כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
האם זה משנה אם אני אקנה לפני או אחרי יום כיפור אופניים? בגלל נושא ההתמקחות בהורדת המחיר...
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, לאחרונה התגבשתי על עצמי והחלטתי שאני רוצה ללמוד לCCNA ע''י ספר ולא ע''י pdf באינטרנט. מה דעתכם בנושא ? ובנוגע לספר, זה ספר מומלץ ? הוא מכסה את כל החומר ? ומזה Exam 640 - 802 ? http://www.amazon.com/CCNA-Certified-Network-Associate-640-802/dp/0470110090/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348002474&sr=1-1 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר ועד היום לא למדתי פיזיקה אני רוצה להתחיל ללמוד לפני הקורס ולפי מה שהבנתי פיזיקה זה תחום רחב איזה תחום צריך ללמוד להנדסת תוכנה (מכניקה/חשמל/קרינה וחומר)...?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חשבתי להתחיל וללמוד במכללת HackerU הם מבטיחים עבודה לאחר סיום הקורס מישהו שמע עליהם? הם טובים? אשמח לחוות דעת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אם מחפשים איזה סרטון ספציפי אז אין שום בעיה ולרוב לפני שמסיימים להקליד יש כבר הצעה נכונה . אני מתכוון לזה נגיד שאתה עושה חיפוש לאמן מסוים לזמר מסוים להקה מסוימת . הייתי מצפה לראות את מיטב השירים בתוצאות הראשונה וכן בעמוד השני והשלישי . אבל מה שקורה הוא שבשלושת העמודים הראשונים אין אפילו רבע מהשירים הטובים ביותר של אותו אמן . וזה די מתסכל שאתה רוצה להכיר אמן מסוים אבל תוצאות החיפוש ביוטיוב לא עזרו לך בכלום והשירים הטובים שלו לא נמצאים בתוצאות הראשונות .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב , אז לאחר שהורידו לנו את מגהאפלוד היקר ואת דומיו , עצרו את קים "דוטקום" ושותפיו , והחרימו את השרתים . קים "דוטקום" יצא זכאי במשפט ומתכוון להקים את מגהאפלוד במתכונת חדשה ולהוסיף שירות מוסיקה חינם . ציטוט: "האתר יכלול הצפנה מורכבת, כשמפתח ההצפנה לא נמצא בידי מפעיליו אלא בידי המשתמשים עצמם. לפיכך, רק אתם תוכלו לדעת מה אתם מורידים - והרשויות לא יוכלו לסגור את האתר כפי שעשו למגהאפלוד " קישור לכתבה : http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585329,00.html
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אני התחלתי להדליק את המזגן באחד החדרים על תוכנית מאוורר בלבד (היחידה החיצונית לא דולקת לפי שמיעה). די התחילה להדאיג אותי צריכת החשמל שלו במצב הזה כי אני מפעיל אותו ככה לשעות רבות. נשמע הגיוני להפעיל ככה את המזגן או כדאי לשים מאוורר רצפה רגיל במקום?
-
- 5 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
זה לא צריך להיות מוסתר ואני מעדיף להרכיב לבד ושאפשר יהיה לראות במחשב. זה לא מיועד לשמור על רכוש יקר אלא סתם כדי לתת תחושה טובה יותר ובטוחה יותר וגם לדעת מי עומד בחוץ. מדובר בבית פרטי כמובן (אני מעוניין במצלמה אחת או שתיים). יש לכם מידע לתת לי? למשל מחירים, התקנה, שמירה של מה שמצולם, חנויות...
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על פי מה ש הבנתי באטום יש רמות של אלקטרונים מסביב לגרעין רמה ראשונה -2 אלקטרונים , רמה שנייה עד 8 ורמה שלישית עד 18 . אז איך הגיוני שביסוד סידן ברמה השלישית יש 8 אלקטרונים וברמה הרביעית שני שני אלקטרונים . כאילו השאלה היא למה לא הוסיפו עוד שני אלקטרונים לרמה השלישית בשביל שיהיה 10 . אשמח לתשובה , תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הוא לא היה זמין עכשיו ל-20 דקות! אם הייתי באמצע כתיבה של משהו- הלך קאפוט. מזל שאני עושה קופי-פייסט לפני פוסט. גם עכשיו יש לאגים משמעותיים בעליית אתר. מה יהיה? :'(
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם... מי שמטבריה תגידו לי בבקשה איך המזג אויר עכשיו בטבריה?שיטפונות?או פעם ב...עובר גשם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עורך הטקסט באתר מעצבן כבר תקופה ארוכה ממש. גודל הפונט משתנה בצורה מעצבנת. מישהו יודע מה קורה עם זה ? זה הולך להיות מטופל ? דוגמא: תכתבו 2 שורות. תעמדו על סוף השורה הראשונה ותלחצו DEL. שורה. שורה 2. >> שורה.שורה 2. דוגמא 2: גם הרווחים של השורות מכפילים את עצמם כל הזמן. כל הרווחים שכתבתי למעלה הם של שורה אחת, לא של 2.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. אני לומד לתואר במדעי המחשב. האם לדעתכם ניתן להמציא מפה לינארית שעל דף אחד יתקיים שרטוט עם מפת סימנים והערות בצד ? האם אני יכול להכיל את כל האינפורמציה על דף ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צאו שניה מתוך נקודת ההנחה ''למה שמישהו יעשה את זה '' וענו יש אייפון אם אני מוציא ממנו את העדשה של המצלמה שמחוברת ללוח האם בעזרת כבל FLAT עם 4 גידים או יותר מזה באמת משנה ומאריך את הכבל 3 מטר ואז מחבר את העדשה . זה יכול לעבוד ? מה לגבי 775 חוטים מולחמים למעבד ואז לתחתית מסויימת עם 775 נקודות , כך שהמעבד בעצם מחובר לסוקט בכבלים זה יכול לעבוד ? אני רציני בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לגבי הפרוצדורה - אני מבין מה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה. אני משתמש בפייסבוק לעתים נדירות (מבצעים וכו') ולא מעוניין למסור את השם המלא/האמיתי שלי. גם לכם זה קרה? http://www.facebook.com/photo.php?v=596188755837
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפעם קצת יותר רחוק מהבית שלי... עריכה- מפני שאני לא רואה את הדיווחים בתקשורת אני רק רוצה לומר שגם לפני 20 דקות וגם לפני 40, שוגר מטח טילים כבד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לא בדיוק זכרתי את עניין הכור היפני והזמנתי משקפי תלת מימד מקוריאה הדרומית - סיאול, האם אין חשש לקרינה/חומר רדיואקטיבי אחר, האם בטוח להזמין משם מוצרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
או יותר נכון המילה ארגונומי, לא? אבל הבנתם את כוונתי. מה יותר בריא? המקלדת אצלי מאז ומעולם היתה על מגש נשלף. היום הוא נשבר, אז העברתי למעלה אל השולחן. לא כל כך נוח (טוב בטח, הרי אני כל השנים עם מגש, בטח צריך להתרגל) אבל חשבתי - אולי בכלל מה שהייתי עם המגש זה יותר טוב לגוף? זה יותר בריא / ארגונומי? לא מצאתי על זה מידע באינטרנט. ואיך זה אצלכם? מגש/על השולחן?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבוא להקדמה. תזרקו אותי מהאתר אם הנושא כבר קיים, אך לפי החיפוש אצלי זה לא הופיע. עד כאן המבוא. ההקדמה. הפורום הזה הופך אט אט מעבר לפורום של שו"ת מחשבים ומה שמסביב, גם למקום לדיון על נושאים שונים אחרים. עד כאן ההקדמה. מציע אני לפתוח נושא חדש המוקדש לדבר שבין היתר מבדיל אותנו מן החיות ועוזר לחיינו להיות קצת יותר קלים. הנושא הוא הומור. אם אתם תומכים בדעתי, נשאר רק לנסח את הכללים הנהוגים ולפתוח את התראד הראשון. אם יורשה לי, אכתוב כאן את הבדיחה הראשונה (עם זקן לא קצר, לפי הכרונולוגיה) פריק מחשבים מסביר ללאמר מה ההבדל בין מערכות הפעלה WIN 95,OS/2 ו-DOS. "אז ככה. תאר לעצמך שדה תעופה ענק. ליד הטרמינל עומד מטוס ענק מפואר עם שטיחים ומראות בפנים, שירות מעולה.. הנוסעים עו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני חושב על לימודי כלכלה, ניהול הבעיה העיקרית שאני לא אוהב לשאול אם אני נתקל בבעיה, וזה קרה לי הרבה פעמים שנתקעתי האם היום יש תוכנה שיכולה לעזור בפתרון בעיות ? או שזה שעדיין צריך למצוא מי שיש לו כשרון שיכול לסייע אני לא יודע מה כולל מיקרו כלכלה אבל הבנתי שיש בזה למטמטיקה וחישובים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה מהמקררים המוצעים במבצע,שווה בדיקה: http://energy.gov.il/NewRefrigerators/Pages/default.html http://energy.gov.il/ReplaceRefrigerators/Pages/default.html תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-