כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
קטע משובח, שופופו... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535387
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך קטע וידאו מסרט או מסדרה שבקטע הזה רואים את כל המופעים הגדולים של המלונות בלאס וגאס (המזרקות הרוקדות, הספינה וכו') וגם המבנים של המלונות הגדולים בעיר ושאחר כך רואים גם קזינו מבפנים, ואנשים מהמרים בו. ניסיתי באושן 11 אבל יש קטע קצר מאוד (30 שניות) בו רואים את המזרקות וקצת מלונות וזהו, וזה לא מספיק. אני אשמח לקבל שמות של סרטים ופרקים בסדרות שבוודאות יש קטע כמו שאני רוצה - ואני כבר אחלץ מהם את הקטע הרלוונטי.
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ובskypc הוא יוצא ממש זול לעומת IQPC אז כעת אני מחפש דעות אם החנות אכן טובה ויש ש אנשים טובים אני נוטה עוד לSkypc מכיוון שהם הרבה יותר קרובים לעיר שאני גר בה (חולון) מישהו אמר פה שהיתה לו בעיה גדולה עם החנות .. זה חד פעמי או שזה חוזר אצל עוד אנשים? תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 12.05.2007 בשעה 18:09:00 תודה רבה לכולם!! :'( כבר עבר יום והדיון עבר לעמ' 2 כבר כתבתי שמישהו אמר שהיתה לו בעיה עם החנות ואני פותח עוד דיון מכיוון שרציתי עוד דעות.. אפשר לפתוח אותו?? תודה רבה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים, אני וחבר שלי הקלטנו שיר חדש... העלתי אותו באי מיול ואין מקורות רבים. בבקשה עיזרו לי להפיץ את השיר וכך גם אתם תוכלו להנות ממנו (ותאמינו לי שאתם תהנו). קוראים לשיר "שורף לך ת'מוח" או בשם קובץ מלא: ג'יגימאווי - זמן ממוצע - שורף לך ת'מוח.mp3 בבקשה הורידו את השיר ושתפו אותו כדי שכל עמנו יוכל להנות ממנו!!! תנו פידבק גם כאן בפורום. תודה רבה, אתם לא תצטערו.
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
התחלתי לראות את הסידרה עכשו, ובינתים נראה די עייף... מישהו ראה אותה ויכול להגיד אם היא משתפרת אחרי כמה הפרקים הראשונים?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לדעתי, צריך לנקות לגמרי אחרי עונש כבד כמו הרחקה לחודש או חודשיים או לאחר 1000 הודעות.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אחין שלי עדין מנדנד לי למרות מה שאמרתם והוא עדין לא מאמין ושואל לאיזה חיל הוא מתגייס תאריך גיוס מחר והוא טכנאי מכונות
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
איזו סידרת איכות. איך שהייתי מרותק לדבר הזה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=892257 האפקטים של שנות ה 80... מדהים. יצפאן ושרית סרי בתחילת דרכם. טירוף!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
סתם עלה לי לראש ואני גם לומד עכשיו אזרחות אז זה כל החוקים והשטויות האלה ולא עולה לי שום חוק שנוגד את זה...
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הקטנוע ג'וי מאקס של סאנ יונג. איך הוא לנסיעות ארוכות, האם הוא אמין, נוח, איך הוא בנסיעות עם עליות ממושכות (למשל לירושלים)? אם יש לכם למטרות הבאות המלצות על קטנועים אחרים בעלי מנוע של 250 סמ"ק, בסביבות המחיר של 20,000 ש"ח, אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחיל עכשיו הפרק הראשון ב AXN. מעולה למי שרוצה להתחיל מההתחלה (לא ראה אף פעם).
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי אנשים טובי לב שנהנים לעזור! יש לי ביום שני מתכונת בהיסטוריה ב' ואני מתכונן באינטנסיביות, אך כל זה לא יהיה שווה אם אני לא אדע איך בנויות השאלות ובערך מה יישאל... אני רוצה לבקש מאלה שמוכנים לעזור לי: צלמו 2 מתכונות(בסוף הספר) עם התשובות ועם השאלות בבקשה! (או לסרוק גם אפשר..) שילחו לי בפרטי תצלומים בבקשה!! זה ממש חשוב לי! כתמריץ שולי ולא חשוב: יש לי הזמנה אחרונה לג'וסט(JOOST) וגם יש לי הזמנות לאתרים שמקשרים להורדות שאסור לדון בהם פה עקב העוגן(-אז רק בפרטי בבקשה).. אז מי שיכול לעזור... בבקשה! אני אפילו מוכן להזמין אתכם לג'ימייל! ממש חשוב לי! תודה מראש, דימה. GRACIAS SPOSIBO DANKE THANX SHUKRAN
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שמעתי שמשחת שניים עוזרת. יש עוד עיצות?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היה לי מתכונת 003 והמורה הורידה לי עז זה שכתבתי ש m=0 האם זאת טעות? ואולי מישהו יודע אם יש מקום שכתוב כמה ועל מה מורידים נקודות בשאלון 003
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה המספר של העונה האחרונה של הסופרנוס? (כמו ש1 זה המספר של העונה הראשונה, אז מה המספר של העונה האחרונה?)
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חיסולים,דגמים ישנים,או אפילו גנובים חח...במחיר של עד 150 (עדיף 100) מישהו מכיר מקום שיש שם כאלה דברים? עדיפות ראשונה זה חולצות של טומי הילפיגר לא זיופים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שמעתי איזה שיר בגלגל'צ הוא לא חדש.. אבל גם לא עתיק זה שיר סגנון אמריקאן פאי כזה.. זה גבר שר.. והפזמון זה משהו כזה.. nothing less again.. im sorry i cant be perfect
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
robert gitelman- club99 11.5.2007 robert gitelman- club99 11.5.2007 tracklist: 01. Pedro del mar feat. emma nelson- feel (martin roth girls love djs rmx) 02. K and A- Always A Fool (ClubMix) 03. Vincent de Moor- Fly Away (Cosmic Gate Remix) 04. Solar project- radial emotion (tragida remix) 05. Junior Jack- E-Samba (Lee Osborne's Space Mix) 06. Filo & Peri feat. Eric Lumiere- ANTHEM (John OCallaghan Remix) 07. Front- Cosmic Spring (aurura mix) 08. ABout Blank feat. mque- Active Side 09. Ehren stowers and the viceroy- way of life (original mix) 10. Yves deruyter- feel free (yves deruyter vs. dj vincenzo remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 11.5.2007…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://www.ums4u.co.il/long/ יש שם כמה תמונות של מיקומים, וסקר, תצביעו ותביעו את דעתכם - תודה!!
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
סתם התחשק לי להנות אז אני מגדיל אותו (עם הכפתור) לתצוגה גדולה יותר של יוטויוב ומגלה שהם מצאו דרך להפוך את נגן הפלאש ל full screen אמיתי ומלא כמעט לגמרי... הייתי בטוח שעדכון לאיזה תוסף בפיירפוקס שלי אחראי על העניין, ואז ניסיתי גם את הדפדפן מעלה האבק, שלצערי הוא עדיין חלק ממערכת ההפעלה - IE, וגם שם העניין עובד. שדרוג נחמד מבית יוטיוב-גוגל. FYI
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משחקי אונליין זתומרת סתם המשחקים המעפנים שיש באנטרנט כמו בMINICLIP וכדומה.. אז. נכון יש תמשחקים האלה שמשחקים בהם עם החצים במקלדת? אז משום מה כשאני משחק איתם זה גם מגיב לי במשחק וגם מגיב לי על הדפדפן (תומרת זה גם מזיז את החלון, בגלגלת הזאת..) לאדע מה לעשות.. וגם אני לוחץ על השטח של המשחק זה לא עוזר.. בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-