עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ב11 ל12 אני מתגייס, יש לי טירונות חודש 02, ואז קורס קצינים, ואז קורס לוגיסטיקה ואז קורס שדה משהו כזה בקיצור כל התהליך לוקח 13 חודשים, זה נחשב קורס קצינים מזורז, ואני צריך לחתום קבע 7 או תשע חודשים.... מישהו פה התנסה בזה? אני ממש לא יודע לתוך מה אני נכנס ואני לא רוצה לבזבז את כל השירות במשהו משעמם, בא לי קצת אקשן

• 131 תגובות
    • 15.5k צפיות
  2. Started by omri_ro,

יש לי זיכוי בחנות מסוימת ואני מעוניין לקנות את הPVR150 ובעל הית פשוט לא מוצא ממי להזמין לי את זה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

יום עצמאות שמח ובילוי מהנה היום!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. סתם שאלה , מה אתם חושבים.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. בחיים שלי לא חשבתי שאני אפתח תר'ד שבו אני פשוט אמליץ על סרט.. אבל זה בגלל הסיבה הפשוטה שלא ראיתי סרט כזה טוב בחיים שלי אני פשוט ממליץ פה למי שלא ראה שזה חובה .. אין שם שנייה אחת מבוזבזת שעתיים של סרט מרתק עם אפקטים עשירים, דמויות מרתקות ועלילה סוחפת ממש ממש ממש כדאי לכם לראות את זה

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

אני רוצה ללכת לראות את הסרט בופור, אז זה פתוח?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by Koss,

בשביל מחקר קטן שאני עורך, אני צריך שמות של כמה שיותר סוגי "לוגיות". ואני מדבר על דברים כמו - קרימינולוגיה אנתרפולוגיה אסטרולוגיה וכו' וכו'... תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. יש שיר שחורשים עליו ברדיו עם שריקות כזה ואז יש זמר ששר, מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 10.2k צפיות
  9. Started by משומש,

אני לפני רכישת לאפטופ. רציתי לקבל חוות דעת בנושא אמינות ושירות של www.skak.co.il

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. ^^^^^ אני רוצה לנסות להתקבל ל MIT למשל

11. נתחיל מזה שאם אתה זוכרים שקניתי את המסך VIEWSONIC VX922 אחרי שבוע היו שני פיקסלים שרופים ו KSP לא רצו להחליף לי את המסך. יש אחריות של חודש אם נמצא פיקסל אחד שרוף לפי התקנון של VIEWSONIC באתר. עכשיו בשנית קניתי צורב PIONEER 122D ואחרי 4 צריבות הוא הפסיק לצרוב, ניסיתי 2 חברות דיסקים יותר מ 18 דיסקים הלכו לי על כל ניסיו,ן כי רציתי להיות בטוח לחלוטין שהצורב הוא דפוק, שאחרי כל ניסיון לבדוק אם זה הכבל או הגדרות ביוס, אוורקלוק או ביוס מחודש או בטא. אז למען ביטחון האמת יש לי את הצורב BENQ DW 1640, יותר משנה כמעט שנקנה מחנות שאני לא אציין, כי זה לא חשוב אבל חנות מחשבים ידועה מאוד שקניתי עוד חלקים בהזמנה כגון לוח אם וספק כח, והחלקים עובדים יותר מ 7 חודשים בלי בעייה אחת כפי שאתם רו…

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by Asaf.Y,

איך להוריד את זה ? תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by chenrp,

למישהו יש לינק?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. ז?כ??ר ע?ם י?ש?ר?א?ל א?ת ב??נ?יו ו?ב?נו?ת?יו, ה?נ??א?מ?נ?ים ו?ה?א?מ??יצ?ים, ח?י??ל?י צ?ב?א-ה?ג?נ?ה ל?י?ש?ר?א?ל, ו?כ?ל לו?ח?מ?י ה?מ??ח?ת??רו?ת ו?ח?ט?יבו?ת ה?ל?ו?ח?מ?ים ב??מ?ע?ר?כו?ת ה?ע?ם, ו?כ?ל א?נ?ש?י ק?ה?יל?י??ת ה?מ?ו?ד?יע?ין ו?ה?ב??ט??חו?ן ו?א?נ?ש?י ה?מ??ש??ט?ר?ה א?ש??ר ח?ר?פו? נ?פ?ש??ם ב??מ?ל?ח?מ?ה ע?ל ת??קו?מ?ת י?ש??ר?א?ל, ו?כ?ל א?ל??ה ש??נ??ר?צ?חו? ב??א?ר?ץ ו?מ?חו?צ?ה ל?ה? ב??יד?י מ?ר?צ?ח?ים מ?א?ר?ג?ו?נ?י ה?ט??רו?ר. י?ז?כ??ר י?ש?ר?א?ל ו?י?ת?ב??ר?ך ב??ז?ר?עו? ו?י?א?ב?ל ע?ל ז?יו ה?ע?לו?מ?ים ו?ח?מ?ד?ת ה?ג??בו?ר?ה ו?ק?ד?ש??ת ה?ר?צו?ן ו?מ?ס?ירו?ת ה?נ??פ?ש א?ש??ר נ?ס?פ?ו? ב??מ??ע?ר?כ?ה ה?כ??ב?ד?ה. י?ה?יו? ג??ב?ו?ר?י מ?ל?ח?מו?ת י?ש??ר?א?ל ע?טו?ר?י ה?נ…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by Lol10k,

אני מחפש צליל יפה לSMS ומשהו נחמד לקום איתו בבוקר. תביאו דברים מיוחדים ולא סתם שירים (שזה גם לא חוקי) שמעתי איפשהו שעון מעורר כזה "לקום ימניאק לקום"... מישהו מכיר? מיקס חמוד ששלחו לי http://www.sharebigfile.com/file/150563/Nokia-Mix-rar.html

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by iakovl,

אנשים אני לא מאמין אני פשוט לא מאמין פתחתי את גליון 156, אפריל 07 של POPULAR SCIENCE ומה גיליתי בעמוד 26??? את זה.... מה שיש לי לומר זה WTF?!?!?!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by play2,

עוד אחד מהסירטונים ההזויים... תיאור הסרט: " כנסו ותצפו באמת הכואבת על ה"כוכב" תום אבני - חתיכת אפס שהרס לאחותי את החיים." http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1479167 עצומה ואתר שעשו : http://tomavni.275mb.com "תום אבני בן ****, תום אבני בן ****" מוזר מאוד, מה דעתכם?

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by shlomi767,

כיאלו מה אם מקבלם צקים הןא במזומן והאים אם מקבלים צקים עד כמה צקים אפשר לתת להם?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by iakovl,

אוקי, אז למי שלא יודע קוראים לי iakovl ואני מכור כבד של אנימה. עד כמה כבד? תוך חודש אני חוצה את קו ה 1T (לאלו שלא מבינים = 1024 גיגה) כלומר יש לי הרבה מאוד אנימה... את כל העסק הזה אני שומר על המחשב ועל דיסקים של DVD העניין הוא שמרוב DVD אני לא מצליח לשמור על סדר שלהם בשביל מעקב אחרי כל האוסף שלי יש לי את ANIDB עם בסיס הנתונים שלי בפנים (בלי זה אין לי מושג מה הייתי עושה) אבל מרוב דיסקים שמסתובבים בין מס' קייסים אני כבר מבולבל קייס אחד של 144 מלא לגמרי קייס שני של 188 מתמלא במהירות אני אפילו לא יודע כמה יש בו. אני צורב תוך כדי שאנחנו מדברים בשביל להוריד קצת חומר גמור מהמחשב שלי לDVD השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוב אחרי כל זה אשמח לקבל רעיונות מכם

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by Holy,

איך להדפיס בצבע לבן על שקף?

21. Started by Born2Kill,

בכותרת.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by shai11,

ראיתי משהו הולך עם החולצה של האתר מה קיימת כזאת בכלל?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by chiki boy,

מה קורה שהVOD נתקע בפרק מותח של האלופה? מתיחה טלפונית על נציגת HOT וואי אני על הרצפה.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1481841

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by Asafalfa,

היי ! תגידו יש משהו עם נסיון שעובד עם זה ? אני הייתי מעוניין לשמוע קצת הסבר איך כל זה עובד בצורה מפורטת פשוט באתר שלהם קצת היה קשה לי למצוא הסבר נורמלי ... ואם בכלל אנחנו (ישראל) יכולים להשתמש בזה ...?

• 13 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים