עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא יכול לומר לכם מה עשיתי בצבא, אבל את חבר שלי שהיה ברמה נמוכה יותר, זימנו לצו 8(שנינו משוחררים) בשעה 1:30 בלילה. יש דבר כזה צו 8 מידי? אמרו לו תבוא עכשיו, יש לך שעה להגיע... עכשיו אני מפחד(אני בתקופת מבחנים) שיקראו לי לצו 8...? מה אומר החוק?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Aviko,

כותרת. שלי זה שם חיבה, קוראים לי אבי וכולם קוראים לי Aviko מאז שאני זוכר את עצמי.. ושלכם? WkNd נעים לכולם, Aviko

• 68 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. מה אומר מספר הMA בסוללות נטענות? למשל כמו סוללה עם 2300mA מה זה אומר על הסוללה?

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by yigael_o,

נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  5. Started by lordgod,

17.11.08 יש כמה שאומרים לי שאני יהיה 100% בקרבי , ולא בא לי אז איפה אתם חושבים שאני יהיה ?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by J0n1,

טוב, לא רציתי לגנוב לבחור את האשכול, אז פתחתי חדש. ולגבי התגובות של "אין מצב שאני אתקבל בגישה הזאת", או "אתה לא ראלי". אני יודע שאי אפשר "להתפשר" על טיס, אבל השאלה שלי היא האם יש משהו שיותר מתאים לי? ובאיזו גישה צריך לבוא כדי להתקבל לטיס? (ולא רק להיות טייס של מטוסי קרב, בכלל, להיות חלק מהחייל)

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by J0n1,

יום שבת בלילה אמא שלי ילדה מהכיתה שלי נפטרה. הם יושבים שבעה עד מחר כי יש חג. גם שנה שעברה אבא של ילד מהכיתה שלי נפטר, והלכנו 5 ילדים לנחם אותו, שהגענו אף אחד לא היה, והיה ממש מביך, לא ידענו מה להגיד ורוב הזמן שתקנו ורציתי לקבור את עצמי מבושה. עכשיו זה נראה לי יחזור על עצמו, אבל גרוע יותר, כי קודם כל היא ילדה(אין תחומי ענין משותפים), ואני לא מכיר אותה, והיא בכלל לא מכירה אותי, היא לא נראה לי שמה לב שאני בכיתה שלה,כי רק התחילה השנה והגענו לתיכון. מה אפשר להגיד לה? נגיד אנחנו פוגשים אותה, אז: הי,משתתפים בצערך. קיבלת שיעורים להיום? באילו מגמות את? אם אתה צריכה עזרה בהשלמה או משהו נעזור לך ברצון (כאילו שהיא תבקש) ועכשיו מה? כמה זמן להיות שם? רציתי ליזום שנלך שיהיו הרבה ילדים א…

• 16 תגובות
    • 9.5k צפיות
  8. Started by J0n1,

היה פעם אשכול כזה והוא היה נחמד, הגיע הזמן לעוד אחד שנרשמתי דורון על כל צורותיו היה תפוס, אז נרשמתי עם שם חיבה...

• 47 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. מה אתם אומרים מציאה או הגזים עם המחיר? מחשב מקינטוש משנת 1984 שמור היטב עם כל הקופסאות והרכיבים המקוריים שבאו ביחד. המוכר העלאה לדף המכירה מלא תמונות(כיף להסתכל עליהם) שמראות את מצב המוצר ואת כל התכולה. מה אתם חושבים? http://www.ebay.com/itm/1984-Macintosh-128k-M0001-System-IN-ORIGINAL-BOX-Once-in-a-Lifetime-Find/282333781505?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D33d76ad4b9604746a392576401199c38%26pid%3D100033%26rk%3D6%26rkt%3D8%26sd%3D332106507968

10. Started by asiofjiojqwr,

שווה להשקיע את ה 45 שקל לחודש? יש להם דברים להציע שלאתרים החינמים כגון JOBMASTER וכו אין?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

אני קונה בקרוב כרטיס מסך וספק כוח, ואני מחפש חנות אמינה. איך הם?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  12. כעיקרון אמור לצאת רק מחר אבל הישתחרר היום או הודלף איך שתירצו הקליפ עוד כמה ימים ב MTV כעיקרון צריך להיות האלבום המלא חודש הבא רק http://www.youtube.com/watch?v=fsFzYn2nhzA

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by kobi_af,

שלום רציתי לדעת כמה גילוחים אני יכול להתגלח בסכין גילוח.? עד שהפס הכחול נשחק ?איך זה עובד...

14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תגידו האתר עולה אצלכם??

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by MishaK,

http://entertainment.howstuffworks.com/stream-direct.php?url=shootout.rm&id=2993046

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.johnstonsarchive.net/nuclear/nuclearwar1.html אומנם ישן משנת 88 אבל עדיין די נחמד חחח תקראו תראו איך ארה"ב נדפקת חזק ותקראו שם בין השעה 12:35 ל-12:30 ישראל משום מה גם משגרת נשק גרעיני על מדינות ערביות חחחחח :lol: קיצר הזוי לגמרי אבל עדיין!! זה כמובן עוד בתקופה של ברית המועצות וברית ורשה נגד ארה"ב ונאט"ו

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. סתם משוה שככה עלה לי בראש פתאום.. אם לוקחים בחשבון שרוב המחשבים של אנשים שיקראו לך הבייתה לתיקון הם מחשבים זבל , מה אמורים לעשות בזמן המאוד מאוד ארוך הזה שהאנטי וירוס סורק ?

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. נמאס לי ליהיות כזה עגלה אז החלטתי שאני מתחיל לרוץ לי בפאנן בתוך המושב. אז הבנתי כבר שאסור לאכול ממש ליפני כי אז אני אקיא, או קיי, אבל אז הבנתי שצריך לפני הריצה לאכול חלבונים ואחריה לאכול פחמימות או איזה שטות כזאתי, זה משנה בכלל ? ואם אתם יכולים תנו דוגמאות שאפשר להשיג, איזה אחד אמר לי : "תאכל שומן דגים" וטען שזה בריא :s05: ושלא ייפלו עליי שהייתי צריך ליפתוח את זה באיה פורום רפואה, אין לי כוח להכין משתמש וכל זה, פשוט אני רוצה לקבל תשובה פשוטה וזהו.. תודע.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by alex.turovsky,

רשמו מה אמר שר האוצר לביבי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. dead car driving טויוטה הילאקס דיזל. יש צורך בREAL PLYER Top gear התעלו על עצמם הפעם

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אורח athlon

טוב, מה באמת אנשים, שהם לא עושקי קברים, צריכים לעשות כשהם מוכרים חלקים יד שנייה? ואני מדבר על משתמשים פעילים מאוד בפורום.

• 39 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. אתמול הלכתי לאסוף אח בן דוד שלי ממסיבה (זה היה במשרד שעובר שיפוצים) ושנכנסתי ראיתי שולחן מלא באלכוהול כמו וודקה ובירה , 5 ילדים שוכבים על הרצפה לא יכולים לזוז כמעת, קיא בכל מקום, בנות ובנים חצי ערומים, ריח של סיגרים, חבורה של ילדים יושיבים סביב נרגילה ועוד הרבה דברים מזעזעים ( אין לי שום דבר נגד ערום \ אלכוהול \ נרגילה ) אבל שמדובר בילדים בני 14 זה כבר מוגזם! ומה שהכי עיצבן אותי זה שמי שאחראי על המסיבה הולך עם חיוך ומצלם תמונות ! הוא אפילו אמר אני צריך תמונה שלכם עם סיגרים בזמן שהבן שלו שוכב על הרצפה ומקיא את הנשמה !! :bash: כמעת הבאתי לו מכות אבל לא רציתי לרדת לכזאת רמה , עכשיו שאני חושב על זה הייתי צריך לקרוא למשטרה מה אני יכול לעשות לגבי אחד כזה ?!?!

• 94 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח? אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.

• 23 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by Xilver,

נגיד ואין לי ראש עכשיו לקרוע את התחת וללכת ליום סיירות מוכן מספיק כדי לקבל את הדברים הרציניים, לא תהיה לי הזדמנות נוספת? נגיד ואצטרף לגדודים, לא אוכל מהגדודים לעבור לסיירות? מישהו יודע איך זה עובד?

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

שאלה ראשונה: המפרט מחשב שלי (הראשון) בצד.. מה אני יכול להוסיף לו ב700 שקל חשבתי ללכת על כיוון הקירור אבל אני לא יודע אני מתיעץ איתכם מה אני כבר יכול לעשות ב700 שקל שיתן לי להנות ממנו שאלה שניה: יש לי 2 מחשבים בחדר שתי המפרטים בצד שכן שלי הציע לי על המפרט השני 700 שקל ואני לא יודע אם כדאי למכור או להשאיר אותו אצלי בסך הכל הוא לא בשימוש אינטנסיבי פשוט נוח שיש לי שתי מחשבים השימוש העיקרי של המחשב השני זה בגלל שהוא ליד המיטה לקראת ערב שאני רואה טלויזיה אני עליו באיסי ומסנג'ר בזמן שהמחשב הראשון תפוס עם תוכנות מאמץ אני על המחשב השני בזמן שהמחשב הראשון תפוס בכל דבר אם הוא מקולקל או מה שלא יהיה אני על המחשב השני.. תודה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.