עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אורח voodooman

http://www.nzherald.co.nz/index.cfm?c_id=6&ObjectID=10126034

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  3. שמעתי איזו שהיא שמועה שיש אפשרות לקלוט בממיר DTT בלי האנטנה החיצונית שמקבלים עם הממיר (אצלי האנטנה הקטנה קולטת 95%) האם שמועה זו נכונה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. Started by lordgod,

http://www.clickclickclick.com/ עזרו לנו להגיע למקום ראשון

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by הסולידי,

מישהו קנה מחשב בחנות זו? איך השירות והאמינות? האם קיימת בעיה כמו שקראתי בפורום עם חנות אחרת שמתחילה ב- IVO...?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Boris_yo,

קראתי את הפוסט הזה כשביררתי לגבי קניות בטוחות ביד 2: http://101sources.blogspot.co.il/2013/09/2.html מישהו ניסה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ilstockman,

רציתי לשאול כל אלה שקונים מסך בחו"ל הבנתי שמשלמים משהו בסביבות 15% מע"מ וזהו? אם אני רוצה לקנות מסך DELL 24 שעולה 800$ (ואף פחות תלוי אם יש מבצע) אז אני אשלם 120$ מע"מ. וסה"כ 920$=כ-4000 ש"ח עדיף מ 5500 שעולה בארץ. האם זה כדי? כי לא תיהיה אחריות בארץ... ומה קורה אם המסך מתקלקל :s05:

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by chenrp,

חשבתי על טלויזיה, זיכרון RAM למחשב, כרטיס זיכרון למצלמה, כרטיס זיכרון לטלפון (MMC MOBILE).. מה אתם אומרים? המחירים שם זולים? עוד שלושה שבועות חבר שלי נוסע. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by liav25,

אני והמשפחה טסים עכשיו לסלובקיה, רומניה ונראה לי גם צ'כיה. יש למישהו המלצות איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות שם בכל מיני מקומות ?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  10. חברת Team Group החליטה לא לחכות לאף אחד והחלה לשווק זכרונות דינאמיים מהדור החדש עוד לפני שיש לוחות אם ומעבדים שיודעים לתמוך בהם - מה שלא מנע מהם להיעלם מהמלאי בתוך זמן קצרלכתבה

11. אמא של חבר שלי נוסעת לניו יורק השאלה אם כדי לבקש ממנה להביא חומרה לא מארזים ודברים גדולים פשוט חבר שלי הזה רוצה מחשב חדש אם תוכלו לעזור תבורכווווו הוא צריך לוח אם מעבד כרטיס מסך וזכרונות סך הכל את כל השאר כבר יקנה בארץ האם שווה? אם אפשר תגובות לפה וגם לאיי סיי קיו 158111114 או מייל vaknin7@012.net.il בתודה ואק ואק

12. Started by HaVoC_850,

היי רציתי לשאול בקשה אם מישהו מכיר אתר שאפשר לראות בו חישוקי מגנזיום שיתאימו לפאסאט 98 אם יש אתר שאפשר לקנות בו חישוקים מקוריים זה בכלל יהיה טוב גם אתרי יד שניה יועילו תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by changchang,

אני רוצה לקנות טלפון מסין, אשר אלה הוא טוב ולמה: http://urlshort.cn/7zm אוhttp://www.aHappyDeal.com/wj_r.asp?lid=1295? תודה על העצה והצעות.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  14. Started by pMor,

בניו אג יש דבר כזה שאומר INTERNETIONAL SHIPPING - PR only! עכשיו, הוא לא נותן לי לסמן אותו.. אם היה אפשר, זה היה נותן לישראל? ולמה זה לא נותן ללחוץ עליו בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Moty_p,

שלום... מאיפה אני יכול לקנות מדבקות של אוזניות בצבע ירוק ומיקרופון בצבע אדום? כמו בתמונה הבאה: תודה לעוזרים...

16. Started by YTZ,

יש לי חשבון פייפל שמקושר לכ"א מהארץ, יש אפשרות להזמין מחנות בחו"ל (newegg) ושתשלח את זה לכתובת בארה"ב שלא שייכת לכרטיס האשראי שלי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tov_Tov,

אוקי אז אחרי מחשבה רבה הגעתי למפרט מצויין אבל דיי יקר :\ יצא לי 7300 שקל עכשיו התחלתי לחשוב על העניין דיי לעומק האם אני בכלל צריך מחשב כי אני מתגיייס עוד שנה ואין עוד אף אחד שישתמש במחשב אז המחשב סתם ישב בבית 3 שנים :\ אין לי מושג מה להחליט האם כדאי להשקיע במחשב הזה או לא ? אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? בטכלס אני מת שיהיה לי מחשב שיריץ ויטוס עם כל המשחקים החדשים אבל אני עולה ליב עכשיו ושנה אחרי זה לצבא אז אשקרה כאילו אני קונה מחשב לשנה :\

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by Moty_p,

שלום לכם מאיפה אני יכול לקנות \ להזמין משקפי תלת מימד? כמה זה עולה? והאם יש סוגים שונים של משקפי תלת מימד? (אני שואל כי ראיתי כמה סוגים שונים של תלת מימד שבלי משקפים רואים אדום וירוק כזה וסוג אחר שבלי משקפים רואים כזה מתושתש הייתי פשוט במחסני חשמל לאחרונה והיה שם טלווזיה של פנסוניק או פיליפס (לא זוכר בדיוק) שממיר 2D ל 3D והיה שם משקפים כהות לתצוגה אז האחראי שם הריץ טיפה את הסרט קדימה לקטע שלו מטוס שמתקרב לאת לאת יצא לגמרי מהמסך משהוא הזוייי) אני רוצה לקנות כי יש לי סרטים 3D במחשב (של רואים ב2D אדום ירוק והסוג השני המתושתש)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by *BYZ*,

אהלן, הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק של החומרה למחשבים נייחים הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים של אינטל וכרטיסי מסך חדשים של nvidia אז רק רציתי לשאול אם כדאי לבנות מפרט בחודש הקרוב או בעוד 3 חודשים?? התקציב שלי יהיה 5-6K למשחקים (כרגע אני לא צריך מפרט... אני צריך קודם לבדוק ת'שטח)

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by OhMyGod,

אני רוצה לקנות מחשב בגג עוד חודש.. לחכות(תהיה הורדת מחירים?)לסוף חודש ינואר? אם כן תהיה הורדת מחירים, זה יהיה לאיזה חומרה?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  21. צמות ;D

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום כולם אני בכתה ט' ולקראת פסח יקחו את כול מי שרוצה ללכת למגמת מחשבים בתיכון שאני הולך עליו לבחינה (תיכון ראשונים) קיצר אני לא יודע מה ישאלו אותי \ יבחנו אותי בו , האם מישהו יודע על מה ? מה יבקשו ממני לעשות ? כי זה מאוד חשוב לי תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. רובנו אוכלים כמות גדולה של פירות יבשים. יש כאלה שמחמירים ואפילו טועמים כ- 50 מיני פירות בט"ו בשבט בדגש על פירות שבעת המינים. אך יש מחיר לכך שהפירות יפים וטעימים. הפירות שאנחנו אוכלים בארץ מלאים בחומרים מזיקים לבריאות, מכילים בחובם ים של קלוריות וערמות של סוכר. אז בשבילכם, המדריך השלם לאכילה בטוחה ככל האפשר: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2257315&r=1

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by DaTHE,

שלום, איזה דברים צריך לקחת בתיק? ולאילו הכנות צריך להתכונן? הבנתי צריך לקחת תיק לשבועיים. אשמח אם מישהו שעבר תהליך חיול יספר על התהליך! טירונות 02 כנראה, איכן אני יוכל לבצע את הטירונות? תודה!

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.