כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחר דיונים רבים בנושאי אקטואליה ופוליטיקה שקראתי או השתתפתי בהם, ברצוני לערוך סקר בין קוראי הפורום ולבחון את דעתכם: האם אתם בעד קיומה של במה פוליטית בפורום מחשבים או נגדה? הסיבה העיקרית לסקר היא כתוצאה מביקורת אישית שלי ושל עוד מספר חברים לגבי תרבות הדיון בפורום הזה. נראה כי כולם מאד מתקשים לייצר דיון שעומד בחוקי הפורום ומסקירה קצרה אפשר לראות שבנושאים מהותיים בפורום הזה לא נערכים דיונים מבלי שיחוו שם חברים עלבונות, קללות גידופים והשמצות. דעתי האישית היא שיש או לסגור את הפורום או לאפשר לו לפעול תחת אכיפה הדוקה של תרבות הדיון וחוקי הפורום, אכיפה שכרגע איננה מתרחשת ברמה הראויה למיטב דעתי.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3336 http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3336&page=2 פשוט ואוו.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך חנות מחשבים באיזור ירושלים מישהו יכול להמליץ??
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הכוונה למזי ליד קסטינה שמעתי שיש הסעות ואם כן באיזו שעה????
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבא שלי חולם לקנות גלאי מתכות. חוקי להכניס לארץ או לא? לא מצאתי תשובה ברשת.
-
- 5 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
קיבלתי אפשרות לדרג את התפקידים הבאים: מערך הנהיגה הכבד שירות בתי הסוהר (שב"ס) המערך הטכני בחיל החימוש שירות בחיל האויר והחלל מפעיל תקשוב מבצעי המערך הטכני בחיל האוויר והחלל אשמח אם מישהו עם נסיון (או ששמע מאחרים) יסביר על התפקידים שממלאים בכל אחד מהתחומים, האם זה מעניין, האם כדאי להרחק כמו מאש וכד'. חוץ מזה, בדירוג שמבצעים לפני כן באתר כיוונתי בכל השאלות לתפקיד תכניתן (בממר"ם), ובכל זאת הוא לא מופיע לי ברשימה הנ"ל. לאיזה גורם אני צריך לפנות כדי לאפשר מיון לממר"ם בכל זאת? זה היה התפקיד היחיד שעניין אותי מכל האפשרויות המוצעות.. כל העניין הזה הוא רק מעיין תעודת ביטוח בשבילי, כי אני בין כה וכה מכוון למסלול גאמא במודיעין. ביום שני היה לי ראיון לממ"ס ויצאתי ממנו בהרגשה די טובה,…
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת,אשמח לקבל חומר לימוד על קורס ה MCITP systems administrator. כמובן כל מה שקשור ל windows server 2008 ו windows 7. תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
שלום אנשים רציתי לשאול כל כמה זמן ולאיזה פרק זמן,אם בכלל,ניתן או צריך לכבות את המחשב ,לא על מנת לחסוך בחשמל אלא כדי לשמור על חיי המחשב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
למי שיש שישלח לי ה"פ פרטית ושם אני אתן לו את כתובת המייל שלי תודה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://legion.gibbering.net/ilanprod/Gruzini_you_suck.swf איפה יש עוד כאלה שטויות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהוווו יצאתי באמת לחופש אין יותר השלמות אין כלום ממחר אני באמת בחופש (well... לא באמת כאילו יש מלא דברים ללמוד אבל זה כבר יהיה בבית) בכול מיקרה רק רציתי להגיד לכולם חג שמח וחופש מהנה!!
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
נראה לי שזה מתאים לפה יותר מאשר לפורום משחקים... http://www.thinkgeek.com/stuff/41/superpiipii.html
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני עכשיו מסיים י"ב. ביום שלישי אני עושה את הבגרות במתמטיקה, אבל יש לי בעיה עם הציון הגשה...שבטוח יוריד לי בהרבה את הציון של הבגרות, ברמה שממש לא סביר שאני יעבור ושתיהיה לי בגרות במתמטיקה(ותעודת בגרות בכלל) בגלל זה. שמעתי שאם אני יגש למועד ב, אז בגלל שזה יהיה אחרי שאני מסיים י"ב זה כבר יחשב לי כאקסטרני, ככה שלא יהיה לי ציון הגשה. זה נכון? ואם לא, יש לי אפשרות איכשהו כן לגשת כאקסטרני במועד ב? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם יש דרך, לכל אתר ואתר להגדיר את גודל התצוגה שלו, למשל hwzone 162% וmako 200%? כי ראיתי שבשורת המצב בדפדפן explorer יש אפשרות לעשות זאת באופן קבוע בלבד. דבר נוסף: בעזרת האתר /whois.domaintools.com איך אני יכול להכניס כתובת url של אתר כלהשו ולקבל את השורה של השרת אותו אני יכול לשים בקובץ host (למי שמכיר) כדי למנוע מאותו אתר לא להציג פרסומות?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה זה Industrial Society and its future? האם יש אנשים שמשוייכים לזה גם היום? מה עומד מאחוריי זה? מה הקטע של Theodore Kaczynski? (אפשר לומר שהוא היה קצת טרוריסט?) הוא התחיל את הIndustrial Society and its future? מה זה אומר אם אני מכיר מישי שאוהבת את Theodore Kaczynski וכנראה משייכת את עצמה לIndustrial Society and its future?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לדעתי יש בפרסומת פלאש בעיה, כי טוחנת לי את המעבד ,וזה קורה רק עם הפרסומת הזאת אני מתכוון לזאת שבצד שמאל. בידקו את זה, אולי יש בעיה בקוד.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כחודש הוטרדתי ע״י מישהו שנהג להתקשר בשעות מוזרות ולעשות קולות מוזרים בטלפון. אז, אחר חיפוש די קצר בגוגל מצאתי איזה אתר שתמורת 15 שקל שמושלמים באמצעות שליחת הודעת SMS מבטיח לאתר את בעל המנוי. החלטתי להסתכן, ולהפתעתי, שירות האתר אכן עבד. וניתנו לי פרטיו המלאים של בעל המנוי. עבר לו חודש (אתמול) ואחותי התחילה לקבל הטרדות דומות אך על בסיס רקע מיני. אך לצערי אני לא מצליח למצוא את אותו אתר קסום שתרם לי רבות אז... כך הזכור לי מאותו אתר הוא שמצאתי אותו בחיפוש בגוגל, שמרבית האתר מבוסס על הצבע כחול, שעלות החיפוש הייתה 15 שקל באמצעות סמס או כ5שקל באמצעות דרך אחרת... ואני כימעט בטוח שזה היה קישור ממומן בגוגל, כלומר פרסומת או משהו כזה. זה ממש היה בתוצאות הראשונות. יש ל…
-
- 5 תגובות
- 27.6k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן יכולים להשיג קובצי MIDI עם מוזיקה דומה למוזיקה שיש בקיגנים של ORION. חיפשתי בGOOGLE ולא מצאתי כלום. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
and go easy on the sufganiyot !! http://www.jerusalemonline.com/ahmedinijad.asp
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. שמי שייע אני רכז הדרכה ומנהל מעבדת מחשבים הנקראת "השובלים" פרוייקט זה נוסד לפני כ7 שנים והוא משרת את קהילת ילדי ומשפחות ראשון לציון. פרוייקט זה בעצם מביא מענה רב לקהילה הקשה מבחינה סוציואקונומית של ראשון בנושאי המחשבים - תמיכה תיקונים הדרכה ומתן שירותים לתלמידי בתי ספר בהכנת עבודות. פרוייקט זה כמו תמיד משקיע מאמצים רבים מאוד כדי לתת כמה שיות מעצמו בעזרת אנשים טובים שמקדישים מזמנם היקר למען הפרוייקט. בקשתי מכם - ומצוות HWzone אם אתם יכולים לעזור לפרוייקט זה לגייס מחשבים או ציוד הקפי וחומרה למחשב ללא חשיבות בין אם היא חדשה או משומשת. כל תרומה תתקבל בברכה. אבקש מכם לנסות לעזור לנו לגייס תרומות למשפחות שבאמת זקוקות לדבר הבסיסי שבשבילנו הוא כמובן מעליו - המחשב…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום קופסא חיצונית לדיסק של מחשב נייד קישור : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12327 קניתי אותה דרך חנות מחשבים שילמתי במזומן עכשיו כשבאתי הבייתה להתקין בה את הקשיח. שיש לי הבנתי שהקופסא מיועדת לקשיח שהוא Slim דק והקשיח שיש לי הוא רגיל עכשיו אני לא צריך את הקופסא הזואת לא נעשה בה שימוש כלל לא הספקתי עכשיו יש לי שאלה עם אני יבוא לחנות ויראה להם חשבונית שהם נתנו לי ויבקש את כספי חזרה אני יקבל אותם ???... ממה שאני יודע שיש לי זכות מלאה בתור הקונה להחזיר את המוצר תוך 14 ימי עבודה באריזה מקורית ללא כול פגם פיזי האם אני צודק ?..
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-