עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

מי מעיז לחשוב להחמיץ את המבצעים האלה???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by S2DON,

אז ככה החנויות השתגעו , באג ואופיס דיפו פתחו במבצעים מטורפים על הנגנים למינם והמחשבים , המבצעים תקפים רק לכמה ימים אבל בכול זאת , איפוד נאנו יותר זול מבאהר"ב ועוד בארץ? זה די מגניב וגורם לנגן להיות שווה את המחיר , אה ושכחתי לציין שIVORY כנראה נבהלו מהמבצעים וגם אצלם אתם יכולים לרכוש איפוד נאנו דור 4 8 ג'יגה ב 580 ש"ח שזה המחיר הכי זול נכון להיום בארץ! אז אני לא יודע מה איתכם אבל אני נראה לי רץ לקנות.. (וכן התאכזבתי מהIPOD CLASIC , לא שווה 1000 ש"ח לצערי.)

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  3. בעמוד האחרון בספר,383, מופיע רצף מוזר של מספרים "52-15-121-2-33-2-39-33-39-100-15-33-76-107-48-8" חבר שלי טוען שזה סתם חזר משמעות אבל אני בטוח שזה בעל משמעות מסויימת.. למישהו יש מושג מה הסדרה הזו אומרת ? אה ויש גם חץ מתחת למספר הראשון מימין שמצביע שמאלה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sergames,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS לרכב. לאחר הקריאה באמאר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=1332&PcatID=550 מצאתי את המכשיר הזה: http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1069 שהיה נראה לי בעל נתונים מרשימים ועלות זולה יחסית למוצרים בשוק. כמובן שהמחיר הזול גורם לי להרתע מן הקניה ואני רוצה לדעת אם אכן אין במכשיר הספציפי פגמים או איכויות נמוכות מבחינה תוכנתית או חומרתית, מפני שאין אני יכול להשוות את המפרטים מקרב העובדה שמעולם לא היה בבעלותי מכשיר GPS. בכל מקרה, אם יש לכם המלצות למכשיר GPS, במחיר של 2000~ ש"ח, אני אשמח אם תציגו לי כאן את האפשרויות. כמובן שאם במחיר גבוהה יותר יהיה הבדל משמעותי באיכות המכשיר אשמח אם תפרטו. אני מעוניין שב…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. שלום לכולם אני קניתי לא מזמן סמסונג 534 ואני לא מרוצה ממנו מה אתם יש לכם או מה אתם ממליצים לי???? זה קצת דחוף אז אני חייב בבקשה תשובות ממכם

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם אני חייב את העזרה שלכם אני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שלי ואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתם אני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  7. יש איזה סרט שהסיפור עליו הוא על מישהו ומישהי ושת'הם הופכים להיות אחד השני (ז"א הבחור נפך לבחורה ההיא והבחורה נהפכת לבחור) לא זוכר הדיוק בגלל מה אבל השחקן הוא מוכר יותר, יש לו תלתלים קצת והוא מקריח כזה... ויש קטע בסרט שמראים את הבחורה שהיא בתור בחור מוציאה שיערות באף ושהיא נגעלת מזה כזה... סרט קומדיה שיצא אולי לפני 4 שנים יכול להיות... ראיתי אותו ביס לפני בערך חצי שנה נותן לכם משהו או שלחפור לעוד מידע? אה דרך אגב, התרגום שהוציאו לסרט הזה בעברית לעומת השם שלו באנגלית הוא ממש דבילי... כמו כל שאר התרגומים שעושים פה בארץ לכותרות של סרטים

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  8. אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by abnatan,

קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  10. שלום לכולם. *אני מתנצל מראש אם זהו לא המקום הנכון להודעה זו (לא הייתי בטוח היכן להשים אותו :-\) לפני זמן קצר רכשנו טלוויזיה שנייה אשר מטרותיה יהיו לשבת בסלון בקומה מתחת ולעשות כלום (היא תיהיה מחוברת לכבלים הרגילים - לא HOT) אז חשבתי לעצמי.. יש לי TV OUT בכרטיס מסך שלי , Geforce 3 TI 500, ואולי אוכל לחברו אל הTV וליראות את הדברים שאני עושה על המחשב בTV.. (זה כולל סרטים כמובן) עכשיו, אני כולי נירגש ושמח מהתגלית שלי אך טרם שכחתי שאיני יודע איך לחבר את כל העסק (נו.. מה.. לא קרה לכם פעם?) אני יודע שאני צריך כבל שיצא מהכרטיס מסך אל הTV אך איני יודע מהו שמו של כבל זה או איך הוא נראה אם כבר אז כבר.. יש גם מערכת סטריאו שיושבת ליד הTV, ישנה דרך לחבר גם את המערכת בנוסף למחשב? …

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  11. שלום לכולם אז כככה יש לי כסא למחשב כזה מעפן ואני רוצה לקנות משהו חדש וטוב מאיזה מכרז או משהו כסא למחשב זה דבר חושב אם ישובים שעות שלא יהו בעיות בגב ובידים ובמיוחד לראש אז רציתי לשאול את עצתכם או דעתכם בענין ואם תוכלו לשתף אותי איזה כסא למחשב שווה לי לקנות? נזכרתי בעוד משהו בחיפושי אחר כסא מתאים ראיתי שיש כמובן סקאי ויש עור וההבדל בנהם משהו כמו 100 שקל האם זה באמת אמרתי הקטע של העור או שזה חרטא של החברה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני מחפש אתרים איכותיים לפירסום מכירת בתים, אך ללא הצלחה מרובה.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אתרים איכותיים אשר יפרסמו את ביתי למכירה, ובכך ימשכו לקחות מרובים עד כמה שאפשר. סוכני המכירות האלה לא עושים כלום חוץ מלקחת כסף.. תודה לעוזרים

13. שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  14. שלום לכולם. ביום שישי, שילשום, שמעתי בשעה 1 בלילה בערך ברדיו (באוטו) שיר שאהבתי מאד מאד אך לא קלטתי את שמו. קרה לכם פעם ששמעתם שיר מסויים איפשהו ונורא אהבתם אותו אך לא הצלחתם לזיכור את שמו וחיפשתם אחריו נואשות? (או שזה רק אני..) ובכן לי זה קרה! השיר בהחלט איך נאמר.. ריגש אותי.. אני יפרט את כל הפרטית המעטים שאני זוכר: זה היה ביום שישי, שילשום, בתחנה 99 בסביבות השעה 1 בלילה (אם זה עוזר למישהו) השיר היה צעקני כזה הוא לא היה שקט! ואם איני טועה רק בנות שרו בו עכשיו אם זיכרוני אינו מטעה בי היה בשיר מעין פיזמון שכזה.. מילים מילים מילים -היי היי היי- ואחר כך זה הישתנה ל פעמיים -היי היי- ה- *היי* הוא לא ההיי שאנחנו אומרים אחד לשני, אם הייתי יודע איך לנקד (אין לי WORD או משה…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. Long story short : לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים להתקבל ליחידת המחשבים בצבא, העונה לשם ממר"ם, הגעתי למבוי סתום (למחצה) התקשרתי אליהם מספר פעמים, ניסיתי להשיג את מספר הפלאפון של קצין היחידה ללא הצלחה, ניסיתי לדבר ולהסביר בצורה מאד מנומסת ומפורטת מדוע אני חושב שאנוכי מתאים ליחידה, אך שוב כל שקיבלתי בתשובה היה: "כנראה שצהל לא מצא אותך מתאים ליחידה זו".. או לחילופין: "שלח פקס לפה ולשם ותיראה מה יהיה".. עד שלבסוף נאמר לי מחבר אשר נמצא ביחידה שעלי לשלוח להם את קורות החיים שלי, עם כל המידע אודותי ובייחוד המידע אשר קשור למחשבים באופן כללי ופרטני. ובדרך זו הם ישימו לב אלי ויאתרו אותי. כאן רציתי לשאול את דעתכם בנושא, מה דעתכם על כתיבת הקורות חיים? זה יעזור? יש לכם…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  16. מישהו יודע מה שם השיר בסרט הזה? http://files.filefront.com//;7353224;/ אני יודע שיש לי אותו איפשהו, אבל בשביל למצוא אותו אני חייב את השם :-X

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. חברים יקרים, כחלק מהתואר של אישתי בפסיכולוגיה, היא צריכה לערוך מחקר בנושא הפרעות שינה. אשמח אם תמלאו את שלושת השאלון הבא, סה"כ 5 דקות מזמנכם, תודה. https://docs.google.com/forms/d/1USUKGwzJTQ4a1MVV2MmIFtEO6J6nv4ApYlB-h7YMR5I/viewform

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. שלום לכולם קנתי לפני 20 יום עכבר מחברת walla shops ועוד לא קיבלתי אותו ורציתי לשאול אותכם מה לעשות אני התקשרתי אילהם ושם כול הזמן עונה מזכירה אלקטרונית ואני משאיר להם הודעות והם לא חוזרים אליי בכלל מה אני יעשה ובסוף החודש יורד לי התשלום הראשון אז אולי כדי לבטל אותו או אולי לחכות עוד חברה מבקש את עזרתכם ואם תוכלו גם אז להשיג לי את האימל לפניות לחברת walla shops :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  19. שלום לכולם. היום שמעתי שיר ברדיו (נסיעה ארוכה ברכב..) ושוב התאהבתי, הפעם הוא שונה מהדברים הרגילים שאני רגיל לשמוע.. אבל הוא היה שונה לטובה, לשם שינוי הוא היה שקט ;D *אלא הם הפרטים שהצלחתי להוציא מכל העסק: בשיר שרה אשה אחד או יותר (אולי שניים או שלושה, או שאולי זה היה הקול שלה ברקע..) השיר הוא שקט ומרגיע וזכור לי שהמשפט "Get out, right now" או "Get up, right now" חזר כמה וכמה פעמים והייתה עצירה קטנה בין ה-Get out ל-right now , כלומר זה לא בה בבת אחת הייתה שנייה או שניים בין לבין ולצערי אני חושב שזה כל המידע שאני זוכר כרגע :-[ *אולי אני מתבלבל אבל אני חושב שהיא שרה על גבר מסויים (חבר או משהו בסיגנון..) מה שאני כן יכול להגיד לכם שזה לא Avril Lavigne (אם מישהו חשב ב…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  20. שלום. אני מחפש תוכנה ש"תצלם" את מה שקורה על המסך, במקרה הספיציפי שלי זה יהיה "צילום" משומר מסך שיש לי, ולאחר שתצלם את השומר מסך תוכל לשמור במגוון פורמטים כמו: GIF PNG JPG וכ"ו.. למעשה אני רוצה לצלם חלק מהשומר מסך שלי ולהפוך אותו למיני אנימציה, אנימציה של כדקה או שתיים. בפורמט שתומך באנימציות (כמו GIF) באיזה תוכנה\תוכנות עלי להשתמש? אשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by AMIT_MEG,

שיהיה באתר קניות של מודינג מאוורירים ותאורה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  22. 3 חודשים לקח לי לבנות את מערכת הפורומים שלי תוכנת ב ASP קלסי http://www.melonportal.co.il/Default.asp מבקש ממכם ביקורת על המערכת תודה.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by KapiSH,

אני חדש בתחום הגרפיקה ורציתי לשמוע את דיעותיכם על חתימה שעשיתי: איך זה בשביל מתחיל?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ^כותרת. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yuraxp,

שלום אם למישהו יש הזמנה כזאת הנה ה אי סי קיו שלי: 223066414 או שיכול לשלוח לי הודעה בפרטי תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.