם זה שיכפול של השני. כלומר כל דבר הוא של LEXMARK די…
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קיבוץ ניר עם, מוקד הבילוי של סטודנטים ממכללת ספיר. הכניסה- חופשית! האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=143817389003716
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
יש לי שאלה. ראיתי נעלי כדורגל (קט-רגל) חדשות של נייק בחנות מגה ספורט, והיה כתוב על הלשונית שלהם מבפנים Made In Indonesia. גם בנעליים אחרות ראיתי Made in Thailand. השאלה שלי היא האם זה אומר שהנעליים האלה מזוייפות או שמייצרים אותן במדינות האלה כי עלות היצור שם נמוכה? מבאס לקנות נעל יקרה שמתגלה כזיוף בסוף.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ראיתם ג'קאס 2?? אם כן איזה דבר מטופש הכי אהבתם?? אני אהבתי שצרבו לו על התחת איזה 10 פעמים צורה של זין!
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן חברים, משעמם לי! ונגמרו לי הסדרות... מבקש המלצה לכל סדרה טובה שאתם מכירים כל ז'אנר יתקבל בברכה תודה
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב ואני צריך המלצה על חנות... כמובן שהיא תהיה זולה ומקצועית.... הבעיה שלי היא שראיתי שכל ההמלצות שנתתם פה הם של חנויות מקוונות באינטרנט... לקנות מחשב דרך האינטרנט לא ממש נראה לי רעיון טוב.. למי אני אפנה במקרה של תקלה? לכן אני מחפש חנות/רשת שיש לה סניף באיזור חיפה... כמה שיותר המלצות בבקשה, תודה :]
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? קיצר אני לפני גיוס, התאריך גיוס הוא במרץ, אבל יש לי בנובמבר גיבוש, במידה ואצליח בגיבוש ואתקבל לאן שארצה אני מתגייס שבועעים לאחר מכן. אז ככה, אני מתכנן נסיעה עם חברה שלי לחו''ל, אם הגיוס הוא במרץ, אז כנראה בדצמבר נטוס לאירופה. אני עושה נסיעה עם אבא ועוד נסיעה עם כל המשפחה, ומתוכנן עוד נסיעה עם חברים ככה בספינה לטורקיה\יוון. אז ככה, אני חולה קולנוע ביתי, כרגע עם עם מסך של Dell 2407WFP ורמקולים של לוגי'טק Z-640. כל הזמן אני מתכנן לקנות ולקנות ולקנות, כרגע יש לי 2K, ובסוף הקיץ יהיה לי עוד 2.5K (עבודה) ז''א סוף אוגוסט יכול להיות לי 4500 ש''ח + - ומספטמבר אני יעבוד במקום אחר ולא יקרע את עצמי כי אני אכנס לתקופת אימונים אינטנסיביים, אז אני אצליח לעשות עוד אי…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני צריך לקבל לשם תשלום ממשהו אני רוצה לדעת איך אני יכול למשוך את הכסף לכסף מזומן אם יש לי כ.אשראי בינלאומי ? יש אפשרות לעשות את זה זה הגיוני אבל אני לא מצליח לבחור בנקים מישראל... יש למשהו מושג ?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כמה אתם סומכים על התוכנות שאמורות להיות מקושרות לחשבון הבנק? באיזו אתם משתמשים? ואם מישהו התנסה עם פיננדה ויש לו מה להגיד...
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
רציתי לדעת באופן כללי כל כמה זמן מחליפים מחשב. אני לדוגמא רק עכשיו מחליף אחרי 5 שנים. ואתם ?
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-