עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HaEsrimVeArba,

תגידו, שמי לב שכסאות מנהלים מתחילים ב 150 שקל ב ZAP מישהו ניסה לקנות ? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה גם סופר מגנייייייב.

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by Teknik,

שלום, אני רוצה להכנס לתחום אבל אני קצת אבוד באיזה אופניים לקנות. יתרונות חסרונות וכו'. נתונים עליי(בערך): גובה: 176 משקל: 73 למשל: ראיתי שיש אופניים ב 850 ש"ח עם כיסא נמוך(בתחתית) http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=554&topicId=1 ויש גם אופניים ב 540 ש"ח שגם בקטגורייה של הפעלולים אך עם כסא גבוהה. http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=101&topicId=1 נכון שאני רחוק מאוד מ tailwhips וכדומה, ואפשר פשוט להנמיך את הכיסא. אבל השאלה שלי האם יש הבדלים משמעותיים בינהם ואפשר בינתיים להסתפק בזול או כדאי לקחת את ה"מקצועיים" כי אולי קלים יותר וכו'? אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל לעזור לי. חג שמח!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]

4. שלוחצים על סמל של סוללה במחשב הנייד יש כמה אפשרויות: best performance better performance .. .. battery saver תודה

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by Nahum2,

מישהו מכיר כזה שנודע באמינות שלו? בכיף הייתי מזמין אפילו את המודל שיש למשטרה. ראיתי את זה :http://www.dealextreme.com/p/alcohol-tester-breathalyzer-keychain-0-19-bac-max-16270 ושוקל אם להזמין אותו

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by Jew,

הרשימה שלי : 1. Russia 2. Ukraine 3. Greece 4. Romania 5. Serbia 6. Finland 7. Spain 8. Slovenia 9. Georgia 10. Turkey מה הרשימה שלכם ?

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  7. מחפש מיקרוסקופ לתיקון טלפונים ניידים, חשוב שיהיה שטח עבודה גדול (מקום לבלאוור ולמלחם), תאורה טובה (למרות שיש אפשרות לחבר תאורה בנפרד אז זה לא כל כך חשוב), לא מחיר בשמיים! (גג! 2000 ש"ח), והאם שווה להשקיע עוד שיהיה עם מסך או שזה לא משנה, השימוש זה להחלפת שקעי טעינה, ריבולינג, ג'מפורים, וכל מה שסובב דרג ד' תודה רבה! (אשמח אם תעבירו את הדיון למקום מתאים אם ויש כזה)

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by bigblue,

http://www.youtube.com/watch?v=MI2hxpLr_Xk בכיף

9. Started by roma,

http://www.home.no/khaukaas/files/laughing_cat.htm

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by son gohan,

מישהו אפגניסטני עולה מאפגניסטן לישראל איש ישראלי שואל אותו מאיפה עלית הוא עונה לו: החעלכח האיש הישראלי אומר לו סליחה אני לא מכיר כזאת ארץ החעלכח האפגניסטני הפעם אומר ביאלי כ- החעלכח האיש הישראלי אומר לו באמת מאיפה באת האיש הערבי עונה לו יאללה אתה לא מבין אכלתי פלאפל!!! באתי מאפגניסטן האיש הישראלי אומר מאפקקילן? הערבי: יוו יא עב"ם מהשמיים מה יש לך הישראלי: בעיה באוזן ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by the red dragon,

שלום.. עוד כמה ימים אני טס לרוסיה לשנה. הייתי פה כבר בצו ראשון ונראה לי קבעו לי גיוס מתישהו בשנה הבאה. אני מתכנן להיות שם שנה ולחזור לישראל לצבא. השאלה היא אם ירשו לי לצאת עכשיו מישראל לשנה או יעצרו אותי בשדה תעופה?

12. Started by pringles,

חברה של אמא שלי מגיעה לארץ ושאלה מה אני רוצה שתביא לי אז זה צריך להיות לא גדול משו שימושי שהחיר שלו בארץ ממש יקר יחסית למחיר בחול מחכה להצאות 600 דולר גג

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by klayton,

http://www.liveleak.com/view?i=03e_1305301887

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  14. מדור ה-HWiki החדש עלה לאוויר - מאגר מידע אודות עולם המחשבים והטכנולוגיה שמנוהל ומתוחזק על ידי צוות HWzone והגולשים. במאגר זה תוכלו לצפות בערכים, לשנות אותם, להוסיף ערכים חדשים או להעשיר קיימים, וכל זאת על מנת להרחיב את מאגר המידע ולהפוך אותו לעשיר יותר בתוכן. המדור פתוח לכולם, הן לקריאה והן לעריכה והוספת ערכים חדשים, מתוך אמונה כי כל המוסיף הרי זה משובח וכל שתוכלו לתרום מהידע שלכם יוכל לסייע לרבים אחרים. פרסים פרסים פרסים ובכל זאת, אי אפשר להשיק מדור חדש וקהילתי בלי חגיגה קטנה, ואיזו דרך טובה יותר לפתוח את ה-HWiki מאשר תחרות נושאת פרסים! במהלך השבועות הקרובים, אנו עורכים תחרות למילוי מדור HWiki בערכים חדשים, לצד שיפור הערכים הקיימים בו. מטרת התחרות היא בראש ובראשונה לה…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by +Eliran+,

אז זה הסיפור: יש לי תקלה במחשב ואני התקשרתי היום לתמיכה הטכנית של מייקרוסופט. נתחיל בזה שמי שלא יודע, הנהלים לגבי עזרה טלפונית הם כדלהלן: אפשר להתקשר אליהם פעם אחת לגבי תקלה טכנית, ומאותה פעם אפשר עד 90 יום להתקשר כמה שרוצים ויעזרו לך טלפונית. אחרי 90 יום אין עזרה טלפונית רק נציג טכני דרך הצ'אט . זה מעצבן שאתה קונה מחברה גדולה כמו מייקרוסופט ואתה מצפה לקבל שירות תמיכה טלפוני רגיל כמו כל חברה נורמלית. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by waizman,

מי שראה בשישי כוכב נולד (טוב בשביל להוריד ת'אוכל ), בטח ראה ושמע את שלושת השירים שביצעו המתמודדים שם. אני אחד שלא מתלהב ממש מה wannabes האלה, אבל בתוכנית האחרונה היה ביצוע מדהים לשיר "בתוך" של להקת חיל האוויר ע"י הראל סקעת. מומלץ מאוד לשמוע ולשמור באוסף השירים שלכם... אז לסיכום, ביום קיץ רותח שזה, מומלץ לשמוע את "הראל סקעת - בתוך". עד כאן פינתנו להיום. :-*

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  17. שליש מההודעות בעמ' האחרון קשורות לסרטים. מה דעתכם על הסרט X? איך הסרט Y? מי ראה את הסרט Z ? וכו'... תעשו ת'רד (אחד) של סרטים ובו תחליפו דעות על כל הסרטים שאתם רוצים, או שבמקביל תבקשו (ממי שצריך) לפתוח פורום סרטים .

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  18. העובדות הן כאלה אין לי מחשב בבית אני צריך להמיר שירים מ MP3 ל WAV כל תוכנות ההמרה לא עובדות במחשב שלי כאן בעבודה - המחשב מוגבל מאוד וחסום מכל הכוונים. רק תוכנה אחת כן עובדת אבל לסרוגין פעם ממירה ופעם לא - יש לה וירוס. מישהו יכול למחוק את הוירוס מהתוכנה ולשלוח לי אותה למייל glideria@gmail.com התוכנה עם הוירוס נמצאת כאן בלינק http://rs779.rapidshare.com/files/240925604/MP3_WAV_Converter_3.98_Portable.rar

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by 47,

LOL! ענק! Backsnaks boys- I want a fat babe Internet killed the video stars wimep pissed kid- Pookey

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  20. http://www.websense-media.co.il/bezeq_300506/default.asp?ToolId=8C11J5&gid=wallamegain מאוד מענין למה יש לזה מפרט מוצר מאוד מרשים אבל את החלק החשוב לא היזכרו, גודלו ....לפחות רשמו שהזיכרון מבית סמסונג .. בצד שמאל למטה יש את המפרט התכני .....

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  21. גוגל לא מסתפקת במכוניות ואנשים שיסתובבו ויתעדו את העולם עבור שירות ה-Street View שלה, והחליטה לשלוח למשימה גם כלבים לכתבה

22. Started by Gohan,

בן 16 ;D

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  23. שלום לכול הזונרים! אני רוצה לשתף אותכם באלבום עריכות ורמיקסים שלי. מוזיקה שחורה ועדכנית מותאמת לניגון במועדונים או סתם שמיעה בבית. פלייליסט : 01. Busta Rhymes ft. Lady Gaga - Just Dance (Dirty Version YotamC Re-Edit 122) 02. Dj Khaled - She's Fine (YotamC Private Edit v.2 103) 03. Static & Rusty Ft. Ga-D - At Sheli (YotamC Re-Edit 103) 04. Savage - Swing (YotamC Rami Moasham Intro V2 75) 05. YotamC Production - We Will Rock It Out (Adam Tzover Intro V2 75-80) 06. Young Wonder Feat. Akon - Up & Down (YotamC Edit 113) 07. Pitbull ft Lil Jon & Chris Brown - It's Official (YotamC Edit 119) 08. Kelis Ft. Lil Mamma - Shawty Get Milkshake (YotamC Party…

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by AgentZ,

אהלן אנשים , הסתכלתי היום בתיבת דואר שלי ומצאתי את ההודעה הבאה : Dear {012.NET.IL} Account User "" This Email is from { 012.net.il } user Customer Care and we are sending it to every { 012.net.il } User Accounts Owner for safety. we are having congestion due to the anonymous registration of accounts so we are shutting down some accounts and your account was among those to be deleted. We are sending you this email to you so that you can verify and let us know if you still want to use this account. If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name, password, date of birth and your country information would be needed to v…

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by Shmoe,

בעמוד הבא תוכלו לקרוא כמה טקסטים מטורפים מפי נוצרי הזוי בשם Dr. Richard Paley, מה שהכי מדהים שהבנאדם אשכרה רציני (אולי זה מה שכל כך מצחיק ) תחזיקו חזק! הנה כמה קטעים נבחרים: אני עד עכשיו מחזיק את הבטן מעניין מה היו אומרים הרבנים? אני בטוח שגם הם לא אוהבים חברות מחשבים שכרתו ברית עם השטן... Prog. נ.ב קרדיט ל-Nebob מפורום arstechnica.com על התגלית.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.