עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  2. שלום לכולם. ביום שישי, שילשום, שמעתי בשעה 1 בלילה בערך ברדיו (באוטו) שיר שאהבתי מאד מאד אך לא קלטתי את שמו. קרה לכם פעם ששמעתם שיר מסויים איפשהו ונורא אהבתם אותו אך לא הצלחתם לזיכור את שמו וחיפשתם אחריו נואשות? (או שזה רק אני..) ובכן לי זה קרה! השיר בהחלט איך נאמר.. ריגש אותי.. אני יפרט את כל הפרטית המעטים שאני זוכר: זה היה ביום שישי, שילשום, בתחנה 99 בסביבות השעה 1 בלילה (אם זה עוזר למישהו) השיר היה צעקני כזה הוא לא היה שקט! ואם איני טועה רק בנות שרו בו עכשיו אם זיכרוני אינו מטעה בי היה בשיר מעין פיזמון שכזה.. מילים מילים מילים -היי היי היי- ואחר כך זה הישתנה ל פעמיים -היי היי- ה- *היי* הוא לא ההיי שאנחנו אומרים אחד לשני, אם הייתי יודע איך לנקד (אין לי WORD או משה…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. Long story short : לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים להתקבל ליחידת המחשבים בצבא, העונה לשם ממר"ם, הגעתי למבוי סתום (למחצה) התקשרתי אליהם מספר פעמים, ניסיתי להשיג את מספר הפלאפון של קצין היחידה ללא הצלחה, ניסיתי לדבר ולהסביר בצורה מאד מנומסת ומפורטת מדוע אני חושב שאנוכי מתאים ליחידה, אך שוב כל שקיבלתי בתשובה היה: "כנראה שצהל לא מצא אותך מתאים ליחידה זו".. או לחילופין: "שלח פקס לפה ולשם ותיראה מה יהיה".. עד שלבסוף נאמר לי מחבר אשר נמצא ביחידה שעלי לשלוח להם את קורות החיים שלי, עם כל המידע אודותי ובייחוד המידע אשר קשור למחשבים באופן כללי ופרטני. ובדרך זו הם ישימו לב אלי ויאתרו אותי. כאן רציתי לשאול את דעתכם בנושא, מה דעתכם על כתיבת הקורות חיים? זה יעזור? יש לכם…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  4. מישהו יודע מה שם השיר בסרט הזה? http://files.filefront.com//;7353224;/ אני יודע שיש לי אותו איפשהו, אבל בשביל למצוא אותו אני חייב את השם :-X

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. חברים יקרים, כחלק מהתואר של אישתי בפסיכולוגיה, היא צריכה לערוך מחקר בנושא הפרעות שינה. אשמח אם תמלאו את שלושת השאלון הבא, סה"כ 5 דקות מזמנכם, תודה. https://docs.google.com/forms/d/1USUKGwzJTQ4a1MVV2MmIFtEO6J6nv4ApYlB-h7YMR5I/viewform

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום לכולם קנתי לפני 20 יום עכבר מחברת walla shops ועוד לא קיבלתי אותו ורציתי לשאול אותכם מה לעשות אני התקשרתי אילהם ושם כול הזמן עונה מזכירה אלקטרונית ואני משאיר להם הודעות והם לא חוזרים אליי בכלל מה אני יעשה ובסוף החודש יורד לי התשלום הראשון אז אולי כדי לבטל אותו או אולי לחכות עוד חברה מבקש את עזרתכם ואם תוכלו גם אז להשיג לי את האימל לפניות לחברת walla shops :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  7. שלום לכולם. היום שמעתי שיר ברדיו (נסיעה ארוכה ברכב..) ושוב התאהבתי, הפעם הוא שונה מהדברים הרגילים שאני רגיל לשמוע.. אבל הוא היה שונה לטובה, לשם שינוי הוא היה שקט ;D *אלא הם הפרטים שהצלחתי להוציא מכל העסק: בשיר שרה אשה אחד או יותר (אולי שניים או שלושה, או שאולי זה היה הקול שלה ברקע..) השיר הוא שקט ומרגיע וזכור לי שהמשפט "Get out, right now" או "Get up, right now" חזר כמה וכמה פעמים והייתה עצירה קטנה בין ה-Get out ל-right now , כלומר זה לא בה בבת אחת הייתה שנייה או שניים בין לבין ולצערי אני חושב שזה כל המידע שאני זוכר כרגע :-[ *אולי אני מתבלבל אבל אני חושב שהיא שרה על גבר מסויים (חבר או משהו בסיגנון..) מה שאני כן יכול להגיד לכם שזה לא Avril Lavigne (אם מישהו חשב ב…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  8. שלום. אני מחפש תוכנה ש"תצלם" את מה שקורה על המסך, במקרה הספיציפי שלי זה יהיה "צילום" משומר מסך שיש לי, ולאחר שתצלם את השומר מסך תוכל לשמור במגוון פורמטים כמו: GIF PNG JPG וכ"ו.. למעשה אני רוצה לצלם חלק מהשומר מסך שלי ולהפוך אותו למיני אנימציה, אנימציה של כדקה או שתיים. בפורמט שתומך באנימציות (כמו GIF) באיזה תוכנה\תוכנות עלי להשתמש? אשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by AMIT_MEG,

שיהיה באתר קניות של מודינג מאוורירים ותאורה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  10. 3 חודשים לקח לי לבנות את מערכת הפורומים שלי תוכנת ב ASP קלסי http://www.melonportal.co.il/Default.asp מבקש ממכם ביקורת על המערכת תודה.

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by KapiSH,

אני חדש בתחום הגרפיקה ורציתי לשמוע את דיעותיכם על חתימה שעשיתי: איך זה בשביל מתחיל?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ^כותרת. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yuraxp,

שלום אם למישהו יש הזמנה כזאת הנה ה אי סי קיו שלי: 223066414 או שיכול לשלוח לי הודעה בפרטי תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by HFDO5,

פשוט החברה שאני רשום בה עכשיו שלחו שהם סוגרים את השירות speedy אז מישהו יכול לשלוח לי הזמנה? HFDO5@speedy.co.il תודה ;D

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  15. אהלן אני מחפש כבר שבועיים פלוס שיתפנה מקום באחד האתרים הגדולים torrentbytes ודברים בסגנון!.. התפחלצתי לגמרי מרוב המתנה.. אם למישהו יש שם חשבון או באחד האתרים האחרים ויכול לעשות מצווה ולשלוח לי אותה לכאן: rikonor@gmail.com אני יודה לו מאוד, תודה רבה - רבה - רבה למי שעוזר.

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Epsilon,

אחים ואחיות יקרים שלום ברצוני לקבל הזמנה לחשבון ב Gmail. נא לשלוח את ההזמנה לדואר : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx בברכת חג שמח ותודה מראש Epsilon

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  17. יש מלא אתרים ברשת שמפרסמים טיולים עם טרקטורונים בגליל. אני מתכנן סוף שבוע, צימר וטיול טרקטורונים בצפון. מישהו יכול להמליץ על מקום מסויים מהניסיון שלו שאפשר לשלב את השניים(צימר + טיולי שטח, טרקטורונים וכו..) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, הייתי אתמול בחנות prosport בת"א ברחוב החשמונאים ולאחר כל המדידות והבדיקות נשארתי עם שתי אפשרויות והן: saucony powergrid triumph 9 או brooks ghost 5 ושניהן היו נוחות לי באותה המידה ולכן אני שואל פה מה עדיף לדעתכם? דרך אגב ראיתי בכל מיני אתרי קניות שיש כבר triumph 10 אבל לא היה להם בחנות ואולי כדאי לי בכלל לקחת את זה במידה וזה כמו triumph 9 רק מתקדם יותר? נ.ב יש לי רגל neutral ואני מתכוון לרוץ על הכביש אבל אני מניח שאתם יודעים את זה בגלל סוגי הנעל שציינתי פה. תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 8.7k צפיות
  19. אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום! הייתי רוצה לדעת את שמם של האלבומים הטובים ששוחררו ע"י שלמה ארצי. יש לי הרבה שרים שלו אבל לא את האלבומים. תמליצו לי על הדיסקים הכי טובים שלו שכדאי לי לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  21. היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  22. שלום, כמו שכתוב בכותרת, וגם עדיפות לאתרים שאינם צריכים קורות חיים, העדפה היא לדבר מיד עם המעסיק בפלאפון. וגם העדפה היא להרבה משרות שמתאימות לחיילים.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  23. דרישות הבושם: *עד 300 ש"ח. *חייב שהריח שלו מהפנט נשים! דרישות הוואקס: *ידידותי לשיער. *מעמיד את השיער טוב, גמיש ונותן מראה טוב. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. היי. נראה לי שזה המקום המתאים לת'רד הזה. אני צריך המלצה לחברה שנותנת שירותי בניית אתרים, אחסון, תחזוקה וגם קידום במנועי חיפוש בשביל עסק קטן. אם אפשר אז באיזור הצפון. תודה.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.