עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.lala.co.il/ :lol:

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  2. מציעים לי לשעתק ראיון בין שני אנשים הראיון הוא על קלטות רגילות 3*45דקות כמה לדעתכם צריך לקחת על זה?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  3. נרשמתי, קניתי אתמול והיום, ועושה רושם שיש שם אחלה של דילים לפעמים. תהנו. לינק לגרופר לינק ליממה לינק לביג דיל לינק לבאליגם לינק לדיל היום תהנו חברה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dids22,

לקוח מהפס קול של house http://files-upload.com/269888/1.wav.html תודה!! אם משהו מכיר אתר אחסון יותר טוב אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by klayton,

p.s. u will get this joke if you keep up with american politics and have some background info. about famous people WHY DID THE CHICKEN CROSS THE ROAD? BARACK OBAMA: -------------------- The chicken crossed the road because it was time for a CHANGE! The chicken wanted CHANGE! JOHN MC CAIN: ------------------- My friends, that chicken crossed the road because he recognized the need to engage in cooperation and dialogue with all the chickens on the other side of the road. HILLARY CLINTON: ---------------------- When I was First Lady, I personally helped that chicken to cross the road. This experience makes me uniquely qualified to ensure that every chicken in this country ge…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מבחינת מכות מתח או נזק ללוח אם\ספק, מצב שינה שונה ממצב בו המחשב כבוי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מחפש המלצה תודה!!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. יש עצומה להביא את הלהקה לארץ, כנסו לקישור ותחתמו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400441,00.html

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by marking,

אני עושה עבודה על המחשב: סיכום על המחשב + ציטוטים של מפורסמים שקשורים חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר קשור הכל שם שטויות מי מתנדב להביא לי? ;D

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

שלום. זה הולך ככה בערך: Move bitch backup the way bitch ???

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  11. יש לי ויכוח עם הבוס שלי שהחליט "להעניש אותי" כדבריו שמהיום והלאה אני קונה לעצמי ארוחת צהריים על חשבוני האישי בלבד, אני עובד ביום בין 8-9 שעות והוא אמר לי שלפי החוק הוא ממש לא חייב לסבסד לי ארוחת צהריים מה שלא ניראה לי הגיוני, כי 2 חברים שלי שגם עובדים במקום עבודה דומה מקבלים סיבסוד ממקום העבודה שלהם על ארוחת צהריים. הוא צודק במה שהוא אומר?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by approx,

תמליצו לי על שירים של ac/dc

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

תפתחו את מעריב עסקים של היום בעמוד 6. הכותרת: "ערוץ אגו ישדרו קרבות UFC" oh yeah!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by Iron~Chef,

שלום לכולם לא בטוח שזה שיך לכאן אבל: במזל טוב קיבלתי היום את המחשב החדש שלי והירהרתי בשאלה: מהיא רשימת הדברים לביצוע בהנחה שהמחשב כבר מורכב, אבל לא התקינו עליו כלום. אז מה אתo אומרים? מה הרשימה המומלצת, החל בהתקנת מערכת הפעלה וכלה בהתקנת half life 2 או שיש דברים שהיתם בודקים או מתקינים אפילו לפני מערכת הפעלה? מה אתם אומרים? ואנא השיבו בפירוט מלא כולל דברים טרביאלים כמו האם היתם שמים אנטי וירוס ליפני או אחרי עידכונים קריטים של windows למשל. קדימה קחו את האתגר והמליצו לי ולאנשים אחרים על הצ'ק ליסט האולטמטיבי למחשב !!

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. סרט ממה יפה !! זה היה בערוץ 22 בשעות 23:00-1:00 ... מה אתם אומרים עליו ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לסדר את הכבלים מאחורי שולחן המחשב בצורה אלגנטית ונקייה כמה שניתן. איך כדאי לעשות זאת? (יש משהו כמו ארבעה כבלים עבים ועוד כל מיני שטויות...) אני מעדיף תעלה רחבה ונמוכה על מנת שתבלוט כמה שפחות. בתודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יומיים בלבד לאחר הבנת המושג עושקי קברים החלטתי ליישמו על משגלי המוחות הגרועים מכולם(ע"פ דעתי וניסיוני(לא ידעתי מה עבר לי בראש שקניתי מחשב שלהם)),אייבורי. הזמנתי סוכני מכירות של אייבורי רק בשביל לשגע אותם ולהציק להם וניסיתי וכמעט הצלחתי למכור לסוכן החביב מחשב 586, על פי המושגים שלהם כמובן: תקן זיכרון SDRAM משוכלל אם אישור הECB והTDV (שיהיה ברור המצאתי את הראשי תיבות...) והם כמובן הביעו התעניינות ושאלו אותי איפה קניתי ואמרו לי שזה צירוף מקרים שגם המחשבים שהם מוכרים תומכים באותם התקנים. ולשיא השיחה:הוא אמר לי שגם המחשבים שהם מוכרים הם מודל 586 (גיחוכים ברקע) ושהכל במחיר של 11000 אלף שקל כולל מע"מ(פתאום הרגשתי הארה פנימית). תרגיל מומלץ אם משעמם מאוד,מאוד,מאוד. מומלץ להיעשות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

http://www.gametrailers.com/player/27971.html :lol:

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  20. חברים שלי עשו סרט סטודנטים כפרוייקט סיום עבור שנה א' של לימודי קולנוע (וגם אני עזרתי קצת!) צפו בו, זה מצחיק (טוב נו, אני טיפה משוחד) http://www.kesher-movie.co.il

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. ולא מסיבה... איזה מקום טוב לשבת...מהשהו על החוף.... אולי איזה מקום נחמד ושקט...

22. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לודא שמה שקיבלתי תואם אחד לאחד את מה שהזמנתי. איך אני יכול לעשות את זה? אני מניח שיש מספר תוכנות\אפשרויות פיסיות אז בבקשה תתנו כמה אפשרויות, כדאי שאהיה בטוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by dante123,

http://www.youtube.com/watch?v=2FpD345SjCo

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איפה נמצאים איי פארו ,האם הם קרובים לגרמנייה? אני צריך קצת מידע על המקום הזה ,תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  25. אהלן, אני רוצה לשלוח מכתב אל מחוץ לעיר מגוריי. ממה שזכור לי פעם היה תיבות למשלוח מכתב בתוך העיר ואל מחוץ לה. לא שמתי מכתב בתיבה בערך מאז שהייתי בן 4 ואמא שלי אמרה לי לשים כך וכך... מה קורה היום אין יותר תחלוקה הזאת נכון? ובכל זאת יש 2 תיבות דואר אדומות מול סניף הדואר, האם זה משנה באיזו מהן שמים? אני די בטוח שלא ושכל הדיון הזה מיותר, אבל בשביל השקט הנפשי אם מישהו יחזק את דבריי זה יהיה מצוין. תודה מראש... זאב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.