עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן, מה הדרך הכי פשוטה להגיע מתחנת הרכבת בקריית אריה לבילינסון בתחבורה ציבורית? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by KoM,

מישהו רוצה לקנות ממני את הפנטיום 3 450Mhz והלוח אם של MSI ב-550 שקל... האם אני אהיה עושק ? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מחפש שירים ישנים משהו בסיגנון של Georgia , im no good אני חייב לציין שהשירים המחודשים ממש הורסים את השיר האם יש גם אלבומים שאפשר ליקנות בחניות מסויימות בצפון?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני כרגע מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 40 אינץ' ומצאתי את הדגם KDL-40V5500E של סוני ב"וואלה! שופס" במחיר הרבה הרבה יותר זול מבכל חנות אחרת.. אפילו הייתי בחנות מסוימת והבעלים אמרו שהטלוויזיה עולה להם יותר כשהם מזמינים מהיבואן. הנה השוואת מחירים בזאפ: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725959 והמכירה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZDL40V5500 אפשר גם לראות שמסופקת אחריות ל3 שנים ע"י ישפאר (היבואן הכי מוכר/גדול של סוני בארץ) מה נראה לכם? יש פה איזה מלכוד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by askme,

שלום לכולם. לא בטוח שזה מה שמטריד אתכם כרגע, כשנראה שהדבר החשוב ביותר זה שיהיה זרם חשמל שיפעיל את המזגן במקום שאתם נמצאים, אבל...... כדאי שתדעו מה עומד מאחורי הסלוגן "אתך בכל רגע ....." http://www.news1.co.il/Archive/002-D-121389-00.html רק להזכיר למי ששכח - זו החברה היחידה ( עד כמה שידוע ) שבא גם אם העובד הורשע בפלילים, אי אפשר לפתרו ללא הסכמת הוועד !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by 47,

LOL! ענק! Backsnaks boys- I want a fat babe Internet killed the video stars wimep pissed kid- Pookey

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by iveco,

מי שמעוניין לקנות HD5770 יד ראשונה מרופא שיצור איתי קשר , אפשר לחלק לתשלומים גמיש

10. Started by udist,

אני לא זוכר בדיוק מי ביצע את זה, אבל אני כמעט בטוח שאלה היו שניים מחברי פלטפוס... מה שקורה שם זה שמנגנים כמה אקורדים זהים ושרים מספר שירים שונים שמתאימים למנגינה הזו, ממש כמו זה: יש למישהו מושג על מה אני מדבר? ואולי אפילו לינק לסרטון של זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הזמנתי דרך KSP את המחשב הנ"ל תגיבו מה הייתם משנים המטרה של המחשב זה גיימינג בינוני + איך ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ובכן.. זה התחיל כשרציתי לקנות כרטיס מסך חדש... אז הזמנתי אצלהם רדאון 9500 פרו ועוד כמה חלקים.... אמרו לי שאני יצטרך להמתין עוד מלא זמן.. בקיצור, התקשרתי, ביטלתי את ההזמנה !! אמרו לי שבוטל, בדקתי באתר בהזמנה שלי - היה רשום CANCELLED. בקיצור, הכל טוב ויפה. הזמנתי בחנות אחרת, קיבלתי אחרי יום. פתאום ! היום אני מקבל את ההזמנה שלי מPCH עם כל הכסף בסכום 1700 ש"ח ! מה קרה ?! ביטלתי את ההזמנה ! לאנשים אין רחמים ??? אין כבוד ??? חשבתי שזאת חנות עם שם טוב ! ובכן, טעיתי. זה כמו לתת למישהו שאתה סומך את הארנק שלך, והוא לוקח לך אותו מול העייניים. פשוט בושה, אין לי מילים. אני רק מקווה שהתוקף של ה14 ימים לביטול ההזמנה תקף אצלם. עידכון : דיברתי עם המנכ"ל והכל התסדר, כנראה בעיה קטנה. אז …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ברשותי מכשיר דור שלישי ואני מנוי של orange אז הייתי חייב לקחת חבילת גלישה, החבילת גלישה כוללת 150mb בחודש. היום בדקתי את החשבון שלי דרך המכשיר הסלולרי שלי והיה רשום לי שם חיוב של 140 ש"ח על "גלישה ושירותי תוכן" והחשבון התעדכן לאחרונה ב-16.11 , התקשרתי 1010* בשביל לבדוק אם חרגתי במקרה מההקצבה שלי וגיליתי שנשארו לי 105mb מתוך ה-150mb שמוקצבים לי לחודש והפרטים האלה התעדכנו פעם אחרונה ב-18.11. הגלישות שעשיתי עם המכשיר היו בעיקר לבדיקת אימליים וקריאת חדשות ב-ynet , לפני יומיים נכנסתי ל-youtube וראיתי כמה סירטונים קצרים שלא היו אמורים לקחת הרבה MB ויום לפני הגלישה הזאת היו לי 120mb והם ירדו בהתאם לגלישה שלי, חשוב לציין שלא הורדתי שום דבר למכשיר דרך אורנג' ולא צפיתי בשום דבר ב…

15. Started by waizman,

טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Fenomeno,

כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by הדוד משה,

כתבה מעניינת ביותר http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3578319,00.html אבוי לנו אם רוב הכסף בעולם מושקע בכזו מגה-בועה בלתי יצרנית.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בכתבה מדברים על נהג עם קרוב ל100 עבירות תנועה, שפגע וברח. התובע טוען שהנהג דרס אותו בכוונה. הסנגורים טוענים(ובית המשפט קיבל את הטענה) שה"תאונה" היתה בלתי נמנעת. אבל לי זה בכלל נראה כמו קפיצה בכוונה תחילה על מכוניתו ע"י אדם מטורף, שעל פי הסיפור יש לו גם סיכסוך אישי עם אותו נהג, ורק נותר לי לנחש שהמטרה היתה נקמה + נסיון לקבל כספים מהביטוח. אם לא היתה שם מצלמה אולי כל הסיפור היה נגמר אחרת. אין ספק שהכתבה, כמו גם בית המשפט, מפספסים את הסיפור האמיתי, ומתמקדים רק בטענות המשפטיות. סרטון בפנים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4420799,00.html

19. Started by 1,

אמא שלי טסה לשבוע, היא אמרה לי למצוא לה מדיח גדול במחיר טוב, את העבודה וההרכבה אני ושכן שלי נעשה. יש לכם המלצה לחנות טובה וזולה, או לדגם מסויים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

תגידו, שמי לב שכסאות מנהלים מתחילים ב 150 שקל ב ZAP מישהו ניסה לקנות ? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה גם סופר מגנייייייב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קיצר, נתקלתי במשהו באינטרנט, ואני לא יכול להבין כבר שעה איך זה הגיוני!! אשמח להסבר ממישהו חכם.. בקשה אם למישהו יש אסבר הגיוני... וזה לא טריק או משהו, כי גם אשכרה לקחתי דף וחתכתי וזה נכון... באמת יש חור איכשהו..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. [table][tr][td]שלום חברים, יש לי בר נביעות.רציתי לשאול מה הצריכה שלו. מאחורה רשום 1.5kw.h/24 מה זה אומר? הצריכה לשעה היא 1.5?או ליום? ממש תודה לעוזרים. המשך יום טוב [/td][/tr][/table]

23. Started by eladbu,

הנה תמונה מאסון הצונאמי שימו לב טוב לאבן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. פרס בשווי 250,000 $$$ cashing כנראה שהידיעות על כך שהוירוס גרם לפגיעה גדולה ב-SCO היו נכונות... הכתבה מאתר PCpro http://www.pcpro.co.uk/?http://www.pcpro.co.uk/news/news_story.php?id=53036

25. בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים