עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gbox,

בס"ד כתובת חדשה לגוגל www.g.co.il תהנו תודה רבה "לאורו נלך"

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by F430,

יש לי חשבון בטורנט ליץ עכשיו רציתי לדעת אך אני יכול לדעת איזה קוד יש לי הוא פשוט נשמר לי ואני לא זוכר אותו והוא מופיע כ****** ואני לא יכול לשלוח לי מייל של הקוד כי זה לא האימייל שלי שהכניסו

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by xzibit,

הנה מספר תמונות שהרגו אותי מצחוק

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  4. בעיקבות הפירסום הזה- http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ פתחתי תדיון אני אישית סבלתי מ4 6600GT פגומים 9800פרו שבהתחלה נידפק לו המאוורר וכמה חודשים אחרי התיקון מת לגמרי ולוח אם בעיתי כל המוצרים של גיגביט ואף חברה אחרת לא גרמה לי כל כך בעיות אז אני יודע שלא כל מוצר שלהם תקול ושהרבה בפורום ממליצים הליהם אני אישית לא יקנה מהם כלום למרות המחיר בזול תאמינו לי זה לא כיף לחזור אם 6600GT הביתה אחרי כמה חודשים אם 8500(הישן של ATI ) בגלל שה9800 פרו יתקלקל ולגלות שה6600GT הגיע מקולקל

5. אני מחפש לוח של GIGABYTE GA-7IXE מצאתי אותו ב - eBay אבל כמובן אני מעדיף לקנות אותו בארץ

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by Mazumotte,

היי חבר'ה. אחי טס בימים הקרובים ללונדון, ויהיה נחמד אם הוא יוכל לקנות לי משם אתה הGalaxy S. הבעיה היא שלא מצאתי שום חנות שמוכרת אותו לא נעול וסים פרי באזור, והשקעתי לא מעט זמן בחיפושים. מישהו מכיר אולי חנות מומלצת אשר מוכרת מכשירים בלונדון?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  7. אוקי אני די בלחץ עכשיו, אני עשיתי הזמנה ב 0:35 בערך ויש המון דברים שמפריעים לי בהבנה של אמון. הזמנתי את המסך Benq G2400W http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3163171 דבר ראשון ראיתי בכמות שנותרה 1, אחרי שנרשמתי בחרתי את המחיר עד שזכיתי, ואז לפתע הכמות השתנתה ל 2 ,, לא מובן. אחרי זה הופיע שזכיתי במצב ההצעות. עדיין לא קיבלתי אימייל בנוגע להודעה, אולי אני אמור לקבל כשהמכירה נסגרת ? אוקי זה מובן . עכשיו מה אתם אומרים, שאני יתחיל להילחץ להתקשר לחברת אשראי או ל GETIT ולהגיד להם לבטל עיסקה או לחכות בנוגע לזה? רשום ספק: טנקומפ בע"מ וכשעושים חיפוש בגוגל זה מגיע לאתר של GETIT. עכשיו כשאני שם ראיתי שכל הפוסטים של דעות קונים כולם זה שיכפול של השני. כלומר כל דבר הוא של LEXMARK די…

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  8. מתחיל עכשיו סרט מעולה : מסע בין מעריצים רוצו לראות ! בערוץ YES 2.

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by LoveStoned,

איך אני בודק אם הדולר אמיתי?[100]

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by shai2009,

רציתי לברר אם החנות SkyPC בכלל אמינה.. מישהו מפה בכלל הזמין ממנה משהו פעם? החלקים מגיעים באריזה המקורית? החלקים באים חדשים וללא נזקים? איך שירות התשלום לשליח הולך בדיוק? ועוד שאלה קטנה, כשקונים כרטיס מסך צריך רק לחבר אותו לחריץ?(אני יודע לאיזה הוא מתאים). *אם לא מתאים לפה בבקשה להעביר.

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by neil4,

את כל ההליכים וההתקנה אני כבר יודע , והפקס במחשב מותקן ועובד , אבל אני מנסה לשלוח פקס לבריסל שבבלגיה , ואני לא מצליח , כי נראה לי שאני טועה בקידומות , נדמה לי שבלגיה זה 32 ובריסל זה 2 , אבל האם אני צריך לשים 00 לפני? ניסיתי וזה לא מצליח , איפה הטעות , ????? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  13. היי זונרים. אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים. אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם. השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים. רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בני…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by raiman1,

סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה a1= 3/11 an+1=3an/(3-4an מגדירים סדרה נוספת bn=(3-7an)/an א) הוכח שהסדרה BN היא חשבונית ב) נתון: an=-3/25 מצא את סכום הסדרה bn. הצלחתי להוכיח את א. ההפרש הוא +4 אבל נתקעתי ב ב תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  15. כיצד ניתן לשלב מספר מחשבים ( למשל 3 מחשבים פנטיום 4 ) שיתנו כח עיבוד כאילו הם מחשב אחד בדומה למחשבי העל הבנויים ממספר גדול מאוד של מחשבים ?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by surve1020,

כתבתי: איך סצנת הדייטים המקומית עובדת, איפה להכיר בנות? על עיר כמו תל אביב יגידו לי לך לפאב XYZ בעיר כמו נס ציונה יגידו לי אתה בבעייה... כתבתי הודעה כזאת בפורם בריטי על אחת הערים שם, ישר חסמו אותי וכתבו טרול. מאוד מסקרן אותי למה נחסמתי ומה הקשר לטרול? אני לא יגיב פה אבל באמת מסקרן אותי אם למישהו יש מושג

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  17. במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. איך אני יכול לשים אווטר? או שואלי אני צריך להגיע לדרגה מסוימת בשביל לשים אווטר?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by Asafalfa,

היי ! תגידו יש משהו עם נסיון שעובד עם זה ? אני הייתי מעוניין לשמוע קצת הסבר איך כל זה עובד בצורה מפורטת פשוט באתר שלהם קצת היה קשה לי למצוא הסבר נורמלי ... ואם בכלל אנחנו (ישראל) יכולים להשתמש בזה ...?

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  20. מדובר על לימודי שאינם הכשרה מקצועית מוכרת לקצבה בביטוח לאומי. מי שאינו פנוי לעבודה בשעות הבוקר בימים א-ה, אינו זכאי לקצבת הבטחת הכנסה, או לקצבת השלמת הכנסה. זה אומר שאסור ללמוד בבוקר אפילו יום אחד בשבוע, חוץ מימי שישי. ברגע שאינכם פנויים למשרה מלאה בכל בוקר, נשללת מכם הזכות. כתוצאה מכך, גם חלה החובה בתשלום דמי ביטוח בגובה של מעל 150 ש"ח בחודש אם אינכם עובדים. לא יודע למה ציפיתי להיגיון במדינה... שביב של נאיביות שצץ מדי פעם. אם זה לא מוצא חן בעיניכם אל תלמדו, זה מה יש! מוגש כשירות לציבור. ביטוח לאומי, הבטחון האישי שלך ושלי.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by overlap,

אני צריך לקנות מחשב חדש ולצערי יש לי רק ניסיון רע עם חנויות לא רציניות. אשמח לשמוע על ניסיון טוב שלכם, מספקים נותני שירות מקצועיים.

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום! אני מתכנן לקנות DOK 32GB בארצות הברית. איזה חנויות טובות יש, שאפשר לקנות מהם?(ניו יורק, אורלנדו, וושינגטון) אריאל

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by 125,

אני צריך שתפרשו לי את הקטע הזה לעברית ותסבירו לי מה זה אומר Underneath your clothes" There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve "...For being such a good girl honey

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

מחפש שיר שהיה פעם בסידרה רמזור

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by erezb84,

שלום לכולם, אני משתמש כבר דיי הרבה זמן ב dropbox, ולאחרונה שמעתי על google drive והייתי שמח אם תוכלו להבהיר לי מספר נקודות (רובן בהשוואה למספר נושאים מעצבנים ב dropbox) 1. האם כשאני משתף מישהו בקובץ יורד מקום לשנינו מקיבולת הכונן? 2. אם שיתפתי מישהו בקובץ, (ראיתי שקיימות כמה הרשאות) ונתתי לו הרשאת עריכה, האם הוא יכול למחוק את הקובץ? ואם כן, האם הקובץ נמחק לכל מי שמשותף בקובץ.? האם יש עוד יתרונות על פני DROPBOX? (פרט לנפח)..המון תודה!

• 3 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים