עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 47,

LOL! ענק! Backsnaks boys- I want a fat babe Internet killed the video stars wimep pissed kid- Pookey

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by Gohan,

בן 16 ;D

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  3. http://www.wimp.com/jewish/ הבנאדם נהפך לאט לאט ללהיט בUSA ;D ;D ;D השגתי את הדיסק שלו (מעניין מאיפה) ושמתי באוטו איזה כיף לשמוע שם הדיסק: Matisyahu - Shake off the Dust

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by stone cold,

היום בעיקבות הדיון המעמיק על אלון מיזרחי :'( החלטתי לנסות משהו קטן בהתחלה כתבתי GUNS N RUSES וראיתי כמה קליפים אחרי זה ניסיתי את IRON ושמתי את זה http://www.youtube.com/watch?v=Laxi2nZIxts&search=iron אחד מהשירים האהובים שלי האיכות של הוידיאו אומנם לא משהו אבל זה מגניב שאפשר לישמוע מהר בלי להוריד כלום אני נותן לאתר 8.5 מיתוך 10 ואם הם ישפרו תאיכות של הקול והצליל בעתיד אני יוסיף להם עוד נקודה וחצי

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  5. היי חברה אני רוצה להדפיס תמונה מסוימת (תמונה שציירו אותה על דף או בריסטול או אני לא יודע מה) על חולצה. עכשיו, על הציור אחראית ידידה שלי. על הצד הטכני- אני אשמח אם אתם תעזרו ;D אז אפשר קצת מידע למי שכבר ניסה? למשל- על איזה סוג של דף לצייר?איך אפשר להדפיס פיסית?(אני יודע שיש להם את הטוסטר הענק הזה בחנות שמדפיסים עליו סמלים של בתי ספר, אבל זה עם דף דק ושקוף, ואין לי מושג איך אפשר לצייר על זה) תודה על כל עזרה שתבוא

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  6. Started by Shadowman,

http://www.b3ta.com/challenge/apple חזק....

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  7. מכרתי טלפון סלולרי. האם אני צריך לתת לבחור קבלה או משהו כזה? פירסמתי ביד 2 ופנה אלי בחור. אמר שיש לו חבר ושחבר שלו(שגר בעיר שלי) יפגש איתי והוא יקנה את המכשיר. באתי לחנייה כדי לפגוש את ה"חבר" שלו. וחיכתה לי ניידת משטרה. קפץ לי הלב ואז המשכתי לנסוע. חשבתי לעצמי, הטלפון לא גנוב והוא בבעלותי, למה שאני לא אוכל למכור אותו לשוטר? אז חניתי ומכרתי לשוטר את הטלפון. נזכרתי בסרטים שמראים שברגע שיש תחלופה של כסף בין הידים אז קופצים על הפושע כל השוטרים.... בקיצור, לא קרה כלום, אבל אני מעוניין לדעת מה החוק אומר על זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by nuctornal wisdom,

אני רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש, כמה המחשב שווה או שעדיף לתרום אותו? המפרט הוא: C2D E6600 @ 3.6 Gigabyte GA-965P-DS3P Rev 3.3 BFG 8800GTX G.skill 800MHZ 2GB (1024*2 DC) Enermax Liberty 400W WD 320 KS LG H22

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  9. התקלקל לי מכשיר חשמלי מהם שנקנה לפני חודש בידי תעודת אחריות וקבלה. האם אני צריך ללכת לסניף שממנו קניתי ? האם הפרוצדורה שם היא בד"כ החלפה מלאה ע המקום או שאני מחכה חודשיים שישלחו את זה לאנטארטיקה וינסו "לתקן" ? נסיונות בבקשה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by AgentZ,

אהלן אנשים , הסתכלתי היום בתיבת דואר שלי ומצאתי את ההודעה הבאה : Dear {012.NET.IL} Account User "" This Email is from { 012.net.il } user Customer Care and we are sending it to every { 012.net.il } User Accounts Owner for safety. we are having congestion due to the anonymous registration of accounts so we are shutting down some accounts and your account was among those to be deleted. We are sending you this email to you so that you can verify and let us know if you still want to use this account. If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name, password, date of birth and your country information would be needed to v…

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by FresH-MeaT,

תקשיבו חברה אני רשום בפורום הזה קרוב ל8 שנים כבר ניראה לי כל פעם שאני נתקן בבעיה בכל צורה שהיא כזאת ואחרת אני לא חושב פעמיים ותמיד פונה לפורום הזה ממליץ לחברים להעזר בו ובכלל אם אני מתכנן לקנות טלוויזיה, מחשב, חלקים או ביכלל עזרה בתוכנה, ווינדוז או בכלל בפורום הכללי פה שאני מבקש עזרה של משתמשים תמיד עונים לי בצורה מהירה אוביקטיבית ותמיד מקבל מענה לבעיות שצצות לי כל חלק שקניתי, קניתי בעזרתכם פתרתי בעיות בעזרתכם אפילו הפרויקט שאני עושה עכשיו אני נעזר בכם תודה לכל חברי הפורום באמת שאני מעריך את HWZONE

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by mrsegev,

זהו, שבתי מחופשת המולדת במילואים וחזרתי לעבוד. הפעם, בתקווה שאף אחד לא יכריז עלינו מלחמה, אוכל להשקיע בקומיקס כמו שתכננתי. אז יש אתר חדש וכתובת חדשה ונוחה וסטריפ חדש. http://www.the-sketch.co.nr נ.ב : לכל אלו שעקבו אחרי הקומיקס בעבר והתאכזבו- עימכם הסליחה. כשצה"ל קורא- יוסי עונה שבת שלום.

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by EyEOnE,

בגדול איך האיכות של הטלויזיות והאם במחיר זה באמת משתלם? http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=253

14. Started by huber,

הי. יש משתמש כלשהו שפירסם מודעה בטרייד-זון. האימייל שהוא השאיר שם לא תקין. יש דרך אחרת ליצור עימו קשר?

15. שלום חברים, יש לי שאלה, האם יש סיכוי שאפל תעבור למעבדי AMD ZEN2.0 (כניראה גירסה מקוסטמת) לדור החדש של MAC PRO? כי רואים שהם לא עידכנו את המוצר כבר כמה שנים- למה הם מחכים? ולאיזה מעבד אינטל הם יכולים לעבור שיהיה חזק באופן משמעותי מה18 ליבות שמוצע בIMAC? כי אם הם יבחרו לעבור לAMD יהיה להם גישה למעבד מקוסטם של עד 64 ליבות עם צריכת חשמל הגיונית, ופער גדול מאוד מבחינת הביצועים למה שקיים באינטל כרגע ולפחות עד 2020. בנוסף בטח המעבד יהיה זול יותר משל הפיתרון של אינטל לפני דור ה7NM- מה שאפל מאוד אוהבת(מרווח רווח גדול מאוד לעומת העלות של המוצר). אני מודע לפטנט של אינטל על חיבורי הTB, אבל זוכר שהיו דיבורים על שאינטל תאפשר לאחרים להישתמש בתקן ו…

16. הצטרפו יחד איתנו לזון של HWzone - המקום שלנו להכיר, לשתף ולקבל מידע על חדשות או מבצעים שונים ברשת, להתייעץ עם חברי האתר לפני קניה או לפתור תקלות טכניות, וכמובן להתעדכן בעולם הטכנולוגי בכלל והמחשבים בפרט. קדימה, כולם מחכים לך להצטרפות: http://bit.ly/32As6Y2

17. Started by shaypoi1,

למישהו יש ניסיון בזה? אני בוגר 12 שנות לימוד בבית ספר רגיל (אינטרני) רק לא עשיתי את כל הבגרויות.. אני מעוניין לעשות מחדש אבל בלי הציון של הבית ספר, שרק הבחינה עצמה תקבע את ציון הבגרות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך יש שם כל כך הרבה חוקים שכבר הלכתי לאיבוד..

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by the red dragon,

שלום.. עוד כמה ימים אני טס לרוסיה לשנה. הייתי פה כבר בצו ראשון ונראה לי קבעו לי גיוס מתישהו בשנה הבאה. אני מתכנן להיות שם שנה ולחזור לישראל לצבא. השאלה היא אם ירשו לי לצאת עכשיו מישראל לשנה או יעצרו אותי בשדה תעופה?

19. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכם... לפני כחודש + התחלתי ממש לאהוב ללכת ולשחק סנוקר עם חבר...כל שבוע אנחנו פעמיים הולכים לסנור ל 4 שעות טובות של משחק... המועדון יפה ואוירה מעולה אנשים רציניים ולא ילדים קטנים...עכשיו שזה הפך להרגל ואני באמת נהנה חשבתי לי למה לא לקנות מקל סנוקר מתברג...שאלתי את מנהל המועדון בקשר לסוגי מקלות והוא אמר לי שזה נע בין 400שח ויכול להגיע לכמה אלפים...עכשיו בתור אחד שחובב את זה נראה לי הגזמה לזרוק על מקל 400שח אפילו...חיפשתי בזאפ וראיתי דווקה הרבה במאתיים שח ויש אפילו פחות...השאלה מה ההבדל והאם בתור מתחיל זה ממש ישנה לי בהתחלה? סך הכל רוצה מקל משלי שרק אני ישתמש בו ויתרגל אליו.... למישהו יש דעה בנושא? תודה

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  20. היי רציתי לשאול אם יש כזאת אפליקצייה לפיסבוק שרושמת בפרופיל איזה שיר מתנגן בWMP . אני יודעת שבמסנג'ר יש דבר כזה . אם אין - יש לזה איזה סיבה ,נניח שזה לא אפשרי ? או שפשוט אף אחד לא חשב על זה? ואם מישהו מכיר אתרים (גם באנגלית זה טוב) שמסבירים יותר בפירוט על בניית אפליקציות לפייסבוק , אפילו את הדברים הכי בסיסיים כי אין לי רקע בתחום, זהיעזור מאוד! תודה רבה =]

21. לצורך שיתופי פעולה?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  22. האם הכיסאות של רהיטי הכח שווים משהו? איפה הם עומדים ביחס לכסאות של צרעה/ ווקסמן???

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by stojakovic,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי את- 1. -? 6 - ?? (הבנתי שבשבילי זה לי ומאה זה ק' אבל מאיפה בא ה סי??) 10- ??? (חוט - קו, טייל- סייר, איך משי הופך ל-ר??) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  24. במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …

• 5 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.