עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום יש לי שאלה ואני אשמח אם תעזרו לי אני טכנאי מחשבים ויש לי בעיה שאני תמיד נתקל בה "בניית המחירון" אני חייב לציין שאני מוציא קבלות ואני לא "עובד שחור" אז קחו את זה בהתאם במחיר שאני גובה (קבלות). בדרך כלל רוב הטכנאים גובים גלובלי 200 עד 300 ש"ח שזה כולל מערכת הפעלה כולל הכול.(אופיס,מדפסת,אנטי וירוס,חיבור לאינטרנט וכו'...) ונתקלתי בכמה בודדים שגובים לפי "זמן עבודה". לא מזמן גלשתי להנאתי ונגלה לעיניי אתר של טכנאי מחשבים והמחירון שלו "חצי שעה ראשונה 120 וכל חצי שעה נוספת 60 " שעה ראשונה 180 - 120+60 ושעה נוספת 120 - 60+60 ואימצתי את המחירון שלו כי המחירון הזה נשמע ונראה דיי הוגן. השאלה היא כזאת שלקוח מתקשר ושומע "לפי שעה או זמן עבודה " הוא לא ירתע ? "הוא ימרח את הזמ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eladbu,

שמעתי בשבוע שבועיים האחרונים שיר שמתנגן בגלגלצ ורציתי לדעת אם תוכלו לומר מה שמו של השיר ומי המבצע השיר עצמו הוא שיר מאוד שקט ששרה אותו בחורה בקול מאוד רך מה שהצלחתי לקלוט השורות השיר היה(אני מקווה שאילו המילים ) give mt rhe world and tell me nothing משהו כזה.... אז תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by x-dude,

ובכן הנה עוד דוגמה: שלשום היתקשרתי לסטימצקי לברר מתי הם מקבלים ב dvd את שליחות קטלנית 3,הם אמרו לי ב18,מגניב בכל הארץ יוצא ב18,ובכן היום זה ה18 ירדתי לסטימצקי וזה מה שהיא אמרה: "לא הם מפיצים את הסרט ב18 אבל אנחנו נקבל בטח ב20 או 21". תמשיכו לזלזל ככה באנשים ואר כך תתפלאו למה כולם מעדיפים להוריד.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום . חבר שלי היה ממזמן בצו הראשון . והוא אמר לרופא שיש לו אסטמה ועכשיו שלחו לו צו "התרעה לפני מעצר" . או צריך ללכת לצבא בשביל בדיקות שקשורות לאסטמה . הבעיה היא שהוא לק קיבל את הצו שלפני ההתרעה . עכשיו הוא צריך ללכת לצבא ביום רביעי הקרוב. לפני יומיים הוא התחיל להרגיש לא טוב . ובצא הוא צריך לעשות כל מיני בדיקות כי בצו רשום שצריך להביא בגדי ספורט . ובגלל שהוא לא מרגיש טוב הוא רוצה לדחות את הצו . השאלה שלי זה אם אפשר לדחות צו של ההתרעה לפני מעצר ? תדודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yp3,

מחפש משהו פשוט, שיראו בו טוב ולא יתקלקל. תקציב: עד 300 ש"ח אם יש למישהו המלצה אני אשמח אם הוא ישתף תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by KoM,

מישהו רוצה לקנות ממני את הפנטיום 3 450Mhz והלוח אם של MSI ב-550 שקל... האם אני אהיה עושק ? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחפש שירים ישנים משהו בסיגנון של Georgia , im no good אני חייב לציין שהשירים המחודשים ממש הורסים את השיר האם יש גם אלבומים שאפשר ליקנות בחניות מסויימות בצפון?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by KoM,

זהו, נרגעתי עם הסלרון הזה... כמה שהוא מדהים אבל דיי... צפו לכתבה בקרוב... :smoke:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by wow,

מישהו יכול להגיד לי את כל שמות סרטי ג'יימס בונד,מתי הם יצאו ומי היה השחקן?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. http://www.youtube.com/watch.php?v=lr_HR-iIlYg Grab your dick and double click! ROFL XD XD

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ביקרנו בדוכן של Zotac ב-CES 2018, וחזרנו עם חיבה גדולה מאי פעם למערכות מחשב ממוזערות לכתבה

12. Started by ofer_mat,

http://www.tanksforsale.co.uk/BMP1/BMP1.htm http://www.tanksforsale.co.uk/T72/T72.htm האם אני שומע הצעות?!?? מה עוד אנשים האלה מוכרים...פשוט לא יאומן...

13. שלום לכולם, אני אתחיל לספר מה שקרה ואבקש ממכם עזרה קטנה בסוף, תודה מראש. אז זה הסיפור שבוע שעבר ביום חמישי הייתי צריך לקבל את הטלוויזיה שכל כך ציפיתי לקבל אותה (TOSHIBA 29AZ8) וזאתי הטלוויזיה: http://www.newpan.co.il/newpan/product.asp?pf%5Fid=new29AZ8&category%5Fid=100745 לקחת יום חופש מהביצפר וחיכית מ- 13:00 עד 17:00 אבל, הטלוויזיה לא הגיעה ואחרי כמה בירורים הבנו שאין את הטלוויזיה הזאת במלאי והפסיקו בכלל לייבא אותה. ;[ אז שקם אלקטריק/ניופאן הציעו לנו כזאת הצעה: הם יביאו לי את הדגם המחליף של הטלוויזיה 29AZ8 באותו מחיר ואותם תשלומים ואפילו בנתיים יביאו לי טלוויזיה זמנית חינם ואני משלם כאילו לא קרה כלום, למרות שהמחיר הרגיל שלה אמור לעלות לדעתם של המוכרים +/- 10%. שאלתי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Yair Tz,

אני רוצה לעצב את החדר מחדש, אין לי רעיון אחד נורמלי איך לעצב אותו. כרגע הוא מעוצב כך: http://img208.imageshack.us/img208/8931/roommy0.jpg החלקים האדומים מורים על כך שהדלת או החלון נפתחים והחלל הזה לצורך פעולה תקינה שלהם...כפי שאתם רואים הארון מפריע לחלון להפתח עד הסוף. מה שמפריע לי עכשיו זה הגישה המועטה שיש לי לחלל החדר כשאני פותח את הארון, לא ניתן לסדר את השטיח כמו שצריך (הוא גבוה ומפריע לתנועה נורמלית של הכסא שלי) ואני רוצה את האפשרות לצפות בטלוויזיה בזמן שאני במחשב. (בארון יש מקום לטלוויזיה) הקטעים בשחור מורים על ארון ומדפים גבוהים שעלולים להסתיר את החלונות. הקטעים הכחולים מורים על חלונות (2), החלון התחתי נפתח כלפי פנימה, והקטע החום מורה על הדלת. הייתי שמח לתת תמונה של…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by פבלו,

שלום אני שוקל לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי מחברת סופטק. האם יש המלצות לגבי שולחן כזה, או אולי חברות אחרות שכדאי לבדוק איתן לגבי שולחן כזה? תודה http://www.softec.co.il/product--7588.aspx

16. Started by iem,

האם מישהו מכיר תוכנה ברמה תיכונית המסמלצת איכותית את הבקרים מתוכנתים הנלמדים בתיכון ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SilverCivic,

אהלן חברה. אני לא ממש מתעסק בקטע של יו גי הו ובכללי לא מתעסק עם קלפים וכדומה... אך לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי חפיסה מלאה במתנה (לא גנוב לא לדאוג). הבנתי שקלפים כאלו יכולים להיות שווים הרבה כסף לכן אני שואל אותכם המומחים , האם יש איזשהו אתר שאני יכול לבדוק את שווי הקלפים? כלומר להריץ חיפוש על שם הקלף ולמצוא את שיווי +- תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש הרבה מכשירים יקרים שעבורם יש צורך בתשלום חודשי הרבה תוכניות "חינם" שמקבלים החזר על המכשיר אבל מתחיבים לתוכנית גלישה בתשלום אני מחפש (אם יש) תוכנית שאני יכול לקבל, מכשיר פלאפון חדש בלי שום תשלום רק בהתחיבות. כמו כן אני אשמח לדעת איזה מסלולים ממולצים יש (מדובר ב4 מכשירים משפחה מתוכם 2 סטודנטים) תודה.

19. Started by Stroller,

למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by maverick,

אנחנו ניתן לך מחיר פיצוצי!!! במקום 5000 ש"ח מחיר מחירון רק 5269 ש"ח לזמן מוגבל!!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום! ב"קיוסק המידע" האישי שלי באתר הגיוס של צה"ל, תחת סעיף הפרופיל, במקום מספר, כתוב: "כשירות רפואית כפונטציאל לשיבוץ בתפקידי לחימה ביחידות חי"ר (חיל רגלים) ויחידות אחרות". כתובים שם 3 סעיפים: סעיף 1: VASOMOTOR RHINITIS או ALLERGIC RHINITIS ללא הפרעות בנשימה. (לפעמים קשה לי לנשום מנחיר אחד באף, אבל זה לא פוגע בתפקוד כלשהו, בשום צורה שהיא). סעיף 2: סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד שדרה ללא הפרעות ניכרות. (WTF? מאיפה הם הביאו את זה? לא הבאתי שום טופס רפואי ו\או אמרתי משהו על זה... אם יש לי את זה, אפילו אני לא יודע על כך... ) סעיף 3: HYDROCELE או VARICOCELE ללא הפרעות. (יש לי מעין בקע מפשעתי - לפעמים בשק האשכים, מעל האשך השמאלי, מתנפח איזה משהו מוזר, ללא כאב, בעיקר ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום חברים. אין לי מושג איפה לשאול את השאלה הזו אז הימרתי על הקטגוריה הזו. אתר בכתובת: http://petroleumupstream.com/ רשום לי למה זה קורה אבל לא רשום איך לתקן את זה. מצד שני, באקספלורר האתר עולה ללא בעיות וגם בכרום. הבעיה היא רק בפיירפוקס תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מבקש המלצה לשעון (רצוי אכותי ועמיד) שנועד לקשיש. שעון דיגיטלי עם תצוגה גדולה (ככל האפשר) ברורה ומוארת (לחצן תאורה) עם ציון תאריך ויום בשבוע. רצוי שהשעון כמה שפחות מסובך ומורכב (מיעוט כפתורים) כך שהסיכוי שהמשתמש הקשיש לא יסתבך איתו. אודה לכל סיוע וקישור. ! חג שמח !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני צריך להגיע ביום ראשון לבסיס בזיקים. האיסוף שלנו הוא מת. מרכזית באשקלון (או מהעיר שהכי קרובה לזיקים, לא זוכר בידיוק). אני צריך להיות שם ב9 ורבע בבוקר - איך אני מגיע בדרך הכי מהירה? חשבתי לקחת רכבת ככה שאני אגיע לאשקלון ב8 וקצת, לקחת משם קו 18 לת. מרכזית ולהמתין. יש דרך יותר יעילה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SKYPE VOIP,

היום בעידן IVORY ו KSP וחאפרים בני 12 , 13 " גאוני מחשבים " השאלה אם שווה להיכנס לשוק הזה ? ואם כן האם עדיף להוריד מחירים לרמה של " חאפר " כדי להתערבב בשוק ? או לקחת מחירים לא הגיוניים " 150 - 200 שעה " כמו מחירונים שראיתי באינטרנט , ישבתי עם עצמי וחשבתי על מחירון ותגידו לי אם זה יקר לקחתי שכר ממוצע של טכנאי מחשבים 25 ש"ח שעה . מחירון : בדיקה מחשב 25 - 50 פירמוט + גיבוי 25 - 100 התקנה תוכנה 25 התקנה כרטיס קול , מסך 25 התקנה לוח אם - 50 מה אתם אומרים ? זה יעבוד דבר כזה ?! ? , יש רק בעיה עם " חלקים " שמחיר זול תהיה בעיה . תודה מראש! ( אם אפשר חוות דעת )

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים