עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Oranili,

[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

http://www.gloob.tv/games/dad_reenacts_bioshock_girl

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  4. יש לי שאלה בקשר ליס(אני לא דיוע איך זה אצל הוט) הממיר שלהם מתחבר מהחיבור בקיר, בכבל לבן רגיל(כמו הכבלים הישן של הממיר שמתחברים לטלוויזיה) שמעביר גם קול וגם ווידאו על אותו כבל. עכשיו אם אני אחבר לכבל הזה ממיר HD אז השידורים שיוצגו בטלוויזיה יהיו באיכות HD אז למה מאז ומתמיד, לא עשו יציאה של הכבל הזה מהממיר לטלוויזיה? הרי הכבל הזה הוא באיכות HD, והוא החיבור הכי איכותי שיש(אם הוא מעביר HD) כבר במשך שנים.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by yosda-boy,

אני רוצה ללכת מחר לים באיזור חיפה האם יש הרבה מדוזות באיזור?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  6. Started by aviad91,

אהלן קיבלתי כל מיני זימונים למבחנים וראיונות אישיים ואני פחות או יותר ממש משתדל להשאיר רושם כי אני רוצה להיות במודיעין כי קרבי אני לא יכול קיצר.בין כל הזימונים קיבלתי זימון לגאמא שאני כבר כמה זמן דוחה. ושמתי לב שהזימון למבחנים הוא מחר אני יודע שגאמא ממש לא נחשב וממש לא בא לי לשרת במסלול הזה..השאלה שלי אם אני לא הולך מבלי להודיע זה יכול לפגוע לי בסיכוי להתקבל למסלולים אחרים? כי דחיתי לדוגמא מסלול אחר בטלפון ושם אמרו לי שאם אני לא מופיע זה לא יפגע במסלולים אחרים תודה

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by k22,

שלום עשיתי פסיכומטרי לפני חצי שנה ועכשיו מותר לי לגשת שוב אני רוצה לשפר קיבלתי 435 מה אתם אומרים ללמוד בבית לבד אם הספרים או להירשם לקורס הבעיה היה שכבר שילמתי ים כסף וזה לא עזר כדאי שוב לשלם 7000 שקל ואולי לא לקבל ציון טוב?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by Morphine,

שחמט הוא משחק מורכב מאוד, שדורש חשיבה אנליטית גבוהה, תכנון אסטרטגי מעמיק והרבה חוסר חיים. שמתי לב לכך שמדי פעם מתפרסמים בעיתון כתבות על כשרונות צעירים שמצליחים בשחמט, בערך בני 14-16 וכולם כבר בגיל הזה לומדים תואר במתמטיקה/פיזיקה/הנדסה. מה יש בשחמט שהופך את מי שמצטיין בו לגאון במתמטיקה?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by AMD lover,

הא?~! מישהו מכיר 'תו?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  10. הנה משהו שמפורסם היום ב-WALLA וגם ב-YNET. זה יכול לעניין לפחות חלק ממכם : WALLA

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by MiniMizer,

יש כאן במקרה מישהו שוקראים לו דניס? אם כן, אני מצטער לבשר לך שעד חצות עליך לעזוב את הארץ ל24 שעות, בעקבות החלטה של החברה להגנת הטבע, עמותת "צלול" וארגון "מגמה ירוקה". מחר הוא יום ללא דניס בישראל. לא מאמין? ראה בעצמך

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by Stroller,

למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  13. מאוד לא נעים למצוא אותו בפנים...

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by Da-Funk,

אני צריך לקבל לשם תשלום ממשהו אני רוצה לדעת איך אני יכול למשוך את הכסף לכסף מזומן אם יש לי כ.אשראי בינלאומי ? יש אפשרות לעשות את זה זה הגיוני אבל אני לא מצליח לבחור בנקים מישראל... יש למשהו מושג ?

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by Yaelbaruch,

אתר (וסדרה באינטרנט) על גיימרים - מישהו מכיר? מישהו שמע?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

דפקו לי את הפלא שזה אומר שהלכו כל התמונות שהיו... יש דרך לשחזר את התמונות איכשהו? הכנסתי את הכרטיס זיכרון אל המחשב וצפיתי בתמונות. המחשב לא אמור לשמור תצוגות מקדימות של כל תמונה ותמונה או משהו בסגנון? ובקיצור, יש מצב לשחזר משהו או לא?

17. ^^ או כל משפט אחר בצורת Perfect, איך הופכים את זה ל-Passive? תודה.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by Yehudaa,

אחי נמצא כרגע בבוסטון , ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד ואני מחפש חנות גדולה (עם דגש על גדולה ) של מחשבים בבוסטון אז אם יש מבינכם אחד שמתמצא בחיפושים בגוגל , אשמח שהוא ימצא לי חנות גדולה של מחשבים בבוסטון . תודה .

19. כותרת..שאני אוכל להכניס בו טקסט באנגלית,והוא יתרגם לי אותו לעברית. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by THE TIGER,

היי קניתי מחשב חדש ואני שוקל למכור את החלקים הישנים הוצאתי מהמארז את הכרטיס מסך והדיסק הקשיח מה שנשאר זה המעבד i7 930 ספק כוח 500w novotech לוח אם winbond motherboard w83627dhg-p 5a7a3c2546b028-aafa מאוורר dc brushless fan dc 12v 0.2a מערכת קירור buffalo ומארז agiler atx case הכל עובד 100% חוץ מram slot אחד בלוח אם כמובן שהכל יהיה נקי לפני שאמכור אני רוצה על הכל 600 החלקים עצמם פעלו אצלי במשך חצי שנה אם לא פחות

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  21. אחרי שסיימתי את תקופת המבחנים, וחודש שלם שאני קורע את עצמי במשמרות לילה בבית החולים, אני רוצה לפנק את עצמי הערב בסרט וארוחה טובה, במיוחד כשמחר אני שוב חוזר למשמרות לילה ברצף! אז נצא מנקודת הנחה שפעם הבאה שאוכל לצאת למקום חוץ מהעבודה תהיה בעוד שבועיים, כך שאני לא רוצה לבזבז את היציאה היום על סרט קקה, מה אתם אומרים על מלחמת העולם Z? כל אחד אוהב סגנון אחר, אבל כדי שתבינו מה זה סגנון קקה בשבילי: מת לחיות ביום טוב (2013) היה כזה, ובסרט פשוט נרדמתי שם בבית הקולנוע! בזבוז כסף על בולשיט מאצ'ו אמריקאי. סבבה אקשן, אבל לפחות עם עלילה טובה ולא סתם פעלולים ופיצוצים. לא מזמן ראיתי את סופרמן האחרון. היה נחמד, אבל אני לא אובייקטיבי כי זו הייתה פעם ראשונה שראיתי 4DX, אז התלהבות ראשונית. …

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  22. חברת שירותי החלל של אלון מאסק משחזרת את הנחיתה המהפכנית של טיל ה-Falcon 9 על דוברה בלב ים, ומבהירה לנו שהיא כבר מוכנה להביא לעולם את החזון שלה למהפכה בשיגורים אל מחוץ לאטמוספירה SpaceX מבצעת צעד משמעותי נוסף בדרך להפיכתם של טילים רב-פעמיים לסטנדרט המוחלט החדש של עולם הטיסה והשיגור לחלל: קצת פחות מחודש אחרי שהצליחה להנחית את טיל ה-Falcon 9 שלה בפעם הראשונה אי פעם על דוברה בלתי מאויישת באוקיינוס השקט, חברת SpaceX שיחזרה את ההישג במסגרת משימת ה-JCSAT-14, ששלחה לוויין תקשורת יפני אל מסלול ה-GEO, בגובה של 35,800 קילומטרים (!) מעל לפני כדור הארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  23. היי, לא מזמן עשיתי שיט, והמחיר של סיגריות בדיוטי פרי ממש זול ביחס לדיוטי פרי של נתב"ג. מחיר של פאקט יצא 16 דולר (חמש פאקטים ב80 דולר) - מדובר על טיים, ולא אני לא מעשן אלא אבי. חשבתי לתומי, נגיד שמיסים יעלו X אחוזים - ייתכן ויש כמות ששווה לרכוש לשימוש אישי שתשתלם. לצורך העניין, פאקט של טיים בארץ עולה כ260 ש"ח. מחיר פאקט לפני מיסים בדיוטי פרי יעלה 16 דולר שזה שווה ערך ל64~ ש"ח. גם אם אשלם 150 ש"ח מיסים על אותו פאקט - עדיין יתשלם לי להביא לשימוש אישי את כמות הפאקטים המקסימלית המותרת. ולכן אשאל - מישהו מכם יודע מה הכמות פאקטים שאפשר להביא לארץ לשימוש אישי בעת טיסה/הפלגה ? והשאלה השנייה - איך אני מחשב את המיסים לסיגריות ? …

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  24. אז ככה אני אמור לקבל Geforce 6800Ultra, Agp Version והיום הגיע אלי מכתב. הודעה ראשונה: עיכוב בטחוני לצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור שמספרו בלה בלה, אבק ליצור קשר עם מחסן עיכובים במספר טלפון בלה בלה. הדבר הזה הלחיץ אותי מוות, מה זה מחסן עיכובים? למה לעזאזל הכרטיס מסך שלי שם? יש לי הרגשה שהם יהרסו אותו שם או משהו =\ אוף, שמישהו ירגיע אותי =] אגב יש מכ"ס על חלקי מחשב מחול? אני צריך לשלם משהו? הכרטיס עלה 370 דולר... תודה ידידי

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by redti,

אהלן, יש לי בעית עקיצה ביד אני חושב שנעקצתי ע"י חרק מזן קטלני.. דוקר לי בכל היד ויש לי אדום בכל מיני אזורים וחבר שלי זיין לי תשכל על חרק שאחרי שהוא עוקץ אותך הוא משאיר ביצים בתוך העור ובתוך כמה שבועות מתחילים לבקוע הזחלים מתוך העור אנא תענו לי ברצינות . תודה

• 12 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.