עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FARKASH7,

עוד מעט התקיים אירוע כדורגל גדול מאוד ואני מאוד רוצה לצפות בו אני בטוח שעוד אנשים רוצים לצפות בו. אני מחפש תוכנות שדרכם אפשר לקלוט שידורים של ערוצים ברחבי העולם אני בטוח שיש כאלה אז אם מישהו מכיר ויודע שיפרסם פה ויעזור לי ולעוד הרבה אנשים.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by shuy,

E [attachment deleted by admin]

3. איך נראה ילד חמוד שייחל כל השנה ל N64 וקיבל אותו בכריסמס !?? ככה: http://www.youtube.com/watch?v=U6psJCW3Ymc

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by zokomoko,

פארסקייפ היא הסדרה הכי טובה שאי פעם הייתה בטלוויזיה לדעתי, אני מזמין את כולם לבוא לפורום פארסקייפ בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=523&msgid=54215136 , ולגלות את הסדרה המצויינת הזאת

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  5. אחותי קנתה לי משקפיי OKALEY, הייתי רוצה רק בשביל הסקרנות לוודא שהם מקוריות, למרות שאין סיבה שהם לא יהיו כך. על המשקפיים קדימה באמצע בין העדשות יש את הלוגו השמי, על ידית אחת רשום MADE IN USA, ובשני הצדדים את הסמל של החברה. האם יש סימני זיהוי שקיימים בכל המשקפיים של OKALEY שעוזרים לזהות את מקוריות המוצר?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by Green,

אתם לא יכולים ללקק לעצמכם את המרפק... נ.ב. זה השעה....

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  7. http://www.youtube.com/watch.php?v=lr_HR-iIlYg Grab your dick and double click! ROFL XD XD

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by NuNaTaK,

נמאס לי מהזבל האמריקאי ועל הסרטים הזרים שאני מכיר כבר חרשתי, למישהו יש המלצה לקומדיה/דרמה טובה לא באנגלית? כל שפה תהיה בסדר. תודה.

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzM4MTAsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= למקרה שמישהו תוהה מה לקנות לי ליומהולדת.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by Yair Tz,

אני רוצה לעצב את החדר מחדש, אין לי רעיון אחד נורמלי איך לעצב אותו. כרגע הוא מעוצב כך: http://img208.imageshack.us/img208/8931/roommy0.jpg החלקים האדומים מורים על כך שהדלת או החלון נפתחים והחלל הזה לצורך פעולה תקינה שלהם...כפי שאתם רואים הארון מפריע לחלון להפתח עד הסוף. מה שמפריע לי עכשיו זה הגישה המועטה שיש לי לחלל החדר כשאני פותח את הארון, לא ניתן לסדר את השטיח כמו שצריך (הוא גבוה ומפריע לתנועה נורמלית של הכסא שלי) ואני רוצה את האפשרות לצפות בטלוויזיה בזמן שאני במחשב. (בארון יש מקום לטלוויזיה) הקטעים בשחור מורים על ארון ומדפים גבוהים שעלולים להסתיר את החלונות. הקטעים הכחולים מורים על חלונות (2), החלון התחתי נפתח כלפי פנימה, והקטע החום מורה על הדלת. הייתי שמח לתת תמונה של…

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by romansah9,

לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב. אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב. בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות. גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו". לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים. אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, וה…

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  12. בכתבה מדברים על נהג עם קרוב ל100 עבירות תנועה, שפגע וברח. התובע טוען שהנהג דרס אותו בכוונה. הסנגורים טוענים(ובית המשפט קיבל את הטענה) שה"תאונה" היתה בלתי נמנעת. אבל לי זה בכלל נראה כמו קפיצה בכוונה תחילה על מכוניתו ע"י אדם מטורף, שעל פי הסיפור יש לו גם סיכסוך אישי עם אותו נהג, ורק נותר לי לנחש שהמטרה היתה נקמה + נסיון לקבל כספים מהביטוח. אם לא היתה שם מצלמה אולי כל הסיפור היה נגמר אחרת. אין ספק שהכתבה, כמו גם בית המשפט, מפספסים את הסיפור האמיתי, ומתמקדים רק בטענות המשפטיות. סרטון בפנים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4420799,00.html

13. שלום לכולם, היום אני פונה למי מכם שמנגנים בגיטרה חשמלית ו/או יכולים להמליץ על האמבקרים אני מנגן כבר כמה שנים והגיטרה המיועדת היא washburn N2 למי שמכיר אני מנגן בעיקר בלוז ורוק קל עם קלין או דיסטורשן (לא צריך מחפש משהו רצחני) המגבר שעליו אני מנגן כרגע הוא FENDER 200W עם דיסטורשן נורה (במידה וזה רלוונטי) התקציב הוא באיזור ה200$ (אני יוצא מנקודת הנחה שאני אצטרך להזמין מחו"ל) או באיזור ה800 ש"ח למוצר טוב בארץ יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  14. שלום,אחי בחר 3 מגמות בבית ספר שלי (שזה אחת מעל המותר) ממש נלחם על מגמת מדעי המחשב בתור מגמה שלישית.בחר פיזיקה כימיה ואז תוספת מדעי המחשב.היום הודיעו לו שמגמת כימיה מבוטלת בגלל שלא נרשמו מספיק אנשים.עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות בגרות בכימיה בעזרת מורה פרטי? ולא בבית ספר?

15. מקרה מוזר מאוד קרא לי בבוקר ,מגוון תוכנות שיתוף רצות לי על המחשב ללא ידיעתי או במכוון . אין לי את התוכנות האלה על המחשב ואף פעם לא הורדתי אותם .יש מצב שמשתמשים לי במחשב להוריד תכנים לא חוקיים? אין אפשרות לצאת מאף תוכנה והמעבד נחנק . http://www.fastup.co.il/images/32345949.jpg

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by ORrrr,

שלום חברה, אני כבר חודשים מבצע שיחות לחברות התקשורת עם הנייד שלי, אשר מקליט את השיחות שאני רוצה. עד לא מזמן לא הייתה לי אף בעיה עם הנושא הזה עד שהתחלתי להתקשר לבזק, על מנת לשדרג את התשתית. עם כל שיחה אחרת שהייתה לי מאז התחלתי להקליט, לא הייתה בעיה, אולם כאשר התקשרתי לבזק, בסוף השיחה שמתי לב שההקלטה מופסקת, וראיתי גם שזה לא שמר שום הקלטה איתם. זה קרה בשלושת הפעמים שהתקשרתי אליהם. האפליקציה פשוט הפסיקה לעבוד והייתי צריך להתחיל מחדש את המכשיר. האם הגיוני, שבזק מודעים לעניין הקלטות ויש להם מערכת שמפסיקה הקלטות של לקוחות מבחוץ?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  17. להל"ן שני שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה - לא באתר ולא בגוגל: 1. לאחר לימוד תואר ראשון במדעי המחשב , במקרה וארצה ללמוד תואר ראשון בהנדסת חשמל האם אני אקבל פטור מקורסים שלמדתי בתואר ראשון במדעי המחשב? 2. אם אלמד תואר ראשון במדעי המחשב במכון הטכנולוגי חולון שנה ראשונה האם אוכל לעשות שנה שניייה באוניברסיטת תל אביב? 3. אם אני יעשה תואר ראשון במכון הטכנולוגי חולון, האם אוכל לעשות תואר שני באוניסרסיטאת ת"א? 4. האם ניתן לשפר ציון בקורס מסוים של שנה ראשונה בשנה שנייה בלי לקחת את אותו קורס מחדש? אודה לכם תוכלו לענות על שאלות אם בפירוט מידע ומניסיון.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by tgen,

הכנסתי לחשבון שלי ב- paypal כרטיס אשראי חדש וגם אחרי שאישרתי אותו באמצעות הקוד עם החיוב עדיין רשום שאין לי כסף בחשבון למרות שיש לי כסף באשראי... כבר כמעט יומיים שזה לא מתעדכן ולא זכור לי שהייתי צריך לחכות כל כך הרבה בפעם האחרונה שעשיתי את זה...

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

זה רק אני או ש DX התמסחרו והתחילו לזרוק זין? כבר פעם שנמיה או שלישית אני מחכה יותר מ 10 ימים שהמשלוח יצא בכלל, שירות הלקוחות לא עונים, מה נהיה? פעם זאת הייתה חנות מתקתקת וטובה, הדרדרו חזק...

20. Started by shaithebest,

שלום חברים. אין לי מושג איפה לשאול את השאלה הזו אז הימרתי על הקטגוריה הזו. אתר בכתובת: http://petroleumupstream.com/ רשום לי למה זה קורה אבל לא רשום איך לתקן את זה. מצד שני, באקספלורר האתר עולה ללא בעיות וגם בכרום. הבעיה היא רק בפיירפוקס תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by yp3,

מחפש משהו פשוט, שיראו בו טוב ולא יתקלקל. תקציב: עד 300 ש"ח אם יש למישהו המלצה אני אשמח אם הוא ישתף תודה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  22. שלום, מישהו מכיר פורום שמאפשר להגיב או לפתוח טופיק באמצעות וידיאו? הכוונה היא שבמקום לכתוב, אנשים מקליטים את עצמם. אם מישהו מכיר משהו כזה, או משהו דומה אני אשמח ללינק. תודה

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by marking,

תנו משהו, משעמם להקשיב לענתיקה...

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  24. ברצוני לרכוש משם בזמן האחרון כרטיס מסך... והייתי רוצה לדעת האם החנות אמינה, טובה?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל ...

• 2 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.