כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות את הנוקייה 6100 וראיתי שלמישהו בפורום יש את הפלאפון הזה... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הפלאפון..? עזבו את המחיר מבחינת טכנולוגיה ושיפורים שווה לקנות..? תודה מראש, דודי.
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
נכון... זה ישן (לפני 3 שעות בערך) אבל עדיין סרטון וידאו מבדר במיוחד - מה היה קורה אם מיקרוסופט היו מעצבים את האריזה של ה IPOD http://www.youtube.com/watch?v=VAGr3mVVUwE&search=microsoft%20ipod מומלץ לשמוע עם המוזיקה
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
לגרסא:3.4.0 build 1145 אם זה לא קשור לפה תעבירו בבקשה תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
קיבלתי צו ראשון לתאריך שהוא יום לפני הבגרות בהיסטוריה, יש אפשרות לדחות אותו?
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
סתם משהו נחמד. שטויות במחשבים
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא. המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק. אז מה אתם אומרים: מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?
-
- 16 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כך טוען ה OPEN DNS שאני משתמש בו שנים. זה התחיל היום. כן או לא -אני לא יכול להכנס אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
אהלן, מה הדרך הכי פשוטה להגיע מתחנת הרכבת בקריית אריה לבילינסון בתחבורה ציבורית? תודה
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
סתם התעניינתי לדעת לפי מה מנוע החיפוש פה בפורום קובע את אחוזי הרלוונטיות כשהוא מראה את התוצאות. : למישהו יש מושג? :s05:
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אם דוד שלי שולח מוצר מארהב בתור מתנה המכס לא יגבה ממני כסף? זה רסיבר והוא עולה בעיקרון בארהב 99$ האם המכס יכול להגיד פתאום שאני חייב לשלם?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים ביומיים האחרונים וזמני טעינה עוד מישהו? בזק+בזקבינלאומי
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הבאתי מגרסה קטנה מארה"ב ועל התחתית שלה כתוב שהיא עובדת ב Nominal Voltage 110V/60Hz זה ברור, וה Intensity Input 1.8A. מישהו יודע איזה שנאי מוריד מתח אני צריך? כי אני יודע שאת השנאים מודדים לפי וואט, ואין פה על המגרסה שום נתון של וואט.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני כרגע משרת כנהג מנהלה בגדוד...(פזמ 10 חודש) אני רוצה לעבור כבר זמן מה לתובלה. נגיד ובתובלה חסרים אנשים...למרות ללא המלצת מגד ומפקד אישי יש מצב ישבצו אותי בכל זאת? ואם נגיד דוחים את הטופס,אם אני ממשיך לשלוח ולשגע,זה יתן משהו?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 40 אינץ' ומצאתי את הדגם KDL-40V5500E של סוני ב"וואלה! שופס" במחיר הרבה הרבה יותר זול מבכל חנות אחרת.. אפילו הייתי בחנות מסוימת והבעלים אמרו שהטלוויזיה עולה להם יותר כשהם מזמינים מהיבואן. הנה השוואת מחירים בזאפ: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725959 והמכירה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZDL40V5500 אפשר גם לראות שמסופקת אחריות ל3 שנים ע"י ישפאר (היבואן הכי מוכר/גדול של סוני בארץ) מה נראה לכם? יש פה איזה מלכוד?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שמעתי מידיד שצריך להשתמש באקסל במבחן האם זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
עד עכשיו ניתקלתי רק בפרסומת אחת שגרמה לי לרצות לקנות מוצר מסויים, חבל שאין אותו בארץ ;D עוד מישהו מכיר פירסומות מטובלות בחוש הומור שיודעות לעשות את מה שהן צריכות? נ.ב. double sun POOOOOOOWWWWWWWWWWEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
השאלה מוקדשת למי שראה את הסרט . שלום לפני כמה ימים הלכתי לסרט כולם אמרו לי שאו ילידותי אבל או לא סרט אם המון אפקטים והרבה דברים יפים . אז אני מחפש קטע קטן מהסרט שאני רוצה להוריד למחשב יש קטע שאם שמים פלאפון בתוך תיבה קטנה ואז מזרימים אנריגיה ואז הפלאפון הוףך לרובוט ומתחיל להתחרפן . אפשר להוריד מאיפשהו את הקטע הזה? פשוט או קרע אותי מצחוק תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר למשחק 9 ball (ביליארד למי שלא הבין). איך אני יכול על ההתחלה להנכניס את התעשה לחור? אם אפשר אז ציורים גם יעזרו. תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. אנ י מתכנן הפתעה למכר שלי.. ואני מחפש שירים שהיות להיטים גדולים בשנות ה70 אפילו 80 בתודה רבה, דור
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם קיים קוד בנוקייה 3320 שבעזרתו ניתן להחליף את ה"רשת מקומית" ???
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-