עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום כולם, אני כבר חופר שבוע באינטרנט, קורא בקומונות של עתודאים, בפרש, באתר של עולים על מדים, ובכלל קראתי כמעט כול דבר אפשרי, עכשיו אני לא סגור על כמה דברים 1) קיבלתי צו ראשון ל18 באפריל שם אני עובר בדיקות, וראיון, ומבחנים שיקבאו תקב''א ותפרופיל שלי, (אני תלמיד י''א), עכשיו רק לאחר הצו ראשון אני יקבל מיונים? משהו שדרכו אני יוכל להגיע לעתודה? או שאני צריך להציק לצה''ל במדור שנוגע בדבר בשביל לקבל זימונים? 2) הבנתי שצריך לעשות פסיכוטכני לפני הגיוס אם רוצים להתקבל לעתודה, אז מתי כדי להתחיל ללמוד? מתי בערך נגשים? האם חובה לעשות את זה לפני הגיוס? מתי כדי לגשת? האם ללמוד בקיץ שבין י''א לי''ב ? ולגשת? או עדיף לחכות לחופש שבין הצבא ליי'ב? 3) יש לי נכשל בלשון (הטופס שעושים בכיתה …

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by chenrp,

כשאני הולך לאיזשהו ערוץ עם השלט במקשים למעלה\למטה, ורואה איזושהי תוכנית. לוחץ עליה I ורואה מידע. עכשיו כשאני רוצה לחזור ואני לוחץ או על I שוב או על ESC זה יוצא לגמרי ואז אני שוב צריך לדפדף אל הערוץ שרציתי. כלומר, אני לא יכול לעשות I לתוכנית מסויימת ואז לעשות I לתוכנית אחרת. כדי לעשות את זה אני צריך שוב ללכת לערוץ המבוקש. יש למישהו רעיון למה זה? יש לי ממיר חדש של HOT הדק והרחב של ה VOD.

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Kidney_stonE,

אני נכנס למשמרת לילה לעבודה ויוסי, שעוזב את משמרת ערב ומשאיר לי את הבניין כולו בשבילי... שומע לו שיר כ"כ יפה שאני מכיר רגע, אלו שני שירים שאני מכיר, משולבים לאחד.. וזה קאבר כ"כ יפה אתם חייבים לשמוע 2 גרסאות האחת סתם קליפ בשניה רואים את הזמר (קוראים לו ישראל..) ובסוף הגרסא הזו גם רואים את ההלוויה ואיך שפיזרו את האפר שלו לים בהוואי מאוד מרגש, חתיכת הלוויה עשו לו http://www.youtube.com/watch?v=l4XhMANcCbM.swf http://www.youtube.com/watch?v=brRsRTTp1Pw.swf @

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לDJ עריכה מוסיקלית, הפקה מוסיקלית או דברים דומים. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, מה קודם?, לקנות ציוד?, איך ללמוד?, למי לפנות? אשמח לקבל עזרה Aviko

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by +Eliran+,

מישהו יכול להמליץ לי על איזה מגזין מחשבים טוב שכולל בתוכו גם גאדג'טים וכל הדברים בנושא?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by e.s,

אני רוצה לקנות ipod מהאתר Ebay כי שמעתי שאפשר למצוא שם המון מוצרים במחירים זולים אבל הבעיה שאף פעם לא קניתי באיביי ושמעתי שיש שם הרבה רמאים אז אם מישהו יכול למצוא לי איזה Ipod טוב בכ-600 ש"ח או פחות, ושהקניה תיהיה בטוחה אני אודה לו מאוד

7. לאדע אם אני קונה בקרוב אבל סתם אני מתעניין בנושא הזה.. מישהו מנוסה בזה? מכיר כל מיני מכשירים שכדאי? מה אתם אומרים על הPOD ובכללי כל מיני דברים של line 6 ?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. אני צריך לאולפן בייתי... מן הסתם אפשר לקנות בחלילית וכלי זמר אבל אני מחפש מקום קצת יותר משתלם...

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  9. בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. או מישהו באמת נדיב יכול להביא לי בוק ריפורט

• 8 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. Started by assaf990,

מופיע במשחקי מכות שונים כשיריב 1 גובר על ה-2

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אוקיי חברים אז פה כל אחד עושה חשבון נפש עם עצמו, הת'רד מדבר על סיפוק של כל אחד הן ממראה, הן מאופי או משתי התכונות גם יחד. הצביעו בהמוניכם. p.s [glow=red,2,300]VITNIR'S HOT ![/glow]

• 51 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. האובססיה שלי היא: כל פעם שאני רואה עט, אני חייב לסגור ולפתוח את המיכסה (או ללחוץ על הראש שלו בלי הפסקה), אני פשוט חייב!! מה איתכם?

• 226 תגובות
    • 17.6k צפיות
  15. סתם, עניין אותי. אני לא רואה פה מישהו בארץ הולך לזה עם טוקסידו.. =] (או שכן?)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אז זהו, שיהיה לך מזל טוב יא אוברקלוקר זקן. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה בן 22, אע? ותהנה בסופ"ש (ותביא כבוד!)

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by stone cold,

לפני כמה חודשים היתה לי נסיעה קטנה לעשות אז חיפשתי דיסקים ברכב (הזקנה ואחד מהאחים שלי נוהגים ברכב הזה רוב הזמן) וניתקלתי בדיסק של בוב מארלי הכשיו אני לא יגיד שאהבתי את כל השירים אבל - no woman no cry (אני יודע שכולם מכירים) ועוד כמה שירים אהבתי אז אני מחפש המלצות לשירי רגאי טובים בסגנון כי אני נוב גמור בתחום ולא מכיר הרבה שירים מישהו יכול לזרוק המלצות ?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מעבד חדש Intel core 2 duo E6400 והבנתי שמצופה לנו ירידת מחירים משמעותית אחריי ה22.4 אז אני רוצה להזמין את זה מחו"ל כי נראה לי ככה זה יעלה לי הרבה יותר זול. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להזמין את המעבד מחו"ל וגם שהמקום יהיה אמין וטוב ושלא ימכרו לי איזה חתול בשק, עם מישהו מכיר אתר כזה אני ישמח לקבל תכתובת. נ.ב לא ידעתי עם לשאול את זה פה או בפורום אחר באתר פשוט פה כולם מבינים במפרטים ואולי חשבתי שמישו מכיר איזה אתר כזה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. עכשיו ברצינות, עקב פלטפוס וכאבים ברגליים החלטתי לקנות נעלי ספורט נורמלים "לא ג'נריים" http://runsport.shopy.co.il/products/72399 מה דעתכם על הנעליים? איני יכול להרשות לעצמי תקציב גדול יותר. אני אוהב לרוץ, ואני רוצה לרוץ אבל עם נעליים שיש לי תמיד כואבות לי הרגליים לאחר 200 מטר ~ . ולכן אני בא להתייעץ איתכם, אילו נעליים כדאי לקנות. מידת הרגל שלי היא בערך 45-44, אני בן 16 וחצי אם זה חשוב. תודה ;D

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אני רוכש מחשב חדש ויש לי חבר שעובד שם ואני מכיר את זה שיש לעובדים אפשרות לרכוש מוצרים של אינטל בעלות זולה משמעותית. למישהו יש גישה והוא יכול לשלוח צילום מסך של המעבדים הנפוצים (6300, 6400) בכדי שאני אדע לגבי אומדן מחיר? נ.ב. חבר שלי לא יהיה בארץ שבועיים ולכן הוא לא יכול לשלוח לי צילום מסך בעצמו

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. שלום, בערוצים yes 1,2,3,4 יש פרסומת לסרט "קרייזי" אז יש שם שיר ברקע הצלחתי להבין רק שיש שם מילה "middle", לפי מה שאני מעריך זה היה שיר מאוד פורסם (אולי גם עכשיו הוא כזה). תודה מראש. מצאתי לא משנה זה eminem - sing for the moment

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by FPSbanana,

איזה מוסיקה אתם שומעים? אנ י מעדיף רוק מאטל ופאנק!

• 315 תגובות
    • 21.9k צפיות
  23. שלום לכולם. במסגרת לימודי תעשיה וניהול אני נדרש לערוך סקר בין אנשים שקונים מחשבים. אז כן, הלכתי לרחוב ושאלתי, אבל אני חושב שכאן אני אקבל תשובות יותר ענייניות ומקצועיות, אם אתם מבינים את כוונתי. בכל מקרה, לא מדובר בשאלות פתוחות, אלא רק שאלון עם שאלות אמריקאיות (א', ב', ג'), כך שלא יקח הרבה זמן לענות על השאלות הללו. אני מעריך מראש את כל מי שנותן תשובה. http://www.geocities.com/freezeil/questionier.html

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.