כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מקווה שלכל מי שניגש היום הלך טוב, ולמי שניגש מחר שיהיה לכם בהצלחה! רציתי לשמוע ממכם (אלו שניגשו היום) חוות דעת על המבחן (קשה\קל ?)... וגם אם עוד מישו שם לב שבפרק 8 (אנגלית ) תשובות 2 לא היו נכונות עד לשאלה 17?
-
- 78 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
יש כזה דבר כמו כל המבחני IQ שיש ברשת ? לבדוק את רמת הזיכרון? ואני לא מדבר על משחק הזיכרון הדבילי חחח
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה יש לי פה תרגיל מול העיניים ממבחן כניסה לאוניברסיטה זה משוואה עם שברים עשרוניים ורגילים בחילוק וכפל + סוגריים קיצר תרגיל שרק מחשבון יכול לפתור בצורה רגילה אך מבקשים לפתור את התרגיל מבלי מחשבון בצורה הפשוטה ביותר עכשיו חשבתי על משהו קטן אבל זה לא הפשוט ביותר לדעתי ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך בדיוק אמורים לפתור זאת המשוואה שווה ל1/2 זה בעצם שבר עצום (בלי נעלמים) שווה ל 1/2 עכשיו אמרתי נשווה את המונה ל X ואת המכנה ל 2X אבל לא נראה לי זה הכי טוב מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שקיבלתי מועמדות למסלול גאמ"א היום קיבלתי זימון למבחן. רציתי לדעת מה עושים שם? כיצד ניתן להתכונן? מה שכן,האמת היא שחירטטתי אותם קצת,רשמתי שאני יודע C על רמה של 1/5 ובתאכלס אני לא יודע.. (יש לי חבר שקיבל גם כן זימון ואמר לי שמילא 3/5 על שפות שהוא לא יודע בכלל ושזה טוב ולא יכול להזיק ובלהבלה) התכוונתי לשנות היום,להוסיף דברים(כמו מועמדויות נוספות שקיבלתי),שפות(רוסית,אנגלית) שכנראה לא הערכתי את עצמי מספיק וכו.. מה לעשות? כמה חמור זה יראה אם אני לא אתייצב?ישפיע על ההמשך?כמה חמור זה יראה כשיגלו שאני חרטטן מדרגה א'? חח תודה מראש.
-
- 34 תגובות
- 20k צפיות
-
-
מבחן לילדים בגן חובה - נראה אתכם לאיזה כיוון נוסע האוטובוס ? הסתכלו היטב על הציור! נוסע שמאלה או ימינה ? חשבו היטב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ב"אוטו" פרסמו מבחן שנעשה ל350Z ופרסמו 5 סרטונים קצרים 2MB כל אחד שבה מראים את אלי אבוחצירא (או הדוקטור, מה שבא לכם) נוהג בה כמו שצריך. סרטון ראשון סרטון שני סרטון שלישי סרטון רביעי סרטון חמישי מומלץ בחום! ולסיום, תמונה של ה350Z בעת פעולה: (שימו לב לזוית הגלגלים ולזוית הרכב ביחס לכביש) מקור - אוטו
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לילה טוב אנשי פורום יקרים ונכבדים מחר יש לי בחינת מגן של מעבדת אקסל בביולוגיה אשמח לקבל כל עצה שתוכלו לתת לי שתוכל לסייע לי, אין מה להוסיף. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שבת שלום אם עשיתי מבחן מהירות והיה רשום לי שהמהירות שלי 335kb\s (הורדה) אז מהי בעצם מהירות ההורדה המקסמלית שלי ?
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ביום שישי נערך מבחן מיון בארכיטקטורה מ-9:00 עד- 14:00, ועשיתי אותו לצערי.... מישהו כאן עשה את המבחן של הטכניון אתמול ויכול לספר חוויות ? איך היה ? היה קשה ? מה הוא עשה ? כמה נראה לו שיקבל ? מחכה לתגובות ...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם וערב טוב, בשני לנובמבר יש אצלי מבחן פסיכוטכני בבית הספר,אני רוצה להתחיל להתכונן אליו. מישהו אולי יכול להסביר לי איך להתכונן אליו? תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, שילמתי 510 שקלים למבחן הקרוב ב 4-5 לאפריל לפסיכומטרי. עדיין לא שלחו לי מיקום המבחן..משהו מוזר לי פה כיוון שאומרים שמודיעים כחודש לפני, התקשרתי לאיגוד הבחינות הזה מה שלא יהיה והם פתוחים עד 3 מישהו יודע לאן אני צריך לפנות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק לעצות מה לקחת איתי לנשנש למבחן פסיכמטרי, כדי להזריק קצת אנדרנלין למוח, על מנת שהמוח לא יכנס לקומה במבחן
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
מבחני קבלה, תהליך מאוד מקובל בכל מוסד או ארגון שמכבד את עצמו ורוצה לשמור על רמה מסוימת. בין עם זה קבלה לישוב,עבודה , מועדון או מוסד מסוג כזה או אחר. אני בעד לבצע מבחן קבלה לפורום שיסנן את כל מי שחושב ש: צה"ל הוא ארגון טרור כובש, שערבים כולם צריכים למות, שסקס עם חיות לא יותר גרוע מסקס הומו\לסבי, שהוא הכי מגניב, שרוסים\מרוקאים הם זונות, שלהשחית אתרים לא אנטישמיים זה "קול", שWAREZ זה זכות, שלכתוב בלי סימני פיסוק זה בסדר (לא בגלל דסלקציה), שלכתוב "חחחחחחחחח..." "!!!!!!1111!!" זה נסבל, שלדחוף סמילי בסוף כל שורה זה הגיוני, שלשאול אנשים זרים מה כדאי להם לקנות ליום הולדת של עצמם זה הגיוני*, ש-8 USER BARS זה בסדר כי הם רק 20 פיקסל גובה, שחתימת ענק עם תמונות של ראפרים+מכוניות+בחור…
-
- 130 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
משהו שקיבלתי באימייל: מבחן קואורדינציה: יש לכם ריבוע אדום במרכז אותו אתם גוררים, אסור לכם שהמרובעים הכחולים יגעו בכם או שאתם תגעו במסגרת. *אם אתה מחזיק יותר מ- 18 שניות אתה פנומן* *אומרים שבחיל האוויר האמריקאי הם אמורים להחזיק 2 דקות כדי לעבור את המבחן* http://www.mivzakon.co.il/redir/redir.aspx?id=742 התוצאה שלי מצורפת: [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
תמצאו מבחן נחמד שיגיד לכם דברים בקשר לחיי האהבה שלכם... :-*
-
http://www.lumosity.com/iq_tests?cookies_enabled=1
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://thisisacryforhelp.com/quiz/killyourself/quiz.html זה מצחיק מאוד!
-
תנסו להיסתכל על התמונה במשך 60 שניות מבלי לצחוק! מצחיק פצצות
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-