עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הצטרפו יחד איתנו לזון של HWzone - המקום שלנו להכיר, לשתף ולקבל מידע על חדשות או מבצעים שונים ברשת, להתייעץ עם חברי האתר לפני קניה או לפתור תקלות טכניות, וכמובן להתעדכן בעולם הטכנולוגי בכלל והמחשבים בפרט. קדימה, כולם מחכים לך להצטרפות: http://bit.ly/32As6Y2

2. Started by tulicooli,

טוב אז ככה עשיתי מזגן בחדר שלי ואבא שלי רצה לשים את המנוע של המזגן על בנין שלנו בחוץ אבל הטכנאי אמר שאסור ושיפרקו לנו אותו... אז ראיתי 2 מנועים של מזגן ועוד משהו כזה שקשור למזגן כזה בחוץ ליד בנין וזה יענו פועל והכל.. אז השאלה שלי אם אני יכול לפרק את זה ולקחת? נגיד באיזו שבת אחת בלילה

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות חלקים כמו זכרון וכרטיס מסך מארה"ב ולכן אני מבקש מכם שתמליצו לי על אתרים זולים ואמינים שבהם מוכרים חלקים. נ.ב: לא חייב שהם יעשו משלוחים לארץ (אני מקבל את החלקים מ-Mustop שמייבאים את זה לארץ). תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  4. http://www.wimp.com/jewish/ הבנאדם נהפך לאט לאט ללהיט בUSA ;D ;D ;D השגתי את הדיסק שלו (מעניין מאיפה) ושמתי באוטו איזה כיף לשמוע שם הדיסק: Matisyahu - Shake off the Dust

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by idosen,

איך הרעיון ? איך הביצוע ? מה לשפר ? אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לאתר, כל באג קטן, הערה, המלצה אני אני אשמח לשמוע תמונות מצחיקות ברשת מגוון רחב של תמונות קורעות מצחוק . אתר ייחודי, אז בלי הרבה דיבורים- www.imlaugh.com

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by 47,

LOL! ענק! Backsnaks boys- I want a fat babe Internet killed the video stars wimep pissed kid- Pookey

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  7. אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  8. אני שוקל ללכת אמרתי לשמוע עוד כמה דעות לפני זה תמיד טוב. מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

אהלן, אני צריך לקנות שלושה מחשבים+מסך. איזה חנות טובה יש באיזור המרכז? בראש ובראשונה שירות טוב, מימוש אחריות נוח, ולא שאני צריך ללכת ליבואן להביא להם אישור או לפנות ליצרן בחול בשביל לקבל אחריות. חשבתי על RSM, מה דעתכם? אריאל

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by waizman,

טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by mainframe,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ומחפש חנות מחשבים אמינה עם מחירים סבירים. בפעם האחרונה שקניתי מחשב, זה היה אצל אייבורי, והנסיון לא היה טוב... למישהו יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

John likes 400 but not 300; he likes 100 but not 99; he likes 3600 but not 3700. Which does he like? 900 1000 1100 1200

13. Started by onn_the_vy,

[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]

14. האם אני יכול להחזיר מסך שקניתי אתמול, כאשר כל החלקים (כולל אריזות, וקלקרים למיניהם) נמצאים ברשותי?

15. Started by overload,

http://www.ryoni.com/videos/the_little_giant_girl.html

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by סער_שי,

אני הולך לעשות רכישה בקרוב וכדי להתמקח אני אשמח לדעת מה הרווח הממוצע (באחוזים) שהחנויות עושות על הרכיבים? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? איזה הנחה מהמחיר הממוצע המוצהר של החנויות ניתן לקבל?

17. Started by e-Pit@m,

Long Live... real human leather mice! אפילו שערות יש עליו.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  18. כותרת

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  19. אני לא יודע אם פורום "כללי" הוא המקום הכי ראוי לזה, אבל נדמה לי שכן... חשבתי על אפשרות מסויימת שתשפר את החוויה של משתמשי הפורום. נכון שיש מנייה של מספר ההודעות של כל משתמש? אבל אין ממש הבדל בין 1800 הודעות ספאם טהורות ל-1800 הודעות אינפורמטיביות ומעניינות. אז חשבתי על אפשרות לסמן הודעה של בן אדם כהודעה טובה, לפי דרגות מסויימות. כך שלאדם יכול להיות 1000 הודעות, מתוכן 900 ספאם, 50 מועילות ו-50 מצויינות (או להיפך). לאחר שתיווצר סטטיסטיקה מספיק גדולה עבור רוב חברי הפורום, לכל חבר פורום תינתן האפשרות לבחור רף שממנו ומעלה הוא מעוניין לראות. למשל, אני מעוניין לראות רק מי שפחות מחצי מההודעות שלו מוגדרות כספאם. דבר זה יעודד אנשים לכתוב בעיקר הודעות מועילות, ויפחית משמעותית את אפשר…

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  20. טוב אז ככה, אחרי המון המון לבטים ובדיקות המצב הוא ככה, יש מטרה יש נתונים, יש שיקולים וצריך עזרה! נתונים-בגרות 9.7, פיסכו 621 , פטור מקורס אחד באנגלית. מטרה-מכירות, כרגע אני מתעסק בקטן כאיש מכירות, המטרה היא גבוהה, מעדיף בעולם הטכנולוגיה כמנהל מוצר או קטגוריה וכו'. מקומות-מכללה למנהל,בינתחומי! אוניברסיטאות חלק אני לא מתקבל וחלק לא מתאים לי. המסלולים- הקל- מנהל עסקים עם התמחות במה שאני רוצה, אני יבחר שיווק. הבינוני- כלכלה+משפטים ואז אני יבחר בכלכלה התמחות שיווק ובמשפטים התמחות באחד מהתחומים העסקיים. הקשה והלא מעניין-משפטים וחשבונאות, יוצאים עם תעודת עורך דין ותעודת רואה חשבון. הקשה מאוד-משפטים תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים, צריך לשמור על ממוצע של מעל 88 בשנה א' ועל מעל 8…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  21. Started by OmerS,

היי, תמיד רציתי לברר, מי מחברי הפורום הזה חבר גם בתנועת הצופים? אם כן, באיזה הנהגה (ושבט) אתם? ומה התפקיד שלכם בשבט? אני אישית בהנהגת שרון, שבט פולג (תל-מונד), שכב"ג ואני בשנת קורס (ט') עוד מעט יוצא לקורס חמישיות..

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  22. הפעם זה הגיע לשיא,הייתי נותן לכם לינק לת'ארד הקודם שפתחתי פה בקשר לזה אבל משום מה אני לא מוצא אותו. בקיצור בחודש מרץ עבדתי כמה ימים באותו כח אדם,הייתי אמור לקבל משכורת ב10.4 משכורת כמו רוב האוכלוסיה בארץ,המנהלת של המקום שמה החסירה לי 2 ימיי עבודה,בסופו של דבר ראתה שכן עבדתי את אותם ימים ואמרה לי שהיא תביא לי את הכסף הזה חודש הבא(לעזאזל) בסדר עד פה הכל בסדר,אני בא למשרד של הכח אדם שלהם ב10.5 לקחת צ'ק מזדיין של 320 שקלים,היא אומרת לי שהיא ''טעתה'' והביאה את הצ'ק שלי לבחור אחר שקוראים לו יעקב,איך שהוא התבלבלה. אני כל יום מתקשר אליה והיא בשלה אומרת לי שהוא לא עונה תמיד,ביקשתי ממנה תשם שלו היום והיא לא יכולה למסור לי אותו היא אומרת. מה עושים במצב כזה?,הכל חוקי במה שהיא עושה בס…

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by +Eliran+,

אז זה הסיפור: יש לי תקלה במחשב ואני התקשרתי היום לתמיכה הטכנית של מייקרוסופט. נתחיל בזה שמי שלא יודע, הנהלים לגבי עזרה טלפונית הם כדלהלן: אפשר להתקשר אליהם פעם אחת לגבי תקלה טכנית, ומאותה פעם אפשר עד 90 יום להתקשר כמה שרוצים ויעזרו לך טלפונית. אחרי 90 יום אין עזרה טלפונית רק נציג טכני דרך הצ'אט . זה מעצבן שאתה קונה מחברה גדולה כמו מייקרוסופט ואתה מצפה לקבל שירות תמיכה טלפוני רגיל כמו כל חברה נורמלית. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  24. שליש מההודעות בעמ' האחרון קשורות לסרטים. מה דעתכם על הסרט X? איך הסרט Y? מי ראה את הסרט Z ? וכו'... תעשו ת'רד (אחד) של סרטים ובו תחליפו דעות על כל הסרטים שאתם רוצים, או שבמקביל תבקשו (ממי שצריך) לפתוח פורום סרטים .

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  25. אודה למי שיפנה אותי.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.