עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AnTiSh0ck,

האתר רושם לי Account Temporarily Unavailable Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes. הבנתי שזה לא קורה לכולם, יש מצב שחסמו את החשבון ? כל היום זה ככה.. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני מקבל הודעה שאומרת: לעוד מישהו יש בעיה להוריד מהם? זה התחיל לי לפני די הרבה זמן... דיברתי עם הSUPPORT והם לא עזרו בשיט.. (תתנתק, חכה כמה דקות תתחבר ותנסה שוב, לא עובד בעיות שלך - וזה בקיצור ) אם אפשר תנסו להוריד את הקובץ הבא: http://files.filefront.com/TFS+Metalrar/;8287076;/fileinfo.html ותגידו אם עובד לכם...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. יש לי 2 חבילות מארה"ב שלא הגיעו וכבר עבר חודש... פעם זה היה לוקח שבוע.. מה קורה פה ? האם יש אישזהי החמרה במכס שאני לא יודע עליה או קושי מסויים בזמן האחרון? אני מדבר על חבילות בגודל בינוני מעל 50 דולר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לעוד מישהו יש בעייה בהצגת התמונות שמאוכסנות באתר PICTOR.CO.IL? במקום התמונה מופיע איקס אדום.

5. בימים האחרונים גוגל ניהיה איטי מאוד, רציתי לדעת אם עוד מישהו סובל מהתופעה. 1.5 בזק + בזק בינלאומי

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כל מי שהיה ללא חייגן ב014+HOT היה לכם אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

"There was a temporary error, please try again." ככה כבר מהבוקר

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  8. http://www.nothingtoxic.com/media/1184390405/Awesome_Russian_Ninja_Will_Destroy_You_and_Everyone_Else :lol:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אל תישאלו מה קרה לי. יש לי מחשב נייד. (שקיבלתי,למרות שאני קונה נייד שני) אני מה זה אוהב את הלפטופ הזה. הוא של DELL ויש לו דווקא ביצועים מהירים וטובים למרות חומרתו הישנה. אתמול,הבאתי כמה חברים אלי הביתה. תיכננתי לתת להם קצת על המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה,אני לא מוצא אותו! קיצר,נתתי להם לשחק במחשב השולחני. ואני מחפש את המחשב כאילו העולם הולך להיתפוצץ. ליפני שלושת רבעי שעה פתחתי את המקפיא. אני מחפש איזה בקבוק קולה שכולו - קרח. ומה אני רואה? כופסא,שחורה,יפה של DELL שניפתחת. כן,כפי שאתם מנחשים המחשב הנייד שלי. השאלה איך מחשב נייד הגיע למקפיא - לא ממש עיניינה אותי ברגע זה,מיהרתי לקחת תמחשב ולבדוק שכלום לא קרה לו. אני מנסה להדליק,כפי שאתם מנחשים לא פועל. פתחתי את הנייד …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by DiSc@MaN,

שימו לב לסקין שוט מג'נרלס לא עבר שום עריכה/שינוי! *הבהרה - אני לקחתי את הסקין שוט הזה, ולא מצאתי אותו באיזה "חור" באינטרנט.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום לכולם, בימים האחרונים עומדת בפניי דילמה קשה. אני רוצה לעזוב את המדינה אך אני סטודנט (כרגע החלפתי את הפקולטה ואני מתחיל ללמוד שוב במרץ) הדילמה שלי היא האם כדאי לעזוב כבר עכשיו או לסיים את התואר (עד כמה שזה משפיע, תואר בלוגיסטיקה) ואז לעבור לחו"ל. על השאלה אם אני רוצה באמת לעזוב את המדינה כבר החלטתי סופית שכן, עכשיו השאלה מתי? מה אתם חושבים? נ.ב מיקום מועדף שאני שואף לגור בו: קנדה/ארה"ב.

12. Started by waizman,

אני די מכור למסטיקים ואני לועס לפחות 2-3 ביום כאשר כל לעיסה היא כמה שעות טובות. אני בעיקר לועס אורביט כחול כהה (מנטה חזקה) שלפי דעתי אין בו סוכר, אבל עדיין הוא מרגיש לי קצת מתוק בכמה דקות הראשונות (בטח סוג של ממתיק אחר). השאלה היא אם זה מזיק או לא? כי כמו כל מסטיק הוא מגביר את הפרשת הרוק ובכך מנקה את הפה, אבל זה בטח מפעיל בצורה מוגזמת את שרירי הלסת... בקיצור - בכלליות האם זה מזיק או לא, ויותר ספציפית - במקרה שלי?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. לעלות 8 קומות בריצה עושה כושר טוב? או ממש בקטנה?

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  14. לכל מי שמעוניין להביא את הקריוניק לארץ שיפנה ל- ‏‎Pinky Cohen בפייסבוק . לתרומות לעמותה שרוצה לקדם הבאת קריוניק לארץ אפשר לתרום בביטקוין בכתובת : 19eNxxfz9ciY8rq21epr1Rh1G2nduy6n7F

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ariel-ro,

שבוע הבא אני משדרג מהירות אינטרנט. 1. האם שווה לעשות 15MB או שפשוט זה לא ינוצל היום(שרתי הורדות וכד')? אותה השאלה גם עם 8MB ו10MB. ואם לא שווה, האם הכי טוב והכי מנוצל היום זה 5MB? 2. כדאי לקחת מבזק ראוטר משולב מודם(בחינם)? הוא יותר טוב מהLinkSys WRT54GL? אם כן אז איזה דגם לקחת מהם? תודה אריאל

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gtabak_37,

יש איזהשהיא דרך מומלצת לעשות קצת כסף באינטרנט, ושהכסף ישלח בצזוצן\צ'ק עד הבית, ללא צורך בכרטיס אשראי? רק דרכים שמישהו ניסה ובטוח שבאמינות האתר, אני פשוט חייב כמה דולרים לביזבוזים. תודה לעוזרים גל

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אם זה לא הפורום המתאים אז סורי בקיצור השאלה בכותרת... איפה עדיף לעשות פרימיום? בקשר למחיר, לחודש אחד זה אותו דבר ומעבר לחודש אז MEGAUPLOAD יותר זול... תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Respect,

היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ymss69,

כבר הרבה מאוד זמן שאנחנו סתם יושבים בכיף מעשנים נרגילה במקלט של חבר. יום חמישי באה משטרה בדקה שאין סמים ולאחר שלא גילתה כלום אמרה לחבר שעל פי החוק אסור לנו לשבת שם, וזה לאחר הסברים שיש אישור מוועד הבניין והכל. אני לא ילד בן 12 ואני יודע שאין כמעט סיכוי שיש חוק כזה, אם מישהו יכול לחדד לי את הכיוון או להביא לי חוק כזה או אחר שיבהיר את העמדה של החוק מאוד יעזור לי.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by ddaann57,
    • 0 תגובות
    • 391 צפיות
  21. Started by ביצה קשה,

שלום,יש לי כמה חצ'קונים לא משהו רציני אבל זה מעצבן ומגעיל....,השאלה האם לפוצץ אותם או שזה יחמיר בגלל זה? כדאי לשים FACE IT וזהו? או לשתוף עם סבון? תודה

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by KoM,

אוהבים מדריכים מצולמים ? אני כרגע עובד על מדריל לפיצוץ רמקולים ! ולא, אני לא צוחק... חייבים קצת הומור באתר, הבעייה היא איפה נאחסן את הסרט שיצא !?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by askme,

שלום לכולם מישהו כבר התנסה הסוגיה ? אם רוצים לקחת לפטופ לחו"ל, מה הן האפשרויות ? כי הרי יש איסור להעלות אותו למטוס ( יותר נכון לתא הנוסעים ). או שבכלל אי אפשר לקחת? אפילו במזוודה / תא מיטען ?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by roadrunner,

http://www.imdb.com/name/nm0032715/ וגם כתוב שאסור היה להפריע לו בזמן שתום וג'רי משודרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.