כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,616 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי אפשרות לדרג את התפקידים הבאים: מערך הנהיגה הכבד שירות בתי הסוהר (שב"ס) המערך הטכני בחיל החימוש שירות בחיל האויר והחלל מפעיל תקשוב מבצעי המערך הטכני בחיל האוויר והחלל אשמח אם מישהו עם נסיון (או ששמע מאחרים) יסביר על התפקידים שממלאים בכל אחד מהתחומים, האם זה מעניין, האם כדאי להרחק כמו מאש וכד'. חוץ מזה, בדירוג שמבצעים לפני כן באתר כיוונתי בכל השאלות לתפקיד תכניתן (בממר"ם), ובכל זאת הוא לא מופיע לי ברשימה הנ"ל. לאיזה גורם אני צריך לפנות כדי לאפשר מיון לממר"ם בכל זאת? זה היה התפקיד היחיד שעניין אותי מכל האפשרויות המוצעות.. כל העניין הזה הוא רק מעיין תעודת ביטוח בשבילי, כי אני בין כה וכה מכוון למסלול גאמא במודיעין. ביום שני היה לי ראיון לממ"ס ויצאתי ממנו בהרגשה די טובה,…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין מן החנות הזאת אך אני חושש בגלל שלא לי ולא למישהו שאני מכיר היה ניסיון מעשי איתם, אם מישהו יכול להעיד על טיבם אני אשמח מאד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ראיתי תמונה של לייזר דיסק, אבל לא הבנתי מה הוא עושה ועל איזה טכנולוגיה הוא עובד.. ??? מישהוא מכיר או ראה פעם את המכשיר הזה??? הוא קורא מדיסקים ענקיים, זה אותה שיטת קריאה כמו על הדי וי די או הסידירום?? איפה אפשר לקנות כזה??
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים נתקלו אוזניי בכמה קטעי צ'ילאאוט ששמעתי לראשונה שהיו חזקים ביותר ובעלי באסים עמוקים רגועים וממסטלים ביותר, והתאהבתי. למישהו יש המלצות על כמה קטעים מרשימים במיוחד? בתודה דוד
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש כיסא נוח לישובה ממושכת מול המחשב בתקציב של כ 500 בערך,לא כ"כ מוגבל..ידיות מרופדות אם יש..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם (יש מצב שהייתי צריך לפתוח את זה בפורום אחר ואני מודע לכך, אשמח אם תעבירו אם אפשר) אני רוצה להתחיל פרויקטון של בניית רמקול נייד. בכוונתי שיהיה עם יכולת עבודה לאורך זמן ועם איכות שמע טובה ולכן אני רוצה שיכלול 2 רמקולים FULL RANGE וסאב אחד (משהו בסגנון ה SUPERTOOTH DISCO למי שמכיר, מורכבת מ 2.1). אז כן, אני יודע שאני יכול לקנות אחד מוכן ושזה יכול להיות אפילו עדיף אבל לא, לא בא לי.. הבעיה העיקרית שלי היא בחירת הרכיבים ומקום קנייתם. כמובן שהמקום הראשון שחשבתי עליו זה EBAY ולכן אלו האופציות : (אשמח להצעות למקום קנייה שיהיו עדיפות על EBAY אם יש) מגבר - את המגבר אני רוצה לקנות DIY עם מעגל מודפס שיכלול 2.1 ערוצים או 2 מגברים אחד מונו אחד סטריאו מה שפחות עדיף בגלל עניין…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה שמתי לב שבימים האחרונים האינטרנט שלי זוחל . בדקתי את המהירות דרך האתר ותראו את התוצאות . עכשיו המהירות שלי זה 2.5 מגה , ותמיד כשבדקתי מהאתר הזה אז המהירות לא הייתה מתחת ל2K . הספקית שלי זה 014 ואני מחובר דרך הוט . השאלה שלי זה למי להתקשר לספקית או להוט ? וגם איך אני יכול להוכיח להם שהאינטרנט שלי עובד לאט מהרגיל ? תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום יש לי כיתה שיש בה 22 עמדות מחשב אני רוצה לשפץ את הכיתה הזאת (חידוש צבע, התקנת שולחנות חדשים, ומחשבים חדשים) ובסיום לתלות את המחשבים והמסכים על הקיר בצורה היקפית מסביב לכיתה על הקירות חשבתי על איזה פיתרון לתליה של המסך בגובה של 80-90 ס"מ ומתחת לשולחן בגובה של 10-60 ס"מ יהיה המחשב ובין לבין יהיה השולחן עליו התלמיד עובד אני מחפש מישהו שיכול להביא את הרעיון לכדי ביצוע, זאת אומרת חברה שמתמחה בפתרונות מהסוג הזה אם מישהו מכיר אשמח לקבל מספרים ואנשי קשר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שעושים לי חדר חדש כחלק ממהלך שיפוצים בבית. YAY. בין השאר אני מחפש כיסא טוב למחשב. התקציב הוא עד 500 אבל אישית הייתי מעוניין לשמוע על כיסאות טובים גם בקצת יותר. תודה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אפשר בבקשה אתר / תמונות בודדות של מארזים ( עדיף על רקע לבן ), תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לידיעות אחרונות של אתמול צורף עיתון בשם "SEND" שנושאיו הם סלולר, מחשבים ואינטרנט. כמו כל גולשי האתר(כן, כן, גם אתה שמכחיש שם בפינה) נושאים אלו מדברים אלי ולכן פתחתי את העיתון כדי לקרוא מה חדש. מראש ידעתי שהעיתון לא מחדש הרבה לאנשים שעוקבים אחרי התחום (אבל עדיין, אפילו מעריב לנוער כתבו על Bluetooth לפני חודשיים) אבל ממש הופתעתי לגלות התייחסות מוגזמת מאוד לניורון ב2 כתבות. את אחת מהן צירפתי כאן: עמ' ראשון עמ' שני (שם הכתבה והקציר כאן) לאורך כל קריאת הכתבה הייתה לי הרגשה חשדנית ביותר, אפילו ככתבה שעוסקת במוצריה של ניורון כל האינפורמציה בה היא פרסומית. ההתייחסות לניורון כמביאה בשורה חדשה וטכנולוגיה חדשנית לארץ כאשר זהו בסך הכל מחשב קטן. לא הסתקפו בכך והדגישו שם את "היכולות …
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אפשר לחתוך סרט avi ואיך? אני ישמח אם יעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
הנה משהו שמפורסם היום ב-WALLA וגם ב-YNET. זה יכול לעניין לפחות חלק ממכם : WALLA
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש לוח של GIGABYTE GA-7IXE מצאתי אותו ב - eBay אבל כמובן אני מעדיף לקנות אותו בארץ
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה די מוזרה... אני מחפש מקום/דרך/תופרת או לא יודע מה , שיכול להדפיס לי משהו על סמרטוט רצפה. כן, הדבר הזה שאתה קונה ב-5 שקלים ושם על המגב בשביל לנגב את המים שנשארו מהשטיפה... אני יודע שזה נשמע הכי מוזר בעולם, אבל אני חייב את זה. מי שיודע או חושב שהוא מכיר מקום שיכול, בבקשה תגידו כי זה די דחוף... אם אני ימצא מקום טוב אני יספר לך גם בשביל מה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
כרגע סימתי אחד אז כל אלו שעברו או שעוד יעברו למה?? owww lord why???
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://www.jogli.com אתר נהדר! הוא מאפשר חיפוש וכן מספק ליריקה, מציג אלבומים ושירים באלבומים, וכן מציג אומנים דומים. הוא עוד בשלבי הבטא שלו אז לא הכל מושלם ואידיאלי, אבל הדרך נכונה נחשפתי אליו אתמול מכתבה בעיתון ממון של ידיעות, חוץ מזה שזה הולך להיות אחד אתרי המוזיקה הגדולים אם לא הגדול, זה גם אתר כחול לבן, אז כבוד
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי מידע על היחידה? אולי אתר רשמי שלה או משהו כי אני לא מוצא ויש לי כמה שאלות: יש גיבוש ליחידה או שצריך לעשות גיבוש של שייטת או משהו? כמה שנים קבע חותמים בה?
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלומות יש לי התלבטות.. נוקיה 6230 או מוטרולה E398.. אז ככה האם המוטורולה כ'כ יותר טוב? כי פשוט די נדלקתי על הנוקיה.. וגם מניסיון עם המוטרולות יש להם תפריטים גרועים ונורא קשה להסתדר איתם, זה נכון גם כאן? אגב מה עוד יש לכם להגיד על הנוקיה? הוא שווה קנייה? אגב זה אמין להזמין מפה - http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1308&CatCode=277 אם אני קונה משם ומכניס סים של סלקום, כל הדברים יעבדו לי? אינטרנט, סרטים והכל או שיש דברים שהפריצה מבטלת? אגב האם כל זה שווה בכלל? כי אני עושה את זה אני אני נתקע עם שני מכשירים וזה יסבך אותי.... חוץ מזה שבדינמיקה הציעו לי ת-6230 ב-1800(בחלק משדרוג) אגב, שווה לשדרג גם לפני שמסיימים לשלם על פלא' מסויים? כי יש לי עוד מלא זמן ואנלא סובל…
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי מתכננת להפיק ספר מחזור לאיזשהו בית-ספר, והם רוצים גם דיסק. הבעיה היא שאף פעם לא ראינו דיסק כזה, ואין לנו מושג מה יש בו. אני אודה מאוד לכל מי שישלח לי ב-ICQ חלק מהקבצים שיש לו בדיסק, או לפחות יספר מה יש בו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-