עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

בסגון dark angel, angel, buffy, babylon 5 ושאר sci- fi איכותי (לא סדרות מפגרות כמו סטאר טראק...) אגב, ראיתי גם את סטארגייט SG1 ואטלנטיס, ואת supernatural, אז לא להמליץ עליהן

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  2. נגיד אנחנו חיים בחברה קומוניסטית. כולם מרווחים את אותה משכורת. האם עדיין הייתם הולכים ללמוד את המקצוע שאתם לומדים או שהייתם בוחרים משהו אחר? אני, למשל, הייתי הולך ללמוד היסטוריה וארכיאולוגיה כי מדובר בתחומים שמאד מעניינים אותי.

• 120 תגובות
    • 7.7k צפיות
  3. Started by MDK,

מי כאן עובד ובעודו בתיכון? ובמה? ואיך הגיע לעבודה ?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by evman007,

אני מתכנן בחודשים הקרובים לקנות לי מכונית קטנה במחיר צנוע.ראיתי שיש כמה אופציות כמו-פיג'ו 205,405, , 309 ,סיאט איביזה,דיההטסו שרייד ועוד יצירות.על מה אתם ממליצים וממה כדאי להתרחק?

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. מחר יש לי מבחן בחשבון ואני מרגיש שאני ממש לא יודע חומר בסיסי למרות שאני מנסה ללמוד כל היום כבר ואני ממש מיואש... נגיד את השאלה הזאת: מצאו את משוואת המעגל , המשיק לציר ה-X בנקודה (A (6,0 , ועובר דרך הנקודה (B (12:2. והנה הציור : אני יושב כבר חצי שעה ומנסה לפתור והדבר היחיד שהבנתי פה זה שה-X של אמצע המעגל הוא 6 כי הוא משיק לציר ה-X . אם מישהו יוכל להסביר לי בערך איך עושים - אני ממש אודה לו... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  6. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

יאללה. אני לוקח את שלי תמיד עם אקסטרה רוטב, אקסטרה טריאק, אקסטרה ירק, בלי חמוצים, לעיתים רחוקות כשקיבתי במצב איכותי, אני לוקח את הדאבל עם 3 פרוסות של גבינה מותכת בנוסף לכל התוספות הנ"ל (סליחה אלוהים... אני באמת בנאדם איכותי!), מוגדלת, צנצנת של רוטב רויאל לצ'יפס, קולה בלי קרח. בבורגר ראנץ', ניסיתי את הטריפל.... לא שווהההההה!!!!! 45 שקלים (פחות אם אתה חייל עם הוכחות...) לארוחה, דוחסים לך 3 נתחי בשר של ההמבורגרים מארוחת ילדים וקוראים לזה טריפל. לא משביעה בגרוש הארוחה הזאת, הרגשתי צורך לרכוש עוד צ'יפס גדול לאחר מכן וקולה קטנה. ואתם?

• 59 תגובות
    • 4k צפיות
  7. טוב ידידה שלי בת 25 ויש לה תחת מאוד יפה... והיא רוצה לדגמן בבגדים תחתוניים.. כאילו את התחת שלה... מישו יודע לאן אני יכול להפנות אותה... מה צריך לעשות? יש איזה קריטריונים.. משו שצריך להגיד לה?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Sym,

בבקשה אשמח לאיזה סלוגן או משפט לסיום מחזור מ''א כיתה יב' משהו מצחיק ישמח אותי כיפליים אין לי בעייה למשהו שרוט לגמריי אפילו שיהיה סוטה לא אכפת לי זה מה שאני מחפש הכי משוגע שיש

• 5 תגובות
    • 9k צפיות
  9. Started by N N C,

שאלה לי אליכם נניח קניתם טלויזיה עם מסך גדול נניח 29, או 32 או יותא עם זכיתם בלוטו אינצ' לא מתבקש שביחד עם הטלויזיה תקנו סט רמקולים של קולנוע ביתי כדיי להנות מהטלויזיה החדשה ? אצלי התשובה הייתה כן בהחלט, אבל זה עורר אצלי שאלה חדשה למה לעזאזאל אני צריך רמקולים בצידיי הטלויזיה אם אני קונה סט רמקולים לקולנוע ביתי ? בכל מקרה אני לא ישתמש ברמקולים של הטלויזיה במקרה הזה נכון ? אז יוצא שבעצם הרמקולים סתם מייקרים לי את החבילה ובעצם מונעים ממני לקנות מערכת סאונד באיכות טובה יותר...

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by Computertalk,

שלום התחום שבו אני מתעסק קשור למחשבים - רציתי לדעת איזה קורסים כדאי לי לקחת על מנת להוסיף קצת ידע ושזה יראה טוב בקורות חיים, חשבתי בכיוון MCSE.. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות? אולי להתחיל עם A+? אני לא חושב על זה כקריירה אבל קצת רקע טכני בהחלט לא יזיק... מחכה לתשובה...

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by Lumber_Jack Jim,

והאם הם שומרים במלאי מוצרים קצת גדולים כמו מסורי 16" ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by imac,

כל המושגים האלה שאתם אומרים LOL משהו יכול להסביר לי פעם אחת וזהו מה כל פירוש של מושגים? (תודה)

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by musari,

9 קיי בשלישית מינוס 10 קיי בריבוע פלוס 37 קיי מינוס 36 כל זה שווה לאפס....אני צריך את כל הדרך תודה לעזורים...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by R0ck,

Sick ppl... http://www.cookingwithcum.com :lol:

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

זה כאן

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. בכדי לצפות בסטרים תצטרכו Microsoft Silverlight. הנה האתר הרשמי החדש של JACKASS: http://www.jackassworld.com/ הנה קצת מידע באנגלית מהאתר הרשמי: Dec. 13, 2007 – MTV New Media, Paramount Pictures Digital Entertainment, both part of Viacom Inc. (NYSE: VIA and VIA.B), and BLOCKBUSTER® today announced they are unleashing “JACKASS 2.5,” the first-ever, studio-backed feature streamed in its entirety online. JACKASS 2.5 will be made available for free courtesy of BLOCKBUSTER at blockbuster.jackassworld.com beginning December 19th through December 31st, 2007. To mark this unprecedented event, Johnny Knoxville delivered a special message to the media on jackassworld.com, a new s…

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by אישי555,

האם יש נתונים על האחוז של האנשים העשירים ביחס לשאר האוכלוסייה בעולם? למשל האם אדם שיש לו מיליון דולר נחשב ב-5% העשירים בעולם או ב-2%? אותה שאלה לגבי אדם עם 100 מיליון דולר-האם הוא נחשב באחוז בודד של העשירים בעולם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ewingum,

לא רק בשבילי, מחפש מדריך לאלקטרוניקה, שמסביר את כל הביטויים (זרם, התנגדות וכו') ועל כל מיני רכיבים נפוצים (קבלים וכו'). מחפש מדריך בWEB, אבל אם במקרה יש למישהו המלצה על ספר (למרות שזה נשמע לי כבר סתם חירבוש של 100 עמודים על נושא יחסית פשוט) אז גם יהיה טוב. רצוי בעברית כי מי שאני מחפש לו את זה, הידע באנגלית שלו לוקה בחסר (אבל באנגלית גם יהיה עדיף מלא כלום).

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by DOGMA,

http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=18142 :lol: :screwy: :lol: :screwy: :lol:

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by משתמש כבד,

יש כל כך הרבה סוגים אז מה שתגידו לי אני יוסיף

• 98 תגובות
    • 11.3k צפיות
  21. שני מכשירי דור שלישי בעלי מצלמת 2 מגה פיקסל, המחירים לא בשמיים, דווקא ה-V3X הפתיע אותי לרעה (כנראה בגלל שזכה בתואר בתערוכת 3GSM לפני חודש...). עיצוב נחמד לשניהם, עדיין המימדים לא כאלה נוחים, אבל סבילים... מה אתם אומרים? יש תחרות ל W800? (ולא בנושא צילום).

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by se7en,

אתם מכירים את המצבים האלה שאתה קם בבוקר והכל נראה לך מוזר? אתה לא לגמרי בטוח למה זה ככה, מה בדיוק הסיבה ואיך זה שאתה מרגיש ככה, הרי אתה כמעט בטוח שאתמול כשהלכת לישון הכל היה כשורה ואתה מייסר את עצמך בשאלה האם שכחתי משהוא?, לא יכול להיות שזה כל כך חשוב הרי שכחתי! , אבל מה אם זה כן חשוב וסתם שכחתי? , בכל אופן אחרי שבזבזת חצי יום בנסיונות נואשים להזכר אתה פשוט יורד מזה והכל נראה רגיל לגמרי, הכל סבב סביב עניין שיכול להיות שלא קרה כלל או שהיה כל כך שולי שלא היה צורך לעבד אותו עד הסוף, אבל לפעמים יכול להיות שקרו דברים הרי גורל שאתה פשוט לא יכול לזכור. יש למישהו הסבר הגיוני?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by R0ck,

http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=1IEK840A5GLHUN7US0BEJT1F0M15Z1PMW יאללה, טובי... כמובן, למשועמם שמתבייש, אפשרי לשלוח לי לינק לדגימה (מומלץ להעלות ל usendit) בהודעה פרטית. כעקרון המטרה היא לסנכרן את קולכם ולהרים "מיני פרסומת". למה זה טוב? בעיקר בשביל ההומור... בהצלחה (ולא לפברק).

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by MODY69,

אהלן, לאחרונה התקשר אלי מישהו בעניין חשוב לכאורה. הבעיה היא שאני לא יודע אם מדובר במתחזה או בבנאדם האמיתי. איך אני יכול לגלות על שם מי רשום המספר הסלולרי שממנו הוא מתקשר אלי? תודה, MODY

• 19 תגובות
    • 30.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים