עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cryptonite,

שלום,למי שיש פה מושג-המכס שצריך לשלם מעל 200$ זה על כל פריט יחיד או על כול המוצרים ביחד?? והבנתי שאלכוהול מותר רק ליטר 1 לאדם זה נכון?מה קורה אם אני קונה 1.5 ליטר(נראה לי שיש בדיוטי פרי בקבוקים כאלה)? ומישהו יודע כמה בדיוק משלמים על המכס?(נגיד קניתי משהו ב300$ אז כמה צריך להוסיף)? תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

תגידו, שמי לב שכסאות מנהלים מתחילים ב 150 שקל ב ZAP מישהו ניסה לקנות ? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה גם סופר מגנייייייב.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by HuGeMouTh,

משום מה בזמן האחרון כל יום המחירים ב SKYPC עולים ויורדים. אחד מה שמעניין בזה זה שתמיד המחיר שכתוב בזאפ יקר מהמחיר שכתוב באתר. לדוגמה: בדקתי לפני כמה זמן את המחיר של הכרטיס מסך GeCube X1950PRO בהתחלה הוא היה 920 גם בזאפ וגם באתר של החנות והמחיר הכי קרוב היה 950 שקל. אחרי זה המחיר ב SKY ירד ל 880 שקל ובזאפ נישאר 920. אחרי זה המחיר בזאפ עלה ל 950 והמחיר באתר עלה חזרה ל 920. היום כתוב בזאפ 905 ובאתר של SKY המחיר הוא 880. מה שיפה בכל הסיפור זה שניראה ש SKYPC לא מוכנים להעלות את המחיר כמו שקרה עם חנויות אחרות.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by X-It,

חברת yes תחל כבר בסוף 2007 בשידורים מסחריים של ערוצי HD בהשקעה של 80 מיליון שקל... חברת yes תחל כבר בסוף 2007 בתהליך המרה של הערוצים שלה לשידורי טלוויזיה ברזולוציה גבוהה (HD) והיא מתכוונת להשקיע במהלך 80 מיליון שקל. ההשקעה תכלול הקמת חדר שידור המותאם ל-HD, רכישת ציוד ותוכן, ורכישת ממירים מתאימים. החברה כבר רכשה חלק מהתכנים, והיא תחל בשידורם המסחרי כבר בסוף השנה. ב-yes מסרבים לומר כמה ערוצים ב-HD יועלו כבר בשלב ראשון, אך סביר להניח כי מספרם לא יהיה גדול, ויאפשר ל-yes לבחון את מידת הדרישה לשירותים. טכנולוגיית ה-High Definition TV היא טכנולוגיה להפקה, שידור וקליטה דיגיטלית של שידורי טלוויזיה באיכות תמונה וסאונד גבוהה בהרבה מזו הקיימת כיום, כשהיא כוללת יותר משני מיליון פיקס…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by משיקומי,

כמה FPS יש לכם ב cod2 ?? שמעתי שעשו שיאים בcod2 עם הקונרו

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by 47,

LOL! ענק! Backsnaks boys- I want a fat babe Internet killed the video stars wimep pissed kid- Pookey

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  7. כתוב לי בתיק הרפואי על רגישות לקור ושאני צריך ללכת עם גרביים מצמר בתנאי קור בלה בלה בלה... מישהו יודע אם זה יוריד לי את הפרופיל, או רק יוסיף סעיף?..

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by ^HocK^,

אני מחפש אתר שיש בו את החומר הלימודי של ספרות.... כמו שירת ימי הביניים, שירי רחל וכו'... אם מישהו מכיר אתר כזה בעברית שבבקשה יתן לי את הכתובת... (ולא עבודות...) תודה מראש, יאן.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. Started by MiniDisc,

היי קוראים לי נוה ואני מקוה שאני אוכל לעזור כמה שאוכל ושאנשים יעזרו לי כמה שיוכלו אני מקווה שאתקלם כמה מהר שאפשר

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  10. ובכן.. זה התחיל כשרציתי לקנות כרטיס מסך חדש... אז הזמנתי אצלהם רדאון 9500 פרו ועוד כמה חלקים.... אמרו לי שאני יצטרך להמתין עוד מלא זמן.. בקיצור, התקשרתי, ביטלתי את ההזמנה !! אמרו לי שבוטל, בדקתי באתר בהזמנה שלי - היה רשום CANCELLED. בקיצור, הכל טוב ויפה. הזמנתי בחנות אחרת, קיבלתי אחרי יום. פתאום ! היום אני מקבל את ההזמנה שלי מPCH עם כל הכסף בסכום 1700 ש"ח ! מה קרה ?! ביטלתי את ההזמנה ! לאנשים אין רחמים ??? אין כבוד ??? חשבתי שזאת חנות עם שם טוב ! ובכן, טעיתי. זה כמו לתת למישהו שאתה סומך את הארנק שלך, והוא לוקח לך אותו מול העייניים. פשוט בושה, אין לי מילים. אני רק מקווה שהתוקף של ה14 ימים לביטול ההזמנה תקף אצלם. עידכון : דיברתי עם המנכ"ל והכל התסדר, כנראה בעיה קטנה. אז …

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by waizman,

טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  12. http://rotter.net/forum/computer/212965.shtml :lol:

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by DAN,

אחרית הימים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  14. אז ככה היום הלכתי לקיי אס פי בגעש לאחר שהצורב די וי די שלי מת 4120b הגעתי לשם נכנסתי ישר למעבדה נתתי לבחור את הכונן תוך דקה הוא אמר שהוא לא תקין וביקש מהמכסנאי לתת לו אחד חדש! אחרי שלא נמצא כונן שחור במלאי הטכנאי החליף את המגירה מהצורב התקול לחדש כדי שיהיה לי כונן שחור כמו שצריך . בכל מקרה יאמר לזכותם שהוא החליף לי בלי לעשות בעיות ותוך 10 דקות יצאתי עם כונן חדש תקין ושחור! אני חושב שזה יפה מאד גם מבחינת זמנים שלא מייבשים אותך שבוע עד שיגיע חדש או שטות כזאת וגם שבאים לקראתך ומחליפים לך את את הצבע! אומנם זה שטויות לעשות אבל לא בכל מקום היו עושים את זה! לכן אני מאד מבסוט מהשרות בניגוד לכל מה שקראתי פה תמיד שיש להם אחלה מחירים חרא שרות! אז זהו שלא! קיי אס פי עלו והצליח…

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by ariel-ro,

שלום! אני מתכנן לקנות DOK 32GB בארצות הברית. איזה חנויות טובות יש, שאפשר לקנות מהם?(ניו יורק, אורלנדו, וושינגטון) אריאל

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by Avi Levin,

אני רוצה לקנות אוזניות CX300 מאייביי (העלות שלהן רק 19-20$!!) שמעתי על הרבה מאוד מקרים של אוזניות מזוייפות, השאלה היא איך אפשר לדעת אם האוזניות מזוייפות? למישהו יש נסיון עם זה?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by dvirf1,

מישהו יודע כמה קלוריות צורך ק"ג שריר ביממה?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום . אני כרגע בהוט (טלויזיה +אינטרנט) . עכשיו ראיתי שחודשיים אחרונים הם לקחו 500 שקל . אחותי התקשרה לשאול והם אמרו שנגמר לנו המבצע על החבילה (או משהו כזה ) ושעכשיו במקום לשלם 240 לחודש על הערוצים זה הגיע ל500 שקל . אחותי שאלה למה הם לא הודיעו לנו והם אמרו שהם ניסו להתקשר אבל אף אחד לא ענה . אבל כששידרגתי את המהירות של האינטרנט דרכם והם היו צריכים לקבל אישור בשביל השידרוג איכשהו הם השיגו גם אותי וגם את אמא שלי . בכול מקרה כבר נמאס כל הבעיות שהם עושים ואנחנו רוצים לעבור ליס . אחותי דיברה היום עם יס והם אמרו שהם יטפלו בעיניין של הניתוק מהוט . איך הם בדיוק יטפלו בזה ? אני לא צריך להתקשר להוט ולהודיע להם ? יש לי עדיין התחייבות . ואפשרי להישאר עם האינטרנט של הוט ו014 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by slrr,

אם אפשר הסבר מפורט על איך SKYPE עובד על פלאפון עם סימביאן^3...(אינטרנט?, עלויות?, ועוד...) תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by EyEOnE,

בגדול איך האיכות של הטלויזיות והאם במחיר זה באמת משתלם? http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=253

21. Started by חן מ,

שלום לכולם רציתי לדעת משהו:האם באילת משחקי מחשב זולים יותר מאשר במקומות אחרים בגלל העיניין שאין מעם?או שמעלים את המחיר באיזה פי 2 בגלל שאין מעם ואז זה כבר לא משתלם לקנות שם משחקים? תודה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by bigblue,

http://www.youtube.com/watch?v=MI2hxpLr_Xk בכיף

23. Started by Rafi921,

שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  24. אז שלום לכם. אני ממש מבקש מהאנשים שבאמת מבינים להגיב... אם אין לכם ידע בגיטרות יש למעלה בצד ימין כפתור אדום חמוד כזה עם איקס..... טוב עכשיו לעיניין. אני לומד גיטרה ברמה מקצועית כבר 7 שנים עם ADMIRA MARIA... התמזל מזלי וקיבלתי גיטרה מחתתיכת עץ טובה כך שהצליל שלה לא אטום כמו לשאר המריות. לפני כמה ימים קיבלתי מלגה על סך 800 אירו. ברצוני לקנות גיטרה קלאסית עבודת יד מלאה (רצוי של מאסטר). הייתי בכלי זמר ולא ממש אהבתי את האלגמברות שלהם... כשנסעתי למרום נידלקתי על הגיטה של JOSE RAMIREZ R1 ...... האם זאת גיטרה טובה והאם יש בארץ בוני גיטרות מיומנים??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  25. שלום לכם חברים... יש לי רוחב פס של 1.5/512 MBIT שזה אומר: מהירות הורדה: 187 KB/s מהירות העלאה: 70 KB/s (אני יותר משתמש בהעלאה) בהתחשב בכמות הסיביות( 8 סיביות ) אני רוצה להריץ שרת רדיו על המחשב שלי רציתי לדעת כמה מאזינים אני אוכל להכניס ועל איזה איכות? כדי שתבינו מזה 70 KB העלאה אני אתן לכם דוגמא.. עם 70 KB העלאה אני מריץ שרת משחק בייתי של CZ עם 16 שחקנים ועם הרבה מודים ללא לאגים(זה הרבה).. תודה רבה לעוזרים, מני חן.

• 12 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים