עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אאאארררר... נמאס כבר מדמי החסות האלה של נזק, למה בכלל צריך לשלם את זה :\ Oh well, מישהו יודע כמה בדיוק צריך לשלם ?

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by SilverCivic,

אהלן חברה. אני לא ממש מתעסק בקטע של יו גי הו ובכללי לא מתעסק עם קלפים וכדומה... אך לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי חפיסה מלאה במתנה (לא גנוב לא לדאוג). הבנתי שקלפים כאלו יכולים להיות שווים הרבה כסף לכן אני שואל אותכם המומחים , האם יש איזשהו אתר שאני יכול לבדוק את שווי הקלפים? כלומר להריץ חיפוש על שם הקלף ולמצוא את שיווי +- תודה!

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  3. שלום, עשיתי בדיקה למכשירים שונים ובמצבים שונים עם מד חשמל, לשימושכם: כמה חשמל מכשירים צורכים.pdf

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by עמיר,

כיצד לדעתכם יש להתמודד עם חנויות המוכרות ציוד משומש כחדש תוך הסתרת העובדה שמדובר בציוד משומש ומחירתו במחיר מלא ? האם נתקלתם בתופעה זו, אם כן, באיזה חנות וכיצד התמודדתם עם זה?

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by roeesnir,

1. האם ההכנסות מPayPal חייבות במיסוי? (אני מניח שכן). 2. אם כן - ממתי? האם משעת קבלת הכסף לחשבון ה-PayPal או משעת ההעברה לחשבון הישראלי? 3. נניח שעשרת אלפים איש יקנו ממני ב-10 שקלים, איך המיסוי יתבצע אז? 4. האם זה שונה אם מדובר בתרומות? בבקשה לא להביע דעות והנחות. רק מי שיודע. ואם אפשר להפנות למקור - הכי טוב.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by shlosi,

שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by EviLeader,

שלום לכולם, היום קיבלתי סוף כול סוף את המארז אורוורה 570 של ג'יגה ביט + ליברטי 400. על הליברטי 400 אני לא בדיוק מתכוון לעשות ביקורת אבל על ה570 אני ינסה. המארז הזה פשוט מדהים ואני שמח שקניתי אותו. ייתכן והמארז המומלץ ZERO יותר טוב אבל אני אוהב אותו תומר.

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by TD-X-Smg,

אני חדש פה.. אבל אני לא ליימר ! (חחח) אני מקווה שיהיה פה כיף כמו שכיף לרקוד סמבה.. בנתיים אין לי מה לרשום.. אבל יהיה יותר מעניין כשאני אכיר אותכם יותר טוב ! ובלי שום קשר לנושא: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: חה חה חה חה !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by DorM,

כנסו לאתר שלהם : http://www.skypc.co.il/ כנסו לאתר של טיאמאס : http://tms.co.il/ המלאי בסקאיפיסי קטן וגם ככל שעובר הזמן המלאי אצלם הולך וקטן, אין כל מיני מוצרים שבהרבה מקומות ממליצים עליהם, הפעם הגיע תורם של כל מארזי חברת NZXT. יותר חשוב להם הכסף של הלקוח מאשר הלקוח, ברור שהחנות אמינה והשירות אחריות שלהם עדיין אמין וטוב אבל החנות עם מלאי קטן יחסית (הכל יחסי) ומחירים יקרים יותר ברוב המוצרים. לעומת זאת TMS מלאי הרבה יותר גדול של מוצרים,אני כמעט בטוח שיש להם הכל במלאי או שאם תזמינו הם לא יגידו לכם אין תזמינו משו אחר, נותנים אוברקלוק והאחריות שלכם נשארת במקרה שאתם באים עם מפרט מהפורומים. יש להם את כל המוצרים שמדברים עליהם וממליצים עליהם, המוצר אולי הכי מבוקש כיום שזה 8800GT י…

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by Peri228,

היי .. אני מחפש קליינט נוח למשחקי טקסס הולד'ם , לא על כסף אמיתי . אשמח לשמוע המלצות מניסיון .

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Mr.positive,

שלום רציתי לדעת איזה קורס פסיכומטרי הכי מומלץ באזור המרכז ולפי איזה פרמטרים לבחור את הקורס ?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  12. שלום, התחלתי לעבוד ופתחתי חשבון בנק בבנק הפועלים. אחרי שחתמתי על 500 מיליון טפסים (ועוד כמה חתימות במחשב) , הפקידה הוציאה לי כרטיס ובאתי ולקחתי אותו היום ושחכתי לשאול דבר אחד- האם ניתן לקנות איתו דברים . זאת אומרת,חוץ מלהוציא כסף מהמכונה ניתן לקנות איתו דברים בחנויות וכו? נ.ב על הכרטיס רשום ישראכרט "צעיר" ,עד גיל 18 , למטה רשום DIRECT ,פעיל רק בישראל וכו . תודה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  13. קניתי אתמול כמה דברים בחנות לחיות מחמד, שילמתי במזומן והמשלוח אמור לצאת אליי היום בשעה 18:00. חשבתי על זה במהלך הלילה, והרגשתי שחלק מהדברים שקניתי די מטומטמים אז התקשרתי היום בצהריים לבטל. אני לא מעוניין לבטל את כל ההזמנה, רק חלק מהמוצרים שבה, ולקבל עליהם החזר כספי (ולא זיכוי). בחנות עצמה לא מוכנים, השאלה היא מה אומר החוק בנושא? את הכסף כבר שילמתי במזומן, המוצרים עדיין נמצאים בחנות עצמה ולא יצאו אליי, והתקשרתי אליהם יום אחרי ביצוע התשלום (הייתי בחנות עצמה). אם החוק לא ברור בנושא, אז אני אתפשר ואקח את הזיכוי. גם כך קונה מאותה חנות בעתיד, למרות שזה יהיה בעוד חודש-חודשיים, כשהאוכל ייגמר.

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  14. אני לא יודע אם פורום "כללי" הוא המקום הכי ראוי לזה, אבל נדמה לי שכן... חשבתי על אפשרות מסויימת שתשפר את החוויה של משתמשי הפורום. נכון שיש מנייה של מספר ההודעות של כל משתמש? אבל אין ממש הבדל בין 1800 הודעות ספאם טהורות ל-1800 הודעות אינפורמטיביות ומעניינות. אז חשבתי על אפשרות לסמן הודעה של בן אדם כהודעה טובה, לפי דרגות מסויימות. כך שלאדם יכול להיות 1000 הודעות, מתוכן 900 ספאם, 50 מועילות ו-50 מצויינות (או להיפך). לאחר שתיווצר סטטיסטיקה מספיק גדולה עבור רוב חברי הפורום, לכל חבר פורום תינתן האפשרות לבחור רף שממנו ומעלה הוא מעוניין לראות. למשל, אני מעוניין לראות רק מי שפחות מחצי מההודעות שלו מוגדרות כספאם. דבר זה יעודד אנשים לכתוב בעיקר הודעות מועילות, ויפחית משמעותית את אפשר…

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by shaypoi1,

למישהו יש ניסיון בזה? אני בוגר 12 שנות לימוד בבית ספר רגיל (אינטרני) רק לא עשיתי את כל הבגרויות.. אני מעוניין לעשות מחדש אבל בלי הציון של הבית ספר, שרק הבחינה עצמה תקבע את ציון הבגרות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך יש שם כל כך הרבה חוקים שכבר הלכתי לאיבוד..

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  16. לא המייל של פייסבוק אלה המייל שנרשמתי איתו לפייסבוק (לדוגמא GMAIL) תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  17. Started by Los,

היי הזמנתי "טסות" לרכב שלי ממוכר איטלקי. ביצעתי את התשלום אך שמתי לב שהיכן שכתוב "כמה סוכם על משלוח"הכנסתי לפי תעריף פנימי של משלוח לאיטליה ושילמתי דרך paypal. אני יודע שטעיתי והייתי צריך ליצור קשר עם המוכר לפני כן אך זה לא יעזור כרגע. פניתי למוכר האיטלקי בשפה האנגלית, לצערי איני יודע את השפה האילטקית וכתבתי לו שאני מצטער שטעיתי ושילמתי עבור משלוח פנימי ושיתן לי החזר כספי ואשלם מחדש +כמה שהוא מבקש עבור משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע את השפה האיטלקית וכתבתי לו בשפה האנגלית,עברו 24שעות ועדין לא קיבלתי תגובה ממנו יש אפשרות לעשות משהו?. האמת שבדרך כלל אני לא מזמין מדפי מכירה שלא בשפה האנגלית פשוט זה נדיר למצוא טסות לרכב שלי שמה ב EBAY. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  18. אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by Zeev86,

נוצר במכשיר סדק קטן בצד אחד של המסך באייפון4. לפי מה שהבנתי, מסך כולו יעלה לי להחליף 550-600 שקל. אני לא ממש מבין בדברים האלה, אבל אם הסדק לא מתפשט לאורך המסך כולו, האם יש דרך זולה יותר לתקן את זה? (כלומר, החיישן מגיב כשאני נוגע באיזור הפגום, לכן אולי נסדק המגן ולא החלק של המסך?) ואם יש עדיין אחריות, התיקון יעלה לי פחות?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by ConRoe X Fire,

בחלק מהם אני יודע את הדגם כי הסתכלתי/צילמתי אבל יש גם את הקטע בדגמים שיש E90/E36 (סדרות שונות ותתי סדרות או משהו כזה ואני מסתבך עם זה, וחלק אני לא יודע), רשמתי דגם דומה: 1 - 318i: 2 - 320Ci: 3 - 325i: 4 - 325i: 5 - 328i: 6 - 3 Series Convertible: 7 - 3 Series Sport: 8 - 3000CS: 9 - 320i: 10 - 325i Coupe: 11 - 335i: 12 - E36 318: 13 - E36 320i: 14 - E90: על הדרך, מישהו מכיר את המרצדסים האלה: אמרו לי שזה C אבל לא בטוח על הדגם:

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by qwerty1987,

10 מטבעות מסודרים בשורה. בין המטבעות יש גם אמיתיים, שמשקלם 7 גרם כל אחד, וגם מזויפים שמשקלם 8 גרם כל אחד. נתון שכל מטבע מזויף נמצא מימין ביחס לכל מטבע אמיתי. האם אפשר באמצעות שתי שקילות בלבד על מאזניים למצוא את כל המטבעות האמיתיים? אם כן, איך? אם לא, למה?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  22. שלום לכולם, הופתעתי לגלות ש YouTube יצאו עם ממשק חדש ויפה המותאם במיוחד למחשב סלוני או סתם למי שאוהב ממשק מינימליסטי ומגניב : YouTube XL בעקרון זה אותה הגברת בשינוי אדרת (אבל אני אהבתי את האדרת הזו..) תהנו ותגיבו : http://www.youtube.com/xl

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by waizman,

טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  24. כי נראה לי שהכתה שלי היא הכתה היחידה במדינה שעשתה את זה. בחיים לא שמעתי על זה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by MaXiK,

אני אמור להירשם לאוניברסיטה בקרוב ואני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. הבנתי שמבחינה כלכלית זה יותר משתלם, אבל מה ההבדל בלימודים בין שני המסלולים?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.