עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DOGMA,

http://www.imdb.com/title/tt1722426/ איך למה מהההה?!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by R0ck,

http://www.bash.org/?5273

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה לדעת איך התרשמתם מי שהיה ודבר נוסף : האם ה"דורבנים" טובים? תודה מראש חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yair_h,

כאשר אני מנסה להכנס לאסטהלהויסטה אני מגיע לאתר אך מעבר לדף השחור (ריק) עם הלינקים הירוקים למעלה והפרסומות המעצבנות לא קורה כלום, ללינקים העליונים אני מצליח להכנס חוץ מללינק עצמו של אסטה. אני חייב לציין שאני מחובר בADSL עם אלקטל פרו ובנוסף יש לי נורטון פרסונל פיירוול 2002. לדעתי יתכן והחסימה נובעת מ הפיירוול הפנימי של האלקטל מאחר ובנורטון אני לא רואה שום חסימה. אם מישהו יכול להאיר את עיני ולעזור אני אודה לו מאד יאיר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by J0HNiE,

בעוד 140 יום אני מסיים את השירות המזדיין שלי בצה"ל והתוכנית האולטימטיבית היא טיול בעולם כולו כל מיני מקומות וכד'.. לאיזה שנה\שנתיים אבל אני משער שזה לא באמת יקרה אז יש לי תוכניות לאוסטרליה-ניו זילנד טיול... מי שמכיר אותי ומי שלא יש לי גם אזרחות אמריקאית אז אולי אפשר גם לטוס לשם לעבוד קצת ומשם להמשיך.. אני יודע שהטיולים שאני מתכנן הם בסביבות ה80-100 אלף ש"ח אבל העיניין הוא שאני רוצה גם לעבוד זאת אומרת שבכל מקרה שאני אבקר אם אני אצטרך פשוט למצוא איזה עבודה עלובה לעבוד כמה חודשים\שבועות וככה להמשיך בטיול. יש מצב שתוכנית כזאת תעבוד או שכדאי לטייל עם כסף מהתחלה? בנוסף אמא שלי לוחצת עלי שאני יעשה פסיכומטרי אבל עדין לא החלטתי אם אני אלמד בארץ או בארה"ב. אם מישהו יכול לתת לי קצת …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by urich,

מכירים pimp my ride אני מת על התוכנית הזאת בקיצור עכשיו ראיתי takeoff על התוכנית באתר של xfx שהיא אותו הדבר רק מחשבים- שנראים מגוחך חזקים באופן מגוחך בעצם כל העסק מגוחך (והם יודעים את זה) בקיצור מצחיק למדי אז בויקשה צק ויס אווט וכו'. http://www.extremepcgarage.com/home.html

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by DimaX,

זה פשוט hilarious !! Leaving The Toilet Seat Up Response to a woman who accidentally walked into the men's restroom: Please don't feel bad. It wasn't you entering the men's washroom that caused that guy to pee on the guy next to him. Hell, we do that all the time. It's rare for us guys to ever hit what we were aiming for. Sometimes I go into the washroom, start to pee, and then just start spinning around -- just so I'll make sure I hit something. You see, something you ladies should understand by now is that men's penises have a mind of their own. A guy can go into a bathroom stall (because all the urinals are being used), take perfect aim at the toilet…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קבעו לי פגישה להיום ולא הגעתי אליה, התקשרו אליי ואמרו לי שאני לא יעבור את התחקיר. שאלתי אם אני יעבור תחקיר אחרי הגיוס והבחורה אמרה לי "אני לא יודעת, אולי אם יגייסו אותך לאותו מקום" דיברתי עם חבר שהתגייס למודיעין והוא סיפר לי שיש לו כמה חברים שם שעברו תחקיר רק אחרי הגיוס כי בדיוק כמוני הם לא עשו לפני, בגלל זה מה שאותה בחורה אמרה לי נשמע לי מוזר מאוד. עכשיו השאלה שלי האם היא סתם בילבלה לי את המוח, או שיש סיכוי שאני מגיע מחר לבקו"ם, ואומרים לי שאני לא מתגייס למודיעין שדה בגלל שלא עשיתי תחקיר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מצרכים בסיסים: שמן, וצ'יפסר (אפשר להשתמש גם בסיר קטן) קורה לכם שאתם חוזרים מהבית ספר\עבודה...ואין מה לאכול בבית? יש לכם צ'יפסר ששוכב בארון המון זמן...כי נמאס לכם מצ'יפס\להכין צ'יפס? לוקח המון זמן (במונחים של אנשים עובדים\לומדים) עד שחותכים את הצ'יפס, ועד שהוא מוכן? טוב לכל הבעיות למעלה מצאתי פתרון. הפתרון הנורמלי. - בצל! לא יודע אם ניסת או לא, אבל לחתוך אותו לוקח כמה שניות, (רצועות או פלחים חצויים) אז עד שתספיקו לנגב את הדמעות (בהנחה שחיממת את הצ'יפסר מראש) תגלו שהוא זהוב ומוכן להאכילה. או בשיטה של העצלנים (שאני משתמש בה לרוב) לקחת את הבצל, לקלוף אותו, לחתוך על הראש שלו צורת צלב, עד החצי. (לוקח פחות מדקה) זמן הכנה משוער: 5-7 דקות. טיפ: מומלץ לגלגל את הבצל בקמ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TermiNal,

או בקיצור - טראנסים טובים יענטו האוסים וכאלה דברים שטוב לרקוד איתם, מוזיקה שחורה טובה ככה, ועם יש דברים טובים בעברית או ז'אנרים אחרים טובים שיתאימו אז גם בשמחה.. אבל שיתאים למסיבות תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by buyom,

http://lovetest.co.il/lovetest.php?love10192.html תבדקו אם אתם מתאימים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by masmddr,

שלום. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש herb grinder? אני לא יודע מה השם העברי המדוייק. http://www.drbongs.co.uk/images/a-grinder-metal.jpg חיפשתי בזאפ ולא מצאתי. משתמשים בו כדי לכתוש תבלינים אבל בעיקר גם לכתוש טבק לעישון.

13. Started by Chymes,

המענק נכנס והגיע הזמן להתחיל ללמוד נהיגה. יש לי מספר שאלות: א. כמה שיעורים לפחות אני חייב לקחת על פי חוק? ב. כמה עולה בממוצע שיעור? ג. יש חוקים חדשים בנוגע לנהגים חדשים שאמורים להיכנס בחודשים בקרובים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by WarMachine,

טוב אני די חדש בפורום(חודש וחצי אני מניח אולי פחות)ומסקרן אותי איך אתם נראים אנשים(ולא למה שאתם חושבים P: ) כל אחד ישים תמונה שלו. אני אשים את שלי בתקוה שעכשיו יאהו לא יעשה בעיות http://www.geocities.com/warmachine_8239231/me3.jpg

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כולם לפתוח מגזין ממון של היום בכתבה בנוגע למבצעים, פסיקא שנייה! אני בחדשות! אני בחדשות! אני גרמתי לכתב לדבר בשפה שלי!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Rammler1983,

היי, של מי השיר כש E.T נכנס? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by THE_COMMANDER,

אני צריך נגד של 78 אום והספק של 0.3 W איך מודדים ברב מודד???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=WW8oigDn6lg :-X

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nivTw,

היי לכולם, אני ניב... בן 18 ועוד מעט מתגייס לצבא (669 ) תמיד היה לי חלום לטוס לאמריקה, עכשיו זה מתאפשר בגלל שכמה חברים שלי טסים לעבוד שם ואני יכול לגור ולעבוד איתך. מבחינתי זה הגשמת חלום, תמיד רציתי את זה וההורים אמרו לי בבוא הזמן גם אתה תעשה את זה. לצערי, אבא שלי מאוד דואג שאני אעבור לניו יורק לתקופה ארוכה ורוצה שיהיה לי את הכסף לטוס ולחזור לפני שהוא נותן לי את האישור שלו. בגלל שזה כרטיס טיסה לניו יורק זה סכום גדול מאוד, אבל שמתי לעצמי מטרה להגיע לזה ולממש את החלום שלי לטוס. חיפשתי דרכים לעשות זאת והדרך היחידה לעשות זאת היא למכור את הביבי שלי, המחשב. אם אתם מחפשים קנייה, מציאה של ממש, אני ישמח אם תכנסו ללינק למטה ותראו, אם בן משפחה או חבר רוצה אנא הפנו אותו למודעה.…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by matan_18,

אני נוסע לי לאילת ל 4 ימים אני בטוח שאני יהנה אבל יהיהו לי כאביי גמילה מהאתר! (אין מה לעשות נגד זה) אז חברים תשמורו על הפורום חמים ונעים ונתראה בעוד 4 ימים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by huber,

למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני צריך נגדים מפסקים לדים דו צבעים....לדים אולטרה משהו החזקים האלה... אז מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. דבר ראשון אני יוצא עוד מעט אם תספיקו לייעץ לי אני אוכל להתחשב בזה אם לא אני אמתין לכם. אנ יחובב מחשבים די גדול ובשנים האחרונות אף התחלתי לתקן לכמה אנשים מחשבים ולעזור להם ברכיששה והרכבה והדרכה וכל מה שצריך ועד כה הקליינטים שלי מבסוטים ואין בעיה. אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי ללמוד עוד דברים וכו' וכו', ידוע לי שכל המידע נמצא באינטרנט אבל לצערי עקב בעיה נוירולוגית הרופאה שלי אסרה עליי לשבת מול מסך המחשב יותר ממספר מצומצם של שעות ולכן (גם בכלל אני מעדיף כך) לרכוש וללמוד מספרים. עכשיו, מצאתי כמה ספרים שדי יכולים לעזור רק תעיינו בפירוט תגידו מה כדאי ומה לא. 1) המדריך השלם לטכנאי Pc רשתות תקשורת http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=11910296 2) טכנאי Pc חומרה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by RedHat_Lover,

שלום, אני מחפש את החומרים הבאים: auto defogger repair kit-זה קיט תיקון למקרה שאחד החוטים המוליכים על השמשה האחורית של האוטו נקרע. או conductive silver grease- דבק מוליך. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? נ.ב ניסיתי אוטו דיפו והום סנטר(דרך הטלפון) אבל קבלתי את התושבה לא יודע.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים