כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי מבקר ממש בקרוב בארה"ב ויש כמה דברים שאני רוצה שהוא יקנה למחשב כתובת בתוך ארה"ב שבה הוא יהיה יש לי, העיניין הוא שאני מחפש חנות שממנה אוכל להזמין ורוב החנויות לא מקבלות כרטיסי אשראי בינלואמיים, אלא רק כרטיסים שהונפקו בארה"ב (דוגמא לחנות כזאת היא NEWEGG) ניסיתי להזמין דרך AMAZON, אבל עכשיו הם אמרו לי פתאום שיש איזה בעיה והמשלוח יכול להתעקב שבוע - מה שלא אופציה מבחינתי.. אבא שלי כבר יעזוב עד שזה יגיע בקיצור, אני רוצה להוציא משלוח חדש אבל אני פשוט לא מוצא אתר.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד מאוד אעריך את זה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעבירו את הפתיח ותגלו עד כמה שזה הזוי. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535111
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=of0pfs8qZY8 לא יאמן....
-
- 12 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אתם מכירים תוכנה פשוטה או משהו שאולי יש על הוינדוס שיכול לקחת תמונה גדולה ששוקל 300-400 להקטין אותה קצת ולשמור על איכות לא רעה תוך כדי שהיא תהיה אחרי זה רק 100 קיי או פחות ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי שעון G-SHOCK כבר איזה 3 שנים והרצועה שלו מסריחה רצח!! איך אני גורם לה להיות עם ריח נורמאלי שוב? ניסיתי לנקות עם סבון אבל הריח חזר אחרי כמה ימים...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברה שלי באה אליי מחר . אני רוצה להוריד איזה סרט רומנטי\שתתלהב ממנו בסגנון "סיפור אהבה בלתי נשכח " תנו לי בבקשה שמות של סרטים ואם יש קישורים ל- TORRENT \ HTTP אשמח ! תודה ויום טוב !
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך הסדרה? אפשר תקציר קצר בלי להרוס לי? (לא ויקיפדיה) לאיזו סדרה היא דומה? כמה פרקים היו עד היום? אני שוקל להתחיל לראות
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מקווה שאפשר לפרסם פה במידה ולא אבקש להעביר את ההודעה ולא לסגור , תודה! חברים שלום! אני מחפש חנות טובה ואמינה באיזור חיפה והקריות )אפשרי גם מהסביבה(. שמעתי על פריבל, אשמח לדעת האם אתם מכירים והאם קניתם אצלם חלקים. כמו כן הבנתי וקראתי שיש המון בעיות עם אייבורי, עכשיו יש בפרסומת שלהם איזשהו פירוט של אמינות החברה )היא חתמה על אמנת שירות(, האם המצב השתנה אצלם או שעדיף להמנע מללכת לשם בכל זאת. כמו כן אשמח לשמוע על חנויות נוספות. המון תודה על העזרה! כמו כן אני שוב מתנצל אם ההודעה לא במקומה.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג תמונה של השלטים האלו ברזולוציה טובה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע מנוי אצל בזק בינלאומי, ועבר התקופה של ההתחייבות שלי. שמעתי מחבר שיש מבצע של הוט שהוא כזה: 2 ממירים, קו טלפון (חדש/יישן) + אינטרנט במהירות 2.5Mbs ב-320 ש"ח האם שווה?
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מתעניין בזמן האחרון באומנויות לחימה [ובמיוחד בלחימה עם כלי נשק] שמתי לב לאומנות הלחימה נינגיטסו, רציתי לדעת אם מישהו פה התאמן\מתאמן בה, האם היא מסובכת? דורשת כושר גופני טוב [שלי לא משהו בכל מקרה] והאם במרכז יש מקום מומלץ שמלמד אותה? [ראשון לציון ותל אביב נניח] [בן 17.5 אם זה משנה]
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם ככה האתר לא עובד הכי מהר ועם כל זה כל פעם שעושים להגיב ומישהו מגיב יש תהודעה שים לב - בזמן שהגבת הנושא התעדכן מעניין לי תתחת שהנושא התעדכן(מילא היה רושם תהודעה שלי וגם את זה )אבל זה לא רושם את התגובה וזה מעצבן תסדרו את זה בקשה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
תמחקו אני מבין שלא בא לכם לעזור....
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג פוסטרים באיכות סבירה [חצי על רבע מטר ומעלה] של אמנים ולהקות ישראלים כגון מוניקה סקס, אריק איינשטיין, שלום חנוך וכו'? תודה רבה לעונים ולעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1105567 לדעתי אתה טועה ...ומאוד ...מוצרים מהמזרח ...אצלך כל המחשב כך ... כל שיש לו ידע בסיסי מחשבים יודע בדיוק מאיפה לקנות ואיזה חברות מומלצות לקנות את המוצרים . הכתבה זהי עלבון לאינטליגנציה אני לא יודע עם יש לך בכלל ידע מספיק כדי להגיד דיברי טיפשות כאלו אני יכול להגיד לך שיש לי ידע מספיק כדי להגיד את זה ואני חושב שאתה מדבר שטיות ועדיף שתבסס את הדברים שאתה כותב רוב המוצרים שהישראלים דורשים הם כרטיסי מסך,זיכרונות,לוחות אם מחברות ידועות והנחשבות הטובות בעולם בנושא הזה .. לכן אני מוצא את הכתבה שגוייה והבסיס שלה הזוי ...
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
ביום חמישי iakovl הגיע אלי במטרה להרכיב את הסוניק טאור שהביא איתו. וקודם כל אני חייב להגיד הבן אדם שפיץ , איך שהגיע אלי הביתה תוך פחות משתי דקות המחשב שלי מפורק ל20 חלקים מה שגרם לי לירידת לחץ הדם שלי .. זה היה דיי מפחיד לראות את המחשב שלי ששירת אותי בנאמנות 3 שנים מפורק ככה .. אצלי הוא קיבל יחס שונה ,הכי רחוק שהגיע אצלי זה החלפת זיכרון ופירוק כרטיס קול\מסך. אבל כמובן iakovl הרגיע אותי וראיתי שהמחשב שלי נמצא בידים טובות אז כבר לא פחדתי.. כשiakovl פירק את המחשב הוא ביקש מברשת.. אני מביא לו והתוצאות לפניכם.. האבק הזה הוא רק מהקדימה של המחשב שלי.. בשלב הבא מפרק את המאוור אינטל הישן שלי ומתפעל מהזנחת המחשב שבאמת היה כבר במצב גסיסה אבל לא נורא הוא סידר לי את כל המארז מחדש כול…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה התוכנה ממש טובה,ויש מלא טראקים מלאים שאפשר לשמוע והכול,אבל הבעייה היא שאי אפשר לשמור את הטראקים בשום דרך,יש אולי איזו אפשרות חוץ מלהפעיל איזה cooledit ולהקליט את מה שרץ ברקע?
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
הרשימה שלי : 1. Russia 2. Ukraine 3. Greece 4. Romania 5. Serbia 6. Finland 7. Spain 8. Slovenia 9. Georgia 10. Turkey מה הרשימה שלכם ?
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-