עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, רציתי לשתף את כולם בחווית הקניה הנהדרת* שלי באייבורי ועל מדיניות ההחלפה שם. מבלי לחפור יותר מידי, קניתי שם לפני בערך שבוע כבל HDMI ב 59 ש"ח. לאחר שגיליתי שלהורים שלי יש כבל כזה מיותר- חזרתי לאייבורי לאחר 3 ימים עם המוצר סגור באריזתו המקורית וביקשתי להחליפו (אפילו לא העלתי על דעתי* לבקש את הכסף בחזרה או את ביטול העסקה). להפתעתי הרבה נענתי בסירוב ואמרו לי שמוצר שנקנה בחנות אפשר להחליף רק תוך יומיים גם אם הוא לא נפתח ובאריזתו המקורית. ניסיתי לדבר איתם יפה ולבקש שיחליפו לי בכל זאת את המוצר, ודיברתי על כך גם עם המנהל שלהם והמנהל של המנהל וכולם סרבו. כשאמרתי למנהל (הגדול) שבסך הכל מדובר ב 59 ש"ח, שאין לי מה לעשות עם הכבל, והאם שווה לו הנזק התדמיתי ולהפסיד לקוח(ות) בגלל שט…

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  2. כאשר קונים דיסק קשיח, אחד הדברים שעשויים לעניין אותך מאוד הוא מדיניות החלפת דיסקים קשיחים מקולקלים של החנות, במידה כזו שיכולה להשפיע עליך האם לקנות את הדיסק הקשיח בחנות זו או אחרת. ציינו בבקשה, לפי נסיונכם האישי ובהתאם למדיניות הרשמית של החנות, את ההתרשמות שלכם מחנויות מהן קניתם דיסקים קשיחים וביקשתם להחליפם בחדשים לאחר שהתקלקלו. הפרמטרים שמעניינים אותי בעיקר הם: האם שלחתם לחנות את הדיסק הקשיח המקולקל בדואר, עם שליח, או שהגעתם לחנות עם הדיסק הקשיח? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש ללא שאלות? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש לאחר בדיקה מהירה בחנות שווידאה כי אכן מדובר בדיסק קשיח מקולקל? האם החנות שלחה את הדיסק הקשיח המקולקל ליבואן, ושלחה לכם בחזרה דיסק קשיח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Arik.G,

לא מבין את הקטע שכשמקבלים את החשבון ורשום "לא כולל שירות" המלצרים לא מקבלים שכר? למה דווקא 10%? שלא תבינו לא נכון, אני לא קמצן או משהו ולרוב משאיר לא מעט, אבל אכלתי עם החברה במקום כלשהו ולא היה עלי מזומן, ביקשתי חשבון ורציתי לשלם עם האשראי, אך מסתבר שהם לא יכולים לחייב סכום מעל הסכום של החשבון ולא ניתן לשלם טיף עם האשראי. אז לחברה שלי היה 14 וקצת שקל מזומן בארנק אז השארנו את זה, איך שהמלצרית באה לקחת את החשבון היא קוראת לנו ואומרת: "סליחה? אבל זה לא אפילו לא 10%" (סכום החשבון היה 209 שקל) אז היא העמידה אותנו במצב לא נעים. למה אני "מחוייב" להשאיר 10%? יש חוק כזה? שיוסיפו את זה לחשבון אם זה חובה! ואם לא בא לי להשאיר טיף? אם השירות היה גרוע?

• 80 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. היי, התחתנתי לפני חצי שנה, ואני רוצה להעביר את סרט החתונה המלא למשפחה שלי בצורה פשוטה. מדובר על 24 ג'יגה (אורך החתונה המלא ב - HD). העליתי אותו ליוטיוב, אבל יוטיוב משתיק חלקים ניכרים ממנו בגלל שיש בו שירים מוגנים בזכויות יוצרים. פתחתי חשבון ב - vimeo אבל אני רואה שאפשר להעלות רק 500 מגה לשבוע. 1. האם שבוע הבא אוכל להעלות גי'גה? ועוד שבועיים ג'יגה וחצי וכן האלה.. ? 2. מה בנוגע למדיניות זכויות יוצרים ב - vimeo? גם הם כמו יוטיוב משתיקים חלקים עם מוזיקה מוגנת? 3. ראיתי שיש אפשרות "לערער" על הקביעות של יוטיוב (שהתוכן מוגן בזכויות יוצרים). מה קורה אם אני מערער? זה עובר לטיפול אנושי? ואז אולי יאשרו אם זה במסגרת סרט חתונה? חפרתי, …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, אני לומד מדמ"ח באונ' תל אביב, שנה ראשונה וכנראה גם אחרונה.. עבדתי קשה במהלך השנה הזאת, אבל לא יצאתי עם תוצאות טובות. נכשלתי ברוב הקורסים, ובאחרים לא קיבלתי ציונים גבוהים מי יודע מה.. היחס לסטודנטים מחפיר!!! דוגמה רלוונטית אחרונה: אני לא רשאי לגשת למבחן הסופי בקורס בגלל שהגשתי 6 עבודות במקום 7.. והיה לי נסיבות, ולא עזר כמה השפלתי את עצמי והתחננתי למרצה\ מתרגל\ בודק עבודות ! אז.. נרשמתי והתקבלתי באונ' חיפה למערכות מידע ניהוליות (וגם למדמ"ח כעדיפות שנייה) ? מה דעתכם על החוג הנ"ל ? האם הוא יותר קל ? האם מה שנלמד בו הוא דומה למה שנלמד במדמ"ח ? האם אפשריות התעסוקה אחרי קבלת התואר הם מצומצמים יותר ? אשמח לכל תגובה\ עצה\ טיפ שיכול להיות רלוונטי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by super-MC,

אהלן אני רוצה לילמוד מדעי המחשב התלבתתי מאוד בין מדעי המחשב לאלקטרוניקה אחרי שהתעשקתי קצט במיקרו בקרים לא ברמה של טכנות אלב מובן של העינין הבנתי שזה לא בשבילי אני איש של מחשבים יותר מדעי המחשב נישמה לי ממש אחלה השאלה שלי מזה באמת המיקצועה הזה אך הלימודים מבחינת הרמה של החומר מה התקיד שלי בשוק אחרי שיש לי את התואר (מבק שמישהוא עם תאור של מדעי המחשב יענה לי תודה דין ) :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by Invisible person,

היי, התקבלתי למדעי המחשב בכמה מוסדות אבל הרקע המתמטי שלי הוא 4 יחידות ורציתי לדעת אם יש פה כאלה שגם להם יש 4 יחידות והם הצליחו לשרוד את הקורסים הקשים של סמסטר א' בחדו''א 1, אלגברה ליניארית, אינפי' וכו'.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Lupin,

אני מתלבט מה ללמוד מבין שני המקצועות הללו. איפה יש לדעתכם יותר ביקוש בשוק? בגדול, מה ההבדל בין המקצועות?

• 35 תגובות
    • 14.4k צפיות
  10. Started by geniaXP,

שלום, אני מועמד למסלול העתודה. אני רוצה לדעת מה עדיף. מצד אחד כולם אומרים שהנדסת תוכנה זה יוקרטי יותר ויש יותר עבודה, מצד שני קראתי, גם פה בפורום שאין טעם ללמוד עוד שנה בשביל הנדסת תוכנה ושזה לא נותן כלום. אשמח לקבל הסברים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי, לאחר התלבטות רבה בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה, הבנתי שמשתלם יותר ללמוד מדעי המחשב (לטווח הארוך) למרות שזה לא כזה משנה. עכשיו אני מתלבט בין מדעי המחשב בלבד לבין מתמטיקה ומדעי המחשב. כי במקום בו אני רוצה ללמוד, יש רק מתמטיקה ומדעי המחשב. מהסתכלות ראשונית, זה נראה מבטיח יותר, יוקרתי יותר וכו'. אבל אולי יש פה חתול בשק? אולי אני אלמד רק 60% מדעי המחשב ו40% מתמטיקה וזא בתעשייה יעקמו פרצוף כשאני אגיע לריאיונות עבודה? אני בטוח שיש כאן כמה חבר'ה שיכולים לשפוך מעט אור על הדברים

• 36 תגובות
    • 9.4k צפיות
  12. Started by Morphine,

חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. אני מאמין שיש פה אנשים שמכירים את הנושא. אני חושב על להרשם למדעי המחשב באונ' תל אביב והייתי שמח אם תאירו את עיני בנושא הזה של חד חוגי ודו חוגי. לפי ההגיון שלי זה נשמע פשוט שחד חוגיי זה תואר במדעי המחשב בלבד ודו חוגי זה תואר במדעי המחשב ועוד משהו? הבנתי נכון?

• 30 תגובות
    • 10.1k צפיות
  14. Started by Knopix,

האם התואר שם נחשב בעיני המעסיקים? איך החוג שם יחסית לאוניברסיטאות ומכללות? מוצאים עבודה בסוף התואר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by neogod,

האם יש פה מישהו שלומד באריאל מדמ"ח? ויכול לספר לי קצת על הפקולטה ומה הרמה שם ? כמו כן אם מישהו מכיר את התנאים וההקלות שמקבלים הנדסאים (בדקתי באתר המכללה ולא ממש הבנתי מה הולך שם , אז נא לא להפנו תאותי לשם )

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  16. שלום יש לי אפשרות להמשיך במסלול העתודה דרך הצבא במדעי המחשב עשיתי חישוב סיכויי קבלה באתר של בר אילן של הטכניון ושל תל אביב ו"התקבלתי" רק בבר אילן.. רציתי לשאול איך האוניברסיטה הזו לעומת תל אביב והטכניון משני בחינות - הלימודים עצמם, ועד כמה יש לאוניברסיטה "שם" טוב בחוץ תודה מראש, לירן.

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. ערב טוב לכולם התקבלתי לאונ' תל אביב למדעי המחשב וגם להנדסת חשמל עכשיו.. חוג הנדסת החשמל נמצא בפקולטה של "הנדסה", ואילו חוג מדעי המחשב נמצא בפקולטה של "מדעים מדויקים" (ולא הנדסה).. ככל הנראה אני הולך ללמוד מדעי מחשב.. עכשיו אני שעה מחפש ולא מוצא תשובה האם כשאני מסיים את התואר במדעי המחשב אני יוצא עם תואר מהנדס או לא ? האם משך הלימודים הוא 4 שנים או רק 3 ? תודה מראש :]

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אז מה זה קשור לפורום הזה בטח תשאלו? או - זהו, שהחומרה ששימשה לפיתרון הבעייה הייתה שרת המורכב מ 16 יחידות של PS3: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34739

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. זה אמיתי לגמרי מצאתי חנות ברשת ושם היה מוצר מוזר... אני חוזר ואומר: זה אמיתי לגמרי!

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by unregistered,

למישהו יצא להתנסות? האם יש כאלו בכלל בארץ? makerbot עשו לעצמם שם, אבל הדגם האחרון עולה 2.2K$, לא זול. בkickstarter יש כמה קיטים של מדפסות ב500$-800$, אבל הבנתי בשביל איכות טובה צריך בכל מקרה לבנות מעטפת למנוע הפרעות מבחוץ (רוח, טמפ).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tzolerguy,

למישהו יש רעיון כלשהו למה חברת HP מוכרת מדפסות אשר אמורות להתחבר למחשב דרך חבויר USB ללא הכבל שאמור לחבר את המדפסת ... באמת שלא הבנתי למה זה ?? סתם לטרטר את הלקוח?? יש מצב שיום אחד נקנה מדפסת נפתח את הקופסא ונגלה שאין מדפסת?? או שפשוט יש להם דרך יותר טובה מכבל USB על מנת לחבר למחשב מדפסת USB??

22. מה קורה ?? סרטון שראיתי היום וברצוני לשתף , מה אתם אומרים ?? http://flix.tapuz.co.il/showVideo.asp?m=4089552

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by SilentBob,

פרדי, צב ברזילאי, נקלע לשריפה שהרסה כמעט באופן מוחלט את השיריון שלו. אבל צוות רופאים יצירתי במיוחד החליט שלא לוותר עליו, והציל את חייו באמצעות מדפסת תלת מימד – הצב הראשון בהיסטוריה שזכה בכבוד! לאחר שפרדי נקלע לשריפה בברזיל הרחוקה, סיכויי ההישרדות שלו היו נמוכים מאוד. כך הוא נראה לאחר השריפה: השיריון שלו נהרס כמעט לחלוטין, וצוות רופאים מתנדבים הכינו לו אחד חדש.. במדפסת תלת מימד! קבוצת המתנדבים הזו קוראת לעצמה "החיות הנוקמות" (על שם סרט גיבורי העל "הנוקמים"), וכפי שאפשר לראות היכולות שלהם באמת על-אנושיות! להמשך: https://hwzone.co.il/מדפסות-תלת-מימד-בשירות-ה-צב/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by R-E-L,

עוד מישהו ראה היום בעיתון כלכלה של ידיעות (מדור מחשבים של יום ראשון) את המדפסת התלת-מימדית? עד עכשיו חשבתי שזה משהו לא מציאותי! בינתיים זה "קצת" יקר... מעניין מתי זה יגיע לשוק הפרטי... :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.